werw 13.07.03, 21:01 W tym wątku można zamieszczać własne wyobrażenia Bnadema. Ja widzę go tak: www.quido.cz/objevy/burak.jpg I tak: piotrkuzmitowicz.w.interia.pl/moja%20galeria/szklanki.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schlagbaum Wizytowka autora watku 13.07.03, 21:15 Zmembers.eisa.com/~ec089540/tzlogo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: dzięki - mnie nie uchodziło. IP: 62.111.208.* 13.07.03, 21:17 schlagbaum napisał: > Zmembers.eisa.com/~ec089540/tzlogo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Teraz wyskocza arabskie darmozjady. IP: *.fastres.net 14.07.03, 20:32 Wszyscy ****.baum , sokoly, Ad, i na koncu pochodu z choragwia profeta umazana we krwi, znany karakowski arabek ( do niczego sie nie nadajacy) wielki Bnadem, obronca jezyka polskiego, arabskiej racji stanu... Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Bnadem 13.07.03, 21:21 Godnym podkreślenia jest fakt, że łacińską nazwą buraka zwyczajnego - dwuletniej rośliny uprawnej z rodziny komosowatych - jest beta vulgaris, a jego ojczyzną jest Mezopotamia. Odpowiedz Link Zgłoś
jakiegos Re: Bnadem 13.07.03, 22:17 werw napisała: > Godnym podkreślenia jest fakt, że łacińską nazwą buraka zwyczajnego - > dwuletniej rośliny uprawnej z rodziny komosowatych - jest beta vulgaris, a jego > > ojczyzną jest Mezopotamia. Stamtąd przyszło kilka niezłych rzeczy. Cieszę się, że również burak. Niektórzy twierdzą, że jest niezły z chrzanem. Ale ja wolę bez. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Bnadem 13.07.03, 23:34 jakiegos napisał: > werw napisała: > > > Godnym podkreślenia jest fakt, że łacińską nazwą buraka zwyczajnego - > > dwuletniej rośliny uprawnej z rodziny komosowatych - jest beta vulgaris, a > jego > > > > ojczyzną jest Mezopotamia. > > Stamtąd przyszło kilka niezłych rzeczy. Cieszę się, że również burak. Niektórzy > twierdzą, że jest niezły > z chrzanem. > Co prawda to prawda: buraki są istotnie do chrzanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: Bnadem IP: *.acn.pl 13.07.03, 23:36 werw napisała: > jakiegos napisał: > > > werw napisała: > > > > > Godnym podkreślenia jest fakt, że łacińską nazwą buraka zwyczajnego - > > > > dwuletniej rośliny uprawnej z rodziny komosowatych - jest beta vulgar > is, a > > jego > > > > > > ojczyzną jest Mezopotamia. > > > > Stamtąd przyszło kilka niezłych rzeczy. Cieszę się, że również burak. > Niektórzy > > twierdzą, że jest niezły > > z chrzanem. > > > Co prawda to prawda: buraki są istotnie do chrzanu. Chrzanisz. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Bnadem 13.07.03, 23:40 Gość portalu: ''' napisał(a): > werw napisała: > > > jakiegos napisał: > > > > > werw napisała: > > > > > > > Godnym podkreślenia jest fakt, że łacińską nazwą buraka zwyczajn > ego - > > > > > > dwuletniej rośliny uprawnej z rodziny komosowatych - jest beta v > ulgar > > is, a > > > jego > > > > > > > > ojczyzną jest Mezopotamia. > > > > > > Stamtąd przyszło kilka niezłych rzeczy. Cieszę się, że również burak. > > > Niektórzy > > > twierdzą, że jest niezły > > > z chrzanem. > > > > > Co prawda to prawda: buraki są istotnie do chrzanu. > > > Chrzanisz. A gdzie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: ...i to bez buraka... IP: 62.111.208.* 13.07.03, 23:38 werw napisała: > jakiegos napisał: > > > werw napisała: > > > > > Godnym podkreślenia jest fakt, że łacińską nazwą buraka zwyczajnego - > > > > dwuletniej rośliny uprawnej z rodziny komosowatych - jest beta vulgar > is, a > > jego > > > > > > ojczyzną jest Mezopotamia. > > > > Stamtąd przyszło kilka niezłych rzeczy. Cieszę się, że również burak. > Niektórzy > > twierdzą, że jest niezły > > z chrzanem. > > > Co prawda to prawda: buraki są istotnie do chrzanu. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: ...i to bez buraka... 13.07.03, 23:45 I znowu potwierdzasz zasadność istnienia tego wątku. Chyba Wtrącalski kiedyś napisał: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy. Poza tym Balzak to nie Rubens. Odpowiedz Link Zgłoś
rhinoceros Re: ...i to bez buraka... 13.07.03, 23:46 werw napisała: > I znowu potwierdzasz zasadność istnienia tego wątku. Chyba Wtrącalski kiedyś > napisał: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy. Poza tym Balzak to nie > Rubens. A Rubens to Rubinowicz czy Burakowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
rhinoceros Re: ...i to bez buraka... 13.07.03, 23:53 werw napisała: > Nie mówić po hiszpański. Trawa została wygałęziona przed dżdżownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: ...i to bez buraka... 13.07.03, 23:56 rhinoceros napisała: > werw napisała: > > > Nie mówić po hiszpański. > > Trawa została wygałęziona przed dżdżownicą. Aha. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: ...i to bez buraka... 13.07.03, 23:56 rhinoceros napisała: > werw napisała: > > > Nie mówić po hiszpański. > > Trawa została wygałęziona przed dżdżownicą. Aha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Dzięki, ale szkoda na niego twego czasu... IP: 62.111.208.* 13.07.03, 23:58 rhinoceros napisała: > werw napisała: > > > Nie mówić po hiszpański. > > Trawa została wygałęziona przed dżdżownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Ja o wieku, analfabeto, piszę, a nie o tuszy... IP: 62.111.208.* 13.07.03, 23:57 werw napisała: > I znowu potwierdzasz zasadność istnienia tego wątku. Chyba Wtrącalski kiedyś > napisał: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy. Poza tym Balzak to nie > Rubens. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Ja o wieku, analfabeto, piszę, a nie o tuszy. 14.07.03, 00:02 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > werw napisała: > > > I znowu potwierdzasz zasadność istnienia tego wątku. Chyba Wtrącalski kied > yś > > napisał: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy. Poza tym Balzak to nie > > > Rubens. Sąd w składzie: 1. werw uznaje, - że nie zaistniały przesłanki do zmiany meritum rozstrzygnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: ...i to bez buraka... 14.07.03, 00:05 Dobrze pamietasz cymbale, ze napisano to wlasnie o tobie. Przestan sie polglowku zgrywac. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4189430&a=4189430 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Dzięki, ale to dla niego za dużo...- IP: 62.111.208.* 14.07.03, 00:07 schlagbaum napisał: > Dobrze pamietasz cymbale, ze napisano to wlasnie o tobie. > Przestan sie polglowku zgrywac. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4189430&a=4189430 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Dzięki, ale myślisz, że on zrozumie...? IP: 62.111.208.* 14.07.03, 00:08 schlagbaum napisał: > Dobrze pamietasz cymbale, ze napisano to wlasnie o tobie. > Przestan sie polglowku zgrywac. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4189430&a=4189430 Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Dzięki, ale myślisz, że on zrozumie...? 14.07.03, 00:10 Zakompleksiony glab wcielil sie w role rycerza. Zapomnial jednak wyjac slome z butow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem "SłOMĘ Z BUTÓW"-20 razy i umiesz... IP: 62.111.208.* 14.07.03, 00:21 Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: ...i to bez buraka... 14.07.03, 00:13 schlagbaum napisał: > Dobrze pamietasz cymbale, ze napisano to wlasnie o tobie. > Przestan sie polglowku zgrywac. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4189430&a=4189430 Ach skąd ta agresja, szlagbaumie? Wszak temat botaniczny, więc także i tobie bliski, nie? Eu Lola (Jurek) jest moją dobra koleżanką i z pewnością nie chciałaby mnie zranić. To nie jest o mnie. Temat który wyciągnąłeś jest ze stycznia - a ty jesteś na forum od kilku dni - więc skąd mógłbyś o tym wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: ...i to bez buraka... 14.07.03, 00:16 W przeciwienstwie do ciebie slucham dobrych rad. Zalecono mi popatrzec do archiwum wiec to zrobilem. O jakiej agresji ty piszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: ...i to bez buraka... 14.07.03, 00:22 A któż ci zalecił? Ludzie? Niestety na tym muszę zakończyć: nie to że jesteś nieciekawym rozmówcą, ale pora późna. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Wiesz, co to słoma, lepperku...? 14.07.03, 00:45 No nie wiem. Moze mi powiesz? Tym razem naprawdę muszę kończyć. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem To to, na czym śpisz, dziecko... IP: 62.111.208.* 14.07.03, 00:57 werw napisała: > No nie wiem. Moze mi powiesz? > > Tym razem naprawdę muszę kończyć. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Bnadem. Brawa dla UJ 14.07.03, 00:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6938191&a=6954607 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Pochodnia cywilizacji Zachodu to my - dzięki... IP: 62.111.208.* 14.07.03, 00:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkowiec Re: Bnadem - pif-paf IP: 213.133.123.* 14.07.03, 18:58 fredzio54 napisał: > ?? ?? ????? ?? > ;??? > Arabczek terrorista pierdzielicie, Hipolicie. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Konkurs 14.07.03, 17:12 W przeciągu 30s znajdź 4 szczegóły różniące Bnadema od mężczyzny w żółtym krawacie strony.wp.pl/wp/marekbaranowski/lep/lep06.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
l_murcielago Re: Konkurs 14.07.03, 17:21 werw napisała: > W przeciągu 30s znajdź 4 szczegóły różniące Bnadema od mężczyzny w żółtym > krawacie > > strony.wp.pl/wp/marekbaranowski/lep/lep06.jpg A znasz tego ? home.arcor.de/uhl/werw.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Nie ma cię w Pampelunie...? IP: 62.111.208.* 14.07.03, 18:44 l_murcielago napisał: > werw napisała: > > > W przeciągu 30s znajdź 4 szczegóły różniące Bnadema od mężczyzny w żółtym > > krawacie > > > > strony.wp.pl/wp/marekbaranowski/lep/lep06.jpg > > > > A znasz tego ? > > home.arcor.de/uhl/werw.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
l_murcielago Re: Nie ma cię w Pampelunie...? 14.07.03, 20:24 Bylem. Stratowalem teutonskiego wilkolaka i wrocilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Nie ma cię w Pampelunie...? IP: 62.111.208.* 14.07.03, 20:48 l_murcielago napisał: > Bylem. > Stratowalem teutonskiego wilkolaka i wrocilem. Eeee.... to ty chyba scenariusza imprezy do końca nie przeczytałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
l_murcielago Re: Nie ma cię w Pampelunie...? 14.07.03, 20:52 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > l_murcielago napisał: > > > Bylem. > > Stratowalem teutonskiego wilkolaka i wrocilem. > > > > Eeee.... to ty chyba scenariusza imprezy do końca nie przeczytałeś. Nie przeczytalem ale przezylem dwa razy. Oczywiscie nie jako murcielago. Modny byl wtedy miura Odpowiedz Link Zgłoś