Dodaj do ulubionych

Czy jak bandyci ukraińscy porwią polskiego

19.07.06, 12:46
żołnierza możemy zrównać z ziemią Ukrainę i ukarać Ukraińców? To ja się
zgłaszam na ochotnika na front!
Obserwuj wątek
    • eizoo Re: Czy jak bandyci ukraińscy porwią polskiego 19.07.06, 12:48
      Bandyci ukraińscy nie mają swojej oficjalnej reprezentacji w parlamencie
      Ukrainy.
      a
      Ani bezkarnie działających bojówek z ciężkim sprzętem.
      Ani nie kontrolują części terytorium Ukrainy za nic mając rządowe wojska.
      • stranger.pl Re: Czy jak bandyci ukraińscy porwią polskiego 19.07.06, 12:58
        Nie szkodzi - zawsze można coś wymyślić i świat uwierzy! Bo uwierzył nieraz w
        jeszcze większe głupoty!

• z_daleka pomieszanie z poplataniem 19.07.06, 13:11
          i defekt w intaligencji...
          • stranger.pl Re: pomieszanie z poplataniem 19.07.06, 13:18
            "Z daleka" a ty się odzywasz na zasadzie uderz w stół a nożyce się odezwią:P

Czy ja napisałem coś o twoim Izraelu? A co mnie obchodzi twój problem - ja chcę
            załatwić swoje problemy "waszą" metodą, wam wolno to i mnie wolno - no nie.

KAŻDY MA WROGÓW NA JAKICH ZASŁUGUJE. Wy zasługujecie na swoich, ja zasługuje na
            swoich!

Mój problem to tylko Ukraina - dlatego napisałem:
            Czy jak bandyci ukraińscy porwią polskiego żołnierza możemy zrównać z ziemią
            Ukrainę i ukarać Ukraińców? To ja się zgłaszam na ochotnika na front!

"Z daleka" a ty zgłosiłeś się już do woja, dostałeś już "bilet" - ja bym juz
            dano był na froncie. A ty co ty jeszcze robisz przed monitorem?
            • z_daleka Re: pomieszanie z poplataniem 19.07.06, 13:24
              to zaprawde infantylne oswiadczenie, stranger...
              Na froncie sa zolnierze, cywiele pracuja, etc, etc...ale co ci bede tlumaczyl ty oblatany w
              zolnierce...nawet gotow wybrac sie na front...
              • stranger.pl Re: pomieszanie z poplataniem 19.07.06, 13:30
                Jacy cywile w Izraelu? - komu ten kit wciskasz? W wypadku wojny w Izraelu
                prawie wszyszy mogą trafić do woja.

Ja nie jestem "konierzykiem za biurka" który dekuje się bezpiecznie bo "cywil"
                i patrzy na innych i wysyła ich, pyszcząc buzią jaki to wielki obowiązek lub co
                nalezy robić. Należy wymagć od innych i samemu być przykładem i jeszcze więcej
                wymagać od siebie:P
                • z_daleka Re: pomieszanie z poplataniem 19.07.06, 13:38
                  nowoczesna armia stranger to nie ilosc tylko jakosc, czasy kosynierow juz dawno minely, jak zolnierz z
                  zolnierza powinienes o tym wiedziec...
                  • stranger.pl Re: pomieszanie z poplataniem 19.07.06, 13:43
                    "Z daleka" ty tak poważnie? A z czego składa się armia Izraela? - z
                    sklepikarzy, księgowych, biznesmemenów, kupców etc. - stała (zawodowa) armia to
                    tylko szkielet, kadra która zasilają "cywile" - mężczyźni i kobiety na codzień
                    nie mający nic wspólnego z wojskiem!

PS
                    "Z daleka" to miał być wątek o Polsce i Ukrainie - i co ty robisz? Zamieniasz
                    go w wątek o Izraelu:(
                    Nieładnie - a potem biadolicie że nic tylko o Izraelu - a pal was licho i
                    idzcie w czorty:P
                    • z_daleka Re: pomieszanie z poplataniem 19.07.06, 13:54
                      sklepikarze, księgowi, biznesmeni, kupcy etc to po przeszkoleniu elita wojska izraelskiego, jak bardzo
                      smiesznyn by ci sie wydawalo...
                      z wpisu na wpis zaczynam odnosic wrazenie ze to nie stranger jest moim adwersarzem, ale jakas malo
                      inteligentna podrobka...
                      • stranger.pl Re: pomieszanie z poplataniem 19.07.06, 14:07
                        "Z daleka" nie kręć - nie napisałem, że "śmieszne" jest, że w izraelskim wojsku
                        są: sklepikarze czy księgowi (jasne że po przeszkoleniu - przecież nie wyśle
                        się na front "zielonych" a... "przeszkolenie" jest obowiązkowe w Izraelu) to
                        nic śmiesznego. Więc prosze nie wkładać w moje usta nie moje słowa! Ja mówiłem
                        o tym jako zaleta (pobór do wojska) a nie wada - bo wojna i wojsko to rzecz
                        wszystkich obywateli!!!

Sorry - nie napiszę w tym wątku nic więcej o Izraelu.

PS
                        Twój cyt.: "(...)ze to nie stranger jest moim adwersarzem, ale jakas malo
                        inteligentna podrobka..."

Dzięki za "uznanie" - to żle abym był chwalony, lepiej abym był ganiony lub
                        obrażany jak teraz to czynisz (choć ja ciebie nie obrażam nawet jeśli gniewam
                        się), byłbym wówczas na równi z "krasulą" co byłoby hańbą na forum GW.
    • marcus_crassus Polska ma w Ukrainie przyjaciela 19.07.06, 13:27
      Jesli ty nie to juz twoj problem. Nie wiem co z tym zrobisz. Sugeruje harakiri
      • krystian71 o Boszeee 19.07.06, 13:33

• stranger.pl Re: Polska ma w Ukrainie przyjaciela 19.07.06, 13:35
        Twój cyt.: "Polska ma w Ukrainie przyjaciela. Jesli ty nie to juz twoj problem.
        Nie wiem co z tym zrobisz. Sugeruje harakiri."

Rodziną tych Polaków tez to powiesz?

www.polonica.net/Pamietamy_Wolyn.htm
        Ojczyzna to ziemia i groby - czy ty pamiętasz o ziemi grobach - jeśli nie
        pamiętasz to kim jesteś? Polakiem?

Przyjaciel? Nie ma czegoś takiego jak "przyjaciel" w polityce i stosunkach
        między narodami.
        • marcus_crassus kim jestem? 19.07.06, 13:39
          Jestem Polakiem zyjacym w XXI wieku. W roku 2006. Pamietac nie oznacza uwazac za bandytow ludzi ktorzy z tym wspolnego nic nie mieli. Ukrainskiej krwi tez duzo polecialo.

Wiec jestem Polakiem - ktory jesli holota taka jak Ty bedzie psula nam przyszlosc swoimi rojeniami o przeszlosci - bez zmruzenia oka dam jej prosto w pysk.

jasno wytlumaczylem jakim Polakiem jestem. A z witrynami typu polonica mozesz isc do chlewa - a nie pokazywac mi swojego poziomu.

cos dosylabizowac?
          • stranger.pl Re: kim jestem? 19.07.06, 13:44
            Tyś Polak (inaczej), tyś uczciwy (inaczej) tyś prawdomówny (inaczej):P
            • marcus_crassus Re: kim jestem? 19.07.06, 13:51
              w porownaniu do ciebie i do holoty - bez watpliwosci "inaczej".

Jesli polskosc definiujesz takimi stronami jak polonica.net to mozesz byc pewnym - do tego czegos nie dotkne sie inaczej niz kijem - tak jak w ogrodku dotykam sie do kociego go..na kiedy je wrzucam do kosza
              • stranger.pl Re: kim jestem? 19.07.06, 13:58
                Czy jak napisza na "polonica.net", że w Polsce jest teraz dzień, uznasz to za
                kłamstwo?
                Czy jak napiszą na "polonica.net", że Polacy to Słowianie to uznasz to za
                kłamstwo? - inteligentny człowiek czyta różne źródłą (także te do których
                podchodzi z rezerwą czy niechęcią) i sam ocenia czy zrozumiał i czy to co
                napisane jest (według jego wiedzy) prawdą.

Nie ma kłamliwych źródeł - kłamstwa piszą poszczególni (konkretni) autorzy...

Na "polonica.net" jest wiele ciekawych rzeczy - uznasz że kłamią piszą np. o
                obozach koncentracyjnych dla Burów podczas wojny angielsko-burskiej, bo
                napisała to "polonica.net"?
                Jeśli tak to jest dzieckiem bolszewizmu. Myślisz na ich modłę - ale widać
                antagonizmy się przyciągają i twoim kumplem (mentalnym) to... tornson:P
    • abstrakt2003 W przeszłości konflikty wybuchały z takich 19.07.06, 13:34
      powodów. Najsłynniejszy taki konflit opisał Homer w Iliadzie. Parys (książe
      Troi) porwał Helenę żonę Melenaosa (króla sparty).
      wydarzenie to bardzo błache wywołało wojnę w którą zaanażowana była cała Grecja
      i trawała 10 lat.
    • wujcio44 Re: Czy jak bandyci ukraińscy porwią polskiego 19.07.06, 14:55
      Nie bój nic. Nie porwią.
      • stranger.pl Re: Czy jak bandyci ukraińscy porwią polskiego 19.07.06, 15:01
        Szkoda - może sami to zrobimy i oskarżymy o to Ukrainę?
        W końcu to też spotykane na tym świecie!
        To tylko polityka. A historię piszą i kontroluja media ci co zwyciężyli.
    • sempiasty stranger! z taką znajomością języka polskiego... 19.07.06, 15:51
      ...to ty możesz pracowac jedynie w szaletach miejskich
      może tam cię nie "porwią"
      nieuku
      • stranger.pl Re: stranger! z taką znajomością języka polskiego 19.07.06, 16:31
        1.Rozumiem, że twoje możliwości intelektualne nie pozwają ci dyskutować na
        temat wątku dlatego wolisz obrażać autora wątku.

Jakie to typowe dla infantylnych.

2.Zdaję sobie sprawę ze swoich potknięć ("zjadam" litery) ale staram się unikać
        błędów ortograficznych czy stylistycznych - nie zawsze mi to wychodzi - przykro
        mi jeśli kogoś to razi.
    • 1ja Re: Czy jak bandyci ukraińscy porwią polskiego + 19.07.06, 17:39
      >>>>>>>>>><Re: pomieszanie z poplataniem
      stranger.pl 19.07.06, 13:18 + odpowiedz

"Z daleka" a ty się odzywasz na zasadzie uderz w stół a nożyce się odezwią:P

Czy ja napisałem coś o twoim Izraelu? A co mnie obchodzi twój problem - ja chcę
      załatwić swoje problemy "waszą" metodą, wam wolno to i mnie wolno - no nie.

KAŻDY MA WROGÓW NA JAKICH ZASŁUGUJE. Wy zasługujecie na swoich, ja zasługuje na
      swoich!

Mój problem to tylko Ukraina - dlatego napisałem:
      Czy jak bandyci ukraińscy porwią polskiego żołnierza możemy zrównać z ziemią
      Ukrainę i ukarać Ukraińców? To ja się zgłaszam na ochotnika na front!

"Z daleka" a ty zgłosiłeś się już do woja, dostałeś już "bilet" - ja bym juz
      dano był na froncie. A ty co ty jeszcze robisz przed monitorem?
      <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Stranger.
      Zeby zalatwiac cos ta metoda,to trza cos miec.
      A ty masz tylko kiszke cienka.
      Ja se policzysz,to Ukraincow jest troche wiecej.
      Stalina juz niema,by ciebei poprzec,wiec i drugiej operacji Wisly tez nie
      bedzie.Porzadnie w cos dostac mozesz.
      Teraz juz za wszystko sam odpowiadasz-zwalac juz nie bedzie na kogo.
      Chyba,ze Zyda jakiegos pejsatego znajdziesz.

P.S
      Czy juz sprawdziles,czy Juci ojciec i mamusia banderowcami byli?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka