Dodaj do ulubionych

Schroeder olał Busza

26.05.03, 23:38
teraz na spotkaniu kanclerz RFN nie będzie mial przyjemności rozmawiać z
Buszem. Poprostu pajaca olał. Bush będzie rozmwiał z prezydentem Francji.
Chirac niestrety będzie musiał z tym amerykańskim kmiotkiem gadać bo jest
dobrze wychowanym Europejczykiem i gospodarzem imprezy. Ale pewnie uczyni to
z ogromnym obrzydzeniem. Ja podziwiam Schrtoedera za morlany kręgosłup i
konsekwencje. Myslę ze niektórzy , ci co się łaszą do USA czegoś nauczyć od
Niemców
Obserwuj wątek
    • Gość: Cze-Ka Na pewno IP: *.proxy.aol.com 26.05.03, 23:41
      nie powinni sie uczyc jezyka polskiego.
    • gw_bush Re: Schroeder olał Busza 26.05.03, 23:44
      franz12 napisał:

> teraz na spotkaniu kanclerz RFN nie będzie mial przyjemności rozmawiać z
      > Buszem. Poprostu pajaca olał. Bush będzie rozmwiał z prezydentem Francji.
      > Chirac niestrety będzie musiał z tym amerykańskim kmiotkiem gadać bo jest
      > dobrze wychowanym Europejczykiem i gospodarzem imprezy. Ale pewnie uczyni to
      > z ogromnym obrzydzeniem. Ja podziwiam Schrtoedera za morlany kręgosłup i
      > konsekwencje. Myslę ze niektórzy , ci co się łaszą do USA czegoś nauczyć od
      > Niemców

Chyba troche przesadzasz.
      Schroeder patrzy zawsze na pastuchow z podziwem.

Tu przyklad
      www.spiegel.de/img/0,1020,224932,00.jpg

• franz12 Re: Schroeder olał Busza 26.05.03, 23:46
        schroeder jest realistą i wie żę USA ze wściekłym prezydentem któremu piana z
        pyska się leje są niebezpieczne. i dlatego uwaznie patrzy na ręce busza. ale
        nie ugiał się pod amerykańską presją. więc z tym podziwem dla krowiarzy z USA
        to przesada.

gw_bush napisał:

> franz12 napisał:
        >
        > > teraz na spotkaniu kanclerz RFN nie będzie mial przyjemności rozmawiać z
        > > Buszem. Poprostu pajaca olał. Bush będzie rozmwiał z prezydentem Francji.
        > > Chirac niestrety będzie musiał z tym amerykańskim kmiotkiem gadać bo jest
        > > dobrze wychowanym Europejczykiem i gospodarzem imprezy. Ale pewnie uczyni
        > to
        > > z ogromnym obrzydzeniem. Ja podziwiam Schrtoedera za morlany kręgosłup i
        > > konsekwencje. Myslę ze niektórzy , ci co się łaszą do USA czegoś nauczyć o
        > d
        > > Niemców
        >
        > Chyba troche przesadzasz.
        > Schroeder patrzy zawsze na pastuchow z podziwem.
        >
        > Tu przyklad
        > www.spiegel.de/img/0,1020,224932,00.jpg
        >
        • gw_bush Re: Schroeder olał Busza 26.05.03, 23:50
          franz12 napisał:

> schroeder jest realistą i wie żę USA ze wściekłym prezydentem któremu piana z
          > pyska się leje są niebezpieczne. i dlatego uwaznie patrzy na ręce busza. ale
          > nie ugiał się pod amerykańską presją. więc z tym podziwem dla krowiarzy z USA
          > to przesada.

Gdyby stado tego pastucha potrafilo beczec ludzkim glosem, beczaloby: pastuch
          jest nagi. Ale gdyby to umialo nie byloby bydlem.
          • franz12 Re: Schroeder olał Busza 26.05.03, 23:53
            tu przesadzasz amerykanie nie są bydłem. ale otumanieni zwycięstwem. busz to
            mała hiena która żeruje na innych. podobnie jak kiedyś Niemcy byli zafacynowani
            Hitlerem dopóki nie zaczął przegrywać

gw_bush napisał:

> franz12 napisał:
            >
            > > schroeder jest realistą i wie żę USA ze wściekłym prezydentem któremu pian
            > a z
            > > pyska się leje są niebezpieczne. i dlatego uwaznie patrzy na ręce busza. a
            > le
            > > nie ugiał się pod amerykańską presją. więc z tym podziwem dla krowiarzy z
            > USA
            > > to przesada.
            >
            > Gdyby stado tego pastucha potrafilo beczec ludzkim glosem, beczaloby: pastuch
            > jest nagi. Ale gdyby to umialo nie byloby bydlem.
    • Gość: heinrich Schroeder jest ok. IP: 213.77.64.* 27.05.03, 12:18
      popieram Schroedera , że olał tegpo amerykańskiego rzeźnika. Busz to persona
      non grata w Europie. Tylko pieski Busza w Polosce szczekają. Ale są wśród
      Polaków takze normalni ludzie, którzy tego buca z waszyngtonu olewają jak
      niemiecki kanclerz

franz12 napisał:

> Niemców
      • Gość: luxer Re: Schroeder jest ok. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 23:48
        to amerykanom powinno zależeć na sympatii Niemiec a nie odwrotnie. Niemcy mogą
        wykopać i ch żołnierzy do Polski. ale to byla by katastrofa dla polityki
        amerykańskiej. poza tym schroeder wygrywa na swoją korzyść błedy USA

Gość portalu: heinrich napisał(a):

> popieram Schroedera , że olał tegpo amerykańskiego rzeźnika. Busz to persona
        > non grata w Europie. Tylko pieski Busza w Polosce szczekają. Ale są wśród
        > Polaków takze normalni ludzie, którzy tego buca z waszyngtonu olewają jak
        > niemiecki kanclerz
        >
        > franz12 napisał:
        >
        > to
        > d
        > > Niemców
    • kowalsky1 Re: Schroeder olał Busza 27.05.03, 14:15
      Hm Schroeder to jednak porządny gość. A jak Francuz z obrzydzeniem poda rękę
      Krwawemu Goergowi to będzie ją musiał przez tydzień myć

franz12 napisał:

> Niemców
    • galaxy2099 Re: Schroeder olał Busza 28.05.03, 07:34
      Niczego sobie nagromadzenie volksdojczow zebralo w tym watku.
      A kalecza ta polska mowe niemilosiernie. Za trudna dla was, co ?

franz12 napisał:

> Niemców
      • kowalsky1 Amerykański piesek 28.05.03, 07:42
        sam nie wiem czy lepiej być volksdeitschem czy amerykańskim pieskiem?

galaxy2099 napisał:

> Niczego sobie nagromadzenie volksdojczow zebralo w tym watku.
        > A kalecza ta polska mowe niemilosiernie. Za trudna dla was, co ?
        >
        >
        > franz12 napisał:
        >
        > to
        > d
        > > Niemców
        • galaxy2099 Re: Amerykański piesek 29.05.03, 08:16
          Ale ja wiem. Amerykanski piesek nie posylal przynajmniej tych mowiacych polska
          mowa do komor gazowych, volksdojczu kowalski.

kowalsky1 napisał:

> sam nie wiem czy lepiej być volksdeitschem czy amerykańskim pieskiem?
          >
          > galaxy2099 napisał:
          >
          > > Niczego sobie nagromadzenie volksdojczow zebralo w tym watku.
          > > A kalecza ta polska mowe niemilosiernie. Za trudna dla was, co ?
          > >
          > >
          > > franz12 napisał:
          > >
          > > > teraz na spotkaniu kanclerz RFN nie będzie mial przyjemności rozmawia
          > ć z
          > > > Buszem. Poprostu pajaca olał. Bush będzie rozmwiał z prezydentem Fran
          > cji.
          > > > Chirac niestrety będzie musiał z tym amerykańskim kmiotkiem gadać bo
          > jest
          > > > dobrze wychowanym Europejczykiem i gospodarzem imprezy. Ale pewnie uc
          > zyni
          > > to
          > > > z ogromnym obrzydzeniem. Ja podziwiam Schrtoedera za morlany kręgosłu
          > p i
          > > > konsekwencje. Myslę ze niektórzy , ci co się łaszą do USA czegoś nauc
          > zyć o
          > > d
          > > > Niemców
          • jan_pawel_ll Re: Amerykański piesek 29.05.03, 12:19
            galaxy2099 napisał:

> Ale ja wiem. Amerykanski piesek nie posylal przynajmniej tych mowiacych
            > polska mowa do komor gazowych, volksdojczu kowalski.

Ciebie moj synu, z czystej milosci blizniego sam bym wlasnorecznie poslal do
            komory gazowej, zeby ulzyc twojemu cierpieniu debila i wiecznego impotenta
            umyslowego.
          • florian.aczyk Re: Amerykański piesek 29.05.03, 12:30
            kowalskly ma racj. jeste[ zwykBym amerykaDskim przydupasem. piesek morde lizaB
            amerykaDskim kundelkom i volksdeutschom to takie samo [cierwo

galaxy2099 napisał:

> Ale ja wiem. Amerykanski piesek nie posylal przynajmniej tych mowiacych
            polska
            > mowa do komor gazowych, volksdojczu kowalski.
            >
            >
            > kowalsky1 napisał:
            >
            > > sam nie wiem czy lepiej być volksdeitschem czy amerykańskim pieskiem?
            > >
            > > galaxy2099 napisał:
            > >
            > > > Niczego sobie nagromadzenie volksdojczow zebralo w tym watku.
            > > > A kalecza ta polska mowe niemilosiernie. Za trudna dla was, co ?
            > > >
            > > >
            > > > franz12 napisał:
            > > >
            > > > > teraz na spotkaniu kanclerz RFN nie będzie mial przyjemności roz
            > mawia
            > > ć z
            > > > > Buszem. Poprostu pajaca olał. Bush będzie rozmwiał z prezydentem
            > Fran
            > > cji.
            > > > > Chirac niestrety będzie musiał z tym amerykańskim kmiotkiem gada
            > ć bo
            > > jest
            > > > > dobrze wychowanym Europejczykiem i gospodarzem imprezy. Ale pewn
            > ie uc
            > > zyni
            > > > to
            > > > > z ogromnym obrzydzeniem. Ja podziwiam Schrtoedera za morlany krę
            > gosłu
            > > p i
            > > > > konsekwencje. Myslę ze niektórzy , ci co się łaszą do USA czegoś
            > nauc
            > > zyć o
            > > > d
            > > > > Niemców
    • florian.aczyk przydaBby sie nam Schroeder aby pogonil teg Busza 29.05.03, 12:42
      przydalby sie nam schroeder aby pogonil tego wieprza Busza. niestety u nas sa
      takie kundelki jak Kwach, Miller i Michnik. Ci panowie wachali sie z Moskwa a
      teraz z Buszem

franz12 napisał:

> Niemców

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka