Gość: Semper Fi IP: 141.155.247.* 27.06.03, 19:06 Presja Amerykanow dziala. Iran widzac jak Jankesi postapili z Irakiem, wiedza ze tym razem to nie sa zarty. Mam nadzieje, ze to poczatek konca terrorystow i tych ktorzy ich chronia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vinca Prawo bracia Persowie!!!!!!! tak dalej do samego Osamy IP: *.nv.nv.cox.net 27.06.03, 23:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorf Re: Al Zawahiri schwytany? IP: 144.173.28.* 28.06.03, 15:05 Gość portalu: Semper Fi napisał(a): > Presja Amerykanow dziala. Iran widzac jak Jankesi postapili z > Irakiem, wiedza ze tym razem to nie sa zarty. Mam nadzieje, ze > to poczatek konca terrorystow i tych ktorzy ich chronia... hmmm no nie wiem... Iran wspolpracowal z USA juz w trakcie wojny w afganistanie... a Amerykanom sie wcale nie podoba ze to nie im wydaja a wysylaj ado krajow z ktorych pochodza... mnie sie to akurat calkiem podoba, bo jezeli sa o cos oskarzeni, nic nie stoi na przeszkodzie by zlozyc pozew do trybunalu miedzynarodowego (ups... zapomnielem... USA by sie to tez nie podobalo...). NO chyba ze ktos popelnil przestepstwo na terenie jakiegos kraju, a oba panstwa maja podpisana umowe o ekstradycji... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus dziala stara zasada 28.06.03, 15:10 jak sie trzepnie porzadnie w pysk to i rozmowa lepiej idzie:))) a teraz caly bliski wschod - syria,iran etc zrobily sie bardzo rozmowne:))) az ich nie poznaje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahak Bo widza ze Amerykanie coraz bardziej wk-rwieni... IP: *.dialsprint.net 28.06.03, 22:12 Odpowiedz Link Zgłoś