Dodaj do ulubionych

Akcja protestacyjna pod MSZ

02.12.06, 17:25
Co sądzicie o zorganizowaniu akcji protestacyjnej pod MSZ w Warszawie?
Wyrazilibyśmy swój gniew i oburzenie przeciwko antykoreańskiej postawie reżimu
Kaczyńskich.
Kto wie gdzie u nas można skombinować flagi północnokoreańskie? Moglibyśmy też
spalić kukły Kaczyńskiego i Busha.
Obserwuj wątek
    • kim_bar_tek Re: Akcja protestacyjna pod MSZ 02.12.06, 17:30
      nie można w Polsce kupić nigdzie flagi KRL-D, ja sobie przywiozłem taką niedużą
      z Phenianu.
      A demonstrować nie mamy po co, z miejsca pacyfikacja
      • chollima Re: Akcja protestacyjna pod MSZ 02.12.06, 20:02
        Jeśli nie można kupić to można uszyć, przecież na stronie podane są prawidłowe
        proporcje. W ogóle fajnie byłoby powiesić sobie flagę KRL-D np. na pierwszego
        maja albo w rocznicę urodzin Prezydenta...
        • kim_bar_tek Re: Akcja protestacyjna pod MSZ 02.12.06, 20:06
          na pierwszego maja szczególnie, jako protest przeciwko idei likwidacji tego
          święta
          • inczhon Re: Akcja protestacyjna pod MSZ 04.12.06, 14:36
            A dlaczego mieli by je zlikwidować???? U nas??? Co to za głupoty opowiadasz
            Bartku?. To Święto Międzynarodowe i pisząc na tym forum o nim pikanterii dodaje
            fakt że rodowód ma iście imperialistyczny -upamiętnia ono wydarzenia które
            miały miejsce w - mateczniku imperializmu jak trodził się ruch robotniczy w
            prawdziwym tego słowa znaczeniu , na długo przed urodzeniem obydwu Kim-ów…..
            Kłania się zdaje znajomość historia powszechnej….. Wstyd, wstyd...... Mało
            tego pierwszej demonstracji jeśli chodzi o ilość uczestników to nie
            powstydziłby się chyba nawet Kim...;)

pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awi%C4%99to_Pracy - z dedykacją dla "orłów"
            typu prezydent.(magister) i chaseyo...
            • kim_bar_tek Re: Akcja protestacyjna pod MSZ 05.12.06, 10:12
              nasze ukochane Kaczory mają takie zapędy, zamiast 1wszego maja chcą nam zrobić
              jakieś kolejne święto kościelne. a to, że święto ma rodowód imperialistyczny
              nie robi na mnie wrażenia, dzień kobiet też taki ma i co z tego? ważne jest
              chyba co święto sobą reprezentuje.
        • kim_daniel_il1 Re: Akcja protestacyjna pod MSZ 04.12.06, 15:20
          Jeśli nie można kupić to można uszyć, przecież na stronie podane są prawidłowe
          > proporcje.
          No właśnie wciem prabljem. Co czerwoną gwiazdę ciężko znależć.
          Pozatym gdzieś pod Lublinem lub w Lublinie szyją flagi. Może by tak zamówić
          powiedzieć co i jak i po paru dniach zgłosić się po odbiór jeśsio raz wciem
          prabljem.
          • chollima Re: Akcja protestacyjna pod MSZ 05.12.06, 22:14
            Tak ale nie szyją jednej tylko pewnie całą partię powiedzmy pewnie ze 100. Nas
            tu bywalców forum jest około 15 więc chyba ciężko byłoby załatwić. Poważnie
            zaczynam się zastanawiać nad tym pomysłem tj. posiadanie flagi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka