i-love-2-ski 31.03.07, 18:35 he,he no i co teraz wypada labo lepsze okulary wlozyc i pukac do wlasciwych dzwi z kapeluszem w rencach,albo wziac sie do roboty i skonczyc "shady business". www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20070331&id=po42.txt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pissmaker Re: To dlatego Singer okradl te holokaust industr 31.03.07, 20:07 A nie mowilem ? Zydzi nie znaja prawa. Pisalem tu ze nie dostana ani grosza, nikt mi nie wierzyl. -------------------------------------- Widziałem w Bnei Braku na ulicy szczury - wielkie szczury. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: To dlatego Singer okradl te holokaust industr 31.03.07, 20:20 no pan singer chcial zdazyc wydac te wyludzone pieniadze rzekomo dla starych dziadkow,bo wiadomo podstaw prawnych to towarzystwo nigdy do tej hutzpy nie mialo,ale probowac to oni duzo probuja co widac po tym forum. aktorstwo w genach:) MSZ poinformowało też, że Polska nie posiada umowy indemnizacyjnej z państwem Izrael, ponieważ nie było potrzeby jej zawarcia. "Państwo Izrael powstało już po przeprowadzeniu w Polsce nacjonalizacji przemysłu i reformy rolnej, a więc nie mogło być przypadków wywłaszczenia obywateli tego państwa" - wyjaśniło MSZ w piśmie do marszałka Sejmu. Ministerstwo Spraw Zagranicznych zapewniło też, że dialog prowadzony przez przedstawicieli rządu z żydowskimi organizacjami roszczeniowymi ma na celu przekazywanie informacji zainteresowanym oraz wymianę poglądów, "ale w żadnym wypadku nie ma charakteru rozmów lub konsultacji". Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: To dlatego Singer okradl te holokaust industr 31.03.07, 22:45 he he he do budy! W koncu Polski rzad zrobil cos z sensem! :) ~g. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:Rachelciu 31.03.07, 21:31 Sam dam pare groszy z swojej kiesy byle takie smrody jak Dana, arap,czy Fredzio nie beda sie petac pod moimi nogami na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re:Rachelciu 31.03.07, 21:38 grzesiu der germanski...... cusik ci sie kicka, jak zwykle..... ja nie nie petam pod twoimi nogami, ja sie petam we wlasnym kraju.... natomiast ty sie petasz pod nogami niemcow.... ty farsztejst roznice? ty sie tam im petasz i im dupy lizesz, byle trzymali przy jakies robocie takiego prostaka niewyksztalconego i ciemnote jak ty. tak ze ty lepiej patrz sie dokladniej, pod jakimi nogami ty sie petasz, zeby nie popasc w nielaski niemcow... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Ach Zabciu 31.03.07, 22:14 petam pod twoimi nogami, ja sie petam we wlasnym kraju.... natomiast ty sie > petasz pod nogami niemcow.... ty farsztejst roznice? ty sie tam im petasz i im Oj Zabciu jak swietnie wladasz jezykiem polskim(chcesz nawet byc mentorka tego forum)czyzby tak dobrze nauczylas sie go we wlasnym kraju?15 lat w Polsce (rabin Schule???????)8 lat szwedanie sie po Europie z francuskim absztyfikantem wlacznie?!No no to mi sie naprawde kicka z tym polskim paszportem konsularnym.Ale jak to twoj naddworny pulsik pisze o rauszach u konsula tam sie chyba chebraisz nie rozmawialo i donosy tez oddawalo sie w jezyku ojcow a wiec po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Ach Zabciu 31.03.07, 22:22 a zostaw ty te ciezka zabcie komu innemu,temu co ma taki swietny gust i tyle doswiadczenia z ... zabciami please. nie sprowadzaj jej na me watki,bo dostaniemy nadwage:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Rachelciu 31.03.07, 22:32 Bockiu rozumie ze nie masz apetitu na zabki,ale ten babsztyl prowokuje i chce tylko dokopac a wiec lepiej nadepnac i zgniesc.Grzechu tez nie ma bo to nie zydowka. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Dialog nie ma charakteru rozmow :)))) 31.03.07, 21:40 Ten kawalek najbardziej mi sie podobal. A juz serio: polscy zydzi powinni dostac takie same odszkodowania jakie naleza sie innym osobom z obywatelstwem polskim. Zadnego specjalnego traktowania. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Dialog nie ma charakteru rozmow :)))) 31.03.07, 21:50 mirmilek napisał: > Ten kawalek najbardziej mi sie podobal. > > A juz serio: polscy zydzi powinni dostac takie same odszkodowania jakie naleza > sie innym osobom z obywatelstwem polskim. Zadnego specjalnego traktowania. > > > he,he a to pech a juz tak dobrze ten teatrzyk wyrezyserowali,nawet dana tu wyla glosniej niz ten forumowy absztyfikant na temat slusznosci tego szantazu:)) ps.Barcelona super,jakie tam ladne skalki do wspinania,no,no cos czuje,ze ja sie tam przelece w nastepnym roku,no i te wina,moj Boze afryka mi sie przypomniala i chyba czas zaczac sie znowu pakowac:) pozdr i ola:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Zobaczcie jaki fajny wierszyk znalazlem 31.03.07, 21:57 Zagadka: do kogo jest podobny podmiot liryczny?:) Do Afryki bardzo lecieć chcę Małpy podniecają mnie! Dupy maja gołe a miny wesołe Cały dzień bym z nimi bawił się! Ameryka też podnieca mnie Kupić gun'a i postrzelać se Grać w orkiestrze dętej, Zostać prezydentem Stany to dopiero fajna rzecz Ale po co z Polski ruszać się Trzeci świat dookoła jest Świry w parlamencie, Ameryka będzie Wszyscy pieprzą jak po LSD Wszystko piękne jak w najlepszym śnie Europa do nas zbliża się Pyszne hamburgery i górskie rowery Nawet pracy jakby coraz mniej Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski do Mirmilka 31.03.07, 22:03 jesli nie byles w Barcelonie to koniecznie musisz tam pojechac.piekny jest park i gory Montserrat,raj dla tych,ktorzy lubuja sie we wspinaczkach,gorskich szlakach i pieknych widokach i starych klasztorach. he,he jakiemus niedojdzie wirtualnemu tego zaproponowac nie mozna,bo ten z tych co palcem po mapie a potem lulu pa sniac o szerokich i wysokich... mozliwosciach...rymotworczych:) he,he nawet synek mowil,ze hamerykancow tam lubia,widac jestescie bardziej postepowi od...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: do Mirmilka 01.04.07, 20:19 Z tym lubieniem hamerykancow to przesada :))) gdy wybuchla wojna w iraku, ambasada usa zalecila swoim obywatelom: nie chodzic w grupach, nie mowic po angielsku na ulicy, nie nosic symboli narodowych, unikac demonstracji oraz unikac... makdonaldow :))))))))) Oczywiscie do barcelony pojechac trzeba, raz nawet na costa brava spedzilem wakacje, ale jakos do barcelony mi sie nie udalo zbladzic ;) za duzo mam pracy na krotkie wypady, a w wakacje wole dalsze kraje. W tym roku juz zaklepany wyjazd do syrii z wypadami do libanu i jordanii. Bedzie git :)))) pozdrawiam, m. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: do Mirmilka 01.04.07, 20:31 mirmilek napisał: > Z tym lubieniem hamerykancow to przesada :))) gdy wybuchla wojna w iraku, > ambasada usa zalecila swoim obywatelom: nie chodzic w grupach, nie mowic po > angielsku na ulicy, nie nosic symboli narodowych, unikac demonstracji oraz > unikac... makdonaldow :))))))))) jak widac teraz jest inaczej,bo znajac moich to cisi nie byli,malo tego spotkali parunastu swoich kolegow z uczelni,a wiec na pewno cwierkali glosno na meczu:))) > > Oczywiscie do barcelony pojechac trzeba, raz nawet na costa brava spedzilem > wakacje, ale jakos do barcelony mi sie nie udalo zbladzic ;) za duzo mam pracy > na krotkie wypady, a w wakacje wole dalsze kraje. W tym roku juz zaklepany > wyjazd do syrii z wypadami do libanu i jordanii. Bedzie git :)))) > > oho w ladne strony jedziesz,kiedys Liban byl uwazany za Szwajcarie bliskiego wschodu. co z tego pieknego kraju zrobila ta dzicz azjatycka i po co,bo sama tez nic niczego nie osiagnela. zycze powodzenia w podrozach:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: do Mirmilka 01.04.07, 20:37 Katalonczycy maja w hiszpanii slawe lasych na pieniadze skapiradel, wiec pewnie, czujac zapach zielonych, nie krecili nosem na anglofonow :)))) co do wakacji, to faktycznie, wiele sobie obiecuje po tym wyjezdzie. Poducze sie arabskiego, a rodzinka pozwiedza :) Szczegolna ochote mam zaobaczyc damaszek i petre. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: do Mirmilka 01.04.07, 20:40 mirmilek napisał: > Katalonczycy maja w hiszpanii slawe lasych na pieniadze skapiradel, wiec > pewnie, czujac zapach zielonych, nie krecili nosem na anglofonow :)))) he,he a moze sa po prostu open minded,a nie jak wy zasciankowi i uprzedzenie do kazdego innego:)) > > co do wakacji, to faktycznie, wiele sobie obiecuje po tym wyjezdzie. Poducze > sie arabskiego, a rodzinka pozwiedza :) Szczegolna ochote mam zaobaczyc > damaszek i petre. > > no sporo tam rzeczy do zobaczenia i sa one tego warte,tyle,ze trzeba uwazac,bo jak widac nienawisc zasiana przez tyle lat teraz kielkuje jak dzika. zupelny bezsens. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: do Mirmilka 01.04.07, 20:46 > he,he a moze sa po prostu open minded,a nie jak wy zasciankowi i uprzedzenie do > kazdego innego:)) bardzo mozliwe, ja jednak wole myslec, ze to lase na kase skapiradla :))) p.s. wiesz jak wynaleziono drut miedziany? dwoch katalonczykow ciagnacych za jednopesetowke :))) p.s. 2 wiesz co to jest? ency.mosescone.hispanicare.com/ency_20/images/2/ency/fullsize/1759.jpg martwy katalonczyk. Bo jak bylby zywy, to obrazek wygladalby tak: www.kenshinkai.com.ar/karate/puno.jpg :))))))))))) pozdrawiam serdecznie, m. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: do Mirmilka 01.04.07, 20:49 mirmilek napisał: > pozdrawiam serdecznie, m. > > > oj narazasz mi sie,bo czesc moich przodkow pochodzila stamtad:)) he,he chociaz ladnie mieszkali jesli juz byli tacy zli jak szkoci:)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: do Mirmilka 01.04.07, 20:52 rachelciu, to przeciez tylko zarty ;) katalonczyk to przeciez tez czlowiek ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do Mirmilka 01.04.07, 20:55 Róchellyna jest chyba z tych Arabow, ktorym Karol Mlot spuscicl lanie pod Poitiers. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: do Mirmilka 01.04.07, 21:01 mirmilek napisał: > rachelciu, to przeciez tylko zarty ;) katalonczyk to przeciez tez czlowiek ;)) > > no pewnie,znam paru i jacy sa przystojni cholera. dobrze,ze kazdy przodek zostawil co najlepsze,oprocz oczywiscie charakteru,to wiadomo po kim,ale zyc sie da:))) moj maly wyglada jak jeden z nich,moze dlatego dali mu spokoj,ale fakt faktem,ze okolice tam sa przesliczne i trzeba pojechac do rodziny aby przy okazji podziwiac to i owo. tylko ja niz zab nie hablam,a oni nie mowia po angielsku a wiec pozostanie jedynie rozlanie paru buteleczek i pojscie na flamenco festival:)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do Mirmilka 01.04.07, 20:48 nu prosze wsiadzie sobie taka zacna Róchellina w samalot i za darmoche w znienawidzonym przez siebie Londynie bedzie mogla pomoc Mirmilkowi:P Dobrej zabawy dziatki news.bbc.co.uk/2/hi/health/6351171.stm Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: do Mirmilka 01.04.07, 20:53 Zolc ci sie uczami wylewa. A przy tym te aluzje do seksu i wiagry - jakies kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: do Mirmilka 01.04.07, 20:58 mirmilek napisał: > Zolc ci sie uczami wylewa. A przy tym te aluzje do seksu i wiagry - jakies > kompleksy? > > judajkowego impotenta,ktory zamiast sobie pomoc za pomoca lekow woli tansza opcje wirtualnego slinienia sie az odpadnie sam od kompa. nie zwracaj uwagi na tego dziadka,jemu juz od jakiegos czasu zaczelo sie wszystko niezle kickac we lbie. samotnosc robi swoje co widac na zalaczonym obrazku,bo toto zdziczale i japiace juz tak beznadziejnie,ze szkoda otwierac jego wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do Mirmilka 01.04.07, 20:59 Skleroza Róchellyno?:) Oy vey, jaki ten absztyfikant podly:P Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: do Mirmilka 01.04.07, 20:55 absztyfikant napisał: > nu prosze wsiadzie sobie taka zacna Róchellina w samalot i za darmoche w > znienawidzonym przez siebie Londynie bedzie mogla pomoc Mirmilkowi:P > Dobrej zabawy dziatki > masz racje londynu nie cierpie,to wiocha i prymityw w porownaniu z big apple. u nas przynajmniej nie zamyka sie klubow o 11 wywalajac krzywoustych za drzwi.he,he a moze mamy lepszych dentystow to i humorek inny dopisuje. a co,gdzie i jak bede robila to nie twoj zakichany interes,a wiec dziadek nos w swoj judajkowy sos. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant ucieszyla mnie twoja odpowiedz Mirmil!!!! 01.04.07, 20:57 Moj post byl tylko smutnym echem oryginalu:P prezent za frico na walentynki Autor: i-love-2-ski Data: 11.02.07, 23:20 + dodaj do ulubionych wątków nu prosze wsiadzie sobie taki zacny absztyf w samalot i za darmoche w londynie moze pomoc danie:) happy valentine's day dziatki news.bbc.co.uk/2/hi/health/6351171.stm Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: ucieszyla mnie twoja odpowiedz Mirmil!!!! 01.04.07, 20:59 bynajmniej nie byl wcale smutnym echem, bo ja o tobie w kontekstach seksualnych nie pisuje. Nie rozumiem wiec, czemu ty to robisz w stosunku do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ucieszyla mnie twoja odpowiedz Mirmil!!!! 01.04.07, 21:02 Posluzyles mi wylacznie za statyste. Ta wtorna analfabetka z Greenpointu pisuje tutaj regularnie na poteznej bani i nie pamieta co sama pisze, co przed chwila udowodnilem. Za to antysemityzm dymi jej z kiepele jak w starym trabancie... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Za chwile zacznie spiewac na znana melodie 01.04.07, 21:04 Re: Uwaga dyskutujecie z kims ........ Autor: i-love-2-bike Data: 26.08.06, 22:10 spie####j onanisto,kup sobie lustro aby sie wyzyc,a nie przylaz na cudze watki,bo nikt z toba rozmawiac plugawcze nie bedzie. won he,he Autor: i-love-2-ski Data: 13.01.07, 19:52 a ten kojot oblechuj,ktory chyba suche bulki zre 3 razy dzienne ,bo kto przyglupim kapusiom po zawodowce wiecej moze dac niz pare groszy,ten chyba mieszka na wycierace u absztyfa i od niedzieli dostanie pewnie wibratorek for free,aby choc raz w tygodniu sobie ulzyc:) gotowa papka co dzien ta sama,nie musisz starymi szczekami ruszac aby ja wypo Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: ucieszyla mnie twoja odpowiedz Mirmil!!!! 01.04.07, 21:05 To prosze sie mna nie wyslugiwac w takich kontekstach. Jak lubisz sobie z rachelka odstawiac takie dirty talking to juz twoja sprawa i mnie do tego prosze nie mieszac! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ucieszyla mnie twoja odpowiedz Mirmil!!!! 01.04.07, 21:07 Bad woman is the sort of woman a man never gets tired of. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ucieszyla mnie twoja odpowiedz Mirmil!!!! 01.04.07, 21:04 mirmilek napisał: > bynajmniej nie byl wcale smutnym echem, bo ja o tobie w kontekstach seksualnych > > nie pisuje. Nie rozumiem wiec, czemu ty to robisz w stosunku do mnie. > > nie rozumiesz mirmil,w koncu nie jest trudno te zgrajke zrozumiec. z powodu nudy tuptaja za kazdym z nas z tymi samymi chamskimi wpisami,bo jaka toto ma kulture to wpidac po sposobie zaczepek,prymitywnych insynuacjach i burdelowych zaczepkach. jak mowie olej ich bo szkoda pisac ciagle o tym samym z tymi smutasami i prowokami za 3 szekle. Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Rachelka! 31.03.07, 23:26 z tym 'przeleceniem sie' to ty lepiej uwazaj!!! :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Rachelka! 31.03.07, 23:50 gdotb napisał: > z tym 'przeleceniem sie' to ty lepiej uwazaj!!! > > :DDDDD > > a co tobie,i ty masz absztyfikanckie podejscie do slowa pisanego? ech panowie cos mi sie widzi,ze wy za malo latacie chociazby tym nowym airbusem,a za duzo wirtualnie marzycie a nic nie bije realu,szczegolnie gra polslowek:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Na szczęście są na tym świecie normalni 31.03.07, 22:42 Żydzi (choć w mniejszości, ale dobre i to), którzy nie boją się chucpiarzy i złodziei nazywać chucpiarzami i złodziejami właśnie:) - Liderzy gmin żydowskich mówią, że nie stać ich na utrzymywanie zabytkowych budynków i ich renowację. - Jacy liderzy? Krajewski, Gebert, Datnerowa, Zozula i ich amerykański rabin Michał Schudrich robią sobie biznes w Polsce, który dała im przyjęta pod naciskiem w 1997 roku ustawa "O stosunku Państwa do gmin wyznaniowych żydowskich w Rzeczypospolitej Polskiej". Prezydent Kwaśniewski, a wcześniej premier Cimoszewicz został wręcz osaczony i zmuszony szantażem, że jeśli nie będzie ustawy, to Polska nie wejdzie do NATO i Unii Europejskiej. Ta wymieniona przeze mnie wcześniej grupa cwaniaków zrobiła sobie dobry interes. Gdzie oni byli po wojnie? Kim byli i co robili ich rodzice? Byli komunistami, ludźmi, którym się dobrze powodziło, a kiedy zmieniły się czasy, to oni sami przemienili się w liderów żydowskich. www.nczas.com/?a=show_article&id=3659 Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:gdotb 31.03.07, 23:02 Z gory dziekuje za Zydoplot. > Myslisz ze wyrosnie? Ziemia bedzie zakwaszona a i smrodu w2 ogrodzie tez miec nie chcesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re:gdotb 31.03.07, 23:23 No, Grzes masz racje :) Przepraszam i wycofuje swoja prosbe do Zydostwa! ~Grzes B Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 odszkodowanie od PRL 01.04.07, 20:33 to chyba pierwszo kwietniowy dowcip.... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski jarus 01.04.07, 20:36 poczekaj na miske ze scierwem od twoich totumfackich,ja nie mam ochoty na podawanie ci padliny abys mogl cos zjesc. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski a ta glupia meska ciota 01.04.07, 21:11 tupie tu tylko po to aby zepsuc kolejny watek swoim burdelowym gustem. wynos sie trolu na swoje pastwisko i nie zawracaj glowy ludziom nie majacym ochoty rozmawiac z wasza judajkowa ferajna. sio za plot. Odpowiedz Link Zgłoś