lilivampire 20.08.07, 22:36 mam mega stresa, tym bardziej, że ostatnio jeżdżę jakimiś rupieciami:/ przez to tracę wiarę w siebie:(( 3majcie kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: orzeech Re: w czwartek zdaję egzamin IP: *.202.c68.petrotel.pl 20.08.07, 23:15 No to trzymam mocno kciuki! Ja też zdaję w czwartek... drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: w czwartek zdaję egzamin 21.08.07, 08:57 Gość portalu: orzeech napisał(a): > No to trzymam mocno kciuki! Ja też zdaję w czwartek... drugi raz. No to trzymam kciuki za was oboje!!! I nie martwcie się!!! :) JA W WAS WIERZĘĘĘĘ! :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeech Re: w czwartek zdaję egzamin IP: *.162.c80.petrotel.pl 21.08.07, 11:23 linio, a Ty wiesz, że ja jestem Twoją fanką? Dzięki za wsparcie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: w czwartek zdaję egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 11:58 Ja też!o 12!już mnie stres zjada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeech Re: w czwartek zdaję egzamin IP: *.162.c80.petrotel.pl 21.08.07, 12:17 Ja zdaję o 8. Mam cykora. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: w czwartek zdaję egzamin 22.08.07, 11:51 ja o 13 brzuch mnie boli na sama myśl:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orrina Re: w czwartek zdaję egzamin IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.08.07, 11:57 A ja zdawałam dziś. I zdałam. Zycze wam jutro tego samego uczucia jakiego doznałam dzis po usłyszeniu wyniku. :)POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeech Re: w czwartek zdaję egzamin IP: *.234.c94.petrotel.pl 22.08.07, 12:25 I jak było? opowiedz jak przebiegał egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeech Re: w czwartek zdaję egzamin IP: *.234.c94.petrotel.pl 22.08.07, 12:27 Aha, no i gratuluję oczywiście:-) A jak się czujecie pozostali przed jutrzejszym egzaminem? Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: w czwartek zdaję egzamin 23.08.07, 10:20 wymiękam, tak jestem zdenerwowana, mam wrażenie, że nawet testów nie umiem:((( powodzenia Wam wszystkim!!! napiszcie później jak poszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lali Re: w czwartek zdaję egzamin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 10:45 a ja mam dzis 1 jazde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeech Re: w czwartek zdaję egzamin IP: *.072.c69.petrotel.pl 23.08.07, 11:47 Jestem już po. ZDAŁAM! ZDAŁAM! Jestem przeszczęśliwa! Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Gratuluję!!! :)))) 23.08.07, 12:08 Gość portalu: orzeech napisał(a): > Jestem już po. ZDAŁAM! ZDAŁAM! Jestem przeszczęśliwa! E, nie, powaga???? No to gratulacje! Co tam gratulacje - GRAAAAATUUUULAAAAAACJEEEEEEEEEE!!!!! :)))) Driverze!!!! :) Teraz ja mam Ci czego zazdrościć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeech Re: Gratuluję!!! :)))) IP: *.072.c69.petrotel.pl 23.08.07, 15:17 Linio kochana, dziękuję! Wiem, że i Tobie się uda, bo dobry z Ciebie człowiek, a sprawiedliwość musi być na świecie. A do mojego sukcesu przyczynili się oczywiście moi instruktorzy, są wspaniali, ich kursanci zdają za pierwszym, no drugim razem. Solidni i mąrzy. Tak się cieszę, że na nich trafiłam. Linio, trzymam za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Gratuluję!!! :)))) 23.08.07, 15:36 Gość portalu: orzeech napisał(a): > Linio kochana, dziękuję! > Wiem, że i Tobie się uda, bo dobry z Ciebie człowiek, a > sprawiedliwość musi być na świecie. Zaraz tam dobry... ;p > A do mojego sukcesu przyczynili się oczywiście moi instruktorzy, > są wspaniali, ich kursanci zdają za pierwszym, no drugim razem. > Solidni i mąrzy. Tak się cieszę, że na nich trafiłam. No to wypada pozadzrościć - albo przeciwnie, pogratulować i Instruktorów!!!! A mogę ja też? Ja wiem, że mówiłam różne rzeczy, ale mój przecież też jest dobry... :( > Linio, trzymam za Ciebie. Eh, może kiedyś dowiem się, jak to jest... jak to jest??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire ja też zdałam:))) 23.08.07, 19:23 gratuluję!!! idę dziś zabalować:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeech Re: ja też zdałam:))) IP: *.072.c69.petrotel.pl 23.08.07, 20:02 Lilivampire, GRATULACJE. Ja też dziś sobie zabaluję...z mężem:-)) Ciężko było? Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: ja też zdałam:))) 24.08.07, 11:40 Najbardziej bałam się testów:) Jakbym na nich oblała nie darowałabym sobie tego do końca życia;)) Jak zdałam testy stres nieco opadł, potem czekałam 1,5 h na plac, trafił mi się bardzo sympatyczny egzaminator:) Plac bezbłędnie,miasto - pierwsza próba parkowania nie powiodła się, bo zapomniałam włączyć kierunkowskaz:)) Druga się udała:) A reszta ok - egzaminator powiedział, że jeżdżę prawie perfekcyjnie:) Mamy być z czego dumne! A jak u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: ja też zdałam:))) 23.08.07, 21:26 lilivampire napisała: > gratuluję!!! > idę dziś zabalować:)) > Eeeeeee, nie no to też GRAULUJĘ!!!! Walnijcie za mnie kielicha, co? ;) Driverzy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: ja też zdałam:))) 24.08.07, 11:41 walnęłam za was wszystkich piwko:) trzymaj się linio! ja będę 3mać za ciebie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: w czwartek zdaję egzamin 23.08.07, 12:09 lilivampire napisała: > mam mega stresa, tym bardziej, że ostatnio jeżdżę jakimiś rupieciami:/ przez to > tracę wiarę w siebie:(( > 3majcie kciuki:) Lili, Ty nam też powiedz, co i jak!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiula Re: do linii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 12:19 Hej, tak sobie zagladam codzien na to forum, czytam, czasem sie udziele....i podziwiam cie linio, ze tak wszystkim gratululjesz, cieszysz sie ze szczescia tych ktorzy zdali...a ja w sumie tak do konca nie potrafie..zlosc mnie bierze, ze inni maja to juz za soba a ja nie, pomimo, ze jezdze dobrze...a i tak nie mi sie nie udaje. Podobnie tak jak ty oblalam juz trzy razy... Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: do linii... 23.08.07, 15:32 Gość portalu: asiula napisał(a): > Hej, tak sobie zagladam codzien na to forum, czytam, czasem sie > udziele....i podziwiam cie linio, ze tak wszystkim gratululjesz, > cieszysz sie ze szczescia tych ktorzy zdali...a ja w sumie tak do > konca nie potrafie..zlosc mnie bierze, ze inni maja to juz za soba > a ja nie, pomimo, ze jezdze dobrze...a i tak nie mi sie nie udaje. > Podobnie tak jak ty oblalam juz trzy razy... E, im się udało zdać, to znaczy, że ja też mam szansę - i Ty też! Tylko się cieszyć:)!!! Pewnie, że im upiornie zazdroszczę, zauważ, że po kolejnych uwalonych już taka pierwsza do gratulacji nie jestem, ale mi potem przechodzi. No bo co to zmieni w mojej sytuacji, że komuś nie pogratuluję, że się nie ucieszę? Jakby od tego zależał zdany egzamin, to co innego;p. Na czym uwaliłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiula Re: do linii... IP: 213.17.172.* 23.08.07, 16:48 Pierwszy raz na łuku, ale to tylko i wyłącznie z winy egzaminatora, chyba chłopak mie dojadł i się spieszył, żeby skończyć..drugi raz...wymuszenie pierwszeństwa (pod koniec egz) nie wiem skąd się pojawiła ta ciężarówka..no a trzeci na przejściu dla pieszych zapaliło się pomarańczowe, podobno powinnam się zatrzymać, hmm..z lekka zaskakujące, no ale cóż (to również pod koniec egz) ech... a ty gdzie zdajesz?? skoro inni mogą to ja tez...no może i tak, ale jakim kosztem..jak teraz nie zdam to powtórka z teorii... Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: do linii... 23.08.07, 21:29 Gość portalu: asiula napisał(a): > ... a ty gdzie zdajesz?? skoro inni mogą to ja tez...no może i tak, ale jakim kosztem..jak teraz nie zdam to powtórka z teorii... Ja dwa razy na łuku, raz na czerwonym na rondzie, a zdaję na Oblewniczej w Wawce:). Jaaakim znowu - 22zł +2zł opłaty skarbowej:p Żartuję, of course, sama wiem, jak jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiula Re: do linii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 23:51 No ja tez w Wawie ale na Bemowie...Mi juz nawet nie chodzi do konca o koszta finansowe, ale glownie stres, stracony czas, no i kasa tez... wiadomo... jak juz cos zaczne to lubie skonczyc to jak najszybciej, a tu klops, tak sie nie da..Ale coz, bede walczyc, przynajmniej wiem, ze nie jestem sama..pozdr Odpowiedz Link Zgłoś