blazare 15.10.06, 19:31 .. przez izraelskich żołnierzy.. Ostrzegam, materiał jest bardzo mocny.. # www.youtube.com/watch?v=ubIuyVu0IIc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Torturowanie Palestyńczyków 15.10.06, 19:32 Leni Riefenstahl robila lepsze:( Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Torturowanie Palestyńczyków 15.10.06, 19:33 absztyfikant napisał: > Leni Riefenstahl robila lepsze:( Akurat ten został sfilmowany z ukrytej kamery.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Torturowanie Palestyńczyków 15.10.06, 19:34 Za to sa rownie prawdziwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Torturowanie Palestyńczyków 15.10.06, 19:41 absztyfikant napisał: > Za to sa rownie prawdziwe:) To też jest fajne.. Mali Izraelczycy rzucają kamieniami w pracowników organizacji humanitarnej # www.youtube.com/watch?v=3ED7mAeIL3g&mode=related&search= Leni Riefenstal - wersja lite Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Torturowanie Palestyńczyków 15.10.06, 19:51 blazare napisał: > # www.youtube.com/watch?v=3ED7mAeIL3g&mode=related&search= Jak na moje oko to Hebron... Co o tym myślisz arap1? Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Torturowanie Palestyńczyków 15.10.06, 21:20 blazare napisał: > blazare napisał: > > > # www.youtube.com/watch?v=3ED7mAeIL3g&mode=related&search= > > Jak na moje oko to Hebron... Co o tym myślisz arap1? > cos mnie wydaje sie ze to lipa..tyle zuconych kamieni i kamera nie rozbita i rannych nie ma....ktos te zdjecia zorganizowal blazar....lipa Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Torturowanie Palestyńczyków 15.10.06, 19:51 A coz to za filmy nam przedstawiasz? Czego ten facet chcial od tych dzieci, ze tak je zdenerwowal? Ps. Juz wrociles blazare, czy jeszcze nie odszedles? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Torturowanie Palestyńczyków 15.10.06, 19:53 z_daleka napisał: > Czego ten facet chcial od tych dzieci, ze > tak je zdenerwowal? Zapytaj ich rodziców.. To chyba Hebron, mam rację? Poznaję te widoki.. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Torturowanie Palestyńczyków 15.10.06, 20:10 LOL.. Przysłuchałem się temu, co te dzieci mówią.. Po rzuceniu kamieniem jedno z nich powiedziało z uśmiechem na twarzy "ehi omadet livakot", co znaczy "ona zaraz się rozpłacze".. Inny dzieciak krzyknął "lahi la china, lahi la anglye", co znaczy "spieprzaj do Chin, spieprzaj do Anglii".. Przyczyna tego zajścia to syjonistyczny rasizm w czystej postaci, który te dzieci przejęły od swoich rodziców.. Odpowiedz Link Zgłoś
josifek Miales na mysli palestynskie torturowanie 15.10.06, 19:36 te w Hebronie nad trzema israelskimi reservistami, jak sie przy tej egsekucji twoi arabscy wspolziomki podniecali w ten sam sposob w jaki sie w Iraku podniecaja przed meczetami zabijajac( 600 tys ofiar arabskiej dobrodusznosci, calkiem niezle) i 12 osob w meczecie zastrzelonych, widac klocili sie o kierunek do mekki, jaki jest wspanialy ten twoj arabski narod...serdecznie gratuluje, tak dalej nasi semicy bracia...jeszcze was za duzo jest. Odpowiedz Link Zgłoś