jj-kk 14.04.07, 17:23 Taki byl poprawny tytul mojego postu :) na przyszlosc cytuj poprawnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blazar Proponuje judomusku spacerek. 14.04.07, 17:25 Idz z rodzinka na spacerek i przestan sie wytrzasac nad islamem. I tak islam zwyciezy i pochlonie cala cywilizacje europejska. Zalozysz sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk nie ma najmniejszych szans :))) 14.04.07, 17:29 ten zbrodniczy system - odmawiajacy rownych praw kobietom - nie ma najmniejszych szans z cywilizacja chinska, czy nawet indyjska :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk ustalmy mape road 2000 14.04.07, 17:36 czyli podzial west bank. przyjemnie i slusznie - prawda :))) www.studiengesellschaft-friedensforschung.de/texte/da_48_bilder/israel_siedlungspolitik_ueberblick.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Ustalaja ci na oddziale mape na spacerek? 14.04.07, 17:45 To dlatego nie masz szans dzisiaj na to, ze cie wypuszcza? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk pomowmy o islamskim dziadostwie w teheranie... 14.04.07, 18:02 myslisz, ze sie poddadza, czy tez trzeba ich bedzie troche "przekonac"? :))) www.lizdas.lt/aviacija/amerika/1986_2005/f_117/f-117(b).jpg Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum gdzie ci tam biedaku do teheranu.... 14.04.07, 18:04 jak cie nawet z zamknietego oddzialu nie wypuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk bawi mnie twoja kompromitacja za kompromitacja :) 14.04.07, 18:08 mustafa-goldbaum :) zero wiedzy, zero argumentow : pytam wiec ponownie: jak myslisz - kiedy beda amerykanskie naloty na Iran...? i czy na poczatku uzyja niewidzialnych F-117 Stealth, by zneutraliztowac iranska OPL, czy tez uderza od razu z pelna moca? www.aerodesign.de/nurflugel/B-2_front.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum szkoda tylko, ze nie potrafisz jej wskazac :-) 14.04.07, 18:10 Biedny fantasto :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60750912&a=60752224 Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk bawi mnie twoja kompromitacja za kompromitacja :) 14.04.07, 18:13 mustafa-goldbaum, niewiedzy sie nie wskazuje. ja widac :) top jak z tymi bombardowaniami Iranu? jestes za ? a jesli tak, to kiedy? www.aerodesign.de/nurflugel/B-2_front.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum fajnie, ze tak sobie fantazjujesz biedaku :-) 14.04.07, 18:14 skoro w rzeczywistosci tylko "flop i nie wyszlo" Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk ale nie zmieniaj tematu, mustafa-goldbaum... 14.04.07, 18:17 wiem, ze robisz flop za flopem, ale ja nie czepiam sie drobiazgow. pytam o sprawy powazne. kto jest wiekszym islamskim bandyta? bandyci z hamas, czy z hisbollah? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum "tematu"? :-)))) 14.04.07, 18:21 jaki ty tu widzisz "temat" poza twoim belkotem i halucynacjami? Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk mustafa, ja belkot islamuskow ignoiruje :) 14.04.07, 18:28 co ty tu robisz ,skoro cie to nudzi :) www.aerodesign.de/nurflugel/B-2_front.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk ale mustafa-g, ja na nudziarstwo nie odpowiadam 14.04.07, 18:36 a czemu ty ? www.abw.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk a teraz do rzeczy :) 14.04.07, 17:27 Nie ma czegos takiego, jak "zasiedzenie" . Niemcy siedzeli na Ziemiach polkich kilkaset lat... zrobili jedne powazny bladi zostali z tych ziem, WYGONIENI... i nawet dzis nie pisna :) Podobnie ma sie sprawa z islamuskami z Ziemi Swietej. Ci , z braku wyksztalcenia po ich wygonieniu z okupowanych przez nich terenow, jeszcze piszcza, ale to weszystko tylko przez brak oswiaty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Blad jojot-kaka 14.04.07, 17:30 jojot-kaka napisała: > Niemcy siedzeli na Ziemiach polkich kilkaset lat... > zrobili jedne powazny bladi zostali z tych ziem, WYGONIENI... Berlin to prastara osada slowianska, ktora Niemcy okupuja od 1300 lat. Lub jak napisalbys ty: "od 1300 tysiecy lat" Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk i znowu zero informacji, mustafa-goldbaum 14.04.07, 17:34 zgodzilismy sie przecie, ze praslowianski Berlin bedzie okupowany wiecznie przez Niemcow, podobnie jak "praislamska" Jerozolima bedzie okupowana wiecznie przez Zydow, a ty znowu co? chcesz jeszcze jedna lopate do islamskiego ataku na Jerozolime? Jedna nie wystarczy, by robic to co jedynie potrafisz, czyli sypac piaskiem w oczy, mustafa-goldbaum? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum halucynacje jojot-kaki i zero wiedzy historycznej 14.04.07, 17:44 jojot-kaka napisała: > zgodzilismy sie przecie, nie zgodzilismy sie. To tylko ty znow masz halucynacje. > ze praslowianski Berlin bedzie okupowany wiecznie przez Niemcow, Jak to zyd nie po raz pierwszy sprzedajesz Niemcom slowianska ziemie. > podobnie jak "praislamska" Jerozolima bedzie okupowana wiecznie > przez Zydow, Znow blad jojot-kaka: 1300 lat temu (lub jak napisalbys ty: 1300 tysiecy lat) Berlin byl slowianska osada a Jerozolima zydowska. Znow sie skompromitowales kompletna niewiedza mosiek. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk 3000 lat Zydow w Ziemi Swietej i jeszcze troche :) 14.04.07, 18:00 wiadomo mustafa-goldbaum, z jestes w stani sprzredac kazda tanioche intelektualna, tylko kogo to interesuje...? my tu gadu-gadu; a walizki po peronie skacza :) jak myslisz, kiedy te cudenka techniki zbombarduja islamskie badziewie w teheranie? ja optuje za przyszlym rokiem, a ty? prawo.uni.wroc.pl/~kwasnicki/EkonLit1/F-35%20JSF.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Znow sie biedaku zaciales z tymi "3000 tysiacami"? 14.04.07, 18:03 Re: Bylem w Damaszku Autor: j-k Data: 11.08.06, 17:15 "Fakt. Wracalem przez (jeszcze wtedy) ZSRR. I celnicy radzieccy kazali mi oddac, mowiac, ze wywoz zlota z ZSRR jest w kazdej formie zabroniony" Romantica juz na koniec. i powaznie Autor: maly.jasio Data: 31.08.06, 18:11 "Z tym zlotem, to nie bajki. Kupilem je w Syrii, w Damaszku. Opuszczajac ZSRR na granicy w Brzesciu skonfiskowano mi to" Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk 3000 lat Zydow w Ziemi Swietej i jeszcze troche :) 14.04.07, 18:11 ale do rzeczy, mustafa goldbaum... nie zmieniaj tematu, gdyz sie nie da :) to jak Amerykanie zaatakuja? B 2 ? B 117 ? F 22 ? F 35 ? www.aerodesign.de/nurflugel/B-2_front.jpg I czy islamscy bandyci z teheranu sie poddadza od razu, czy beda jeszcze wierzgac nozkami? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum "3000 tysiace lat" :-))) 14.04.07, 18:15 Re: Bylem w Damaszku Autor: j-k Data: 11.08.06, 17:15 "Fakt. Wracalem przez (jeszcze wtedy) ZSRR. I celnicy radzieccy kazali mi oddac, mowiac, ze wywoz zlota z ZSRR jest w kazdej formie zabroniony" Romantica juz na koniec. i powaznie Autor: maly.jasio Data: 31.08.06, 18:11 "Z tym zlotem, to nie bajki. Kupilem je w Syrii, w Damaszku. Opuszczajac ZSRR na granicy w Brzesciu skonfiskowano mi to" Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk 3000 tysiace lat Zydow w Izraelu 14.04.07, 18:19 Noi wlasnie. i to syryjczycy nie potrafia podrobic zlota robionego w ZSRR? To jaka to byla przyjazn ZSRR z Syria skoro jedni z drugimi sie zupelnie nie rozumieli? no to jak mustafa-goldbaum? lubisz w koncu te amerrykanskie samoloty, czy nie? www.aerodesign.de/nurflugel/B-2_front.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum 3 milony lat Zydow w Izraelu :-)))) 14.04.07, 18:22 Re: Bylem w Damaszku Autor: j-k Data: 11.08.06, 17:15 "Fakt. Wracalem przez (jeszcze wtedy) ZSRR. I celnicy radzieccy kazali mi oddac, mowiac, ze wywoz zlota z ZSRR jest w kazdej formie zabroniony" Romantica juz na koniec. i powaznie Autor: maly.jasio Data: 31.08.06, 18:11 "Z tym zlotem, to nie bajki. Kupilem je w Syrii, w Damaszku. Opuszczajac ZSRR na granicy w Brzesciu skonfiskowano mi to" Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk Ronald Reagan nie byl w Damaszku 14.04.07, 18:30 ale moze bedzie... a w kazdym razie jego samoloty :))) home.xnet.com/~cmaddox/CVN-USS_Ronald_Reagan.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Ale ty byles januszku i maly.jasiu tez :-) 14.04.07, 18:33 ten maly.jasiu z forum romantica. nie dosc ze obaj byliscie w Damaszku, to na tym samym punkcie kontrolnym rosjanie skonfiskowali wam zloto. Wiele cie laczy januszku z malym.jasiem z forum "romantica" :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk mustafa-goldbaum, czy miales juz wizyte panienki 14.04.07, 18:36 z agencji, czy dopiero mam ci ja zaaranzowac? www.abw.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum ha ha ha ha.... biedny maly.jasiu i "abw" :-) 14.04.07, 18:43 twoja bezsilnosc jest tak zenujaca jasiu..... Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk twa zalosnosc jest tak zabawna, mustafa-goldbaum 14.04.07, 18:47 ze trudno o utrate humoru :) kmsnbcmedia.msn.com/j/msnbc/Components/Photos/040709/040709_israel_wall_h med_4a.hmedium.jpgiedy beda amerykanskie naloty na islamskich bandytow z Iranu? wiesz cos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: a teraz do rzeczy :) 14.04.07, 17:44 jj-kk napisał: > Nie ma czegos takiego, jak "zasiedzenie" . > Niemcy siedzeli na Ziemiach polkich kilkaset lat... > zrobili jedne powazny bladi zostali z tych ziem, WYGONIENI... A wy niewdzieczniki Katyn wypominacie Rosjanom..... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: a teraz do rzeczy :) 14.04.07, 17:46 old.european napisał: > A wy niewdzieczniki Katyn wypominacie Rosjanom..... jasiu jest Rosjanom wdzieczny za Katyn, tak, jak jest im wdzieczny za zabor ziem na wschodzie i przesuniecie Polski na wschod. Pisal kiedys, ze tak zdecydowala "Polska" Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk ano i tak, islamski pajacu :) 14.04.07, 18:05 po zabraniu nam przez Rosjan naszych Ziem wschodnich, Ziemie Zachodnie przyjelismy moca wlasnej decyzji. Nie musielismy. Gdyby Polacy odmowili, Stalin by nam ich nie wcisnal :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum dobrze ze sam przyznajesz (bolszewicki) pajacu :) 14.04.07, 18:09 jj-kk napisał: > po zabraniu nam przez Rosjan naszych Ziem wschodnich, ...stwierdziles, ze ZSRR byl "przyjacielem" Polski a "Polska" (czyli sterowana z Moskwy marionetka zwana PRL) sama tego chciala. > Ziemie Zachodnie przyjelismy moca wlasnej decyzji. Wlasnie jasiu... "przyjeliscie" (wy - nie mylic z Polakami) "moca wlasnej" (bolszewickiej) "decyzji" - wbrew woli narodu polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk dobrze ze sam przyznajesz islamski) pajacu...:) 14.04.07, 18:15 nie , islamski pajacu. rosjanie ukradli nam ziemie wschodnie wbrew woli narodu Polskiego, do ktorego ty, islamusku aspirujesz :))) Ziemie zachodnie przyjelismy, gdyz bylo to najlepsze, co w zaistnialych warunkach, nieuku, moglismy zrobic .))) Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum dobrze ze sam przyznajesz bolszewicki) pajacu... 14.04.07, 18:24 jj-kk napisał: > rosjanie ukradli nam ziemie wschodnie wbrew woli narodu Polskiego, I ty sowietow okresliles w tym kontekscie jako "przyjaciol" dodajac, ze "Polska" (!) tego chciala. Myslisz jasiu, ze uda ci sie teraz jeszcze cos sprostowac? Bedzie trudno ... > Ziemie zachodnie przyjelismy, owszem WY (bolszewicy) przyjeliscie. Narod polski nie mial w tej kwestii nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk biedaku islamski, w 1967 bylem po stronie 14.04.07, 18:45 Izraela, a w 1981 po stronie "S" - wiec szczesliwie, prostowac nic nie musze :))) Zglos sie do Grzesia1948, ktory probuje mi udowodnic wspolprace z SB... moze zespol/wespol dacie rade :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Domyslam sie bolszewiku jak zmieniales "strony" 14.04.07, 18:48 W tym zawsze byliscie dobrzy..... Problem w tym, ze w twoim wieku nie mozesz juz wyprzec sie twojej przeszlosci. Ciagle sie outujesz jako bolszewik piszac (bezwiednie) o "przyjazni" z ZSRR i "Polsce", ktora w imie tej "przyjazni" zrezygnowala ze swoich ziem..... Nie probuj sie przestawiac bolszewiku bo nie jestes juz w stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk nie nudz, mustafa-goldbaum, maczo, czeka :))) 14.04.07, 18:50 masz zapalki? www.adrianer.org/blog/mahomet.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: dobrze ze sam przyznajesz (bolszewicki) pajac+ 14.04.07, 18:15 golda. wbrew narodowi nic nie wolno robic. wiec,kiedy Ziemie Zachodnie oddajecie? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: dobrze ze sam przyznajesz (bolszewicki) pajac 14.04.07, 18:26 1ja napisał: > golda. > wbrew narodowi nic nie wolno robic. kastrat cieszy mnie, ze po latach nauczyles sie takiej formulki na pamiec. > wiec,kiedy Ziemie Zachodnie oddajecie? a ktos sie upomina? Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk ty sie upominasz, mustafa-goldbaum 14.04.07, 18:32 goldbaum napisał: a ktos sie upomina? o Iraelskie ziemie wschodnie, ktore po 1300 latach islamskiej okupacji Izrael wam odebral :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum znow straciles watek maly.jasiu 14.04.07, 18:34 na forum "kobieta" mialbys moze wieksze powodzenie. Nawet bez wlosow na klacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk wlasnie mustafa-g., porozmawiajmy o west bank 14.04.07, 18:41 cierpisz? wiem, ja tez bym ciepial. skoro sie jest potomkiem okupantow, to trzeba jednak cierpiec :))) rozumiem te glupia sytuacje. poprzez MUR nie ma jak podkladac bomb w Izraelu... kazdy bandyta islamski placze, a ty tez... masz moje wyrazy wspolczucia :))) msnbcmedia.msn.com/j/msnbc/Components/Photos/040709/040709_israel_wall_hmed_4a.hmedium.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum moze na forum "romantica" ktos wezmie cie serio? 14.04.07, 18:45 bo tutaj jasiu - zero szans. Jak pisales, ze nie masz wlosow na klacie albo, ze zazywasz psychotropy to przynajmniej pare sie nad toba zlitowalo.... Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk czy islamscy bandyci z hamas, czy z hisbollah sa 14.04.07, 18:49 wieksi? gdyz ciagle unikasz odpowiedzi.. PS. masz zapalki? maczo czeka :))) www.adrianer.org/blog/mahomet.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: dobrze ze sam przyznajesz (bolszewicki) pajac+ 14.04.07, 20:37 1ja napisał: > > > golda. > > wbrew narodowi nic nie wolno robic. > > kastrat > cieszy mnie, ze po latach nauczyles sie takiej formulki na pamiec. > > > wiec,kiedy Ziemie Zachodnie oddajecie? > > a ktos sie upomina? <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Znowu cie jajca moje necaa? Juz pieska wszystkim wylizales? Moze co innego lizac wolisz? Ze zlota syryjskiego na jajca sie przerzucasz. Moze i slusznie. Po blizszej znajomosci z toba,rzeczywiscie zaluje,ze zydzi ciebie w czasie wojny nie odratowali. Co do Ziem-moze i nikt sie nie upomina. Ale dlaczego musisz robic wbrew swej woli? Oddaj! I jajcami sie zadowol. Do zlota szczescia nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk mustafa.goldbaum - F22 robi ci dobrze 14.04.07, 20:49 na zdrowie :) no to masz :))) myslisz , ze islamskie bandziorki z teheranu pekna? www.fas.org/man/dod-101/sys/ac/f-22-19990601-f-0000l-001.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk gdzie Zydzi pedzili cywili przed czolgami??? 14.04.07, 21:16 jak ten PAJAC islamski - blazar sugeruje? wiesz moze cos o tym, mustafa-goldbaum? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Popatrz mosiek co za traf :-) 14.04.07, 21:20 Watek o tobie i do ciebie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60759486 Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk gdzie Zydzi pedzili cywili przed czolgami??? 14.04.07, 21:23 gdyz, pajacu islamski, dalej nie wiem... poza zdjeciami nie na temat - o tym nie slyszalem... PS. czekasz tez na doniesienie do prokuratury? Czy bedziesz troche bardziej uwazal, pajacu islamski? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Pokaz debilowi link a debil jak zacieta plyta 14.04.07, 21:25 i.... jj-kk napisał: > dalej nie wiem... A skad ma wiedziec? Anglijskij nie ponimajet. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk gdzie, pajacu islamski, Zydzi pedzili kogos ? 14.04.07, 21:28 przed czolgami?... gdyz dalej nie wiem? ale moze ty znasz ten adres? www.abw.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum popros kogos debilu kto zna angielski 14.04.07, 21:30 i jeszcze kogos, kto pretlumaczy potem z polskiego dla debili: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60750912&a=60760298 Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk mustafa-goldbaum, nieuku, islamuski sa bez szans.. 14.04.07, 21:43 nie sadzísz , ze powinni sie wysadzic wczesniej sami? bedze to z przyjemoscia dla tej islamskiej holoty, jak i dla swiata :))) www.coranix.com/action/caricatures/caricature_mahomet_bombe50pc.gif Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum bez szans sa tylko takie niemoty jak ty 14.04.07, 21:45 nic nie wiedzace i niczego nie rozumiejace, nawet prostego artykulu podanego na tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk nie belkocz - tylko na temat...:) 14.04.07, 21:54 to jak - wysadzasz sie? a kiedy? www.coranix.com/action/caricatures/caricature_mahomet_bombe50pc.gif Odpowiedz Link Zgłoś