Gość: Asia IP: *.kolobrzeg.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 12:24 KOCHAMY CIEBIE! Tak bardzo, bardzo, bardz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: Audiencja w Watykanie: Znów widać zmęczenie P IP: *.media4.pl / 10.3.1.* 01.10.03, 12:27 Ojcze Święty, jesteś Wielkim Człowiekiem. Kochamy Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shlomo Re: Audiencja w Watykanie: Znów widać zmęczenie P IP: *.archidiecezja.katowice.pl 01.10.03, 15:27 Jan Paweł II jest prorokiem... Homo viator, Wieczny tułacz... nie mogę go przestać kochać... Shalom, Bóg zapłać Ojcze Święty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażyna Re: Audiencja w Watykanie: Znów widać zmęczenie P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.03, 12:32 Boże nie doświadczaj tak bardzo tego Wielkiego Człowieka-Polaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koropiec Papież jest ponad głupotą mediów IP: rtr:* / 192.168.46.* 01.10.03, 12:33 To, co ostatnio media wyprawiają z Papieżem, to jest szczyt głupoty i zwykłego chamstwa. Na szczęscie On jest ponad to wszystko i jeszcze niejednokrotnie zadziwi zlaicyzowany i spragniony sensacji świat. To co mnie cieszy, to umiar i takt "GW" w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son czy jest też ponad śmiercią? IP: 5.2.1R1D* / *.jaist.ac.jp 01.10.03, 13:31 nie pomyliło ci się czasem z Chrystusem? czy gdy głupie i chamskie media poinformują o jego odejściu, napiszesz, że zaraz znów zadziwi zlaicyzowany i spragniony sensacji świat i za trzy dni zmartwychwstanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hook Re: Audiencja w Watykanie: Znów widać zmęczenie P IP: 62.29.248.* 01.10.03, 12:39 Proszę mówić za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agilla Re: Audiencja w Watykanie: Znów widać zmęczenie P IP: *.acn.waw.pl 01.10.03, 12:45 Kocham Cię,mój kochany papieżu,jesteś najwspanialszym człowiekiem na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jachopulos To Straszne IP: *.lanet.wroc.pl 01.10.03, 12:46 Gdy cały świat patrzy na człowieka który umiera, a w którym tylu ludzi pokłada nadzieje.To dramat człowieka i rzadko zastanawiamy się że i nas to i tak prędzej czy później spotka.Bo każde ludzkie życie kończy się dramatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Re: To Straszne IP: *.fe.internet.bosch.de / 10.4.4.* 01.10.03, 13:21 Gość portalu: Jachopulos napisał(a): > Gdy cały świat patrzy na człowieka który umiera, a w którym tylu > ludzi pokłada nadzieje.To dramat człowieka i rzadko zastanawiamy > się że i nas to i tak prędzej czy później spotka.Bo każde > ludzkie życie kończy się dramatem. Tak to jest kiedy sie poklada zbyt duze nadzieje w innym czlowieku. Zal mi was katolicy, ze wychowano was w kulcie innego czlowieka, ktory nikomu pomoc nie moze. Wtlaczanie do mlodych glow glupot owocuje takim wlasnie zachowaniem pozniej. To przykre, aczkolwiek naturalne, ze ludzie umieraja. Jemu juz niewiele pomoze, wy macie jeszcze szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
brita5 Re: To Straszne 01.10.03, 13:31 Pomimo ze nie jestem religijna Papiez jest dla mnie autorytetem. Przykre, ze tak Wielki Czlowiek nie moze odejsc w spokoju, bez swiatel mediow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek Re: To Straszne IP: *.dsl.support.nl 01.10.03, 14:38 brita5 napisała: > Pomimo ze nie jestem religijna Papiez jest dla mnie autorytetem. Przykre, ze > tak Wielki Czlowiek nie moze odejsc w spokoju, bez swiatel mediow... To nie media robia szum kolo kolo Jana Pawla II. To on sam "wystawia" sie na ich ostrzal. Nie jest to pierwszy papiez ktory chyli sie ku smierci. Papiez Pawel VI byl bardzo schorowanym czlowiekiem ale nie podrozowal, nie usilowal zrobic jeszcze 100 Swietych i dlatego nie byl na celowniku mediow. To ze czlowiek w wieku 83 lat przede wszystkim dotkniety potwornym urazem w czasie zamachu na Jego zycie a ponadto schorowany jest w zlym stanie zdrowia to nic dziwnego. A ze szkoda, ze dotyczy to akurat Naszego Papieza to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: To Straszne IP: *.acn.pl 01.10.03, 16:24 > Tak to jest kiedy sie poklada zbyt duze nadzieje w innym czlowieku. > Zal mi was katolicy, ze wychowano was w kulcie innego czlowieka, ktory nikomu p > omoc nie moze. > Wtlaczanie do mlodych glow glupot owocuje takim wlasnie zachowaniem pozniej. > To przykre, aczkolwiek naturalne, ze ludzie umieraja. > Jemu juz niewiele pomoze, wy macie jeszcze szanse. Jak to jest?Bo nie bardzo rozumiem... Ja tylko chce zeby zyl jak najdluzej i nie meczyl sie jednoczesnie. I nie trzeba byc "nami" katolikami, ze by to czuc. Bo widzisz, życie to nie tylko produkcja wiertarek czy zmywarek... I ciesze sie ze mam jeszcze szanse:-)))W koncu mam dopiero 21 Dzięki! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Re: To Straszne IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.10.03, 16:45 Gość portalu: kik napisał(a): > > > Tak to jest kiedy sie poklada zbyt duze nadzieje w innym > czlowieku. > > Zal mi was katolicy, ze wychowano was w kulcie innego > czlowieka, ktory nikomu p > > omoc nie moze. > > Wtlaczanie do mlodych glow glupot owocuje takim wlasnie > zachowaniem pozniej. > > To przykre, aczkolwiek naturalne, ze ludzie umieraja. > > Jemu juz niewiele pomoze, wy macie jeszcze szanse. > > Jak to jest?Bo nie bardzo rozumiem... > Ja tylko chce zeby zyl jak najdluzej i nie meczyl sie > jednoczesnie. I nie trzeba byc "nami" katolikami, ze by to czuc. > Bo widzisz, życie to nie tylko produkcja wiertarek czy > zmywarek... > I ciesze sie ze mam jeszcze szanse:-)))W koncu mam dopiero 21 > Dzięki! > Pozdrawiam Jest wlasnie tak, ze jak odchodzi autorytet, czlowiek, ktory sobie cos po nim obiecywal jest zagubiony. Jestes katolikiem i jak widac nie wiesz nawet co mowi na ten temat Biblia, na ktorej przeciez, rzekomo, sie opieracie. Zycie, jak slusznie zauwazyles/as to nie produkcja wiertarek, ale tez nie slepa wiara w to, co czlowiekowi za mlodu wpojono. Nie bierz tego tak osobiscie, po prostu wyrazam swoja opinie. Mysle, ze jestescie zbyz zapatrzeni w cos co tak na prawde nie ma przypisywanej mu wartosci, a to co ma uchodzi niezauwazone. 21 lat... tez tyle mialem. Kazdy ma szanse. Tak dlugo jak dlugo zyje. Milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: To Straszne IP: *.acn.pl 01.10.03, 19:06 No ale teraz to juz bredzisz... Dzięki Miłego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lprowiec Re: To Straszne IP: *.tel.debica.pl / 195.136.109.* 01.10.03, 16:59 to nie jest "dramat człowieka", to jest kolejny, ostatni etap ziemskiego życia cielesnej powłoki człowieka. Należy wierzyć, że to nie jest końcowy dramat tylko start do nowego odrodzonego bytu w nowej powłoce cielesnej, w której należy dążyć do osiągnięcia KARMY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 13:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spadaj! Sam lepiej odejdz... IP: router:* / 192.168.1.* 01.10.03, 13:15 Niepotrzebnie zuzywasz klawiature... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ [...] IP: 217.97.130.* 01.10.03, 14:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Cenzura!!!!!!!!!!! IP: 217.97.130.* 02.10.03, 08:26 Nie uzyłem w tym poście, żadnego niecenzuralnego słowa (jeżeli juz to wykropkowanie). Więc post usunięto z czysto ideologicznych powodów, tak więć Adaś rzeczyuiści nie jest ci wszystko jedno. Tobie zalezy, żeby istniała tylko jedna prawda. Prawda Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy święty Dziękujemy ci Janie Pawle 2 za co co zrobiłeś! IP: *.net.autocom.pl 01.10.03, 14:16 a teraz odejdź z godnością należną twojemu wiekowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snitch Re: Dziękujemy ci Janie Pawle 2 za co co zrobiłeś IP: *.cc.kuleuven.ac.be 01.10.03, 14:25 Gość portalu: nowy święty napisał(a): > a teraz odejdź z godnością należną twojemu wiekowi! Nie zapominaj, ze papiez jeszcze zyje. I oby jak najdluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy święty Re: Dziękujemy ci Janie Pawle 2 za co co zrobiłeś IP: *.net.autocom.pl 01.10.03, 14:28 oby jak najdłużej, ale na zasłuzonej emeryturze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snitch Re: Dziękujemy ci Janie Pawle 2 za co co zrobiłeś IP: *.cc.kuleuven.ac.be 01.10.03, 14:33 No tak, ale wiesz, on sie tak latwo nie podda. Jest Polakiem, a "Polak potrafi !!" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy święty Re: Dziękujemy ci Janie Pawle 2 za co co zrobiłeś IP: *.net.autocom.pl 01.10.03, 14:49 tak, potrafi stołka się trzymać. Żenada!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snitch Re: Dziękujemy ci Janie Pawle 2 za co co zrobiłeś IP: *.cc.kuleuven.ac.be 01.10.03, 14:54 Gość portalu: nowy święty napisał(a): > tak, potrafi stołka się trzymać. Żenada!! Chyba sam sobie uwlaczasz tak trywialnymi argumentami. Pontyfikat to nie trzymanie sie stolka. Wybacz, ale nie potrafie zgodzic sie z Twoja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy święty Re: Dziękujemy ci Janie Pawle 2 za co co zrobiłeś IP: *.net.autocom.pl 01.10.03, 15:03 nie musisz się zgodzić, a fakty są jednoznaczne: dlaczego nie odejdzie skoro stan zdrowia nie pozwala mu rządzić Kościołem. papież-figurant to doskonała okazja do rządzenia dla różnych mafii i klanów watykańskich w rodzaju Opus Dei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cieciu Re: Dziękujemy ci Janie Pawle 2 za co co zrobiłeś IP: 192.200.200.* 01.10.03, 16:06 Nie odejdzie na emeryturę bo to nie jest manager, tylko przywódca duchowy. Do Machatmy Gandiego też byś powiedział żeby się dziad poszedł wypróżniać pod siebie w domu starców? Trochę pokory głuptasku, mówisz o instytucji liczącej 2000 lat tworzonej na przestrzeni wieków przez najtęższe umysły. Mówisz o jednym z największych ludzi ubiegłego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy święty Re: Dziękujemy ci Janie Pawle 2 za co co zrobiłeś IP: *.net.autocom.pl 01.10.03, 16:32 Gość portalu: Cieciu napisał(a): Mówisz o > jednym z największych ludzi ubiegłego wieku. właśnie!!!!!! i niech tak zostani panie "mondry" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Urban [...] IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.10.03, 14:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steve Re: Papiez do piachu niech se odetchnie.....he he IP: *.pam.szczecin.pl 01.10.03, 14:41 Urban ! Twoja Babcia? Jesli tak, to jako jej wnuk nie pozwol jej cierpiec i zamiast marnowac czas na pisanie zajmij sie nia. A co ostatniego akapitu to szkoda gadac, jak jest glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Urban Re: Papiez do piachu niech se odetchnie.....he he IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.10.03, 14:43 Zbierasz na leki dla papieza? podaj konto wysle na kaszke z mleczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikir Re: Papiez do piachu niech se odetchnie.....he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 20:30 zdechnij Urban bo zabierasz innym powietrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hook Re: Papiez do piachu niech se odetchnie.....he he IP: MIAAW* / 62.29.248.* 01.10.03, 14:49 Brawo Urban! Ale co do końca polskiej obłudy i zakłamania to pan się chyba myli. Zawsze znajdzie się jakiś inny "autorytet" do ubóstwiania. Taka jest chyba natura większej części ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Papiez do piachu niech se odetchnie.....he he IP: 217.97.130.* 01.10.03, 15:01 Gość portalu: hook napisał(a): > Brawo Urban! Ale co do końca polskiej obłudy i zakłamania to pan się chyba > myli. Zawsze znajdzie się jakiś inny "autorytet" do ubóstwiania. Taka jest > chyba natura większej części ludzkości. Nie tak od razu po śmierci poprzedniego Autorytetu Moralnego w 1953, kult trwał jeszcze 3 lata. Teraz bedzie to samo, przez rok od śmierci Breżniewa Watykanu Polsce nie będzie można nawet piwa wypić, bo katoliccy talibowie wprowadzą terror intelektualny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATEISTA Na leb upadles? IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 01.10.03, 15:38 Zarzucasz brak tolerancji katolikom chamie, a sam jaki jestes? Zwykla szmata ludzka. I czy sie tobie to podoba czy nie Polska jeszcze dlugo nie znajdzie takiego pozytywnego ambasadora swojego wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XZY Re: Na leb upadles? IP: 217.97.130.* 02.10.03, 08:24 Gość portalu: ATEISTA napisał(a): > Zarzucasz brak tolerancji katolikom chamie, a sam jaki jestes? > Zwykla szmata ludzka. I czy sie tobie to podoba czy nie Polska > jeszcze dlugo nie znajdzie takiego pozytywnego ambasadora > swojego wizerunku. Oby twoje słowa stały się ciałem. Skoro według cibi wszyscy katolicy to fundamentaliści, to już twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak DO:xyz IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.10.03, 17:13 POWTARZASZ SIE KOCHANIUTKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Pozdrowienia na rocznice srebrnego pontyfikatu IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 01.10.03, 14:43 "Jestes jak frasobliwy w podhalanskiej rzezbie niestrudzony wedrowiec co drogi wytycza" - najlepsze zyczenia od calej mojej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
zwingli NIE JAST TAK ŹLE... 01.10.03, 14:45 ...W SKALI OD 1 DO 10 ,DAŁBYM MU 10,5 www.funpic.hu/fun-bin/picviewe.cgi?pic=ot7432&kateg=ujak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesznik cierpienie Ojca Swietego widzi kazdy IP: *.baplc.com 01.10.03, 14:59 a swiadomosc pelnej funkconalnosci umyslowej przy ograniczeniach fizycznych tego Krzepkiego Gorala musi potegowac Jego cierpienie choc niewatpliwie przyjmuje to jako Krzyz. Nie ma znaczenia czy ktos wierzy czy nie wierzy. Ojciec rzucal na kolana swoja osobowoscia najwiekszych tego swiata a jego zaslugi dla Polski i Swiata sa nieobliczalne. Jak ktos nie chce albo nie umie-to nie musi sie modlic w Jego imieniu ale szydzenie z Papieza to nawet nie tyle brak kultury i wychowania-to jest nieludzkie i kwalifikuje kazdego takiego osobnika do kasty zwierzat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 15:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrozek [...] IP: *.baplc.com 01.10.03, 15:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania [...] IP: *.pgnig.pl 01.10.03, 15:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rotau Re: Audiencja w Watykanie: Znów widać zmęczenie P IP: 195.20.110.* 01.10.03, 15:23 Edek z przeterminowanych tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazwa6 Re: Audiencja w Watykanie: Znów widać zmęczenie P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.03, 15:16 Gość portalu: Asia napisał(a): > KOCHAMY CIEBIE! Tak bardzo, bardzo, bardz... mow za siebie, ja Papieza nie kocham....zycze mu tylko zeby umarl we snie, bezbolesnie...nie ma nic gorszego niz dlugie cierpienia ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cieciu Odbijcie sępy IP: 192.200.200.* 01.10.03, 15:41 Dziennikarze polscy to hieny i nekromani, TVN i GW informują tylko o jednym. W d* mają zazwyczaj kwestię tego o czym Ten Człowiek mówi, pożywką stał się Jego stan zdrowia. Żygać się chce. Można być śmieciem raz albo dwa, ale przeprowadzać coś jakby sekcję zwłok na żywym człowieku i to przez któryś rok z rzędu to już nawet nie śmieciarstwo tylko fekalizm najgorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Audiencja w Watykanie: Znów widać zmęczenie P IP: *.toya.net.pl 01.10.03, 16:17 zostawcie (dziennikarze) w spokoju Papieża. wygląda na to, że tylko czekacie na gorsze samopoczucie Ojca Świętego. nic was nie obchodzi o czym mówił. inaczej nie mielibyście o czym pisać. jak już uczepicie się jednego tematu to wracacie do niego bez opamiętania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BanG Re: Audiencja w Watykanie: Znów widać zmęczenie IP: 129.81.192.* 01.10.03, 16:29 Gość portalu: qwerty napisał(a): > zostawcie (dziennikarze) w spokoju Papieża. wygląda na to, że > tylko czekacie na gorsze samopoczucie Ojca Świętego. nic was nie > obchodzi o czym mówił. inaczej nie mielibyście o czym pisać. jak > już uczepicie się jednego tematu to wracacie do niego bez > opamiętania. ================================================================ Pleciesz bzdury! Dziennikarze, po prostu, rzeczowo informuja i nie jest to doszukiwanie sie taniej sensacji. Bo takowej tez i nie ma... P.S. Poza tym - czy ma obowiazywac specjalna cenzura na pisanie o polskim papiezu? Nawet jezeli w Polsce powszechny jest KULT jego osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrozek small bang IP: *.baplc.com / *.baplc.com 01.10.03, 16:34 widac brak jednej polkuli ogranicza twoje zdolnosci percepcji ale pozwol zejde do twojego poziomu i wyjasnie ci to obrazowo; to tak jak ty bys zawiazal sam sobie buty, podtarl sam sobie d* , a ktos caly czas mimo tych wszystkich dobrych rzeczy ktore zrobiles pytal sie ciebie nieustannie jak ma sie twoj wrzod na d* .ie....trybisz taborecie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Jak wam sie wydaje ? IP: 216.95.178.* 01.10.03, 16:51 Dlaczego g.w. otworzyla wlasnie ta informacje do dyskusji. ? To jest bardzo wymowne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ncc Re: Jak wam sie wydaje ? IP: *.pl-net.pl 01.10.03, 20:29 > Dlaczego g.w. otworzyla wlasnie ta informacje do dyskusji. ? > To jest bardzo wymowne ! Eeee ? Ale o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Audiencja w Watykanie: Znów widać zmęczenie P IP: 149.123.191.* 01.10.03, 18:29 Najwiekszy Syn Polskiej ziemii powoli od nas odchodzi. Dla niektorych to nawet dobrze. Zbyt bardzo przypominal nam o naszej malosci. Kwasniwski, Miller, SLD - ta czerwona Polska - Polska pragmatycznych krasnali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westch Kiedys Polacy beda wzdychac do tych dni... IP: 138.49.34.* 01.10.03, 18:59 Gość portalu: Asia napisał(a): > KOCHAMY CIEBIE! Tak bardzo, bardzo, bardz... Bez wzgledu na orientacje polityczna od lewa do prawa, od Tatr do Baltyku, od wschodu do zachodu, od niemowlaka do staruszka, od prostaka do inteligenta, od bezrobotnego do policjanta WSZYSCY beda wzdychac do tych czasow gdy POLAK byl papiezem. I beda sie bic w piersi i plakac, ze zyjacy wowczas nie potrafili docenic WIELKOSCI swojego brata. Nie bylo i nie bedzie drugiego takiego Polaka. POLAKU szanuj to co masz najcenniejszego poki masz! I dziekuj BOGU ze mogles zyc w tych czasach, gdy obok ciebie dzialy sie te wielkie SPRAWY. A Ty szanowny bracie polskojezyczny, miej na tyle powagi i odwagi, zeby choc teraz zadumac sie nad tym, abys i Ty nie wyszedl z tej wspolnej wycieczki zycia przegrany. Kazdemu zycze wewnetrznej radosci, ze i on moze skorzystac choc odrobine, bedac bratem papieza, zyjac w jego czasie. P.S. Nie gorszcie sie nazwyaniem waszych lotnisk, placow, ulic, teatrow imionami, ktore Wam dodaja wartosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ncc Re: Kiedys Polacy beda wzdychac do tych dni... IP: *.pl-net.pl 01.10.03, 20:31 Bredzisz. Strzel sobie setkę to ci ulży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktostam Re: Audiencja w Watykanie: Znów widać zmęczenie P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 19:10 tak mi bardzo szkoda Papieza... jest taki biedny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da silva stuk puk stuk puk!! kto tam? TO JA SZEF wpadaj IP: *.chello.pl 01.10.03, 19:11 juz dni dziela waszego zyjacego boga od spotkania ze swoim SZEFEM !! a wtedy zmieni sie zycie polityczne w POLSCE! kosciół srtaci wiele ze swoich wpływow i zacznie sie NORMALNOSC!!! kosciół przestanie dyktowac jak maja zyc inni ! NIECH ZYJE WOLNOSC I TOLERANCJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doro Re: stuk puk stuk puk!! kto tam? TO JA SZEF wpada IP: *.arcor-ip.net 01.10.03, 20:09 Nie rozpaczajcie.To normalna droga czlowiek rodzi sie i umiera tak samo jak urze kazdy z nas moze w wielkim cierpieniu a moze nie. Jesli jestes wierzacy smierc nie jest dla ciebie tragedia,jesli nie wspolczuje bo to faktyczny twoj koniec. A jesli chcesz poznac tego swietego chodzacego po tej ziemi frun do Rzymu i nie marnuj czasu bo ci moze juz go niewiele zostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ouimet Re: stuk puk stuk puk!! kto tam? TO JA SZEF wpada IP: *.sympatico.ca 01.10.03, 21:21 Gość portalu: doro napisał(a): > Nie rozpaczajcie.To normalna droga czlowiek rodzi sie i umiera > tak samo jak urze kazdy z nas moze w wielkim cierpieniu a moze > nie. > Jesli jestes wierzacy smierc nie jest dla ciebie tragedia,jesli > nie wspolczuje bo to faktyczny twoj koniec. > A jesli chcesz poznac tego swietego chodzacego po tej ziemi > frun do Rzymu i nie marnuj czasu bo ci moze juz go niewiele > zostalo. ales ty dupek...i wiesz dlaczego.A jezeli nie wiesz,to zapytaj Mamusi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doro Re: stuk puk stuk puk!! kto tam? TO JA SZEF wpada IP: *.arcor-ip.net 01.10.03, 21:52 Czesto tutaj zagladam ale takiego kwadratowego bezglowia jak ty jeszcze tu nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Nie naleze do Kosciola Katolickiego IP: 195.136.248.* 01.10.03, 21:19 i dlatego Urzad Papieza nie budzi we mnie emocji, ale jestem zazenowany poziomem i forma wypowiedzi i nienawisci z jaka niektorzy ludzie traktuja osobe historyczna jaka jest Jan Pawel II. Wstydze sie ze Polacy o Polaku tak moga mowic. Przeciez bedzie On czescia naszej HISTORII , zawsze, po wsze czasy Odpowiedz Link Zgłoś
zwingli Re: Nie naleze do Kosciola Katolickiego 01.10.03, 22:00 Gość portalu: inny napisał(a): > i dlatego Urzad Papieza nie budzi we mnie emocji, ale jestem > zazenowany poziomem i forma wypowiedzi i nienawisci z jaka > niektorzy ludzie traktuja osobe historyczna jaka jest Jan Pawel > II. Wstydze sie ze Polacy o Polaku tak moga mowic. Przeciez > bedzie On czescia naszej HISTORII , zawsze, po wsze czasy NIESTETY (JA TEŻ NIE NALEŻĘ DO K.K.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: Audiencja w Watykanie: Znów widać zmęczenie P IP: *.tor.pathcom.com 01.10.03, 22:14 Przejzalem wszystkie wypowiedzi forum i rece mi opadly. Skad wsrod nas Polakow tyle podlych, malodusznych kreatur. Wszyscy razem nie dorastacie Jego Swiatobliwosci do piety. Czy Wam rozum odebralo - i prawda jest, ze gdy Bog chce kogos ukarac zabiera mu najpierw rozum. O Boze co to za okropne indywidua! Miej Panie go w Swojej Opiece i pozwol Mu sluzyc Nam jak najdluzej. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś