Gość: Egon IP: *.proxy.aol.com 18.12.01, 03:40 Prosze Pana,aby Pan,ktory ma jeszcze jakikolwiek wplyw na przyszlosc Swiata naszego,posluchal mnie uwaznie i zamienil Palestyne w popiol,a wtedy,pokoj na Naszej Ziemii zapanuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 121701 Re: SZANOWNY MR.SHARON IP: *.25.194.130.Dial1.Chicago1.Level3.net 18.12.01, 03:43 Gość portalu: Egon napisał(a): > Prosze Pana,aby Pan,ktory ma jeszcze jakikolwiek wplyw na przyszlosc Swiata > naszego,posluchal mnie uwaznie i zamienil Palestyne w popiol,a wtedy,pokoj na > Naszej Ziemii zapanuje!!! Lubicie zabijac.to juz sie przerodzilo w wasze hobby.Jaka to jest przyjemnosc strzelac do ruchomego celu?-opowiedz nam Egoniku,czy kazdy Zyd ma wtedy orgazm czy tylko ten co strzela?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moshe Re: SZANOWNY MR.SHARON IP: 63.87.244.* 18.12.01, 03:53 Gość portalu: Egon napisał(a): > Prosze Pana,aby Pan,ktory ma jeszcze jakikolwiek wplyw na przyszlosc Swiata > naszego,posluchal mnie uwaznie i zamienil Palestyne w popiol,a wtedy,pokoj na > Naszej Ziemii zapanuje!!! I nie brac, kurwa, zadnych jencow!!!!!!!! Wszystkich, powtarzam - wszystkich: kobiety, starcow i dzieci... na plasterki!!!!!!!!!!!! Jaki jest nasz WODZ, wszyscy widza: www.geocities.com/realwojo/naszwodz.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moshe Re: SZANOWNY MR.SHARON IP: 63.87.244.* 18.12.01, 03:58 Gość portalu: Moshe napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Prosze Pana,aby Pan,ktory ma jeszcze jakikolwiek wplyw na przyszlosc Swiat > a > > naszego,posluchal mnie uwaznie i zamienil Palestyne w popiol,a wtedy,pokoj > na > > Naszej Ziemii zapanuje!!! > > I nie brac, kurwa, zadnych jencow!!!!!!!! > Wszystkich, powtarzam - wszystkich: kobiety, starcow i dzieci... na plasterki!! > !!!!!!!!!! > Jaki jest nasz WODZ, wszyscy widza: > <a href="http://www4.silentsurf.com/238041035100-11-47&sessionID=238041035100&">www.geocities.com/rea > lwojo/naszwodz.html</a> Mala poprawka: Ponetne i mlode Arabeczki w naszych koszernych burdelach bylyby mile "widziane", mniam, mniam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: SZANOWNY MR.SHARON IP: *.chicago-31-32rs.il.dial-access.att.net 18.12.01, 04:17 Gość portalu: Egon napisał(a): > Prosze Pana,aby Pan,ktory ma jeszcze jakikolwiek wplyw na przyszlosc Swiata > naszego,posluchal mnie uwaznie i zamienil Palestyne w popiol,a wtedy,pokoj na > Naszej Ziemii zapanuje!!! tak panie szaronie.zrob to z palestynczykami czego hitler nie dokonczyl z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: SZANOWNY MR.SHARON IP: *.proxy.aol.com 18.12.01, 04:44 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Prosze Pana,aby Pan,ktory ma jeszcze jakikolwiek wplyw na przyszlosc Swiat > a > > naszego,posluchal mnie uwaznie i zamienil Palestyne w popiol,a wtedy,pokoj > na > > Naszej Ziemii zapanuje!!! > > tak panie szaronie.zrob to z palestynczykami czego hitler nie dokonczyl z wami. Drogi Pulsie,nie probuj bronic mordercow ludzi,skoro tylko proce w reku masz!!!! Pzdr od Twojego przyjaciela do smierci TWOJEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: SZANOWNY MR.SHARON IP: *.chicago-31-32rs.il.dial-access.att.net 18.12.01, 04:47 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Prosze Pana,aby Pan,ktory ma jeszcze jakikolwiek wplyw na przyszlosc > Swiat > > a > > > naszego,posluchal mnie uwaznie i zamienil Palestyne w popiol,a wtedy, > pokoj > > na > > > Naszej Ziemii zapanuje!!! > > > > tak panie szaronie.zrob to z palestynczykami czego hitler nie dokonczyl z > wami. > > Drogi Pulsie,nie probuj bronic mordercow ludzi,skoro tylko proce w reku masz!!! > ! > Pzdr od Twojego przyjaciela do smierci TWOJEJ!!! mordercy morduja mordercow a nie ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: SZANOWNY MR.SHARON 18.12.01, 05:06 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Prosze Pana,aby Pan,ktory ma jeszcze jakikolwiek wplyw na przysz > losc > > Swiat > > > a > > > > naszego,posluchal mnie uwaznie i zamienil Palestyne w popiol,a w > tedy, > > pokoj > > > na > > > > Naszej Ziemii zapanuje!!! > > > > > > tak panie szaronie.zrob to z palestynczykami czego hitler nie dokoncz > yl z > > wami. > > > > Drogi Pulsie,nie probuj bronic mordercow ludzi,skoro tylko proce w reku ma > sz!!! > > ! > > Pzdr od Twojego przyjaciela do smierci TWOJEJ!!! > > mordercy morduja mordercow a nie ludzi mordercy mordujący morderców nie są mordercami. To jest kara śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: SZANOWNY MR.SHARON IP: 216.41.48.* 18.12.01, 05:43 kochanka napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Prosze Pana,aby Pan,ktory ma jeszcze jakikolwiek wplyw na p > rzysz > > losc > > > Swiat > > > > a > > > > > naszego,posluchal mnie uwaznie i zamienil Palestyne w popio > l,a w > > tedy, > > > pokoj > > > > na > > > > > Naszej Ziemii zapanuje!!! > > > > > > > > tak panie szaronie.zrob to z palestynczykami czego hitler nie do > koncz > > yl z > > > wami. > > > > > > Drogi Pulsie,nie probuj bronic mordercow ludzi,skoro tylko proce w re > ku ma > > sz!!! > > > ! > > > Pzdr od Twojego przyjaciela do smierci TWOJEJ!!! > > > > mordercy morduja mordercow a nie ludzi > > mordercy mordujący morderców nie są mordercami. To jest kara śmierci. > Niby tak,ale niezupelnie.Bo mordercom mordowanych przez mordercow,ktorzy nie sa mordercami,mordercy,ktorzy nie sa mordercami wymordowali rodzine,wyrwali z korzeniami ich male posiadlosci...Bledne kolo.....kolko graniaste,czterokanciaste......a my wszyscy-bec...... OK,powstan,zaczynamu od nowa.......podnioslo sie b. niewielu.....koniec zabawy....... Ludzie....polbracia w koncu.........podajcie sobie rece,wypijcie po 1/2 litra sliwowicy,idzcie spac i obudzcie sie normalni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: SZANOWNY MR.SHARON IP: *.proxy.aol.com 18.12.01, 06:02 Gość portalu: U napisał(a): > kochanka napisał(a): > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Prosze Pana,aby Pan,ktory ma jeszcze > jakikolwiek wplyw na p > > rzysz > > > losc > > > > Swiat > > > > > a > > > > > > naszego,posluchal mnie uwaznie i zamienil > Palestyne w popio > > l,a w > > > tedy, > > > > pokoj > > > > > na > > > > > > Naszej Ziemii zapanuje!!! > > > > > > > > > > tak panie szaronie.zrob to z palestynczykami > czego hitler nie do > > koncz > > > yl z > > > > wami. > > > > > > > > Drogi Pulsie,nie probuj bronic mordercow > ludzi,skoro tylko proce w re > > ku ma > > > sz!!! > > > > ! > > > > Pzdr od Twojego przyjaciela do smierci TWOJEJ!!! > > > > > > mordercy morduja mordercow a nie ludzi > > > > mordercy mordujący morderców nie są mordercami. To > jest kara śmierci. > > > > Niby tak,ale niezupelnie.Bo mordercom mordowanych przez > mordercow,ktorzy nie sa mordercami,mordercy,ktorzy nie > sa mordercami wymordowali rodzine,wyrwali z korzeniami > ich male posiadlosci...Bledne kolo.....kolko > graniaste,czterokanciaste......a my wszyscy-bec...... > OK,powstan,zaczynamu od nowa.......podnioslo sie b. > niewielu.....koniec zabawy....... > > Ludzie....polbracia w koncu.........podajcie sobie > rece,wypijcie po 1/2 litra sliwowicy,idzcie spac i > obudzcie sie normalni.... Masz racje,ja rabnne sobie jak czlowiek,ale moslemom tego nie wytlumaczysz,bo to Atty wypluje sa,ktorzy Swiatcywilizowany zniszczyc chca !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: SZANOWNY MR.SHARON IP: *.proxy.aol.com 18.12.01, 05:12 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Prosze Pana,aby Pan,ktory ma jeszcze jakikolwiek wplyw na przysz > losc > > Swiat > > > a > > > > naszego,posluchal mnie uwaznie i zamienil Palestyne w popiol,a w > tedy, > > pokoj > > > na > > > > Naszej Ziemii zapanuje!!! > > > > > > tak panie szaronie.zrob to z palestynczykami czego hitler nie dokoncz > yl z > > wami. > > > > Drogi Pulsie,nie probuj bronic mordercow ludzi,skoro tylko proce w reku ma > sz!!! > > ! > > Pzdr od Twojego przyjaciela do smierci TWOJEJ!!! > > mordercy morduja mordercow a nie ludzi Sam mowisz,co ci mama z Jedwabne,po cichu podpowiedziala,no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 121701 Re: SZANOWNY MR.SHARON IP: *.25.194.130.Dial1.Chicago1.Level3.net 18.12.01, 05:10 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Prosze Pana,aby Pan,ktory ma jeszcze jakikolwiek wplyw na przyszlosc > Swiat > > a > > > naszego,posluchal mnie uwaznie i zamienil Palestyne w popiol,a wtedy, > pokoj > > na > > > Naszej Ziemii zapanuje!!! > > > > tak panie szaronie.zrob to z palestynczykami czego hitler nie dokonczyl z > wami. > > Drogi Pulsie,nie probuj bronic mordercow ludzi,skoro tylko proce w reku masz!!! > ! > Pzdr od Twojego przyjaciela do smierci TWOJEJ!!! Spadaj Egon kalmuku JIHAD nie jest PULSEM sprawdz sobie adresy,nawet tego nie umiesz a szczepisz swoj zydowski ryj.A propos na innym forum jestes DIANA- podszywajac sie pod Polaka.PULS to ten co odkryl jak sie pedalisz z Wojo.On cie opisal w swej milosno-pedalskiej scenie jak sie upiles najpierw zanim mu dales dupy. Ty kutwo zydowska.czy juz zrozumiales? teraz zaloguj mnie na Gazete -bedziesz mial kutwo lamiglowke jak to zrobic bo moj nick jest zmienny-jest data kazdego dnia.I to jest Puls.Jak zdazyles zauwazyc wiecej forumowiczow jest tobie bardze nieprzyjaznych ale ty kutwo zydowska do konca chcesz mieszac az cie w koncu ktos namierzy i bedziesz mial na co zaslugujesz.Kutwo podszywaczu i to jest ten wasz antysemityzm?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: SZANOWNY MR.SHARON IP: *.proxy.aol.com 18.12.01, 05:17 Gość portalu: 121701 napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Prosze Pana,aby Pan,ktory ma jeszcze jakikolwiek wplyw na przysz > losc > > Swiat > > > a > > > > naszego,posluchal mnie uwaznie i zamienil Palestyne w popiol,a w > tedy, > > pokoj > > > na > > > > Naszej Ziemii zapanuje!!! > > > > > > tak panie szaronie.zrob to z palestynczykami czego hitler nie dokoncz > yl z > > wami. > > > > Drogi Pulsie,nie probuj bronic mordercow ludzi,skoro tylko proce w reku ma > sz!!! > > ! > > Pzdr od Twojego przyjaciela do smierci TWOJEJ!!! > > Spadaj Egon kalmuku JIHAD nie jest PULSEM sprawdz sobie adresy,nawet tego nie > umiesz a szczepisz swoj zydowski ryj.A propos na innym forum jestes DIANA- > podszywajac sie pod Polaka.PULS to ten co odkryl jak sie pedalisz z Wojo.On cie > > opisal w swej milosno-pedalskiej scenie jak sie upiles najpierw zanim mu dales > dupy. > Ty kutwo zydowska.czy juz zrozumiales? > teraz zaloguj mnie na Gazete -bedziesz mial kutwo lamiglowke jak to zrobic bo m > oj > nick jest zmienny-jest data kazdego dnia.I to jest Puls.Jak zdazyles zauwazyc > wiecej forumowiczow jest tobie bardze nieprzyjaznych ale ty kutwo zydowska do > konca chcesz mieszac az cie w koncu ktos namierzy i bedziesz mial na co > zaslugujesz.Kutwo podszywaczu i to jest ten wasz antysemityzm?. Ty skunksie obrzydliwy,mnie nikt ,nigdy nie bedzie namierzal,bo czlowiekiem bylem i zostane takim na zawsze,a ty niestety,w pamieci mojej,ANTYSEMITA pozostaniesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 121701 Re: SZANOWNY MR.SHARON IP: *.156.107.209.Dial1.Chicago1.Level3.net 18.12.01, 06:24 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: 121701 napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Prosze Pana,aby Pan,ktory ma jeszcze jakikolwiek wplyw na p > rzysz > > losc > > > Swiat > > > > a > > > > > naszego,posluchal mnie uwaznie i zamienil Palestyne w popio > l,a w > > tedy, > > > pokoj > > > > na > > > > > Naszej Ziemii zapanuje!!! > > > > > > > > tak panie szaronie.zrob to z palestynczykami czego hitler nie do > koncz > > yl z > > > wami. > > > > > > Drogi Pulsie,nie probuj bronic mordercow ludzi,skoro tylko proce w re > ku ma > > sz!!! > > > ! > > > Pzdr od Twojego przyjaciela do smierci TWOJEJ!!! > > > > Spadaj Egon kalmuku JIHAD nie jest PULSEM sprawdz sobie adresy,nawet tego > nie > > umiesz a szczepisz swoj zydowski ryj.A propos na innym forum jestes DIANA- > > podszywajac sie pod Polaka.PULS to ten co odkryl jak sie pedalisz z Wojo.O > n cie > > > > opisal w swej milosno-pedalskiej scenie jak sie upiles najpierw zanim mu d > ales > > dupy. > > Ty kutwo zydowska.czy juz zrozumiales? > > teraz zaloguj mnie na Gazete -bedziesz mial kutwo lamiglowke jak to zrobic > bo m > > oj > > nick jest zmienny-jest data kazdego dnia.I to jest Puls.Jak zdazyles zauwa > zyc > > wiecej forumowiczow jest tobie bardze nieprzyjaznych ale ty kutwo zydowska > do > > konca chcesz mieszac az cie w koncu ktos namierzy i bedziesz mial na co > > zaslugujesz.Kutwo podszywaczu i to jest ten wasz antysemityzm?. > > Ty skunksie obrzydliwy,mnie nikt ,nigdy nie bedzie namierzal,bo czlowiekiem byl > em > i zostane takim na zawsze,a ty niestety,w pamieci mojej,ANTYSEMITA pozostaniesz > !!! I tak cie tylko twoja zydowska mac popiera,bo tak cie wychowala w nienawisci do gojow.Kutwo zydowska. Odpowiedz Link Zgłoś