marcusa_krasula 02.05.03, 03:48 Nie mam duzego mozdzku, ale szczerze wierze Buszowi i mysle ze USA to nowe Imperium Rzymskie. God bless America! Jestem sobie taka pryszczata morda marcusa_krasula i chce wiedziec gdzie sa sadamowskie atomowki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: Zniszczona w imie pokoju IP: *.kabel.telenet.be 02.05.03, 07:31 Przemowienie prezydenta Iraku pod zdjeciem forums.civ.org.pl/viewtopic.php?TopicID=603 Odpowiedz Link Zgłoś
marcusa_krasula Ja chce wiedziec gdzie jest ta bron!!!! 02.05.03, 07:55 samanta dzikusko, ja niechce portretu tego najwiekszego wroga ludzkosci Saddama, ktory nawet samej wielkiej Ameryce zagrazal. Ja chce dowiedziec co z bronia masowego (po)razenia (mozgow). Moj wielki ideal Busz, ktoregeo kocham tak samo jak marcus_crassus, i o ktorym po nocach snie i mysle, obiecal ze ta bron zniszczy. JA CHCE WIEDZIEC GDZIE SIE PODZIALY TE HEKTOLITRY BAKTERII I MEGALITRY CHEMIKALII, ZE O AOMOWKACH JUZ NAWET NIE WSPOMNE. Wiec glupia lewacka babo spadaj, jak nie nadajesz na temat! Odpowiedz Link Zgłoś
marcusa_krasula Re: Ja chce wiedziec gdzie jest ta bron!!!! 02.05.03, 08:28 update: MACIEJ to lewak!!! Czerwony, parchaty komunista! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re:bron poszla sie j...c IP: *.kabel.telenet.be 03.05.03, 06:38 marcusa_krasula napisała: > > Moj wielki ideal Busz, ktoregeo kocham tak samo jak marcus_crassus, i o ktorym > po nocach snie i mysle, obiecal ze ta bron zniszczy. A moj ideal (pod portretem powiedzial , ze bron zniszczy oraz slady po broni bo sa szkodliwe dla dzieci ) dlatego ten twoj IDEAL nie mial tam czego szukac i nie znalazl do tej pory :-) :-( Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Gdzie jest bron masowego razenia? 02.05.03, 08:29 Zchowana w Syrii u Assada !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcusa_krasula Re: Gdzie jest bron masowego razenia? 02.05.03, 08:35 Assad to komunista! Zajebac Assada! Ciebie fredzio54 zreszta tez - bo jestes lewak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Gdzie jest bron masowego razenia? IP: *.ny325.east.verizon.net 02.05.03, 08:45 marcusa_krasula napisała: > Nie mam duzego mozdzku, MOZDZEK MASZ AKURAT STOSOWNY KSZTALTEM I WIELKOSCIA DO PLYTKOSCI TWOICH WYPOWIEDZI. > ale szczerze wierze Buszowi i mysle ze USA to nowe > Imperium Rzymskie. Problem w tym,ze Bush i Amerykanie nie wierza takim jak ty. > God bless America! Oczywiste,bo tobie nic nie pomoze. > Jestem sobie taka pryszczata morda marcusa_krasula i chce wiedziec gdzie sa > sadamowskie atomowki. Pryszcze by wskazywaly na to,ze juz znalazles ta BMR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Gdzie jest bron masowego razenia? IP: 62.150.172.* 02.05.03, 08:48 MOZDZEK MASZ AKURAT STOSOWNY KSZTALTEM I WIELKOSCIA DO PLYTKOSCI TWOICH WYPOWIEDZI MACIEJU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Gdzie jest bron masowego razenia? IP: *.ny325.east.verizon.net 02.05.03, 08:53 Gość portalu: Tysprowda napisał(a): > MOZDZEK MASZ AKURAT STOSOWNY KSZTALTEM I WIELKOSCIA DO PLYTKOSCI TWOICH > WYPOWIEDZI. Wielcy ludzie zaczynaja byc cytowani na tym forum. Niezly poczatek. Zwoje ci sie wyprostowaly,ze nie umiesz nic swojego wymyslec???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Gdzie jest bron masowego razenia?????????????? IP: 213.189.72.* 02.05.03, 15:58 Zwoje ci sie wyprostowaly,ze nie umiesz nic swojego wymyslec???????????? Gdzie jest bron masowego razenia?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ed_ Who cares? 02.05.03, 12:38 marcusa_krasula napisała: > Nie mam duzego mozdzku, ale szczerze wierze Buszowi i mysle ze USA to nowe > Imperium Rzymskie. God bless America! > Jestem sobie taka pryszczata morda marcusa_krasula i chce wiedziec gdzie sa > sadamowskie atomowki. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie moge napisac nic poza tym co ed:)))))))) 02.05.03, 12:50 who cares...:))) najlepsze jednak jest to ze to co wyciagneli na chiraca i pomoc francji dla saddama bylo tak kompromitujace ze nawet czyrak juz sie boi o cokolwiek dopominac:))))wstyyyd:) biedne lewackie biedactwa:))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) jak to dobrze byc militarysta:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Gdzie jest bron masowego razenia? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.03, 13:02 marcusa_krasula napisała: > Nie mam duzego mozdzku, ale szczerze wierze Buszowi i mysle ze USA to nowe > Imperium Rzymskie. God bless America! > Jestem sobie taka pryszczata morda marcusa_krasula i chce wiedziec gdzie sa > sadamowskie atomowki. Za bardzo się nie interesuj, bo kociej mordy dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś