Gość: ficino IP: *.ny5030.east.verizon.net 26.09.03, 22:38 W POlsce niedlugo bedzie podobnie juz otwiera sie osrodki dla uchodzcow z CZeczenii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koszalekopalek2 Re: Dwie ofiary ataku na żydowskie osiedle na Zac 26.09.03, 22:52 Pokojowo nastawieni Palestyńczycy egzekują izraelskiego szpiega przebranego za mała dziewczynkę, nie zdając sobie sprawy z tego że to był podrzutek krasnali. Teraz krasnale wymówią im wojnę. Dopiero się nie pozbierają :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRASNALE-OKUPANCI Re: Dwie ofiary ataku na żydowskie osiedle na Zac IP: *.31.20.47.Dial1.NewYork1.Level3.net 27.09.03, 00:22 koszalekopalek2 napisał: > Pokojowo nastawieni Palestyńczycy egzekują izraelskiego szpiega > przebranego za mała dziewczynkę, nie zdając sobie sprawy z tego > że to był podrzutek krasnali. Teraz krasnale wymówią im > wojnę. Dopiero się nie pozbierają :-P Zapominasz tylko dodac ze to KRASNALE-OKUPANCI. Czy krasnale- okupanci sa nastawieni pokojowo? Chyba tak. Po to sie ich tam przesiedla aby zyli w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Dwie ofiary ataku na żydowskie osiedle na Zac IP: *.fastres.net 27.09.03, 09:50 masz racje , krasnale arabscy okupanci chca zlikwidowac osiaedlenia Zydowskie na ich ziemi.Co by bylo gdyby to sie stalo a Arabi Saudyjskiej i na odwrot, juz Mahommed pokazal jak sie rozmawiaz Zydami po prostu rozmowce zabijajac.( mordowanie zaczal od Zydow( mu nie wierzyli) i Kupcow( mieli wielblady) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo A KTO TO BYL TEN FACIO NA LITERE 'M' ? IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 27.09.03, 10:58 PEWNIE JAKIS POMYLONY ROZBOJNIK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: A KTO TO BYL TEN FACIO NA LITERE 'M' ? IP: *.fastres.net 27.09.03, 16:59 Swoja dzialalnosc zaczal od napadania na karawany ( przeciez nie mogl napadac na biednych) prawie tak jak Stalin, on zaczal od bankow. Dwie rozne osobu ten sam cel...ich laczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo JESTEM ZA SEMICKA CZYSTOSCIA RASOWA IP: *.cable.mindspring.com 27.09.03, 17:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo I ZA CZYSTKA ETNICZNA, ZBIOROWA ODPOW., EGZEKUCJAM IP: *.cable.mindspring.com 27.09.03, 17:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo POWYZEI POLSKI CWIERC-INTELIGENT W AKCJI... IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 27.09.03, 18:43 TRUDNIACY SIE NIEUDOLNYM PODRABIANIEM KSYWEK.NA PODRABIANIU WYROSLES, PODROBA ZOSTANIESZ. Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny Sprawdz IP!!! TO BYLA K__RWA ANNA 29.09.03, 02:06 Gość portalu: roo napisał(a): > TRUDNIACY SIE NIEUDOLNYM PODRABIANIEM KSYWEK.NA PODRABIANIU > WYROSLES, PODROBA ZOSTANIESZ. TO BYLA KURWA ANNA JA~ LATWO POZNAC PO JEJ IP ADRESIE: mindspring.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Dwie ofiary ataku na żydowskie osiedle na Zac IP: *.sympatico.ca 27.09.03, 19:43 koszalekopalek2 napisał: > Pokojowo nastawieni Palestyńczycy egzekują izraelskiego szpiega > przebranego za mała dziewczynkę, nie zdając sobie sprawy z tego > że to był podrzutek krasnali. Teraz krasnale wymówią im > wojnę. Dopiero się nie pozbierają :-P Wszystko dobrze. Gdzie mieszakja krasnale? Na swoim? Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny Re: Dwie ofiary ataku na żydowskie osiedle na Zac 30.09.03, 06:57 Gość portalu: msz napisał(a): > koszalekopalek2 napisał: > > > Pokojowo nastawieni Palestyńczycy egzekują izraelskiego szpiega > > przebranego za mała dziewczynkę, nie zdając sobie sprawy z tego > > że to był podrzutek krasnali. Teraz krasnale wymówią im > > wojnę. Dopiero się nie pozbierają :-P > > Wszystko dobrze. Gdzie mieszakja krasnale? Na swoim? Ja pierdole te krasnole Ja pierdole laki, pole tylko jeza nie pierdole bo on kole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Patriota Wytluc wszystkich ZYDOWSKICH OKUPANTOW !!! IP: *.vc.shawcable.net 26.09.03, 22:54 Dobry poczatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy_11 Re: Wytluc wszystkich idiotów z forum IP: *.net.autocom.pl 26.09.03, 23:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No to juz. Ja wytluke ciebie. Re: Wytluc wszystkich idiotów z forum IP: *.31.20.47.Dial1.NewYork1.Level3.net 27.09.03, 00:23 No to juz. Ja wytluke ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy_11 Re: Wytluc wszystkich idiotów z forum IP: *.net.autocom.pl 27.09.03, 13:10 Jak rozumię twoje oburzenie wynika z faktu, że poczułeś, że mój poprzedni post dotyczył ciebie....haha Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludwik Re: Wytluc wszystkich idiotów z forum IP: *.mts.net 27.09.03, 06:09 zgadzam sie w zupelnosci ,moze nie wybic ,a ocenzurowac glupote,hamstwo i ten rasistowski prymityw. To wstyd dla nas wszystkich a zwlaszcza dla gazety.Panowie redaktorzy odpowiedzialni za forum co wy naprawde robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy_11 Re: Wytluc wszystkich idiotów z forum IP: *.net.autocom.pl 27.09.03, 13:14 Ludwiku... Na nieszczęście, forum jest polem do popisów dla wszystkich. Jest dokładnie przejawem demokracji w najgorszym rozumieniu tego słowa. Pocieszające jest to, że zdarzyło mi się poznać tutaj osoby wspaniałe i wartościowe i to powoduje, że nadal tutaj pisuje i przedzieram się do tych nielicznych. pozdrowienia Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludwik Re: Wytluc wszystkich idiotów z forum IP: *.mts.net 29.09.03, 06:24 Dziekuje Ci za odpowiedz Jurku ,zgadzam sie w zupelnosci,szkoda tylko ze tak niewielu zabierajacych tutaj glos ma cokolwiek do powiedzenia na temat . pozdrawiam ludwik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naj Re: Wytluc wszystkich idiotów z forum IP: *.ipt.aol.com 28.09.03, 02:37 prawdziwa cnota krytyk sie nie boi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: Wytluc wszystkich ZYDOWSKICH OKUPANTOW !!! IP: *.cablep.bezeqint.net 29.09.03, 22:14 Polak Patriota: W twoim pojeciu siedmiomisieczne niemowle to okupant? To nie ty powiedziales ostatnio, ze trzeba wymordowac wszystkich Zydow? Jesli tak to najlatwiej zaczac od niemowlad... Zmien nizwlacznie swoj pseudonim z "Polak Patriota" na "Arab Patriota". Taki garnitur bedzie dla ciebie jak ulany. Odpowiedz Link Zgłoś
jezus.h.chrystus Re: Wytluc wszystkich ZYDOWSKICH OKUPANTOW !!! 29.09.03, 22:55 Gość portalu: OSKAR napisał(a): > Polak Patriota: W twoim pojeciu siedmiomisieczne niemowle to okupant? To nie ty > > powiedziales ostatnio, ze trzeba wymordowac wszystkich Zydow? Jesli tak to > najlatwiej zaczac od niemowlad... > Zmien nizwlacznie swoj pseudonim z "Polak Patriota" na "Arab Patriota". Taki > garnitur bedzie dla ciebie jak ulany. Dwa pytania: 1. Czy polscy patrioci maja cos przeciw mordowaniu siedmiomiesiecznych niemowlat nalezacych do syjonistycznych okupantow? 2. Czy Polak patriota zamieszkujacy w kanadzie jest poslkim patriota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil CZY TO TO OSIEDLE? IP: *.ugr.es 27.09.03, 00:38 dobrze je znalazlem na mapie? zaraz kolo "L" ze slowa "IZRAEL"? domino.un.org/maps/m3070r17.gif Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 NIE! znacznie bardziej Na północ!!!! :-P 29.09.03, 23:10 Gość portalu: mirmil napisał(a): > dobrze je znalazlem na mapie? zaraz kolo "L" ze slowa "IZRAEL"? > > > domino.un.org/maps/m3070r17.gif kolo L ze słowa IZRAEL niema żadnego miasta. Negahot jest 5 km na południe od litery M na tej mapie: www.mapapolski.pl/index.php3?z_city_id=111&form_t=1:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc GEN.CLARK;ZABIJANIE INTENSYFIKUJE A NIE ROZWIAZUJE PRO IP: *.cable.mindspring.com 27.09.03, 02:37 PROBLEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo I CO JESZCZE POWIESZ, DUPKU ? IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 27.09.03, 10:45 Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny to nie dupek a dupka - rodzaju zenskiego 29.09.03, 02:09 podpisywala sie tu jako kurwa anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merlin Szaron to okrutnik i terrorysta !!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.09.03, 07:32 Zagraza pokojowi na świecie ! Rozbroic Izrael !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo A TY , PRYMITYWIE ZWIERZECY, ZAGRAZASZ IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 27.09.03, 10:37 LUDZIOM, KIEDY WYLAZISZ ZE SWEJ JASKINI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: A TY , PRYMITYWIE ZWIERZECY, ZAGRAZASZ IP: 130.94.123.* 27.09.03, 17:57 Gość portalu: roo napisał(a): > LUDZIOM, KIEDY WYLAZISZ ZE SWEJ JASKINI. Pierdolcie sie australe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo POLSKIE G....O, jak ty.kretynie,... IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 27.09.03, 18:57 nawet na nawoz sie nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Roo G....O, jak ty.kretynie,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 22:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merlin Re: A TY , PRYMITYWIE ZWIERZECY, ZAGRAZASZ IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.09.03, 00:02 Gość portalu: roo napisał(a): > LUDZIOM, KIEDY WYLAZISZ ZE SWEJ JASKINI. Tobie na pewno nie zagrażam bo ty nie jestes człowiek !!! FUCK OFF ! Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny ZAMKNIJ JAPE!, LUBIN BO CI ANNA NASRA! 30.09.03, 04:55 Gość portalu: Merlin napisał(a): > Gość portalu: roo napisał(a): > > > LUDZIOM, KIEDY WYLAZISZ ZE SWEJ JASKINI. > > Tobie na pewno nie zagrażam bo ty nie jestes człowiek !!! FUCK OFF ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: Dwie ofiary ataku na żydowskie osiedle na Zac IP: 213.155.168.* 27.09.03, 08:54 Popatrzcie sobie kotki jakie sa skutki Zydowsko-Bushowskiej wojny w Iraku: www.web-light.nl/VISIE/extremedeformities.html Tak dziala kontakt przyszlych rodzicow ze zubozonym uranem, ktorego tam pelno z pociskow przeciwczolgowych wystrzelonych przez naszych kochanych Amerykanow. Jezeli droga kobieto masz meza zolnierza w Iraku to ciebie tez to moze czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo NIE STRASZ, BO SIE ZESRASZ ! IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 27.09.03, 10:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: NIE STRASZ, BO SIE ZESRASZ ! IP: 130.94.107.* 27.09.03, 17:59 Popatrzcie, na tym forum jest tylko dwoch australi i obaj maja takie samo uszkodzenie rozumku, moze to jest tylko jeden pojebaniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo ODWAL SIE, POLSKO GNIDO ! IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 27.09.03, 19:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedo Re: ODWAL SIE, POLSKO GNIDO ! IP: *.dyn.optonline.net 28.09.03, 05:10 a kim ty idioto jestes jak nie glupim polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Dwie ofiary ataku na żydowskie osiedle na Zac IP: *.75.3.237.Dial1.Boston1.Level3.net 27.09.03, 12:26 Te zdjecia powinny byc wysylane -en mass - ulfovitzom,dickom,donaldom i im podobnym gnojkom. Przygnebiajace.........I wszystko to w imie wiekszego harecu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanah malo kto wie czym sa te osiedla IP: *.kepno.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 12:04 malo kto wie, ze wlasnie przez takich osadnikow, ktorzy ida na zakupy czy modlitwe wprowadzane sa w calym starym miescie Hebronu godziny policyjne, malo kto wie, ze te osiedla powstaja na wywlaszczonej ziemi Palestynskiej - jesli sa "legalne" (absurd bo zadne z nich nie jest legalne w swietle miedzynarodowego prawa) to przez armie a jesli nie to przez grupki terrorystyczne , malo kto wie, ze osadnicy to zwykle biedacy z Argentyny, Rosji, Etiopii lub Wschodniej Europy - zydzi,ktorym za przyslowiowego 1 szekla dano luksusowe domy, bron, z ktorej moga strzelac, wpojono do glow idee "Wielkiego Izraela" - ludzie bardzo okrutni (biedak, ktory robi sie nagle bogaty zwykle dostaje do glowy), malo kto wie, ze osiedla sa budowane na wzgorzach (strategia wojskowa) lub tam gdzie sa zrodla wody (Palestynskie zrodla wody), malo kto wie o terrorystycznych organizacjach osadniczych, ktore podkladaja bomby w palestynskich szkolach (wlasnie z osiedla w Hebronie zydowscy fanatycy podlozyli w zabawkach pod szkola podstawowowa ukryta bombe - na szczescie bomba tylo ranila dzieci), czy kradna Palestynskie produkty rolne - to wlasnie przeciwko takim aktom terroru skierowana jest najnowsza akcja The International Solidarity Movement - ISM i wiele wiele innych... shalom isarel - czas najwyzszy dojrzec do swego panstwa bo coraz mniej ludzi widzi sens istnienia tego sztucznego tworu na ziemiach arabskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy_11 zbędna polemika IP: *.net.autocom.pl 27.09.03, 13:26 Od jakiegoś czasu mam zasadniczo niezły ubaw z takich postów. Jeszcze większy usmiech wywołuje na mej twarzy lista rezolucji ONZ przeciwko Izraelowi. Moja konstatacja: Izrael istanieje lat 55 lat i będzie istniał drugie tyle, co najmniej. Izrael jest faktem na mapie geopolitycznej W związku z tych przerażającym dla niektórych faktem, moje pytanie: I co z tego?? (w związku z poprzednim postem). Wielu ludzi wypisuje tutaj listy historycznych zarzutów wobec Izraela - I co z tego. Nie ma sensu nawet o tym rozprawiać, gdyz nie przybliży to stron do pokoju, lub rozwiązania. Z drugiej strony, ja także mogę sobie wypisać wszystkie ataki terrorystyczne palestyńczyków z ostatnich 3 lat (akurat gdzieś mam tą liste). Tylko co z tego? Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: zbędna polemika IP: *.sympatico.ca 27.09.03, 19:55 Gość portalu: Jerzy_11 napisał(a): > Od jakiegoś czasu mam zasadniczo niezły ubaw z takich postów. Jeszcze większy > usmiech wywołuje na mej twarzy lista rezolucji ONZ przeciwko Izraelowi. > Moja konstatacja: Izrael istanieje lat 55 lat i będzie istniał drugie tyle, co > najmniej. Izrael jest faktem na mapie geopolitycznej > W związku z tych przerażającym dla niektórych faktem, moje pytanie: > I co z tego?? (w związku z poprzednim postem). Wielu ludzi wypisuje tutaj > listy historycznych zarzutów wobec Izraela - I co z tego. Nie ma sensu nawet o > tym rozprawiać, gdyz nie przybliży to stron do pokoju, lub rozwiązania. > Z drugiej strony, ja także mogę sobie wypisać wszystkie ataki terrorystyczne > palestyńczyków z ostatnich 3 lat (akurat gdzieś mam tą liste). Tylko co z tego? > > Jerzy Co z tego? Mozna zajac sie badaniem wlasnosci zbioru pustego. Tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy_11 Re: zbędna polemika IP: *.net.autocom.pl 27.09.03, 20:01 Nie, nie widzisz... W Większości ludziska przywołują jakieś tam pseudo zbrodnicze fakty, jakoby potwierdzające wine Izraela. Fakty te mają niby być argumentami na to, że Izrael nie ma prawa istnieć. Nie dociera że państwowośc Izrael ajest faktem nie-do-podważenia. Byłbym w stanie zrozumieć te wywody, gdyby istniał na końcu jakiś sensowny wniosek z nich płynący... pozdrowienia ze słonecznego Krakowa Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
ojejku68 Re: ZMIANA NICKA!!!!!! 29.09.03, 09:02 Witam cie Jerzy. Witam tez wszystkich pozostalych forumowiczow. Pragne was poinformowac,ze zmienilem swoj nick i zalogowalem sie w Gazecie. Przyczyna byla bardzo prosta: jakis szczeniak podszywal sie pod Ojejku i, co gorsza, korzystal z tego samego providera - neoplusa. Zmiana wiec byla konieczna. Pozdrawiam ojejku68, dawniej Ojejku. P.S. Maly tescik: dlaczego "68"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy_11 Re: ZMIANA NICKA!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 30.09.03, 23:04 Haha Już napotkałem wcześniej twojego posta informującego o zmianie nicka. Ale 68 to jak rozumiem ilość latek.hahaha Pozdrowienia ze słonecznego Krakowa Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARU Re: malo kto wie czym sa te osiedla IP: *.rene.com.pl / 192.168.2.* 27.09.03, 21:59 Sztuczny twór to właśnie tzw. naród palestyńskich. Pojęcie to powstało w trakcie zimnej wojny i było karta przetargową w rozgrywce między mocarstwami. Arabowie nazwani palestyńczykami nie stanowią żadnej grupy narodowościowej - brak własnego języka, własnej kultury, własnej odrębnej historii, nigdy nie posiadali własnego państwa. Prędzej można by nazwać narodem Kaszubów czy Ślązaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedo Re: malo kto wie czym sa te osiedla IP: *.dyn.optonline.net 28.09.03, 05:07 autonomia dla slaska-----tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: malo kto wie czym sa te osiedla IP: *.adsl.highway.telekom.at 28.09.03, 21:23 nu, haneczko, moze tak najpierw dopelnisz swa wiedze, a potem bedziesz pisac? bo tak to bazgrzesz o rzeczach ci nie znanych i wychodzisz na idiotke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka ARABSKI FANATYZM NIE MA UMIARU IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 13:32 Piszcie co chcecie o Żydach i Izraelu ale wciąż jest to jedyne (!!) demoktatyczne państwo na Bliskim Wschodzie. A ja dewmokracji wierze bardziej niż dyktaturze. Zapewne zaraz znajdzie sie "mądry" który wywiedzie z mojej tezy zgoła inny wniosek ale będzie to jedynie sofizmat. Tym którzy twierdzą, że Arabowie w Izraelu są "u siebie" polercam lektórę Biblii (choć podejrzewam że wiekszość z was czyta Koran). Jak to jest, że do takiego małego, znienawidzonego Izraela Palestyńczycy pchają się drzwiami i oknami? Po co? Gdyby mnie nie chcieli wpuścic do Balgii tobym tam się nie pojechała. Jedno pozostaje poza dyskusją: Islam jest nam obcy bo wywodzimy się z tradycji judeochrześciańskij z dekalogiem na czele. Nie zabijamy w imię wiary! Ten kto wierzy, że jest to konflikt żydowsko-palestynski jest w ogromnym błedzie. Jest to konflikt cywilizacji zachodniej (naszego stylu życia, demokratycznych wyborów, pluralizmu) z ideologią islamu (patriarchatem, poniżaniem kobiet, dżichadem, dyktaturą i zacofaniem cywilazacyjnym). Co będzie z państwani Arabskimi gdy skończy sie ropa, z czego będą żyć? Przyczym wcale nie popieram Izraela za budowę kolejnych osiedli na terytoriach okupowanych. Ale człowiek rozsądny przynajmniej stara sie zachowac obiektywizm! A wielu z Was go brakuje. Często wasze wypowiedzi są przepełnione nienawiścią, co świadczy o rodzinie i pochodzeniu społecznym zabierającego głos w dyskusji. Wiecej refleksji nad samym sobą Panie i Panowie! ps. czy jest jakiś palestyński noblista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Izraelski i ARABSKI FANATYZM NIE MA UMIARU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 14:48 Nie Jest to konflikt cywilizacji zachodniej z ideologią islamu. Jest to konflikt faszyzmu żydowskiego z palestyńskim. Znalaźli się godni swej głupoty przywódcy po obu stronach. Na horyzoncie nie widać nadzieji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan PRECZ Z ANTYSEMITYZMEM (arabowie to tez semici)!!! IP: *.cable.mindspring.com 27.09.03, 17:46 Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny ZAMKNIJ PYSKA, K__RWO ANNA BO SMIERDZI 29.09.03, 02:11 juz ci raz kurwo tlumaczylem ze antysemityzm znaczy przeciw zydom a nie przeciw semitom! Powtarzasz te same bzdury co Vanessa Redgrave! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan PRECZ Z ANTYSEMITYZMEM (arabowie to tez semici)!!! IP: *.cable.mindspring.com 27.09.03, 17:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: PRECZ Z ANTYSEMITYZMEM (arabowie to tez semic IP: 130.94.106.* 27.09.03, 18:03 Pierd... jednych i drugich. Niech sie bracia powybijaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Nie p....dol tyle, zasliniony polaczku,bo ci ta IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 27.09.03, 19:12 'fujarka' uschnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: ARABSKI FANATYZM NIE MA UMIARU IP: *.sympatico.ca 27.09.03, 19:49 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Piszcie co chcecie o Żydach i Izraelu ale wciąż jest to jedyne > (!!) demoktatyczne państwo na Bliskim Wschodzie. > A ja dewmokracji wierze bardziej niż dyktaturze. > > Zapewne zaraz znajdzie sie "mądry" który wywiedzie z mojej tezy > zgoła inny wniosek ale będzie to jedynie sofizmat. > > Tym którzy twierdzą, że Arabowie w Izraelu są "u siebie" > polercam lektórę Biblii (choć podejrzewam że wiekszość z was > czyta Koran). > > Jak to jest, że do takiego małego, znienawidzonego Izraela > Palestyńczycy pchają się drzwiami i oknami? Po co? Gdyby mnie > nie chcieli wpuścic do Balgii tobym tam się nie pojechała. > > Jedno pozostaje poza dyskusją: Islam jest nam obcy bo wywodzimy > się z tradycji judeochrześciańskij z dekalogiem na czele. > Nie zabijamy w imię wiary! > > Ten kto wierzy, że jest to konflikt żydowsko-palestynski jest w > ogromnym błedzie. Jest to konflikt cywilizacji zachodniej > (naszego stylu życia, demokratycznych wyborów, pluralizmu) z > ideologią islamu (patriarchatem, poniżaniem kobiet, dżichadem, > dyktaturą i zacofaniem cywilazacyjnym). > > Co będzie z państwani Arabskimi gdy skończy sie ropa, z czego > będą żyć? > > Przyczym wcale nie popieram Izraela za budowę kolejnych osiedli > na terytoriach okupowanych. Ale człowiek rozsądny przynajmniej > stara sie zachowac obiektywizm! A wielu z Was go brakuje. > Często wasze wypowiedzi są przepełnione nienawiścią, co > świadczy o rodzinie i pochodzeniu społecznym zabierającego głos > w dyskusji. Wiecej refleksji nad samym sobą Panie i Panowie! > > ps. czy jest jakiś palestyński noblista? > Madam. Sugeruje poczytania swietych ksiag obu wyznan. Pomaga na ochlode. W tym skupic sie na geografii zawartej w Biblii. Stare slowianskie miasto Branibor Niemcy zmienili na Berlin (inno mis sie zostal). Jesli wrocic do poczatkow - to gdzie one sa? Demokraja? Malo rzeczy w przyrodzie wystepuje w stanie czystym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ARABSKI FANATYZM NIE MA UMIARU IP: *.adsl.highway.telekom.at 28.09.03, 21:26 w drodze z polski do israela patrze sobie na forum w wiedniu i co widze? lodzianke mowiaca rozumnie!! jako ze ja tez lodzianka i wlasnie tam bylam, wiec pozdrowienia i niech zyja lodzianki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QW Dwóch parchów mniej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 00:04 a najlepszy lek na parchy to cyklon B. piece Oświęcimia czekają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: QW idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 00:08 Dzięki takim jak Ty konflikt Izrael - Palesyna jest podtrzymywany. Idiotów ziemia nosi tylko niewinni cierpią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedo Re: QW idiota IP: *.dyn.optonline.net 28.09.03, 00:44 panstwo israel bedzie istnialo do momentu kiedy usa powie nie na 10 miliardow dolarow co rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: QW idiota IP: *.adsl.highway.telekom.at 28.09.03, 21:28 nu, jak powiedzial kiedys tomek44, glupich nie sieja, sami sie rodza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naj Re: Dwie ofiary ataku na żydowskie osiedle na Zac IP: *.ipt.aol.com 28.09.03, 02:29 a co tam mala dziewczynka robila? nie wie, ze wojna? jakies glupie rodzice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedo Re: Dwie ofiary ataku na żydowskie osiedle na Zac IP: *.dyn.optonline.net 28.09.03, 04:57 to zydowskie osiedle.toteren palestynczykow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo A CO CIEBIE,POLACZKU, IZRAEL OBCHODZI ? IP: *.35.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 28.09.03, 14:24 LEB W KUBEL I SIEDZ CICHO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Dobre władze dały mieszkanie na froncie wojennym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 17:15 Władze dały mieszkanie i karabin. Same prowadzą wojnę a cierpią dzieci. Zmknąć Szarona, Arafata i tego mondralę "roo" w piwnicy niech się dogadują - dadzą innym żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jezus.h.chrystus Re: Dobre władze dały mieszkanie na froncie wojen 29.09.03, 07:06 Gość portalu: Olo napisał(a): > Władze dały mieszkanie i karabin. Same prowadzą wojnę a cierpią > dzieci. Niezupelnie... To nie Polska, wladze miejsc zamieszkania nie daja. Trzeba samemu budowac lub kupowac. Zeby mieszkac obok Hebronu trzeba miec conjones! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Dobre władze dały mieszkanie na froncie wojen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 09:08 jezus.h.chrystus napisała: >Zeby mieszkac obok Hebronu trzeba miec conjones! Nie ma dotacji do gruntu lub budynku przy budowie na ziemiach okupowanych? Odpowiedz Link Zgłoś
jezus.h.chrystus Re: Dobre władze dały mieszkanie na froncie wojen 29.09.03, 15:18 Gość portalu: Olo napisał(a): > jezus.h.chrystus napisała: > >Zeby mieszkac obok Hebronu trzeba miec conjones! > Nie ma dotacji do gruntu lub budynku przy budowie na ziemiach > okupowanych? Jakich ziemiach okupowanych? Synaj Izrael zwrocil dosyc dawno. O dotacjach nie wiem, chyba tylko dla nowych imigrantow, ale to tez w calym Izraelu. Natomiast podatki sa zazwyczaj mniejsze na ziemiach odzyskanych. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Dwie ofiary ataku na żydowskie osiedle na Zac 29.09.03, 07:32 Szarow wyzwola arabstwo z pudla a co arabczek robi morduje 7 mieszcena dziewczynke. Arabsow czeba wypedzic z swietej ziemi ale juz wczoraj ! Odpowiedz Link Zgłoś
jezus.h.chrystus Re: Dwie ofiary ataku na żydowskie osiedle na Zac 29.09.03, 15:19 fredzio54 napisał: > Szarow wyzwola arabstwo z pudla a co arabczek robi morduje 7 mieszcena > dziewczynke. > Arabsow czeba wypedzic z swietej ziemi ale juz wczoraj ! Przekonaj o tym Sharona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Jedna ofiara zmiękczenia mózgu - ficino! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 16:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Dwie ofiary ataku na żydowskie osiedle na Zac IP: *.jawnet.pl 29.09.03, 19:09 Gość portalu: ficino napisał(a): > W POlsce niedlugo bedzie podobnie juz otwiera sie osrodki dla > uchodzcow z CZeczenii. Nadajesz z 1995 roku? Ach, te paradoksy czasowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msw Uwolnić Palestynę od Palestyńczyków!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 14:21 Obawiam się że ludzie w Polsce opamietaja się i przestaną popierać Palestyńczyków dopiero kiedy Paletyńczycy (albo ich bracia w wierze) zabiją Ojca Świetego albo zaczną wysadzać się w Warszawie, Krakowie czy Gdańsku. Cisza przed burzą! A wtedy powiem: "a nie mówiłam?" "(...) i nową przypowieść Polak sobie kupi żę i przed szkodą i po szkodzie glupi(...)". Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Znaczy od kogo? Palestyna Karsnoludkom!!! :-P 30.09.03, 14:47 Gość portalu: msw napisał(a): > Obawiam się że ludzie w Polsce opamietaja się i przestaną > popierać Palestyńczyków dopiero kiedy Paletyńczycy (albo ich > bracia w wierze) zabiją Ojca Świetego albo zaczną wysadzać się > w Warszawie, Krakowie czy Gdańsku. > > Cisza przed burzą! No tak, ale kto to Palestyńczycy? Przed 1948 rokiem tylko żydki parchate miały w paszportach jako narodowość “Palestyńczyk”, mości Arabowie zawsze mieli “Arab” Dopiero kiedy politycznie było im wygodniej odróżnić się od reszty mości Arabów, Arabowie z Ziemi Canaan przywłaścili sobie “Palestyńczyk”. A my krasnoludki właśnie od dawna nawołujemy żeby Palestynę uwolnić i od jednych i od drugich “Palestyńczyków “ i zwrócić ją krasnoludkom którzy w niej zamieszkują od 300 tysięcy lat! :-P > > A wtedy powiem: "a nie mówiłam?" > > "(...) i nową przypowieść Polak sobie kupi żę i przed szkodą i > po szkodzie glupi(...)". Odpowiedz Link Zgłoś
ojejku68 Re: Uwolnić Palestynę od Palestyńczyków!!! 30.09.03, 22:59 Za kilka miesiecy Polska stanie sie czescia UE. I zobaczymy kochaniency jak bedziecie spiewac gdy stada Arabow z Niemiec, Wloch, czy tez Francji zaczna nawiedzac kraine nad Wisla, tu sie osiedlac i wprowadzac swoje obyczje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Dwie ofiary ataku na żydowskie osiedle na Zac IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 15:46 Koszłekopałek jest debilem lub kretynem, tudziesz miał mechaniczne uszkodzenie mózgu. Typowy przykład intelektualnego zatwardzenia i zaniku przyzwoitości. Stanowczo nie można z nim prowadzić lojalnej dyskusji. Nie zasługuje na taką. Sopsób w jaki prowadzi dyskurs jest naszpikowany nielojalnymi fortelami erystycznymi oraz sofizmatami. To tak jakby rozmawiać z parapetem. Jego zdanie zawsze musi być ostatnie. Na pewno poniżej ustosunkuje się do mojej opinii o nim. I te jego krasnoludki (delirium?!) Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Krasnalek by się uśmiał :-) :-) 30.09.03, 16:22 Gość portalu: T napisał(a): > Koszłekopałek jest debilem lub kretynem, tudziesz miał > mechaniczne uszkodzenie mózgu. > Typowy przykład intelektualnego zatwardzenia i zaniku > przyzwoitości. > Stanowczo nie można z nim prowadzić lojalnej dyskusji. Nie > zasługuje na taką. Sopsób w jaki prowadzi dyskurs jest > naszpikowany nielojalnymi fortelami erystycznymi oraz > sofizmatami. To tak jakby rozmawiać z parapetem. > > Jego zdanie zawsze musi być ostatnie. Na pewno poniżej > ustosunkuje się do mojej opinii o nim. > > > I te jego krasnoludki (delirium?!) > Smutne. T, z Łodzi. Szkoda że nie Tuwim :-) W krasnoludki wierzysz?, Chcesz z krasnoludkami dyskutować? A może lepiej o tym porozmawiać z psychijatrą zanim skarżyć się na stronach gazety? :-P Natomiast na temat lojalnej dyskusji, kiedyś Ty Yahoo (no bo nie Tuwim, przecież) próbował ze mną dyskutować? Nie pamiętam, ale moja pamięć zawodzi… 400 lat to podeszły wiek nawet na krasnoludka! Może mi przypomnisz? A może nie warto, bo jak sam wywnioskowałeś, krasnoludki nie wchodzą w poważne dyskusje :-P Zamiast tego proponuję Ci zacząć dyskusję z Jezusem Chrystusem, ojejeku, daną33, albo Cieniem Anny Odpowiedz Link Zgłoś
jezus.h.chrystus Szczegoly. Aczkolwiek po angielsku 01.10.03, 05:34 www.israelnationalnews.com/news.php3?id=50405 Odpowiedz Link Zgłoś