Dodaj do ulubionych

Tony Gambino były szef mafii nowego jorku o 911.

23.10.07, 10:36
Zapraszam do wysłuchania audycji z 25 września 2007roku Greg Szymanski
rozmawia z byłym tzw. "made man" "goodfella" sekretnej organizacji
Cosa Nostra nowojorskiej "Gambino Family".

s001.wyslijto.pl/?file_id=65589570733082482816
nie wiem jaki autorytet w tych sprawach ma były mafioso ktory twierdzi że był
postawiony wyżej od wielu Ojców Chrzestnych,
odsiedział 20 lat za swoją działalność kryminalną. Jak twierdzi jego dziadek
zbudował Dwie wieże World Trade Center i system podziemnych korytarzy w którym
przechowywano rezerwy złota.
Audycja oczywiście po angielsku.

OSTRZEGAM! AUDYCJA BARDZO KONTROWERSYJNA !

Oceńcie sami...
Obserwuj wątek
    • felusiak1 Re: Tony Gambino były szef mafii nowego jorku o 9 23.10.07, 15:36
      Dziadek zmarł na Sycylii w 1962 roku, na wiele lat przed rozpoczęciem budowy WTC.
      • krzyh001 Tony Gambino były szef mafii nowego jorku o 911 24.10.07, 03:52
        > Dziadek zmarł na Sycylii w 1962 roku, na wiele lat przed rozpoczęciem budowy WTC.

Sorry, dzięki że mi zwróciłeś uwagę na moją propagandę którą was faszeruje.
        Posłuchajcie audycji... minuta 10:52 dokładny cytat,
        Tony Gambino :
        "- My grandfather's construction company built the Twin Towers".
        (tłumaczenie - Firma mojego dziadka zbudowała dwie wieże"
        kolejny cytat minuta 10:22
        Tony Gambino :
        "- whether people want to believe it or not, in 911 president Bush... and the
        CIA and the FBI, they're the one that knocked down the Empire State... I mean
        a... the Twin Towers."

Siusiak posłuchaj audycji.
        • felusiak1 Re: Tony Gambino były szef mafii nowego jorku o 9 24.10.07, 23:41
          Mnie ani ziębi ani grzeje. Chcesz wierzyć w banialuki to wierz.
          Wierz sobie w dziadka, którego firma zbudowała i w CIA i FBI, które
          zniszczyły WTC. Wierz w latajace talerze, UFO, UFO-ludki, krasnoludki, Koszałka
          Opałka i Sierotke Marysie. Byłbym zapomniał o Kopciuszku i Calineczce. No.
          • krzyh001 Członek nowojorskiej mafii o wydarzeniach z 9/11 25.10.07, 04:13
            >Wierz sobie w dziadka, którego firma zbudowała i w CIA i FBI, które
            >zniszczyły WTC. Wierz w latajace talerze, UFO, UFO-ludki, krasnoludki,
            >Koszałka Opałka i Sierotke Marysie.

Kolejna audycja z 8 października 2007 Greg Szymanski rozmawia z
            jednym z byłych(???kto wie?) członków słynnej nowojorskiej mafii "Gambino Crime
            Family"

s006.wyslijto.pl/index.php?file_id=32079625621571022953
            Felusiak no nie wiem co ci powiedzieć... nigdy nie widziałem na oczy latającego
            spodka, nigdy nie widziałem ufoludka ani sierotki marysi.

Forumowicze to co usłyszycie w tej audycji to jest istny fenomen ! Członek mafii
            nowojorskiej po 20 letniej odsiadce w pierdlu puszcza parę z ust. Takich
            historii będzie coraz więcej, ludzie będą o tym prowadzić debaty i spory, ja
            rozumiem że zdania będą podzielone i nikt tego nie zmieni... tak już jest. Ja
            osobiście nie uważam się za tzw. "spiskowca" czy propagatora spiskowej historii
            dziejów.
            Ostatnio dostałem w swoje ręce kilka książek powieściopisarzy, historyków i
            badaczy współczesnej cywilizacji takich jak Aldous Huxley, Antony C. Sutton, H G
            Wells (na którym wzorował się STANISŁAW LEM(!!!) Carroll Quigley ( do niedawna
            jego "Tragedy and Hope A History of the World in Our Time"książka z 1966roku
            była dostępna dla ludzi których było stać na wydatek rzędu 100$-1000$) teraz
            jest dostępna za darmo (!!! :-O ) pod adresem
            www.alexanderhamiltoninstitute.org/lp/Hancock/CD-ROMS/GlobalFederation%5CWorld%20Trade%20Federation%20-%2098%20-%20Tragedy%20and%20Hope.html
            przytoczę kilka cytatów z książki...
            "There does exist and has existed for a generation, an international Anglophile
            network which operates, to some extent, in the way the radical Right believes
            the Communists act. In fact, this network, which we may identify as the Round
            Table groups, has no aversion to cooperating with the Communists, or any other
            groups, and frequently does so. I know of the operations of this network because
            I have studied it for 20 years and was permitted for two years, in the early
            1960s, to examine its papers and secret record."

i kolejny...

"In addition to these pragmatic goals, the powers of financial capitalism had
            another far-reaching aim, nothing less than to create a world system of
            financial control in private hands able to dominate the political system of each
            country and the economy of the world as a whole. This system was to be
            controlled in a feudalist fashion by the central banks of the world acting in
            concert, by secret agreements arrived at in frequent private meetings and
            conferences. The apex of the system was the Bank for International Settlements
            in Basle, Switzerland, a private bank owned and controlled by the world's
            central banks which were themselves private corporations. The growth of
            financial capitalism made possible a centralization of world economic control
            and use of this power for the direct benefit of financiers and the indirect
            injury of all other economic groups.''

już sam nie wiem co wam powiedzieć felusiak i warmi-podobni forumowicze...
            przekonaliście mnie,zacznę wierzyć w ufoludki i sierotkę marysię , będzie mi
            znacznie łatwiej uwierzcie mi... ale pod koniec będę zmuszony dać sobie w żyłę i
            wpakować sobie kulkę w łeb... Wierzcie sobie dalej w Hilary i McCaina. Zabijcie
            całkowicie nasz indywidualizm i nie przejmujcie się tym że połowa amerykańskiej
            młodzieży nie ma pojęcia o tym że istnieje coś takiego jak konstytucja i akt
            swobód obywatelskich, za to dobrze wiedzą czym jest Gra online promująca
            amerykańską wojnę w Iraku pt. "America's Army" jest udostępniona za darmo bez
            opłat i każdy z nas może w nią zagrać i zabić terrorystów jednym kliknięciem
            myszki...
            www.newsreview.com/sacramento/Content?oid=31755
            ten post dedykuje wszystkim myślącym homo sapiens na tym forum, chociaż tyle
            jestem w stanie zrobić na jeszcze wolnych internetowych mediach.

ps. Felusiak uwierz mi, prawda ciebie wyzwoli...
    • 123i321 Re: Tony Gambino były szef mafii nowego jorku o 9 24.10.07, 20:04
      I te amerykanskie rzadowe rezerwy zlota są dzis w Irazelu. To
      tlumaczy kolaps USA spowodowany przez "swoich"?
    • felusiak1 Re: Tony Gambino były szef mafii nowego jorku o 9 24.10.07, 23:50
      Firma mojego dziadka (który nie żył był od dziesięciu lat) zbudowała
      obie wieże.

Firma nazywa sie Tishman Realty and Construction Company.
      www.tishman.com/
    • krzyh001 bomb bomb bomb bomb bomb Iran ! 25.10.07, 06:04
      www.youtube.com/watch?v=UWGa9ViY7G8:DDD
      • krzyh001 Re: bomb bomb bomb bomb bomb Iran ! 25.10.07, 06:12
        www.youtube.com/watch?v=UWGa9ViY7G8
        • krzyh001 FOX NEWS czyliOpinia publiczna pod kontrolą mediów 25.10.07, 08:01
          opiniotwórcza stacja Fox news promuje swój materiał pod hasłem "Fair and Balanced".
          polecam film www.imdb.com/title/tt0418038/
          zapraszam do obejrzenia kilku klipów,
          które (potwierdzają/zaprzeczają) -skreślić niepotrzebne; hasło promujące tą stacje.

propaganda polityki wobec Iranu:
          www.youtube.com/watch?v=1-eyuFBrWHs
          Al Kaida to wahhabici sunniccy natomiast w Iranie oficjalną religią jest islam
          szyicki.
          ("FOX NEWS 2003 0:43 "The Al Qaeda is in Baghdad"
          "FOX NEWS 2007 0:46 "The american officials says Iran is forgeing ties with Al
          Qaeda")

(FOX NEWS 2004 "-there were connections and discussions between seniors iraqi
          leaders and seniors al qaeda members"
          FOX NEWS 2007 "-Iran is playing together with Al Qaeda")

zobaczcie sami, w 2003 roku media wmawiają ludziom że Al qaeda jest powiązana z
          religijną grupą sunnitów, natomiast w 2007 roku mówią że tak naprawdę wspierają
          Irak poprzez szyickie organizacje.

WYTŁUMACZCIE MI LUDZIE W JAKI SPOSÓB SZYICI WSPIERAJĄ SUNNICKĄ AL CIA-de !!
          INACZEJ... JAK MOŻE SZYICKI IRAN WSPIERAĆ SUNNICKI IRAK, najwyraźniej wg
          opiniotwórczej fox news może...powiedzcie mi że tylko ja tego nie rozumiem...

BTW.
          Badania national geographic z 2006 roku dowodzą że...
          young American adults between the ages of 18 and 24.
          (młodzi amerykanie w wieku 18-24 lat)

(63% cannot find Iraq on a map of
          the Middle East, despite near-constant news coverage since the U.S. invasion of
          March 2003.)
          63 procent nie potrafi wskazać położenia Iraku na mapie świata, pomimo ciągłych
          relacji w TV od 2003 roku.

Nine in ten (88%) cannot find Afghanistan on a map of Asia.
          88% nie potrafi odnaleźć Afganistanu na mapie.

6% nie potrafiło odnaleźć USA na mapie świata.
          65% nie potrafiło odnaleźć Wielkiej Brytanii na mapie świata.
          70% nie potrafiło odnaleźć Egiptu na mapie świata.

badania udokumentowane na stronie =>
          www.nationalgeographic.com/roper2006/pdf/FINALReport2006GeogLitsurvey.pdf

MUNDUS VULT DECIPI ERGO DECIPIATUR
          • pro-forma Re: FOX NEWS czyliOpinia publiczna pod kontrolą m 25.10.07, 08:19
            I o to chodzi.Spoleczenstwo glupie to spoleczenstwo latwe do
            manipulowania.felusiak to juz etetowy zadymiacz prwadopodobnie pracuje na
            zlecenie polskiego ziowywiadu i sciemniania na forach dyskusyjnych.
            Niewiem jak dlugo tu jestes ale felusiak juz pare ladnych lat i prowadzi te sama
            retoryke-czyli us nomenklature od samego poczatku.

Olej dziada.
            • krzyh001 Sinatra i Ojciec Chrzestny 02.11.07, 18:56
              wg wikipedii en.wikipedia.org/wiki/Johnny_Fontane
              Historia Johnnego Fontane'a napisana przez Puzo w powieści "Ojciec Chrzestny"
              jest w 100% fikcyjna.
              Jak się okazuje ta historia, odzwierciedla sukces i karierę filmową Franka
              Sinatry. I jest oparta na autentycznych wydarzeniach,jak mówi Tony Gambino Frank
              Sinatra przedstawił później w kuluarach Marilyn Monroe braciom Kennedy co
              ostatecznie doprowadziło do niechcianej ciąży i zabójstwa Marilyn przez braci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka