Dodaj do ulubionych

czekajac na nowy nick araba "blazare"

16.01.07, 08:18
moze jakis konkurs zriobimy, kto jego nowy nick pierwszy odkryje.
Obserwuj wątek
    • arap1 Re: czekajac na nowy nick araba "blazare" 16.01.07, 08:22
      josifek napisał:

> moze jakis konkurs zriobimy, kto jego nowy nick pierwszy odkryje.
      maze podejdzie...abu-hmar...
      • arap1 Re: czekajac na nowy nick araba "blazare" 16.01.07, 08:27
        arap1 napisał:

> josifek napisał:
        >
        > > moze jakis konkurs zriobimy, kto jego nowy nick pierwszy odkryje.
        > maze podejdzie...abu-hmar...
        albu...abu-gamal...albo ibin- camel....Ahuja..czyli brat nie
        proponuje...O_brather juz jest tu jeden
        • rzewuski1 Re: czekajac na nowy nick araba "blazare" 16.01.07, 08:28
          lub allach akbar
          • josifek Saddam chyba nie, Arafat tez 16.01.07, 08:32
            moze mu tylko "pedofil z mekki" pozostanie.
    • arap1 Re: czekajac na nowy nick araba "blazare" 16.01.07, 08:36
      ja mysle mysle...podejdzie najlepiej nick Hadzi-baba....lubi obowiada nam tutaj
      swoje bajki...:-))
    • puls abu-kalb , stawiam na ten 16.01.07, 09:17
      pasuje
    • behamot3 Re: blazare dawaj czadu bo nudno tu cos 16.01.07, 14:29
      peace pissssmakerku
      • pisssmaker Re: blazare dawaj czadu bo nudno tu cos 16.01.07, 18:28
        Calym sercem popieram idee gloszone tutaj przez blazare, niestety nie lubię go
        osobiście a co za tym idzie nie jestem blazare.Amen.
        • marouder Toc chiba, ze taK:))/nt 16.01.07, 18:29

• enedue3 Do funkcjonariuszy: dana33,oskar62, josifek 16.01.07, 21:01
            nie przesadzacie żeby tak liczną grupą tropić jednego z uczestników tego
            forum :))).
            • dana33 Re: Do funkcjonariuszy: dana33,oskar62, josifek 16.01.07, 21:13
              nu, on jeden tropi nas wszystkich. tak chcial, tak ma.
            • josifek My jego pod lupe wzielismy i sie pytamy 16.01.07, 21:32
              czy nauczyciel polskiej mlodziezy, na polskiej panstwowej uczelni, moze wyraznym
              antyhebrajski byc, czego on swoich studentow uczy, nienawisci do polskich
              obywateli , obywateli, ktorzy nie zawsze katolickiej,islamskiej religii sa i
              jeszcze sie zapytam, czy on w czasie jego antyhebrajskiej nagonki, panstwowe
              srodki uzywa?
              • bolko_turan Re: My jego pod lupe wzielismy i sie pytamy 16.01.07, 23:01
                Wy go - czyli Blazara - pod lupe wzieliscie
                • dana33 Re: My jego pod lupe wzielismy i sie pytamy 16.01.07, 23:03
                  nu, bolkowy blazerski..... przeciez ci napisalam, ze bujac to nie nas...
                  • bolko_turan No widzisz 16.01.07, 23:42
                    dana33 napisała:

> nu, bolkowy blazerski..... przeciez ci napisalam, ze bujac to nie nas...

Powiem cos takiego: Kazdy jest tylko pionkiem.
                    ;))))))

Tym bardziej osobistosci o tendencjach paranoidalnych. Dana33 akurat udowodnila,
                    iz w jej mozliwosciach (oraz w tych jej kliki) nie ma jakichkolwiek kompetencji
                    aby ustalic jakakolwiek tozsamosc. Jej psychika ponadto czyni, iz sugerujac jej
                    rozne rzeczy mozna ja manipulowac.

Wyglada na to, iz "ktos" z pewnymi kompetencjami - piszacy na forum pod roznymi
                    nickami, celujac na grupe wokol Dany - wykorzystywal ja, wmawiajac jej, iz to
                    wszystko "Blazer" byl, tak aby wziela ona inicjatywe i straszyla Blazara
                    procesami (w sprawach ktorych nie ma), aby w koncu zaprzestal on interesowac sie
                    sprawami, ktore ponoc "Dane33" w rzeczywistosci w ogole nie dotyczyly, a jedynie
                    tych z pewnymi kompetencjami, o czym Blazer widocznie nie wiedzial. Teraz Dana33
                    i jej podobni, rzeczywiscie wszedzie Blazara widza, a ci ktorzy w nim zagrozenie
                    widzieli, teraz maja spokoj.
                    • josifek Re: No widzisz 17.01.07, 08:02
                      jezeli uwazasz ze uczelnie w Polsce moga meczetami, byc to juz twoja sprawa, ale
                      nie sadze ze sie wiekszosc Polakow z taba zgadza.
                      Zobacze na zdjecie delegacji z universytu w Hebronie( tez tam to samo ucza) i
                      obejze sobie, jak ty wygladasz.
                      • bolko_turan Re: No widzisz 17.01.07, 11:06
                        josifek napisał:

> jezeli uwazasz ze uczelnie w Polsce moga meczetami, byc to juz twoja sprawa,
                        ale nie sadze ze sie wiekszosc Polakow z taba zgadza.
                        > Zobacze na zdjecie delegacji z universytu w Hebronie( tez tam to samo ucza) i
                        > obejze sobie, jak ty wygladasz.

Nie wiem czy te informacje sa prawdziwe, jesli jednak sa, oznacza to, iz "ktos"
                        istnie poczul sie przez Blazara zagrozony aby zadac sobie caly trud i znalezc na
                        niego jakiegos "haka", nawet takiego tylko wirtualnego - to sa juz raczej metody
                        agenturalne, a wiec o ile sie nie myle tematyka artykulu Blazara.

Agentury wplywu - panstwowe badz zorganizowane prywatnie - dzialaja
                        profesjonalnie czyli tajnie, nie robia zamieszania publicznego aby nie zwracac
                        na siebie uwagi, inaczej ich dzialanosc przeciez nie mialaby zadnego sensu --
                        ktos taki jak np. Dana33, forumowicz ktory publicznie nie kryje ani swojego
                        pochodzenia ani danych osobistych, jest zupelnie nieistotny, nijak wiec mogl sie
                        poczuc zagrozony przez Blazara artykul.

W prasie polskiej jest wolnosc slowa - Blazar moze sobie artykuly pisac o czym
                        zechce, nie ponoszac zadnych konskwencji. Wyslalem Blazarowi nazwisko prawnika
                        mecenasa, ktory by w tej sprawie jak sadze chetnie jego artykul za darmo
                        zredagowal - gosc na taka zabawe i jej konsekwencje zapewne tylko czekal. Do
                        procesow i tak by nie doszlo, bo niby w jakiej sprawie? Bo Blazar ludzmi sie
                        interesuje? Wolno mu, prawa zadnego nie zlamal.

Ewidentnie "ktos" Wam - jawnej grupie zydowskiej uczestnikow tegoz forum -
                        wmawial, iz Blazar to antysemita piszacy do Was pod roznymi nickami i ze jest na
                        niego jakis "hak".
                    • blazare Re: No widzisz 17.01.07, 09:16
                      bolko_turan napisał:

> i jej podobni, rzeczywiscie wszedzie Blazara widza, a ci ktorzy w nim

Od kilku miesięcy trąbię na wszelkie możliwe sposoby, że troll podpisujący się
                      setkami nicków, który grasuje na forach, został najprawdopodobniej przez kogoś
                      najęty. Rozmawiałem nawet na ten temat z administratorem forów:

# forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=53475056&a=53475056

Nie przeszkadza to jednak grupie osób, o której mówisz, bez przerwy utożsamiać
                      trolla "pisssmaker" vel "kakauko" ze mną. W związku z tym zachodzi podejrzenie,
                      że oni doskonale zdają sobie sprawę z tego, kim jest ten spammer i na czym
                      polega jego zadanie na forach. Zastanawiające jest też to, że pomimo tego, iż
                      nie raz dopuszczał się przestępstw [np. pisał o zagazowywaniu narodów, groził
                      ludziom śmiercią itp. itd.] żaden z jego pseudonimów nie został zbanowany.
                      • pisssmaker Re: No widzisz 17.01.07, 09:50
                        blazare ty śmondaku z kaczym kuprem!!! Wiele razy wyjasnialem , ze nie jestem blazare - robilem to
                        setki razy. Tak wiec twoja teoria ze sie pod ciebie podszywam, glupku jest do kitu.
                        Napisz mi gdzie - ty podly oszczerco namawialem do zagazowywania zydow ?
                        Nie kryje natomiast ze jestem wrogiem tej czesci spoleczenstwa zydowskiego ktora jest syjonistyczna, (
                        niestety jest to prawie cala populacja) tak wiec jestem przeciwko prawie calej populacji zydowskiej i
                        bede zwalczal kazdy przejaw antyhumanizmu, faszyzmu pod gwiazda dawida oraz nie zapomne o
                        mordach na niewinnych ludziach w Palestynie i Libanie.
                        Daj sobie na wstrzymanie palancie. Amen.
                        Ps. Nigdy nie pisalem na forum judaica ze jestem komandosem. Masz paranoje adasiu studencie z
                        Wroclawia.

ps2. Malzonka juz wrocila ?
                        • marouder PiSkauko, wez spadnij, co?/nt 17.01.07, 09:53

• pisssmaker Re: PiSkauko, wez spadnij, co?/nt 17.01.07, 10:02
                            Maruder miszczu tak jest !!! Juz spadam!!!

Blazare wielbladzi kuprze a nie przuszlo ci do glowy ze powodem iz nikt z adminow nie banuje mnie
                            dlatego ze nie przekraczam prawa i zarysowanych tu granic ? Przesledz sobie smondaku moje wpisy. Sa
                            one tylko odpowiedzia na prowokacje agentow z izraela.
                            • oscar62 Re: PiSkauko, wez spadnij, co?/nt 17.01.07, 11:55
                              CIEKAWE, CIEKAWE, TY WROCILES Z "AMAZONKI" WLASNIE WTEDY KIEDY BLAZAREK
                              NAPISAL, ZE ZNIKA Z FS... CO DO BANOWANIA, NIE CHLUB SIE ZA BARDZO. BYL KIEDYS
                              NA FS TYPEK, KTORY SIE NAZYWAL GUCIO. ON NIE RAZ PISAL O ZYDOWSKIM MYDLE, O
                              CYKLONIE B I O TYM ZE SZKODA IZ ADOLFEK NIE DOKONCZYL SWEGO DZIELA I PRAWIE
                              ZAWSZE WYSZLO MU TO NA SUCHO. BANOWANIE POWIEDZIALES?...
                              • pisssmaker Re: PiSkauko, wez spadnij, co?/nt 17.01.07, 12:43
                                Nie krzycz facio !!!!!
                                Swoja pisanina sugerujesz jakobym byl blazare. Nic z tego gosciu. Spadaj z tymi koncepcjami.
                                Po drugie sugerujesz jakobym byl podobny pisaniem do niejakiego gucia. Niestety nie popieram
                                takieego pisania, powiem wiecej - to chamstwo i sku..synstwo. Polacy zreszta tez byli zagazowywani
                                i paleni.

Any way - nie rozrozniasz kmiotku dwoch kwesti: antysyjonizmu i antysemityzmu. To nie to samo. Nasi
                                filosemici polowkowi sa rowniez antysemitami bo zadaja smierci dla swoich braci semitow z Palestyny.

Ps. Jestem antysyjonistą. Do konca . Mojego lub waszego.
                                • dana33 Re: PiSkauko, wez spadnij, co?/nt 17.01.07, 13:31
                                  w oswiecimiu nie zagazowano ani jednego polaka. zabijano ich, ale nie gazowano.

jestes antysyjonista? git. to twojego konca. mozesz byc pewien, ze ten przyjdzie
                                  przed naszym.
                                  • pisssmaker Re: PiSkauko, wez spadnij, co?/nt 17.01.07, 14:09
                                    No nie jestem taki pewien danusiu . Kiedy wymra wszyscy bojownicy pozal sie boze , ktorzy rabowali
                                    Palestynczykom ziemie, nastanie czas mlodziezy , ktora nijak nie chce juz dzis zadnych interesow z wami
                                    syjonistami. To swietna i pokojowo nastawiona do sasiadow mlodziez.To juz niedlugo.
                                    Ps. Dziekuje ci za to ze przyznalas sie wreszcie ze jestes syjonistka.
                                    • dana33 Re: PiSkauko, wez spadnij, co?/nt 17.01.07, 18:40
                                      blazerski...... nic nie przyznalam, bo przyznaje sie czlowiek do winy, a ja
                                      zupelnie nie czuje sie winna. bycie syjonista nie jest zadna wina. to jedno.
                                      drugie, to ty uprawiasz tutaj tania, arabska propagande pisza ciagle o
                                      kradziezy ziemi arabskiej, albo twierdzac z iscie arabska chucpa: zaplacilas za
                                      swoja ziemie"..... zadna ziemia nie zostala ukradziona arabom, albo odkupiona,
                                      albo zdobyta. tak ze maniaku zarabizowany, trzymaj sie prawdy.
                                • oscar62 Re: PiSkauko, wez spadnij, co?/nt 17.01.07, 13:52
                                  pisssmaker napisała:

> Nie krzycz facio !!!!!
                                  > Swoja pisanina sugerujesz jakobym byl blazare. Nic z tego gosciu. Spadaj z
                                  tymi
                                  > koncepcjami.
                                  > Po drugie sugerujesz jakobym byl podobny pisaniem do niejakiego gucia.
                                  Niestety
                                  > nie popieram
                                  > takieego pisania, powiem wiecej - to chamstwo i sku..synstwo. Polacy zreszta
                                  t
                                  > ez byli zagazowywani
                                  > i paleni.
                                  >
                                  > Any way - nie rozrozniasz kmiotku dwoch kwesti: antysyjonizmu i
                                  antysemityzmu.
                                  > To nie to samo. Nasi
                                  > filosemici polowkowi sa rowniez antysemitami bo zadaja smierci dla swoich
                                  braci
                                  > semitow z Palestyny.
                                  >
                                  > Ps. Jestem antysyjonistą. Do konca . Mojego lub waszego.

NAD KIM PRACUJESZ NIGDY NIE ZMECZONY WIELONICOWIEC? JESTES BLAZAREM JAK JA
                                  JESTEM ZYDEM. I JESZCZE COS: LEWICOWY ANTYSEMITA TO CZESTE ZJAWISKO NASZEJ ERY.
                                  ANTYSYJONIZM JAK NIE DAWNO TEMU ANTYKOSMOPOLITYZM - GOMULKOWY CHWYT - JEST
                                  TYLKO MASKA. ANTYSEMITA I ANTYSYJONISTA - IDENTYCZNE BLIZNIAKI. PRZYNAJMNIEJ
                                  BYS MIAL ODWAGE NAZYWAC NIEMOWLECIA PO IMIENIU...
                                  • pisssmaker Re: PiSkauko, wez spadnij, co?/nt 17.01.07, 14:14
                                    Pogielo cie facet - porownywac antysyjonizm z antysemityzmem. To pewnie wasze ukryte zyczenie zeby
                                    tak bylo. Niestety wasze zyczenia nie zostaly wysluchane.
                                    • tut_ets Re: PiSkauko, wez spadnij, co?/nt 17.01.07, 15:48
                                      no, a tu rzeczywiscie grzeczny jestes, kakauko... ;)
                                      • pisssmaker No wiesz tu es !!!! 17.01.07, 16:02
                                        Czy twoj balabajt wie ze bawisz sie jego komputerem ? Nie wychodzi ci to za bardzo. Kiedy bawilas sie
                                        jego rozporkiem, bylas lepsza.
                                        Wracaj wiec do hacilimu. Jeszcze pol pola do zebrania. No i pamietaj maja byc ladnie ulozone. Jutro
                                        wysylka do Polski.
                                    • tut_ets Re: PiSkauko, wez spadnij, co?/nt 17.01.07, 16:05
                                      Jakbys nei mial nic na sumieniu, siedzialbys cicho i nie wtracalbys sie do
                                      dyskusji...
                                      • pisssmaker Alez mam wiele na sumieniu... 17.01.07, 16:09
                                        Boli mnie sumienie , ze nie moge nic zrobic, kiedy twoi bracia morduja niewinnych ludzi w Palestynie i
                                        Libanie. Poki co staram sie wspomagac finansowo organizacje palestynskie w Polsce.
                                        • tut_ets Re: Alez mam wiele na sumieniu... 17.01.07, 16:30
                                          Nie wiem, czy wiesz, ale zdradzasz sie coraz bardziej...

Jak tak bardzo chcesz im pomoc, to dlaczego nie pisujesz na forum Kraje
                                          Arabskie?? Nie chca cie tam takze?? :))

A wlascwie to czemu sie do ukochanej palestyny (nie do tel awiwu, bo tel awiw
                                          palestyna nie jest) nie wyniesiesz?? Boisz sie??

Hahahahaha... Tak myslalam...
                                        • dana33 Re: Alez mam wiele na sumieniu... 17.01.07, 18:42
                                          tak tak, o tym wiemy..... razem z omarem w plo, czy ty nalezysz do innej
                                          organizacji terrorystycznej?
                                    • oscar62 Re: PiSkauko, wez spadnij, co?/nt 17.01.07, 17:19
                                      pisssmaker napisała:

> Pogielo cie facet - porownywac antysyjonizm z antysemityzmem. To pewnie wasze
                                      u
                                      > kryte zyczenie zeby
                                      > tak bylo. Niestety wasze zyczenia nie zostaly wysluchane.

COS MI SIE WYDAJE, ZE DEMONIZUJAC BEZ PRZERWY SYJONIZM, NIE MASZ ZIELONEGO
                                      POJECIA CO TO ZNACZY. MOZE TAK SOBIE PRZECZYTASZ HASLO "SYJONIZM" W WIKIPEDII I
                                      POZNIEJ ZABIERZESZ GLOS?
                                      pl.wikipedia.org/wiki/Syjonizm
                                      ALE CO MOZNA SIE SPODZIEWAC OD WIELBICIELI VIVA PALESTYNA I FANATYCZNEGO HAMASU?
                                      JAKA PASJA; JAKA SLEPOTA!
                                      • pisssmaker Kmiotku oskarze 17.01.07, 18:21
                                        No wlasnie o to chodzi :
                                        Syjonizm (od nazwy wzgórza Syjon w Jerozolimie, na którym stała Świątynia
                                        Jerozolimska) – ruch narodowy i towarzysząca mu ideologia stworzenia
                                        niezależnego państwa żydowskiego na terenie Palestyny

PALESTYNY !!!!!
                                        • pisssmaker Re: Kmiotku oskarze 17.01.07, 18:24
                                          Tak wiec wszystko gra. Wasi siepacze spod znaku magendawid
                                          wymordowali co bardziej niepokornych arabow palestynskich i tak wlasnie
                                          powstalo panstwo izrael.
                                          • dana33 Re: Kmiotku blazerski 17.01.07, 18:47
                                            musze przyznac, ze jestes wiernym odbiciem arabskiej, idiotycznej propagandy,
                                            ktora uwaza, ze jak bedzie w kolko powtarzac wymyslone przez nia "fakty
                                            historyczne", zmieni rzeczywiscie te fakty. ale juz dawno wiadomo, ze u was to
                                            wszystko podrobione, dostosowane, sfalszowane i sklamane. tak ze daruj sobie te
                                            wysilki.....
                                            • pisssmaker Re: Kmiotku blazerski 17.01.07, 19:06
                                              Ale to - gruba danusiu - izrael pierwszy zlapal za bron i zaczal mordowac
                                              Arabow w Palestynie - historii nie oszukasz - izrael jest istnieje nielegalnie,
                                              bo powstal z ludobojstwa . Najwiekszym bandyta w tym czasie byl ben gurion - to
                                              od niego wychodzily wszystkie pomysly holokaustu Palestynczykow - to
                                              niewatpliwie jeden z najwiekszych ludobojcow , obok hitlera i stalina. Dalej
                                              nie bylo lepiej. Babsztyl terrorysta golda meir prowadzila terroryzm na wielka
                                              skale na calym swiecie, nie szanujac zadnych praw miedzynarodowych . Ona tez
                                              byla bandziorem.i tak dalej....... Do dzis nic sie nie zmienilo. Dalej pansttwo
                                              izrael stosuje ludobojstwo jako podstawe swojejego dzialania.
                                              • dana33 Re: Kmiotku blazerski 17.01.07, 19:12
                                                tak, tak, israel istnieje nielegalnie....
                                                ty to swoim studentom opowiadasz?
                                                • pisssmaker Gruba danusiu!!!! 17.01.07, 19:28
                                                  Czy moglabys wobec tego przyblizyc mi jak powstalo panstwo izrael ?
                                                  • tut_ets Re: Gruba danusiu!!!! 18.01.07, 22:06
                                                    Poszukaj na necie. Tam na pewno znajdziesz odpowiedz, ktora ci sie spodoba. A my
                                                    nie bedziemy cie zameczac bazgrolami, ktore wtwaja krew do wrzenia doprowadzaja. :)
                                                • pisssmaker widze grubasku 17.01.07, 19:36
                                                  ze za bardzo sie nie oburzylas czytajac o swoich swietych zalozycielach?
                                                  Zakladam wiec ze tak jak ja sadzisz ze ben gurion i ta stara baba golda meir
                                                  byli miedzynarodowymi bandytami.
                                        • marouder Palestyny, czyli mandatu brytyjskiego po I WS... 17.01.07, 18:27
                                          ...skladajacego sie z kilku wilajetow tureckich, zamieszkiwanego przez ludnosc
                                          m.in. arabska, zydowska, ormianska, turecka..
                                        • oscar62 Re: Kmiotku oskarze 17.01.07, 23:29
                                          ...NA TERENIE PALESTYNY. MASZ PORZADNE LUKI W HISTORII. TEN SZMAT ZIEMI, Z
                                          OBYDWU STRON JORDANU, NAZYWAL SIE ZA CZASOW BRYTYJSKIEGO MANDATU PALESTYNA. Z
                                          CZASEM BRYTYJCZYCY ODCIELI OD PALESTYNY WSCHODNIA CZESC I POSTAWILI NA TRON
                                          EMIRA ABDALLAH, NAZYWAJAC TEN TEREN TRANSJORDANIA. Z TEGO WYSZLA POZNIEJ
                                          JORDANIA. W JORDANII 60% PROCENT OBYWATELI TO PALESTYNCZYCY. CO ZOSTALO PO
                                          ROZDZIALU NADAL NAZYWALI BRYTYJCZYCY PALESTYNA I PO HEBRAJSU EREC ISRAEL.
                                          WLASNIE TAK BYLO NAPISANE NA MANDATOWYCH MONETACH I NA ZNACZKACH. TY POWINNES
                                          TO ZNAC, BLAZARKU, ZNAWCO HEBRAJSKIEGO. PALESTYNA TO W OGOLE POCHODZI OD
                                          FILISTYNOW, KTORZY PARE TYSIECY LAT TEMU OSIEDLILI SIE NA WYBRZEZU BIBLIJNEGO
                                          PANSTWA ZYDOWSKIEGO. DZISEJSI PALESTYNCZYCY NIE MAJA NIC WSPOLNEGO Z OWYMI
                                          FILISTYNAMI. CZYTAJ HISTORIE, CZLOWIEKU (NIE NAZWIE CIE KMIOTKIEM BO NAWET NIE
                                          WIEM CO TO ZNACZY). W VIVA PALESTYNA TO FIGURUJE?
                                      • pisssmaker Re: PiSkauko, wez spadnij, co?/nt 17.01.07, 18:23
                                        No wlasnie o to chodzi :
                                        Syjonizm (od nazwy wzgórza Syjon w Jerozolimie, na którym stała Świątynia
                                        Jerozolimska) – ruch narodowy i towarzysząca mu ideologia stworzenia
                                        niezależnego państwa żydowskiego na terenie Palestyny

PALESTYNY !!!!! Tak wiec wszystko gra. Wasi siepacze spod znaku magendawid
                                        wymordowali co bardziej niepokornych arabow palestynskich i tak wlasnie
                                        powstalo panstwo izrael.
                      • josifek nie rozumie dlaczego teraz adasiu 17.01.07, 11:00
                        imie bolek uzywasz...te nicki to ty z ksiazki telefonicznej bierzesz, to juz
                        bierz z Yemenskiej...
                • tut_ets Re: My jego pod lupe wzielismy i sie pytamy 17.01.07, 15:09
                  Hmmm.... CIekawy punk widzenia. Jednakze nie masz ojecia o istocie sprawy. A
                  ten, kogo sprawa dotyczy, wie dlaczego...
                  • bolko_turan Re: My jego pod lupe wzielismy i sie pytamy 17.01.07, 17:35
                    tut_ets napisała:

> Hmmm.... CIekawy punk widzenia. Jednakze nie masz ojecia o istocie sprawy. A
                    > ten, kogo sprawa dotyczy, wie dlaczego...

To wytlumacz mi istote sprawy - czym dokladnie zawinil Blazare i czy istnieje w
                    ogole pewnosc ze byl to akurat Blazare?

Absztyfikant, Dana33 i Vitalia nazywajac mnie Blazarem, udowodnili, iz nie
                    posiadajac zadnych kompetencji ustalenia adresu IP forumowiczow, kieruja sie
                    sugestiami tych, ktorym nielegalnie bylo mozliwe ustalic Blazara tozsamosc.

Ustalenie adresu IP oraz tozsamosci forumowiczow anonimowych jest mozliwe
                    jedynie metodami nielegalnymi - ci ktorzy posluguja sie takimi metodami, moga
                    siegnac takze po inne, jesli nie amoralne to po nielegalne metody.

Oprocz grupy "niewiedzacych" ktorymi sie ewidentnie manipuluje sugestiami,
                    ktorym nielegalne zostaly przekazane informacje odnosnie Blazara tozsamosci -
                    jedne zapewne prawidlowe inne zas zapewne falszywe -, sa tu jeszcze tacy, ktorzy
                    tymi sugestiami operuja, utrwalajac falszywy konstrukt odnosnie Blazara, aby
                    dzieki wam "brudzacym sobie rece", dalej na niego miec zmyslonego "haka".
                    • marouder A co znaczy "turan" w twoim nicku? 17.01.07, 17:48
                      Imie buduje pierwotny obraz osoby w takim medium jak internet.
                      • bolko_turan Re: A co znaczy "turan" w twoim nicku? 17.01.07, 17:58
                        W pradawnych czasach slowianskich, moim zdaniem tak wlasnie nazywal sie Toruń,
                        miasto w ktorym sie urodzilem...

;-)))
                        • marouder Re: A co znaczy "turan" w twoim nicku? 17.01.07, 18:04
                          Jakies glupoty opowiadasz, a ja naprawde chcialem sie dowiedziec.
                          • bolko_turan Re: A co znaczy "turan" w twoim nicku? 17.01.07, 18:17
                            Turań dlatego ze w torunskich lasach tury zyly - o rdzen chodzi.

pl.wikipedia.org/wiki/Tur
                            • marouder A nie Turan...? 17.01.07, 18:19
                              en.wikipedia.org/wiki/Turan
                              • bolko_turan Re: A nie Turan...? 17.01.07, 18:33
                                Drugorzednie tez, ze wzgledu na zbierznosc lingwistyczna.

Mylisz sie, jesli myslisz ze mam cos wspolnego z Viva Palestyna, Arabami oraz
                                islamem - takze nie znam Blazara. Arabowie wedlug mnie powinni zostac tam gdzie
                                sa - czyli poza Europa. Na serio.
                              • marouder Mnie to sie raczej skojarzylo z Shahnameh 17.01.07, 18:39
                                Iranskim eposem z X w.
                                • bolko_turan Re: Mnie to sie raczej skojarzylo z Shahnameh 18.01.07, 11:38
                                  Iranskie eposy mnie nie interesuja.

A teraz ja mam pytanie do Ciebie - kto z Twoich znajomych Antyarabow zna sie na
                                  informatyce i jak okreslilbys jego/ich humor?
                                  • bolko_turan Pytam sie jedynie o nick tego forumowicza 18.01.07, 11:58
                                    portalu GW.

> A teraz ja mam pytanie do Ciebie - kto z Twoich znajomych Antyarabow zna sie na
                                    > informatyce i jak okreslilbys jego/ich humor?
                                    • tut_ets Re: Pytam sie jedynie o nick tego forumowicza 18.01.07, 12:59
                                      Po co ci nick?? Jak jestes tak madry, jak myslisz odwal robote sam... :)
                                      Dobry szpieg dziala sam.
                                      • bolko_turan Re: Pytam sie jedynie o nick tego forumowicza 18.01.07, 21:12
                                        tut_ets napisała:

> Po co ci nick??

bo chce mu pogratulowac humoru;)

moim zdaniem osoba z krakowa o imieniu "adas", ktorej nickiem na portalu gw niby
                                        jest "blazare", jest zupelnie wymyslona, przez forumowicza z niezlym humorem
                                        (zydowskim?;)). poniewaz taki "obywatel" z nickiem "blazare" moim zdaniem w
                                        rzeczywistosci nie istnieje, wolno ujawnic wszystkie dane osobiste jakie
                                        odnosnie tejze osoby sa znane, a jesli myslisz iz ja ta osoba z nickiem
                                        "blazare" z portalu gw i adresem blazare@gazeta.pl jestem, to powiem wam, ze
                                        mozecie, ty oraz forumowicze o nickach absztyfikant, dana33, vitalia, marouder i
                                        tut_ets, w tym watku i tylko tu, napisac wszystko co odnosnie jej danych
                                        osobistych wiecie - szczegolnie chce sie dowiedziec, jak ow hak na te wymyslona
                                        osobe o nicku "blazare" niby wyglada.:)

z tego co tu na forum czytalem, wiem, ze miejscowosc zamieszkania tej w
                                        rzeczywistosci nie istniejacej osoby o nicku "blazare", jest krakow, a imie adam
                                        - ale jak brzmi pelne nazwisko tejze nie realnej osoby, gdzie pracuje ona (w
                                        krainie bajek?) i co jeszcze odnosnie tej nie realnej osoby o nicku "blazare"
                                        zostalo wymyslone?

poniewaz owa osoba kryjaca sie za nickiem "blazare" w rzeczywistosci nie
                                        istnieje, ujawnianie danych osobistych nie jest karygodne, gdyz postacie
                                        wymyslone de jure nie maja zadnych praw.

napisalas wyzej, iz nie znam istoty sprawy, wiec prosze ponownie o
                                        wytlumaczenie, jak moze wygladac "hak" na kogos kto w rzeczywistosci nie
                                        istnieje, i co wlasciwie mogla postac nie realna takiego zrobic, aby mozna bylo
                                        na nia znalezc badz wymyslic "haka"? jak w ogole mozna miec haka na kogos kto w
                                        ogole nie jest realny?

jesli na moje pytania nie bedzie odpowiedzi, zostanie potwierdzone moje
                                        przekonanie, iz w rzeczywistosci w ogole nie istnieje zaden adam o nicku
                                        "blazare" z portalu gw. zatem chce abyscie mnie przekonali ze sie myle, a moja
                                        teza odnosnie nierealnosci osoby o nicku "blazare" jest bledna, gdyz inaczej
                                        bede mial wrazenie, ze mam tu do czynienia z psychicznie chorymi ludzmi z
                                        halucynacjami, albo debilami grajacymi w niezle durna gre rpg.:)

prosze o dowody;)
                                        • dana33 Re: Pytam sie jedynie o nick tego forumowicza 18.01.07, 21:31
                                          turanski wytrysku....... jak przyjdzie odpowiedni czas, to dostaniesz
                                          odpowiednie dowody.
                                          a teraz rozmnazaj sie dalej....
                                          • chawerim Re: Pytam sie jedynie o nick tego forumowicza 18.01.07, 21:36
                                            Podpucha godna blazarskiego i jego braci w bolu ha ha
                                          • bolko_turan czyli nie ma dowodow, wszystko wymysly paranoikow 18.01.07, 21:56
                                            i wszechobecne halucynacje grupowe bez podstaw...:( nie przkonalas mnie do
                                            istnienia adasia blazare.

a ja przeciez pozwolilem napisac pelne imie i nazwisko adasia blazare. nudzicie...
                                            • tut_ets Re: czyli nie ma dowodow, wszystko wymysly parano 18.01.07, 22:22
                                              Chcesz, zeby cala polska wiedziala o tobie?? Podaj sam swoje dane... :) Po co
                                              inni maja to robic za ciebie. Poza tym - dane personalne objete sa ochrona. Moge
                                              je podac TYLKO I WYLACZNIE do wiadomosci organow scigania. Na forum nie podaje
                                              danych osob z ktorymi rozmawiam.
                                        • tut_ets Duchy na forum!!! AAAAAaaaaaaaaa!! 18.01.07, 22:20
                                          Czy ty czytasz swoje wypociny, chociazby juz po kliknieciu przycisku "wyslij" i
                                          pojawieniu sie ich an foeum?? Jak nei, to powinienes. Bo nie dosc, ze brak tu
                                          skladu i ladu, to TAK niedorzeczych glupot nie widzialam. Trzecioklasisci pisza
                                          lepsze dowody na istnienie/nieistnienie czegos, nie mowiac ze maja o wiele
                                          lepsza i bardziej uzasadniona argumentacje.

Ale mniejsza o to. Rozbawiles mnie do lez stwierdzajac, ze osoba, ktora sie za
                                          JAKIMS nickiem ukrywa - nie istnieje... To kto tu n aforum te teksty pod JAKIMS
                                          nickiem pisze?? DUCH?? AAAAAAAAaaaaaaa!!!!

Hahahaha!! Takich glupot dawno nie czytalam. I ty innych nauczasz na uniwerku??
                                          Za takich tumanow ich masz?? Hahaha!! A co na to kierownictwo uczelni?? Za jakie
                                          grzechy cie tam jeszcze trzymaja, Ben Shapruta?
                                          • bolko_turan nie duchy tu pisza, ale ow hacker ktory was 18.01.07, 23:53
                                            w balona robi...

ja wcale nie argumentowalem, ja o dowody prosilem - skoro macie takowe, to
                                            wskazcie je.

fakt 1: jakis wam znajomy hacker powiedzial wam, ze ustalil tozsamosc tu
                                            bedacego forumowicza blazare, ktory niby cos tam zaskrobal - ale jakie macie na
                                            to dowody, ze ten koles hacker sobie z was na forum jaj nie robi i sam tu do was
                                            pisuje? widzieliscie te dowody? przeciez takowe mozna sobie sfingowac.

fakt 2: wy normalnie wszedzie jakiegos blazara widzicie, ergo, koles hacker nie
                                            przekazuje wam swoich dowodow, abyscie np. wiedzieli kiedy z blazara adresem IP
                                            do czynienia macie, czyli jest bardzo prawdopodobne, ze ten ktorego wy tu ciagle
                                            za jakiegos blazera macie, caly czas waszym znajomym hackerem jest i sobie z was
                                            jaja robi - ja nawet z polski nie pisze, a wy mnie tu ciagle do jednego tygla z
                                            blazarem wrzucacie.

niby dlatego, ze moim zdaniem abw powinna polske ze wszelkich agentur oczyscic?
                                            - mi jest zupelnie obojetne czy sa to agentury izraelskie, rosyjskie, niemieckie
                                            badz us amerykanskie.

wy w ogole zadnej kontroli nie macie - kontrole ma ten, ktoremu sa znane
                                            wszystkie informacje w danej sytuacji, w tym wypadku wasz hacker a nie wy.

ten adas z uniwerku o ktorym tu piszecie, moze byc jakas przez waszego hackera
                                            przypadkowo wybrana osoba, ktora tu na forum nigdy nie bywala - macie jakies
                                            dowody, ze ten blazare waszym znajomym hackerem nie jest?

chce zrozumiec ten wasz fenomen psychozy kolektywnej - o co chodzi w ogole?

chce sie od was w koncu dowiedzic, czy wy jakies dowody na to macie, ze wam tu
                                            znany blazare rzeczywiscie realnie istnieje w osobie jaka wam sie tu sugeruje -
                                            jak brzmi nazwisko blazara?

nie wiem, byc moze bawicie sie tu rzeczywiscie w jakas gre rpg a ze mnie idiote
                                            robicie, bo nie naleze do grupy wtajemniczonych...
                                            • blazare Re: nie duchy tu pisza, ale ow hacker ktory was 18.01.07, 23:57
                                              bolko_turan napisał:

> jak brzmi nazwisko blazara?

Dlaczego ich prowokujesz?
                                              • oscar62 Re: nie duchy tu pisza, ale ow hacker ktory was 19.01.07, 00:17
                                                A TY SAM JESTES CZYSTY OD PROWOKACJI? PRZYPOMINASZ CORAZ WIECEJ DZIECIAKOW,
                                                KTORZY RZUCAJA PLASKIE KAMYCZKI W STOJACA WODE I CZEKAJA NA FALE...
                                            • chawerim for two in one 19.01.07, 00:15
                                              odpowiedz sobie sam na te wszystkie pytania madralo.
                                              Spokoju ci to nie daje ? i slusznie
                                              kiepski z ciebie psycholog :)co sie tak interesujesz , przyjdzie czas to
                                              staniesz oko w oko z rzeczywistoscia a ta moze ci sie nie spodobac , wiec nie
                                              nudz juz wiecej
                                              • bolko_turan Grozisz mi? 19.01.07, 12:36
                                                chawerim napisała:

> odpowiedz sobie sam na te wszystkie pytania madralo.
                                                > Spokoju ci to nie daje ? i slusznie
                                                > kiepski z ciebie psycholog :)co sie tak interesujesz , przyjdzie czas to
                                                > staniesz oko w oko z rzeczywistoscia a ta moze ci sie nie spodobac

rozumiem, ze grozisz mi, obywatelowi o nicku "bolko_turan" z portalu gw, gdyz
                                                chcialem sie od was dowiedziec co jest grane.

chcecie mnie zabic? dlaczego chcecie mnie zabic i kiedy chcecie mnie zabic?
                                                przeciez ja nic o waszych planach nie wiem. wasz hacker zabija ludzi? wasz
                                                hacker zabija jedynie ludzi przypadkowych albo zabilby rowniez polskiego
                                                premiera? hacker chce zabic premiera?

kto z was oprocz ciebie i hackera wie jeszcze o planach zamachu?

jak dlugo bedziecie grozili i czym jeszcze oprocz zamachem bedzieci grozili?
                                                • chawerim Re 19.01.07, 12:57
                                                  Idz sie lecz ,
                                                  nie spodoba ci sie jak sobie porozmawiamy w cztery oczy!
                                                  TO ci sie nie spodoba ,ale chyba masz cos naskrobale ze tak sie boisz co?
                                                  daj se siana kolego i tak nic wiecej sie nie dowiesz , kiepski z ciebie
                                                  wywiadowca.
                                                  i to by bylo na tyle z mojej strony panie tutran czy jak ci tam.
                                                  ps.
                                                  w zamachach to specjalizuja sie ciapate :)
                                                  • bolko_turan Re: Re 19.01.07, 14:00
                                                    chawerim napisała:
                                                    > nie spodoba ci sie jak sobie porozmawiamy w cztery oczy!
                                                    > TO ci sie nie spodoba ,ale chyba masz cos naskrobale ze tak sie boisz co?

Czego jeszcze mam sie bac?

Zadnym slowem nie negowalas powyzej wymienionych planow mordu. Powtorzylas
                                                    grozbe. Nie odmawiasz dzialaniu karygodnym.

Powtarzam pytanie: Grozicie takze mi forumowiczowi "bolko_turan"?
                                                  • chawerim Re: Re 19.01.07, 14:18
                                                    Boj sie Boga bolko:)
                                                    nie neguje bo pierdoly wysysasz z wlasnych paluszkow, dorabiasz
                                                    ideologie :)))))))))))
                                                    nikt nikomu nie grozi , ale twoja fantasmagoria nie ma konca, pocieszny jestes
                                                    do prawdy .
                                                    Tylko winni sie tlomacza wiec keep smilling
                                                  • dana33 Re: Re 19.01.07, 14:31
                                                    a niech sie boi, co mi tam... :)))
                                                    ostatecznie israel grozi wszystkim. uznani zostalismy za zagrozenie swiata, wiec
                                                    grozimy calemu swiatu i turanskiemu loransowi z krakowa tez.
                                                    oni, te bolkowate wytryski pissmejkerowe tak juz maja.... strachalnie.. :))))
                                                  • pisssmaker Otoz gruba syjonistyczna krowo 19.01.07, 14:45
                                                    Oswiadczam ze jakos nijak nie moge sie wystraszyc twoich braci w wierze , ktorzy morduja
                                                    Palestynczykow i Libanczykow. Wrecz przeciwnie wrecz przeciwnie....
                                                  • dana33 Re: Otoz gruba syjonistyczna krowo 19.01.07, 14:54
                                                    nie mozesz???? ojwej...... jakie rozczarowanie.... :))))
                                                  • oscar62 Re: Otoz gruba syjonistyczna krowo 19.01.07, 23:14
                                                    pisssmaker napisała:

> Oswiadczam ze jakos nijak nie moge sie wystraszyc twoich braci w wierze ,
                                                    ktorz
                                                    > y morduja
                                                    > Palestynczykow i Libanczykow. Wrecz przeciwnie wrecz przeciwnie....

ttp://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55587199&a=55774115
                                                    TO BYLO DLA CIEBIE PISSMAKER-BLAZARE.
                                                  • oscar62 Re: Otoz gruba syjonistyczna krowo 19.01.07, 23:22
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55587199&a=55774115
                                                    W POPRZEDNIM POSCIE NIE ZLAPALO.
                                                  • bolko_turan Pocisz sie? Nagle nikt nikomu nie grozi? 19.01.07, 17:00
                                                    chawerim napisała:
                                                    > nikt nikomu nie grozi

A to kto grozi "blazare" i czym dokladnie? Czym dokladnie blazare wam zagraza?
                                                    Teza jego artykulu, iz jawnie zydowscy forumowicze FS sa agentami izraelskiego
                                                    MSZ jest infantylna, wiec nie rozumiem problemu - racja w tym, ze blazare
                                                    powinnien zapomniec dane osobowe jakichs nieistotnych ludzi (jesli je w ogole
                                                    zna). dana33 powyzej potwierdzila, ze nalezy bac sie izraelskich sprawcow...

Autor: tut_ets
                                                    Data: 14.01.07, 10:40

Jak napiszesz artykul, pismaku, bedzie to bardzo latwo udowodnic... :))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55469400&a=55485830

Autor: blazare ☺
                                                    Data: 14.01.07, 10:41

A więc to tego najbardziej się boicie? Tak jak przypuszczałem...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55469400&a=55485865

Data: 13.01.07, 21:11

Nie macie na mnie żadnych materialnych
                                                    dowodów. Nie jesteście w stanie nic udowodnić.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55469400&a=55469679

Data: 14.01.07, 10:29

Obys sie nie zdziwil. Tym bardziej ze grozisz tutaj wielu ludziom swoimi
                                                    niecnymi zamiarami. :)) Chwaly ci to nie przyniesie. Twoj brukowiec cie wywali
                                                    za pozew, jaki dostanie w sadzie... :)))

A moze jednak powinienes WATCH YOUR STEP oraz WATCH YOUR BACK... :)) Za duzo
                                                    dziur masz w kompie...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55469400&a=55485471

Autor: absztyfikant ☺
                                                    Data: 13.01.07, 21:16

I tu sie bardzo mylisz. Nie ma to jak zdolny informatyk. Mam mowic dalej?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55469400&a=55469902

Data: 14.01.07, 10:54

Hahhhahahahaha!!! :))) YOU WISH WE WERE...

Po prostu mowie ci kolego, ze powinienes uwazac, bo jestes przezroczysty. I
                                                    porobiles duzo bledow, ktore cie demaskuja. Ale zes zadufany w sobie, myslisz,
                                                    ze ci ujdzie na sucho. No i powinienes sie postarac o lepszego firewalla...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55469400&a=55486321

Data: 13.01.07, 21:39

Israel informatyka stoi habibi:)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55469400&a=55471029

Data: 14.01.07, 11:49

Aha, i jeszcze jedno - zapomniales o najwazniejszym. Jak ty chcesz mi udowodnic,
                                                    ze nick tut_ets wlamal ci sie do kompa... Hahahahhahaha!! Jak to zrobisz, bede
                                                    swieta turecka... :)))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55469400&a=55488513

Data: 13.01.07, 21:05

Możemy pójść na ugodę...
                                                    .. ja odchodzę, a wy zapominacie o moim istnieniu, OK?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55469400&a=55469400

Data: 14.01.07, 11:22

Nigdy nikogo nie szantażowałem. Nie masz na to żadnych dowód. Tymczasem dzięki
                                                    mojej cierpliwości i umiejętnemu ciągnięciu was za języki udało mi się w tym
                                                    wątku dowieść, że popełniliście kilka nadużyć: 1) groźba wysłania donosów do
                                                    mojego pracodawcy, 2) szantaż: uciekasz z forum albo tracisz pracę, 3)
                                                    przypisywanie mi autorstwa postów wysłanych przez jakiegoś trolla, który
                                                    najprawdopodobniej jest jednym z was, 4) włamanie się do mojego komputera [sama
                                                    się wkopałaś], 5) ujawnienie moich danych osobowych, wraz ze szczegółami z
                                                    mojego życia zawodowego.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55469400&a=55487386

Data: 13.01.07, 21:10

Nie mierz innych swoja miara. Wiesz, to jest tak jak z bomba atomowa.
                                                    Wystrzelisz, a riposta bedzie natychmiastowa.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55469400&a=55469616

Data: 13.01.07, 21:22

Mam szujowaty charakter i jestem msciwy. Chciales ujawnic moje dane osobowe i
                                                    opisac to w jakims szmatlawcu. Mam powody, by sciac ci leb. Ale nie zrobie tego.
                                                    Zostawiam cie na laske i nielaske pewnej jerozolimskiej baronowej. Z mojej
                                                    strony nic ci nie grozi. Ale pamietaj: do czasu. jeden falszywy ruch i koniec
                                                    zabawy. jesli cos o mnie juz wiesz, to masz swiadomosc, ze ni jestem jakims
                                                    pierwszym lepszym frajerem.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55469400&a=55470156

Data: 14.01.07, 12:57

a zdemaskowanie ich działalności grozi - jak widać - upublicznieniem danych
                                                    osobowych i szantażem.

Mnie już "wykasowali", wy jeszcze macie czas, żeby otworzyć oczy.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55491624

Data: 13.01.07, 21:56

Nikt cie nie przesladuje za poglady przeciez... Dostales po nosie, nastepnym
                                                    razem zaboli.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55469400&a=55471890

A kiedy planuje "hacker" wykonac swoja grozbe? Strzal smiertelny boli?

Juz nikt nikomu nie grozi? Takze nie w cztery oczy - jak pisze chawerim - gdy
                                                    dowodow i swiadkow nie ma?

Goraco?

Dobra, jesli "hacker" rzeczywiscie zaprzestal komukolwiek grozic i swoje
                                                    karygodne plany wykonywac, to spadam stad.

Shalom
                                                  • dana33 Re: Pocisz sie? Nagle nikt nikomu nie grozi? 19.01.07, 19:29
                                                    bolciu orientalno-krakowski...... ale ty sie miotasz...
                                                    siem uspokoj, wytrzezwiej, przespij nocke, odpocznij... :))))
                                  • marouder Re: Mnie to sie raczej skojarzylo z Shahnameh 18.01.07, 22:27
                                    Mnostwo ludzi zna sie na informatyce. A o jaki humor ci chodzi? Podaj przyklad.
                                    • tut_ets Mnie tez z Shahnameh Turanem 18.01.07, 22:29
                                      MYSLI, ze tylko On sie zna na czyms... :))
    • marouder Re: wlasnie Bnadem:Bnadem IP: *.wszib.krakow.pl 16.01.07, 18:25
      No to je on:))
      Nasz Adas:)))
    • j-k daj spokoj, czekac mozna na meteor, ktory spadnie 18.01.07, 22:26
      na Ziemie...
      zrobic z tym sie nic nie da...

ewentualnie na rakiety Izraelskie, ktore spadna na Iran...

tu czekac nie ma po co i na co :)
      • tut_ets Re: daj spokoj, czekac mozna na meteor, ktory spa 18.01.07, 22:32
        Mozn czekac, az wlosy na dloni wyrosna... :))
    • puls I znowu naklamal ze go tu nie bedzie )) 19.01.07, 19:29
      Jak zwykle po islamsku oczywiscie mydlil oczy frajerom i klamal w najlepsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka