Dodaj do ulubionych

Greenpoint-symbol polskiego upadku:))

13.01.07, 02:30
nu dla tych co w szczecinie pastuja koszer buty a Greenpoint uwazaja za symbol
polskiej nedzy. moze ceny real estate otworza oczy tym ,ktorzy podrozuja
palcem po mapie i uwazaja,ze Polacy z Greenpoint = nedzy palestynskiej:)))
ps.oczywiscie dla niektorych cale NYS= Greenpointowi,ale co moze jakis koszer
doopek z Trybuny Ludu wiedziec na temat stanu NY,ktory jest tylko nieco
mniejszy niz terytorium POLSKI:))
Greenpoint indeed:)))))
newyork.craigslist.org/brk/rfs/261714060.html
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 02:32
      Nedzy intelektualnej first of all.
      • absztyfikant Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 02:33
        Ale rudera!!!
        • absztyfikant Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 02:35
          mihow.com/photos/pics/full/2006_05_03_0026.jpg
          :)))))))
          • dana33 Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 15:33
            hahaha...... to towarzystwo idiotki wiadomo skad, czy tez jej potomstwa.....
            fajnie spedzaja czas..... rowerek i ulica.. :))))
        • dana33 Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 15:32
          rudera okropna..... potrzebuje kompletnej renowacji.... to do jakiesj sumy
          dojdzie? no i ze wszystkim stron otoczona sasiadami, zadnego widoku.... zeby mi
          doplacili, to nie mieszkalabym tam..... moje mieszkanie ma widok na morze
          solone i na wzgorza rozne... :))))
      • i-love-2-ski Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 02:37
        absztyfikant napisał:

> Nedzy intelektualnej first of all.

tia kiedy tam byles ostatnio pajacu?
        nu poczekaj do jutra z odpowiedziedzia bo mi sie znudziles,ide jesc kielbase z
        piwkiem. w koncu klasa robotnicza z Greenpoint musi odpoczac od intelektualnych
        koszer faszystow ze szczecinka glownego:))
    • absztyfikant Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 02:36
      Niemieccy studenci tez maja ubaw:
      www.student.euv-frankfurt-o.de/~euv91471/seite/Page1/12.JPG
    • fs_suck Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 05:17
      craigs list to moja ulubiona literatura,jest super:
      warsaw.craigslist.org/rsf/258970302.html
      "maids own bathroom "potraktowal bym jako absolutne novelty,ciekawe czy jeszcze
      musi przynosic z soba w siatce prywatny papier toaletowy,poor warsaw maid,
      cheers.
      • fs_suck Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 05:20
        oops:
        warsaw.craigslist.org/rfs/258970302.html
      • i-love-2-ski Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 15:26
        fs_suck napisał:

> craigs list to moja ulubiona literatura,jest super:
        > warsaw.craigslist.org/rsf/258970302.html
        > "maids own bathroom "potraktowal bym jako absolutne novelty,ciekawe czy jeszcze
        >
        > musi przynosic z soba w siatce prywatny papier toaletowy,poor warsaw maid,
        > cheers.

kiedy ostatnio byles w Warszawie,a w koncu w szanujacych sie przedwojennych
        domach zawsze byl pokoik dla sluzby. jak pojedziesz po roznych
        Konstancinach,Magdalenkach,Aninach i innych Podkowach Lesnych,ze nie wspomne o
        dobrych dzielnicach to zobaczysz to i owo,za niezle pieniadze. tyle,ze Warszawa
        to nie Szczecin a Szczecin to nie Greenpoint i to palantowi z pejsami chce
        wytlumaczyc,ale chlopie nie chwyta,ze sa 3 zasady real estate:location,location
        i location:)))
        • fs_suck Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 18:28
          to byl tylko zart,niestety zmienilo sie w Polsce bardzo wiele od naszego
          wyjazdu,jestesmy w samym sercu Europy,Warszawa nigdy nie bedzie wprawdzie
          Wiedniem czy Praga ale bedzie nowoczesnym miastem.
          • i-love-2-ski Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 19:40
            fs_suck napisał:

> to byl tylko zart,niestety zmienilo sie w Polsce bardzo wiele od naszego
            > wyjazdu,jestesmy w samym sercu Europy,Warszawa nigdy nie bedzie wprawdzie
            > Wiedniem czy Praga ale bedzie nowoczesnym miastem.

na szczescie od naszego wyjazdu zmienilo sie wiele w Polsce i to na lepsze,a
            Warszawa nie musi wstydzic sie niczego,o czym swiadcza rosnace ceny nieruchomosci.
        • absztyfikant Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 22:20
          Podwarszawskie pierdziszewa (nie mowiac juz o tych amerykanskich slumsach) nie
          moga sie nawet do Szczecina rownac:

What is your take on this house?
          www.pogodno.net/Wolnostojace/NeuWestend/Galeria4/Krasickiego10.JPG

Dziesiatki tysiecy takich domow, a to tylko jedna dzielnica wiesniaro.
          www.pogodno.net/
          Takich dzielnic jest w Szczecinie 7. Luksusowe wille, otoczone iglastym lasem,
          parkami i trzema puszczami. Jeziora, morze, Berlin, rzeki czy stoki narciarskie
          w promieniu kilkudziesieciu kilometrow.
          • absztyfikant Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 22:30
            www.pogodno.net/Galeria/Gora/Lota/Lot4.jpg
            Tu masz zdjecie fragmentu jednej z dzielnic. A teraz spadaj.
            • obserwator-z-boku Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 14.01.07, 00:57
              absztyfikant,gdyby cyklistka wiedziala,ze szczecin jest polskim miastem,moze by
              byla mnie antypolska...........?
              chociaz dla tej idiotki i krakow jest be..........!
              a jak sie znajdzie w warszawie,to i stolice komkpromituje...........(
              youtube.com/watch?v=R2sKmtwDvBg&mode=related&search=
              • i-love-2-ski obserwatorku 14.01.07, 02:46
                gdzie ty sie uczyli polskiego,chiba nie u kwiaciarki z nowego swiatu,ta lepiej
                mowi jak sprzedai swoi kwiotki? ty chiba od oblechujka sie uczi,dlatego cus
                niecus nie wychodzi zawszi.
                a co do zabkow to chiba mnie nic nie brakui,ale sprawdz swoi klawiature i
                klawiature absztyfi ze szczecinka,ten mozi cos brakui,ale mnie to ani parzi ani
                ziebi. nu i to by bylo na tyli.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55425012&wv.x=2&a=55479334
                • obserwator-z-boku deska pedalowa............!:)))) 14.01.07, 03:21
                  ....................:))))))))))))
                  jestes kretynko jak szyba przezroczysta.............:))))))))

"a ty co impotent(ka) jestes,ze tak skaczesz? a ja rowniez potrafie w twoim
                  jezyku staruszka mowic i uwazaj na literUFki,popraw bryle przed GUSOWANIEM w
                  kimkolwiek. no to podciagnij porteczki,otworz kajecik i notuj:f....off od mego
                  nicka-ponjala czy jeszcio raz powtorzyc? ja nie mam problemu z wami,tyle,ze jak
                  bedziecie mi tu obrabiac tylek to sie zjawie."...............autor:i-love-2-ski
                • i-love-2-ski u chu,chu 14.01.07, 03:47
                  ale sie kulturalny,mac trwac,obruszyl. nu chiba,ze ty ktus znajomy:))
                  bujaj sie alojz tylko zacznij lepiej po polskiemu cwierkac,bos trep jakich malo:)))
              • i-love-2-ski i jeszcze jedno absztyf 14.01.07, 04:21
                jak zaczniesz obserwowac z boku to prosze obserwuj inne nicki niz moj,bo to
                zakrawa na mala paranoje z letka szczecinska:)
                mysle,ze czas chloopcy odczepic sie od mej osobki,nie sadzicie, nu bywajcie
                polacy:)))))
          • i-love-2-ski Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 22:43
            absztyfikant napisał:

> Podwarszawskie pierdziszewa (nie mowiac juz o tych amerykanskich slumsach) nie
            > moga sie nawet do Szczecina rownac:
            >
            :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            szczegolnie pierdziszewo Konstancin:))))))))))))))))))))))))))
            wiele tam za metr2 a wiele w szczecinku na rynku:))))))))))))))))))))))))

bylo nie kapowac tyle a zajac sie czyms pozytecznym w zyciu bambosz.
            rozsmieszasz greenpoint do LES.
            • absztyfikant Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 22:52
              Ja mowie o architekturze, o wartosci niematerialnej. Te wille to dziela sztuki -
              wiem, ze to nie na twoj greenpoincki rozum. Poza tym ceny w szczecinie
              przypominaja te warszawskie. Po wejsciu pPOlski do UE ceny nieruychomosci ida
              ostro w gore.

Dzialka w centrum Moskwy kosztuje jeszcze wiecej - czego to dowodzi.
              • i-love-2-ski Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 22:57
                absztyfikant napisał:

> Ja mowie o architekturze, o wartosci niematerialnej. Te wille to dziela sztuki
                > -
                > wiem, ze to nie na twoj greenpoincki rozum. Poza tym ceny w szczecinie
                > przypominaja te warszawskie. Po wejsciu pPOlski do UE ceny nieruychomosci ida
                > ostro w gore.
                >
                > Dzialka w centrum Moskwy kosztuje jeszcze wiecej - czego to dowodzi.
                >

widac,ze nie bywasz mossadzie w powarszawskich wsiach skoro uwazasz,ze tam tylko
                dziela sztuki pani niezabitowskiej sie znajduja. rynkiem rzadza proste
                prawa,chyba je znasz,bo jak na moj greenpointowski rozum to nie mialbys szans w
                NYC nabyc niczego,nawet na Greenpoincie,ba nawet Bronx juz robi sie eksluzywny
                bro. a co do Moskwy to kupuj co sie da poki sie da w koncu masz koneksje nu nie:)
    • krystian71 Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 18:43
      wszystko plynie,rzekl Ben Akiba.
      A te cale zakute koszer lby nie maja o tym pojecia,bo czas dla nich stanal juz
      dawno.
      I Warszawa sie zmienia istaje centrum, przynajmniej Srodkowej Europy, i
      Greenpoint rowniez , z polskiego pochodzenia milionerami, najwieksza w calym
      USA lokalna kasa bankowa skoncentrowana na udzielaniu pozyczek wlasnie
      lokatorom Greenpointu,z cala ich cpecyfika.
      Zydzi gryza sie w kulak,podobnie jak gryzlo sie Hollywood,gdy sukcesu kasowego
      Pasji nie przewidzialo, stad i te reakcje
      Never mind Rachelka, Greenpoint,jest jeszcze mlody, bylo nie bylo to dzielnica
      Polakow glownie po emigracji post stanu wojennego,a wiec zaledwie 20-25 letnia
      Tylko idiota z jego kondycji wysnowa jakies daleko idace wnioski
      • i-love-2-ski Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 19:44
        krystian71 napisała:

>
        > I Warszawa sie zmienia istaje centrum, przynajmniej Srodkowej Europy, i
        > Greenpoint rowniez , z polskiego pochodzenia milionerami, najwieksza w calym
        > USA lokalna kasa bankowa skoncentrowana na udzielaniu pozyczek wlasnie
        > lokatorom Greenpointu,z cala ich cpecyfika.
        > Zydzi gryza sie w kulak,podobnie jak gryzlo sie Hollywood,gdy sukcesu kasowego
        > Pasji nie przewidzialo, stad i te reakcje
        > Never mind Rachelka, Greenpoint,jest jeszcze mlody, bylo nie bylo to dzielnica
        > Polakow glownie po emigracji post stanu wojennego,

Greenpoint jest znacznie starszy i kiedy go widzialam pare lat temu niestety
        zaczal przechodzic w inne rece walsnie z powodu rosnacych cen nieruchomosci.
        dzieje sie to rowniez z Harlemem na co narzekaja brothers,bo oryginalni
        mieszkancy sa rugowani ze swych posesji. tylko jakis smutny icek ze szczecina
        wysmiewa sie z dzielnicy,w ktorej nigdy nie bylo by go stac na 1 bdr
        apartament,nu ale on nie ma milionerow w rodzinie.
        buhahahaha nize sobie pojeczy z tym wibratorkiem ,tyle co chlop sobie ulzy to jego.
      • lechu112 konfidentura komuchowa polaczyla sily w tym posc 13.01.07, 19:48
        Strzyka zatruta komuchowa propaganda komuchowego agitatora , tylko o co
        im chodzi ?
        Krystkowaty belkot z pokracznym jazgotem z bejzmentu w green poincie ?
        Co znowu "zydzi" winni ze komuchuchowe sierotki biede klepia ????
      • bolko_turan Zydzi buduja Warszawe 13.01.07, 22:56
        krystian71 napisała:

> wszystko plynie,rzekl Ben Akiba.
        > A te cale zakute koszer lby nie maja o tym pojecia,bo czas dla nich stanal juz
        > dawno.
        > I Warszawa sie zmienia istaje centrum, przynajmniej Srodkowej Europy, i
        > Greenpoint rowniez ,

Akurat w Warszawie dziala sporo izraelskich developerow - a bedzie ich jeszcze
        wiecej, uwierz mi...

Nieruchomości

Kolejni inwestorzy z Izraela

tabelaofert.pl/strid_141/artykul_110

Nowe zamknięte osiedle i centrum handlowe - oto cel dwóch firm z Izraela. Jest
        już na czym budować.

Brak 2 mln mieszkań, rosnące ceny nieruchomości, łatwy dostęp do kredytów
        hipotecznych i coraz większa popularność centrów handlowych - to wszystko
        powoduje, że naszym rynkiem coraz mocniej interesują się deweloperzy z Izraela
        Kolejnych dwóch zdecydowało się kupić nieruchomości w Polsce.
        Olimpia Real Estate Holdings za 7,8 mln EUR już kupiła 7,5-akrową (3 ha)
        działkę w Warszawie. Zamierza zbudować centrum handlowe o powierzchni 36 tyś.
        mkw. Wartość inwestycji wyniesie 77 mln EUR. Notowana na giełdzie w&nbs;Tel
        Awiwie spółka zrealizowała projekty w Izraelu, Budapeszcie i Warszawie. W
        Wilanowie zainwestowała m.in. w&nbs;projekt Królowa Marysieńka z 3 tyś. mieszkań.
        Kolejnym inwestorem jest Pangaea Real Estate. Kanadyjsko-izraelski deweloper
        za 6 mln NIS (ponad 4 mln zł) kupił 89-akrową działkę (około 36 ha) pod
        Warszawą. Zamierza wybudować zamknięte osiedle, w którym znajdą się m.in.
        centrum spa i basen.
        - Rynek nieruchomości w Polsce oferuje spory potencjał - mówi Miri Segel,
        wiceprezes firmy. Wcześniej spółkę interesowały rynki w Rumunii, Bułgarii,
        Chorwacji i Niemczech. U zachodnich sąsiadów za 65 mln NIS (ponad 44 mln zł)
        Pangaea kupiła 436 apartamentów, a w lipcu wygrała przetarg na budowę biur i
        mieszkań we Frankfurcie. Wartość tej inwestycji sięgnęła 549 mln NIS (ponad
        370 mln zł). Spółka nie tak dawno dostała zastrzyk kapitału. Inwestorzy z Tel
        Awiwu podnieśli do 85 mln NIS (ponad 57 mln zł) jej kapitał po to, by
        sfinansować inwestycje w Europie.
        2006-12-01
        ANNA PRONIŃSKA
    • i-love-2-ski he,he 13.01.07, 19:52
      a ten kojot oblechuj,ktory chyba suche bulki zre 3 razy dzienne ,bo kto
      przyglupim kapusiom po zawodowce wiecej moze dac niz pare groszy,ten chyba
      mieszka na wycierace u absztyfa i od niedzieli dostanie pewnie wibratorek for
      free,aby choc raz w tygodniu sobie ulzyc:)
      gotowa papka co dzien ta sama,nie musisz starymi szczekami ruszac aby ja wypocic.
    • genom3 Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 23:18
      Zato polskie kobiety (w tym stare babcie) stoja jak konie na targowisku w
      chasydzkich dzielnicach Brooklynu proszac znienawidzonych pejsatych aby
      pozwolili im posprzatac ich domy. A chasydzi nie lubia mopow, o nie, kaza
      zmywac podlogi szmata, na kolanach...Zadna szanujaca sie Rosjanka nie wezmie
      takiej roboty, tylko Polki. Zydzi sa be ale zydowski grosz jest dobry, wiec nie
      ma co unosic sie duma. Wiesz ile wart jest polski Honor? 8 baksow na godzine!

W imie czego Polacy wysylaja swoje matki i babcie aby praly zydowskie brudy,
      podcieraly tylki zydowskim dzieciakom? W imie czego Polacy wala
      tysiacami,setkami tysiecy, do Anglii, Irlandii, Skandynawii? W imie czego
      zmieniaja pampersy niemieckim starcom? W imie czego babraja sie w azbescie?

W imie jakich wyzszych idealow?
      W imie szmaliku. Tylko i wylacznie szmalu.

To nie zydzi tlocza sie w ohydnych budach na Greenpoincie, po pieciu w pokoju,
      po to zeby zaoszczedzic na czynszu. Zyd predzej umarl by z glodu niz wyslal
      swoja stara matke aby czyscila komus kible!

dla polaka szmal ponad wszystko:)
      • aaki Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 23:30
        0 przepraszam.nawet nie zajrzałem na greenpoint.
        odwiedzilem moma i met
        • i-love-2-ski Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 23:50
          aaki napisała:

> 0 przepraszam.nawet nie zajrzałem na greenpoint.
          > odwiedzilem moma i met

nu to zaluj bo wedlinki tam przednie i non koszer. mam nadzieje,ze dzielnice
          chalatkow odwiedziles,to jest dopiero cudo,niech sie schowa greenpoint. tam
          rudery az strach patrzec,nu ale wiadomo swoje to swoje,nawet bambosz o tym nie
          pisze:))
          • aaki Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 23:55
            yyy... tylko u chińczyków byłem.
            jechac do nyc po kiełbasę nawet przednią to troche przesada.
            w polsce też jeszcze ją czasem mozna dostac.choć to nie to co było kiedyś :-(

• i-love-2-ski Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 13.01.07, 23:58
              aaki napisała:

> yyy... tylko u chińczyków byłem.
              > jechac do nyc po kiełbasę nawet przednią to troche przesada.
              > w polsce też jeszcze ją czasem mozna dostac.choć to nie to co było kiedyś :-(
              >
              nu chinczyki to gdzie indziej a tobie to dobrze mowic o kielbasie,nie mieszkasz
              jak ja na greenpoint:))
              • aaki Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 14.01.07, 00:05
                ano nie mieszkam i pewnie juz nie zamieszkam.
                jak sie kiedys jeszcze wybiore do hameryki to cie odwiedze na tym pojncie o ile cie nie wykupią ;-)
                • i-love-2-ski Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 14.01.07, 00:10
                  aaki napisała:

> ano nie mieszkam i pewnie juz nie zamieszkam.
                  > jak sie kiedys jeszcze wybiore do hameryki to cie odwiedze na tym pojncie o ile
                  > cie nie wykupią ;-)

dawno bede w mossadowskim wiezieniu gnila. w koncu juz nas wszyckich maja,tylko
                  litosciwie pozwalaj ezgystowac jeszcze chwilke. lepiej ty sie spiesz,bo to nie
                  przelewki. moj greenpoint diabli wezma bo chalatowcy mnie wyrugaja:)))
                  • genom3 Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 14.01.07, 00:15

> aaki napisała:
                    >
                    > > ano nie mieszkam i pewnie juz nie zamieszkam.
                    > > jak sie kiedys jeszcze wybiore do hameryki to cie odwiedze na tym pojncie

skoro chcesz sprobowac jak sie spi w piecioro w jednym lozku
                    to nie zwlekaj
                    milego pobytu:)
                    • aaki Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 14.01.07, 00:20
                      don't worry-nie ma tak żle abym musiał spac w pieciu.wynajme sobie hotel o ile najdzie mnie chęć na amerykę.
                    • bam_buko Re: Greenpoint-symbol .. 14.01.07, 00:39
                      Fakt najpiekniejszej zabudowy nie ma,reputacji rowniez...ale b. duzy potencjal
                      inwestycyjny ze wzgledu na doskonale polozenie szczegolnie od czasu kiedy jeden
                      zyd(inwestor) spalil stare magazyny nad brzegiem East river.

Na rzut beretem(moze byc moherowy) od Grenpointu jest inna "piekna" dzielnica
                      Williamsburg....syf tam totalny Grp. to dla nich oaza spokoju,czystosci..
                      po kryjomu przed rabinem przychodza kupic polska kielbase
                      Kiedys stamtad nadawal jojo - ale sie wqr..l kiedy po raz ktorys szczury
                      przegryzly mu kabel tel. i przeniosl sie w glab Brooklynu.....miedzy murzynstwo
                  • aaki Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 14.01.07, 00:17
                    to przeniesiesz sie do tych apartamentowców koło columbus circle.
                    tylko powiedz cieciowi coby mnie wpuścił
                    • i-love-2-ski Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 14.01.07, 00:18
                      aaki napisała:

> to przeniesiesz sie do tych apartamentowców koło columbus circle.
                      > tylko powiedz cieciowi coby mnie wpuścił

tylko oblechuja nie przywiedz za soba,bo toto tupta za nami. jeszcze bym go
                      postrzelila niechcacy i co by z chlopa zostalo,a o ciecia sie nie martw swoj bro:)
                      • aaki Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 14.01.07, 00:23
                        jak sie go zapytaja na imigration po co przyjechał do hameryki to on zacznie wykrzykiwac islam.muslim, arabus i po ptokach nie wpuszczą.
                        zresztą gdyby sie zapytali jaka pogoda w polsce to tez by krzyczał tak samo.
                        • i-love-2-ski Re: Greenpoint-symbol polskiego upadku:)) 14.01.07, 00:26
                          aaki napisała:

> jak sie go zapytaja na imigration po co przyjechał do hameryki to on zacznie wy
                          > krzykiwac islam.muslim, arabus i po ptokach nie wpuszczą.
                          > zresztą gdyby sie zapytali jaka pogoda w polsce to tez by krzyczał tak samo.

he,he nie mowiac ,ze jak zobacza mongola z krzywym nosem i pejsami z paszportem
                          konsularnym to..:))))
    • w_ojciech do Rachelki - nie na temat 13.01.07, 23:49
      Jak chcesz się pośmiać z moderatorów to spójrz na to:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=55477199
      • i-love-2-ski Re: do Rachelki - nie na temat 13.01.07, 23:53
        w_ojciech napisał:

> Jak chcesz się pośmiać z moderatorów to spójrz na to:
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=55477199

o kuzwa no to juz po mnie:ciekawe co bedzie szybsze moderator czy mossad? moze
        ktos zaklad przyjmie. narazilam sie samej smietance forum od bambosza (z mocnymi
        plecami a slabymi miesniami),poprzez kulturystke,po wierszokletow,judajkowcow
        (bardzo kulturalnych) do moderatorow najlepszej gazety w polsce. no nie to juz
        KONIEC,THE END,FINITO ide strugac kartofle.
        • genom3 Re: do Rachelki - nie na temat 14.01.07, 00:14
          mnie sie tam nie narazilas
          ja tam mam cie w doopie:)
          • genom3 Ruchcia z Greenpoint, hehe 14.01.07, 00:23
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka