Gość: A.D. IP: *.mco.bellsouth.net 14.06.03, 07:11 >> Ostrzezenie: Nie dla tych o slabym zoladku!!!! >>www.terrific.info/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: Obrazki z wyzwalania Iraku IP: *.kabel.telenet.be 14.06.03, 07:21 wiekszoscs stron amerykanscy hackerzy zlikwidowali Dobrze , ze jeszcze cokolwiek sie zachowalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kecaw Re: Pesymizm AD IP: *.ols.vectranet.pl 14.06.03, 07:42 AD kec Jest Wiosna a Ty ciągle o tym samym! Twoje pesymistyczne widzenie świata jest ambrozją dla wszelkiego rodzaju fanatyzmu.Fanatyczne postrzeganie zaś żeczywistości jest warunkiem wstępnym do wygenerowania terroryzmu.Masz świat wieloraki .Twój endemiczny pesymizm zmusza mnie do endemicznego optymizmu.Twoja misja AD której się podejmujesz jest prosta.Łatwo bowiem funkcjonować gggłosząc NIE.Jak łatwo jest budowąć na nie.Przyznasz chyba,ze najłatwiej jest znajdować negatywy życia,Przynależysz AD niestety do tej grupy .Są to utyskiwacze pesymiści ludzie przekonani o tym iz zło,złodziejstwo dominuje wsród nas,Jesteś AD typowym przedstawicielem polskiej nacji.Pesymizm w słowach pesymizm w poglądach.Permanentna krytyka i czarnowidztwo.Ludzie podobnego do Ciebie pokroju to Ci którzy na pytanie jak leci opowiadają o nieszczęściach swoich i tego świata.Utyskują na biede co im towarzyszy a spytani o nowy dom samochod czy egzotyczne wczasy.Odpowiadają e... to inna sprawa Na to nie patrz to się nie liczy bo przecież jest ŻLE z wyrazami szczerego szacunku kecaw(AD przyjacielu przecież nie jesteś takim pesymistą.Uśmiechnij się Jest Wiosna a Ty jesteś ślepy?) Dobra jest więcej niz zła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Pesymizm AD IP: *.kabel.telenet.be 14.06.03, 08:03 " fanatyczne postrzeganie zeczywistosci " taki blad w wypowiedzi odwraca cala wypowiedz w odwrotnym kierunku a mianowicie - tekst inteligentny ale nasuwa sie pytanie ; przez kogo i skad sciagniety? I to jeszcze z bledem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Pesymizm AD??? IP: *.mco.bellsouth.net 14.06.03, 08:36 Gość portalu: kecaw napisał(a): > AD > > kec > > Jest Wiosna a Ty ciągle o tym samym! > > Twoje pesymistyczne widzenie świata jest ambrozją dla wszelkiego rodzaju > fanatyzmu.Fanatyczne postrzeganie zaś żeczywistości jest warunkiem wstępnym do > wygenerowania terroryzmu.Masz świat wieloraki .Twój endemiczny pesymizm zmusza > mnie do endemicznego optymizmu.Twoja misja AD której się podejmujesz jest > prosta.Łatwo bowiem funkcjonować gggłosząc NIE.Jak łatwo jest budowąć na > nie.Przyznasz chyba,ze najłatwiej jest znajdować negatywy życia,Przynależysz AD > > niestety do tej grupy .Są to utyskiwacze pesymiści ludzie przekonani o tym iz > zło,złodziejstwo dominuje wsród nas,Jesteś AD typowym przedstawicielem polskiej > > nacji.Pesymizm w słowach pesymizm w poglądach.Permanentna krytyka i > czarnowidztwo.Ludzie podobnego do Ciebie pokroju to Ci którzy na pytanie jak > leci opowiadają o nieszczęściach swoich i tego świata.Utyskują na biede co im > towarzyszy a spytani o nowy dom samochod czy egzotyczne wczasy.Odpowiadają e... > > to inna sprawa Na to nie patrz to się nie liczy bo przecież jest ŻLE > > > > > z wyrazami szczerego szacunku kecaw(AD przyjacielu przecież nie jesteś takim > pesymistą.Uśmiechnij się Jest Wiosna a Ty jesteś ślepy?) > > Dobra jest więcej niz zła. >> Aby doceniac dobro, nalezy byc swiadomym zla, moj przyjacielu! Tutaj wiosna juz dawno minela i jest goraco jak jasna cholera! >> Zle mnie postrzegasz, kecaw. Ja nigdy nie bylem pesymista. Raczej realistycznym optimista!!! Ja siec widze jako sznurkiem powiazane dziury i dowiedz mi ze tak nie jest, prosze. Podobnie ze szwajcarskim serem, kiedy krojacej go sprzedawczyni zastrzegam ze za dziury placil nie bede.... >> Mam swoje podejscie do takich, czy innych spraw. Piszac na tym forum raczej staram sie wskazywac na to, co sie ukrywa przed tymi, ktorzy nie zaglebiaja sie w tresci, tylko wiedze swoja tworza z czytanie naglowkow. No i z roznego rodzaju oszustw.I to tych na pierwszej stronie, bo tak sie z wiekszoscia miewa. Dowody tego widziec mozesz na kazdym kroku, ale zapewnie w Twoim optymizmie wszyscy maja Ph.D. z filozofii. Tej rozprawiajacej o optymizmie tylko... >>Gdyby nie manifestowany brak poczucia humoru i dziwna dla mnie pielegnacja 'swietosci', to moglbym sobie pozwolic na bardziej prowokacyjne wyrazanie sie. Ale nawet cytujac tylko pozycje z dokumentowanych zrodel, spotyka sie nie tylko z brakiem zrozumienia tematu, ale i moich intencji. Ja po prostu nagosci tematu sie nie obawiam i chetnie na golasa slownie sobie paraduje, jezeli moge sie spodziewac normalnych odruchow, a nie pruderyjnych ekscesow. >> Prawde mowiac, to przez Ciebie tak wlasnie wyrazany optymizm, w stosunku do tego 'pax americana' tematu, mnie po prostu przeraza! Czy inni nie widza Ciebie podobnie jak i ja? W roli Jasia, ktorego sobie Baba Jaga tuczy z przeznaczeniem na rozen? Bo o to chodzi wlasnie i amerykanom, jak i zydom w ich propagandzie!!!! I Ty i Polska jest podkarmiana z przeznaczeniem na rozen, kecaw!!!! Ja to znam nie tylko z historii, ale calego zycia sledzenia tego, co sie dzieje naprawde, a czego sie nie dowiesz z 'normalnej' prasy, czy TV, kecaw. No i siedze tutaj w tym Piekle od wielu lat brzydzac sie tym co slysze i widze. I prosze nie pytaj sie dlaczego siedze, bo to sprawy zbyt osobiste... Ale napewno mnie tu nie pochowaja, bo bym spokoju zadnego nie zaznal... >>Masz gadu-gadu, to mozemy sobie napisac cos ciekawego bez glupich uwag postronnych ... No, wiesz co mam na mysli. Pozdrowienia. A.D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Pax Americana jest korzystny dla Polski IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.06.03, 08:58 Pax Americana moze Ci sie nie podobac... dla wielu krajow tego swiata jest gorszym rozwiazaniem, niz swiat dwubiegunowy, USA-ZSRR. Ogranicza on pole manewru np. Francji, Chinom (ze o arabach nie wspomne) Dla POLSKI Pax Americana jest zdecydowanie bardziej korzystny niz okres "przyjazni polsko-radzieckiej", czyli podleglosc Polski ZSRR. Zaznaczam, ze nie mam tu na mysli sprawy irackiej, bo to tylko drobny fragment tego nowego ukladu. Ja sypiam wiec spokojnie... Wydaje mi sie, ze dobro Polski nie stoi u Ciebie na pierwszym miejscu (to takie dosc lagodne okreslenie) Jezeli jednak, z sobie tylko znanych przyczyn, chcesz Zydom dokuczyc, lub pomoc Arabom, to nie wciagaj do tego nas, Polakow i nie rob tego na polskim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Pax Americana jest korzystny dla Polski IP: *.mco.bellsouth.net 14.06.03, 09:05 Gość portalu: J.K. napisał(a): > Pax Americana moze Ci sie nie podobac... > dla wielu krajow tego swiata jest gorszym rozwiazaniem, niz swiat > dwubiegunowy, USA-ZSRR. > Ogranicza on pole manewru np. Francji, Chinom (ze o arabach nie wspomne) > > Dla POLSKI Pax Americana jest zdecydowanie bardziej korzystny niz > okres "przyjazni polsko-radzieckiej", czyli podleglosc Polski ZSRR. > Zaznaczam, ze nie mam tu na mysli sprawy irackiej, > bo to tylko drobny fragment tego nowego ukladu. > > > Ja sypiam wiec spokojnie... > Wydaje mi sie, ze dobro Polski nie stoi u Ciebie na pierwszym miejscu > (to takie dosc lagodne okreslenie) > Jezeli jednak, z sobie tylko znanych przyczyn, chcesz Zydom dokuczyc, > lub pomoc Arabom, to nie wciagaj do tego nas, Polakow i nie rob tego > na polskim forum. >> Jasiu, wstales i nie odlales sie, a piszesz juz! Zmniejsz cisnienie i wowczas odezwij sie. Po namysle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Pax Americana jest korzystny dla Polski IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 14.06.03, 18:00 Gość portalu: J.K. napisał(a): > Ja sypiam wiec spokojnie... > Wydaje mi sie, ze dobro Polski nie stoi u Ciebie na pierwszym miejscu > (to takie dosc lagodne okreslenie) jakie ma znaczenie u cievie prawda przy ocenie rzeczywistosci ? > Jezeli jednak, z sobie tylko znanych przyczyn, chcesz Zydom dokuczyc, Bronisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beria Pax Americana jest korzystny dla USA tylko! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 22:52 Gość portalu: J.K. napisał(a): > Pax Americana moze Ci sie nie podobac... > dla wielu krajow tego swiata jest gorszym rozwiazaniem, niz swiat > dwubiegunowy, USA-ZSRR. > Ogranicza on pole manewru np. Francji, Chinom (ze o arabach nie wspomne) > > Dla POLSKI Pax Americana jest zdecydowanie bardziej korzystny niz > okres "przyjazni polsko-radzieckiej", czyli podleglosc Polski ZSRR. Myśle , że nie ma żadnych podstaw by w tej chwili to stwierdzać. Dzisiaj może się wydawac korzystne, ale jak bedzie za 5 lat? Okaże się może dopiero w przeciagu najbliższych 10 lat. Poza tym jest mnóstwo krajów, które nie są zmuszone byc w kieszeni USA lub ZSRR. Z historycznego punktu widzenia jest znacznie bardziej racjonalne nie wtracanie się w podejrzane rozgrywki wielkiego mocarstwa. Historia kiedyś z pewnością oceni te wydarzenia. Ale głupi zawsze sie wpycha tam gdzie nie trzeba........ > Zaznaczam, ze nie mam tu na mysli sprawy irackiej, > bo to tylko drobny fragment tego nowego ukladu. > > > Ja sypiam wiec spokojnie... > Wydaje mi sie, ze dobro Polski nie stoi u Ciebie na pierwszym miejscu > (to takie dosc lagodne okreslenie) > Jezeli jednak, z sobie tylko znanych przyczyn, chcesz Zydom dokuczyc, > lub pomoc Arabom, to nie wciagaj do tego nas, Polakow i nie rob tego > na polskim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kecaw Re: Pesymizm AD??? pozdrawiam IP: *.ols.vectranet.pl 14.06.03, 20:33 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: kecaw napisał(a): > > > AD > > > > kec > > > > Jest Wiosna a Ty ciągle o tym samym! > > > > Twoje pesymistyczne widzenie świata jest ambrozją dla wszelkiego rodzaj > u > > fanatyzmu.Fanatyczne postrzeganie zaś żeczywistości jest warunkiem wstępny > m > do > > wygenerowania terroryzmu.Masz świat wieloraki .Twój endemiczny pesymizm > zmusza > > mnie do endemicznego optymizmu.Twoja misja AD której się podejmujesz jest > > prosta.Łatwo bowiem funkcjonować gggłosząc NIE.Jak łatwo jest budowąć na > > nie.Przyznasz chyba,ze najłatwiej jest znajdować negatywy życia,Przynależy > sz > AD > > > > niestety do tej grupy .Są to utyskiwacze pesymiści ludzie przekonani o tym > > iz > > zło,złodziejstwo dominuje wsród nas,Jesteś AD typowym przedstawicielem > polskiej > > > > nacji.Pesymizm w słowach pesymizm w poglądach.Permanentna krytyka i > > czarnowidztwo.Ludzie podobnego do Ciebie pokroju to Ci którzy na pytanie j > ak > > leci opowiadają o nieszczęściach swoich i tego świata.Utyskują na biede co > > im > > towarzyszy a spytani o nowy dom samochod czy egzotyczne wczasy.Odpowiadają > > e... > > > > to inna sprawa Na to nie patrz to się nie liczy bo przecież jest ŻLE > > > > > > > > > > z wyrazami szczerego szacunku kecaw(AD przyjacielu przecież nie jesteś tak > im > > pesymistą.Uśmiechnij się Jest Wiosna a Ty jesteś ślepy?) > > > > Dobra jest więcej niz zła. > > >> Aby doceniac dobro, nalezy byc swiadomym zla, moj przyjacielu! Tutaj w > iosna > juz dawno minela i jest goraco jak jasna cholera! > > >> Zle mnie postrzegasz, kecaw. Ja nigdy nie bylem pesymista. Raczej > realistycznym optimista!!! Ja siec widze jako sznurkiem powiazane dziury i > dowiedz mi ze tak nie jest, prosze. Podobnie ze szwajcarskim serem, kiedy > krojacej go sprzedawczyni zastrzegam ze za dziury placil nie bede.... > > >> Mam swoje podejscie do takich, czy innych spraw. Piszac na tym forum r > aczej > staram sie wskazywac na to, co sie ukrywa przed tymi, ktorzy nie zaglebiaja > sie w tresci, tylko wiedze swoja tworza z czytanie naglowkow. No i z roznego > rodzaju oszustw.I to tych na pierwszej stronie, bo tak sie z wiekszoscia > miewa. Dowody tego widziec mozesz na kazdym kroku, ale zapewnie w Twoim > optymizmie wszyscy maja Ph.D. z filozofii. Tej rozprawiajacej o optymizmie > tylko... > > >>Gdyby nie manifestowany brak poczucia humoru i dziwna dla mnie > pielegnacja 'swietosci', to moglbym sobie pozwolic na bardziej prowokacyjne > wyrazanie sie. Ale nawet cytujac tylko pozycje z dokumentowanych zrodel, > spotyka sie nie tylko z brakiem zrozumienia tematu, ale i moich intencji. Ja > po prostu nagosci tematu sie nie obawiam i chetnie na golasa slownie sobie > paraduje, jezeli moge sie spodziewac normalnych odruchow, a nie pruderyjnych > ekscesow. > > >> Prawde mowiac, to przez Ciebie tak wlasnie wyrazany optymizm, w stosun > ku do > tego 'pax americana' tematu, mnie po prostu przeraza! Czy inni nie widza > Ciebie podobnie jak i ja? W roli Jasia, ktorego sobie Baba Jaga tuczy z > przeznaczeniem na rozen? Bo o to chodzi wlasnie i amerykanom, jak i zydom w > ich propagandzie!!!! I Ty i Polska jest podkarmiana z przeznaczeniem na rozen, > kecaw!!!! Ja to znam nie tylko z historii, ale calego zycia sledzenia tego, co > sie dzieje naprawde, a czego sie nie dowiesz z 'normalnej' prasy, czy TV, > kecaw. No i siedze tutaj w tym Piekle od wielu lat brzydzac sie tym co slysze > i widze. I prosze nie pytaj sie dlaczego siedze, bo to sprawy zbyt osobiste... > Ale napewno mnie tu nie pochowaja, bo bym spokoju zadnego nie zaznal... > > >>Masz gadu-gadu, to mozemy sobie napisac cos ciekawego bez glupich uwag > postronnych ... No, wiesz co mam na mysli. Pozdrowienia. A.D. kec Wiem wiem to mi przeszkadza przez całe zycie!Niestety nie jestem i nie będę Augustem(jemu jako imperatorowi nikt niczego nie zarzucał.Taki miał dobrze zadne reguły go nie obowiązywały) W sprawie gadu gadu to pewnie mam lecz nie wiem zapewnejak tym diabelstwem się posłużyć.Jest ewentualność ze może pomoc mi młodszy syn lecz nie w najblizszych dniach) Wypowiedz Twoja jest w całości akceptowalna i zrozumiała.Cieszę się ,iz po panu JK mam jeszcze jedną sympatyczną na forum dusze. Z wyrazami szczerego szacunku kecaw (proamerykansko nastawiony) Odpowiedz Link Zgłoś
puls AD arabku klamiesz jak zwykle to zdjecia z Kurdami 14.06.03, 08:11 mordowanymi przez Sadama , araby zmienily podpisy . Arabski trik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: AD arabku klamiesz jak zwykle to zdjecia z Ku IP: *.inter.net.il 14.06.03, 08:59 puls napisał: > mordowanymi przez Sadama , araby zmienily podpisy . > Arabski trik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_pilot Re: Obrazki z wyzwalania Iraku IP: *.rev.o1.com 14.06.03, 08:31 A moze masz jakies inne obrazki do pokazania, np z Pln Korei albo chociazby z Iraku z 1991 jak Hussain zalatwial Szijtow ? No nie gadaj, pewnie masz tysiace .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Obrazki z wyzwalania Iraku IP: *.mco.bellsouth.net 14.06.03, 08:41 Gość portalu: michal_pilot napisał(a): > A moze masz jakies inne obrazki do pokazania, np z Pln Korei albo chociazby z > Iraku z 1991 jak Hussain zalatwial Szijtow ? > > No nie gadaj, pewnie masz tysiace .... >> Mam. Z pewnoscia. Podobnie jak i Ty, gdybys chcial pogrzebac w 'necie. A jezeli znajdziesz, to zadasz tym klam temu, co sie dzieje wlasnie w Iraku? >>P.S. Tych Szyitow w 91, zaltwil ojczulek obecnego kata Irakijczykow!!! Sadam, agent CIA, byl tylko wykonawca... Cos z pamiecia nawala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_pilot Re: Obrazki z wyzwalania Iraku IP: *.rev.o1.com 14.06.03, 08:46 > Sadam, agent CIA, byl tylko wykonawca... Cos z pamiecia nawala? alez pamietam doskonale, Saddam agent Mossadu przyszedl aby okrasc i wylupic Irak. Wszystko sie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Obrazki z wyzwalania Iraku IP: *.mco.bellsouth.net 14.06.03, 09:02 Gość portalu: michal_pilot napisał(a): > > > Sadam, agent CIA, byl tylko wykonawca... Cos z pamiecia nawala? > > alez pamietam doskonale, Saddam agent Mossadu przyszedl aby okrasc i wylupic > Irak. Wszystko sie zgadza. >> Latasz za wysoko. No i bez tlenu... Saddam od 58 roku byl agentem CIA, ale aby o tym rozmawiac, nalezy miec chocby ..zielone pojecie, prawda? A Ty, pilot, masz tylko...niebieskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Obrazki z wyzwalania Iraku IP: *.mco.bellsouth.net 14.06.03, 17:34 Gość portalu: A.D. napisał(a): > >> Ostrzezenie: Nie dla tych o slabym zoladku!!!! > > >>www.terrific.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajny Te same fotki już oglądałem jako ofiary izrael- 14.06.03, 17:43 skich nalotów na palestyńskie obozy i to jeszcze przed obaleniem wujka Husajna. Ale właściwie co się dziwić: po co mają się marnować dobre fotki? Radze poglądać trochę prawdziwych zdjęć prawdziwych ofiar HuSSajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 14.06.03, 17:47 zwyczajny napisał: > skich nalotów na palestyńskie obozy i to jeszcze przed obaleniem > wujka Husajna. > Ale właściwie co się dziwić: po co mają się marnować dobre fotki? > > Radze poglądać trochę prawdziwych zdjęć prawdziwych ofiar HuSSajna. >> No, nie dziwie sie ze robia z ciebie idiote. Starasz sie im bardzo w tym pomagac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podaj URL IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 14.06.03, 19:32 zwyczajny napisał: > Radze poglądać trochę prawdziwych zdjęć prawdziwych ofiar HuSSajna. Jaki URL ? Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajny Napisz to tych szyitów, co odgrzebują zwłoki 14.06.03, 21:13 swoich bliskich. A tak w ogóle to zyjesz w kraju gdzie nie ma telewizji??? Gość portalu: napisał(a): > zwyczajny napisał: > > Radze poglądać trochę prawdziwych zdjęć prawdziwych ofiar HuSSajna. > Jaki URL ? > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson To poco ci bliscy zbrojnie wystąpili przeciw IP: *.ds.pg.gda.pl 16.06.03, 03:26 państwu i to jeszcze za na mową wrogiego państwa, to jest zdrada stanu za którą grozi śmierć. Zresztą Amerykanie też mordują Szyitów, ostatnio zabili ich ponad 100, a 400 pojmanych pewnie wywiozą do obozu koncentracyjnego na Guantanamo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oilvampire Te same fotki już oglądałem jako ofiary izrae IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 22:53 zwyczajny napisał: > skich nalotów na palestyńskie obozy i to jeszcze przed obaleniem > wujka Husajna. > Ale właściwie co się dziwić: po co mają się marnować dobre fotki? > > Radze poglądać trochę prawdziwych zdjęć prawdziwych ofiar HuSSajna. robiłes jakieś? to ty jesteś ten Chemiczny Ali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Obrazki z wyzwalania Iraku IP: *.mco.bellsouth.net 15.06.03, 17:57 Gość portalu: A.D. napisał(a): > >> Ostrzezenie: Nie dla tych o slabym zoladku!!!! > > >>www.terrific.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Wciaz aktualne!!! IP: *.mco.bellsouth.net 16.06.03, 03:21 Gość portalu: A.D. napisał(a): > >> Ostrzezenie: Nie dla tych o slabym zoladku!!!! > > >>www.terrific.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Obrazki z wyzwalania Iraku IP: *.mco.bellsouth.net 16.06.03, 17:52 Gość portalu: A.D. napisał(a): > >> Ostrzezenie: Nie dla tych o slabym zoladku!!!! > > >>www.terrific.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Obrazki z wyzwalania Iraku IP: *.mco.bellsouth.net 17.06.03, 03:20 Gość portalu: A.D. napisał(a): > >> Ostrzezenie: Nie dla tych o slabym zoladku!!!! > > >>www.terrific.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Obrazki z wyzwalania Iraku IP: *.mco.bellsouth.net 18.06.03, 01:28 Gość portalu: A.D. napisał(a): > >> Ostrzezenie: Nie dla tych o slabym zoladku!!!! > > >>www.terrific.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Obrazki z wyzwalania Iraku IP: *.mco.bellsouth.net 18.06.03, 06:19 Gość portalu: A.D. napisał(a): > >> Ostrzezenie: Nie dla tych o slabym zoladku!!!! > > >>www.terrific.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Obrazki z wyzwalania Iraku IP: *.mco.bellsouth.net 19.06.03, 05:59 Gość portalu: A.D. napisał(a): > >> Ostrzezenie: Nie dla tych o slabym zoladku!!!! > > >>www.terrific.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Obrazki z wyzwalania Iraku IP: *.client.attbi.com 19.06.03, 17:45 www.israelcities.co.il/lynch/colab.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .:) Nie podniecaj się tak - możesz zasłabnąć. IP: 204.101.196.* 19.06.03, 17:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Nie podniecaj się tak - możesz zasłabnąć. IP: *.client.attbi.com 19.06.03, 19:31 www.kdp.pp.se/chemical.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Powiedziales 'a'... IP: *.mco.bellsouth.net 19.06.03, 22:46 Gość portalu: ? napisał(a): > www.kdp.pp.se/chemical.html >> to moze dopowiesz i 'b', co? Kto wyszkolil irackich chemikow i bakteriologow? Kto podarowal Irakowi technologie produkcji broni chemicznej i bakteriologicznej? Kto uwazal wowczas Irak za sprzymierzenca, w strachu przed Iranem Chomeiniego? Kto w Iraku byl agentem CIA od roku 1958? >> Przytaczac tylko symptomy, czy tez wyciagniete z kontekstu fragmenty sluza tylko propagandzie i nie bedac pelna prawda, sa klamstwem.... Odpowiedz Link Zgłoś