Gość: pacyfista Trwa paranoja Busha, Szarona (i Kwasniewskiego) IP: *.102.203.62.dial.bluewin.ch 12.10.03, 00:33 Cytat z "Panstwa zla " W. Bluma (www.panstwozla.pl): "Chodzi tu o to, ze imperium jest ciagle glodne i chce pozrec Irak i jego rope naftowa, a do tego potrzebuje wyjasnien by zadowolic maluczkich. Potem moze zechciec pozrec Iran." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Trwa paranoja Busha, Szarona (i Kwasniewskieg IP: *.alico01.fl.comcast.net 12.10.03, 01:09 Gość portalu: pacyfista napisał(a): > Cytat z "Panstwa zla " W. Bluma (www.panstwozla.pl): > "Chodzi tu o to, ze imperium jest ciagle glodne i chce pozrec > Irak i jego rope naftowa, a do tego potrzebuje wyjasnien by > zadowolic maluczkich. Potem moze zechciec pozrec Iran." Alez to jest glebokie przemyslenie..... Masz tego wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Trwa paranoja Busha, Szarona (i Kwasniewskieg IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 12.10.03, 02:41 Gość portalu: pacyfista napisał(a): > Cytat z "Panstwa zla " W. Bluma (www.panstwozla.pl): > "Chodzi tu o to, ze imperium jest ciagle glodne i chce pozrec > Irak i jego rope naftowa, a do tego potrzebuje wyjasnien by > zadowolic maluczkich. Potem moze zechciec pozrec Iran." A Pan Blum tez jest zydem i to rodem z Polski. My to znamy oni sa po obydwu stronach. Kreuja polityke z jednej strony a z drugiej ja krytykuja czy obalaja. Jak w komunie zydzi rzadzili i zydzi ja obalali no i teraz tez rzadza. I tak w kolo Macieju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishcanadian Re: Trwa paranoja Busha, Szarona (i Kwasniewskieg IP: proxy / 10.96.52.* 12.10.03, 02:46 Gość portalu: lolo napisał(a): > Gość portalu: pacyfista napisał(a): > > > Cytat z "Panstwa zla " W. Bluma (www.panstwozla.pl): > > "Chodzi tu o to, ze imperium jest ciagle glodne i chce pozrec > > Irak i jego rope naftowa, a do tego potrzebuje wyjasnien by > > zadowolic maluczkich. Potem moze zechciec pozrec Iran." > > > A Pan Blum tez jest zydem i to rodem z Polski. My to znamy oni > sa po obydwu stronach. Kreuja polityke z jednej strony a z > drugiej ja krytykuja czy obalaja. > Jak w komunie zydzi rzadzili i zydzi ja obalali no i teraz tez > rzadza. > I tak w kolo Macieju. No, niech kto mowi co chce, a starozakonni sa najcwanszym narodem na tej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syjonizm największym złem Z tego co mi wiadomo to Persowie są Aryjczykami. IP: *.freebsd.lublin.pl 12.10.03, 01:52 Ludy indo-irańskie=aryjczycy,należą one do ludów indoeuropejskich,tak jak my,Niemcy,Francuzi,Grecy.... A Izrael to wiadomo kto-śmiertelny wróg aryjczyków,oni mają prawo do broni jądrowej,persowie nie??? Moim zdaniem Iran powinien mieć w nosie wszystkich i zbudować broń jądrową by móc bronić się przed syjonistami-ci chcą bliski wschód podporządkowany im,Iran sobie.Irańczycy jako nasi ziomkowie i bracia są po naszej stronie,żydy od tysiącleci naszym największym wrogiem i pasożytem.USA niewolnikiem światowego żydostwa,a więc Izrael może wszyskto my,nic. Do czasu....gdy znajdzie się ktoś kto pokaże ludziom jak rozwiązać ten problem,ostatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAZNE JEST ABY POROZWALAC ANTY WAZNE JEST ABY POROZWALAC ANTYSEMITOW. IP: *.dialup.mindspring.com 12.10.03, 01:54 Wazne jest aby Izrael wyluzowal sie i porozwalal antysemitow. Dla zasady i dobrego samopoczucia. Niech tylko pozniej nie piepszy o nieprzyjaciolach ktorzy zachowuja sie nieprzyjacielsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;; nie zapominajcie;ARABOWIE TO TEZ SEMICI IP: *.cable.mindspring.com 12.10.03, 04:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;; nie zapominajcie;ARABOWIE TO TEZ SEMICI IP: *.cable.mindspring.com 12.10.03, 04:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yor Izrael bombarduje Polske. Jak donosi PAP trwaja IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.10.03, 15:48 selektywne ataki na mieszkania nalezace do krytykow Izraela na forum gazety wyborczej. Sa zabici i ranni. Prezydent Kwasniewski w pelni solidaryzuje sie z atakami: 'w naszym kraju nie ma miejsca na rasizm'. Pani Kwasniewska organizuje herbatke dla dzieci pilotow izraelskich. Premier Szaron w wypowiedzi dla prasy stwierdzil ze: "jego kraj gotów jest uderzyć w nieprzyjaciół Izraela w każdym miejscu i na wszelkie sposoby". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Who IZRAEL PROWOKUJE DO WOJNY............................. IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 12.10.03, 01:54 To jest oczywiste, wojna w Iraku tez byla pomyslem Izreala. Zrobia wszystko co sie da aby zrobic totalny zamet na Bliskim Wschodzie i sprowokowac wojne totalna bo okazja jest niesamowita wojska amerykanskie sa juz blisko tylko trzeba jakos ich wciagnac do walki. Powodow znajdzie sie tysiace. Strach pomyslec do czego moga doprowadzic szaleni nie kontrolowani politycy. Sami posiadaja atomy i nie tylko i to bez zupelnej kontroli miedzynarodowej. Ognisko zapalne jakiego dawno nie miala ludzkosc. A Polacy sami pchaja sie przed orkiestre. Oj madzry ci Francuzi i Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etnolog Re:ZANIM IZRAEL UDERZY, trzeba ich poznać IP: *.socantel.net 12.10.03, 02:19 Dobrze jest ich poznać. Ten (w/g samych Izraelitów), najszlachetniejszy naród ma szczególne upodobania do nazwisk o końcówkach: a, c, e, o, u, ch, cz, l, n, m, r, rg, tz. Pierwszych siedem końcówek zostalo szczególnie nadawane, a właścwie spolszczane, dla wysylanych przez Stalina aktywistów w latach 1943/44 r. w ramach zapewnienia "praworządności" w Polsce. Szacuje sie tych przybyszy na ilość około 100.000. W środ nich znajduja też byli mieszkańcy Polski, ktorzy po napasci sowietow, chętnie przylaczali się do żydowsko- czerwonych formacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ty nie jestes"etnolog".Ty jestes gnida z socantela IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 03:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . PS: 90% EOSYJSKICH Zydow ma nazwiska na "ski" IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 03:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . 90% ROSYJSKICH Zydow - ma sie rozumiec. IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 03:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ire` Re: Snobowali sie na Polaków? IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.10.03, 03:57 Odbiegamy od tematu glownego, ale rzeczywiscie trudno nie zauwazyc tej prawidlowosci. Nie mierzylem czy akurat 90%, ale da sie zauwazyc, ze duza czesc rosyjskich Zydow ma polsko-szlachecko brzmiace nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie wiem, trzeba by sie Zirinowskiego spytac... IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 05:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZRAEL UDERZY SIE W CZOLO? IZRAEL UDERZY SIE W CZOLO? IP: *.dialup.mindspring.com 12.10.03, 02:19 A dla oslody wiadomosc z Yahoo o rakietach z glowicami atomowymi na zydowskich okretach podwodnych. Ciekawe w jakim punkcie swiata chca uzyc zabawki od wojka z ameryki? W Indonezji? Strasznie duzo tam Muzlumanow. Nieeee... A moze zrewanzuja sie Niemcom za II wojne albo skarca Francuzow za antyamerykanska postawe? story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=574&ncid=574&e=5&u=/nm/20031011/wl_nm/arms_israel_ nuclear_dc_1 WASHINGTON (Reuters) - U.S. and Israeli officials say Israel has modified U.S.-made Harpoon cruise missiles so it can launch nuclear warheads from submarines, the Los Angeles Times reported on Saturday. The State Department and Pentagon (news - web sites) declined to comment on the report, as did an Israeli military spokesman, in line with that nation's policy of refusing to say if it has nuclear weapons. Israel is regarded as the only nuclear power in the Middle East. According to a story posted on the newspaper's Web site, U.S. officials disclosed the information as a caution to Israel's enemies amid heightened tensions in the region and concern over Iran's atomic program. The newspaper said two U.S. administration officials described the Israeli modifications and an Israeli official confirmed it. All three asked not to be identified. According to the U.S. officials, Israel modified nuclear warheads to fit the widely used Harpoon cruise missile. They would be carried on three diesel-powered submarines delivered by a German builder at the end of the last decade. An Israel Navy Web site said the submarines carry Harpoon missile but does not give details on the warheads. Deployed by the U.S. Navy (news - web sites) since 1977, the Harpoon is in the arsenal of 28 nations. Israel has 120 Harpoons capable of submarine launch, according to various researchers. That version is 15 feet long and weighs 1,500 pounds with a range of 70 miles or more. It can carry a 488-pound warhead. A book published by the Carnegie Endowment for International Peace in 2002 said Israel was attempting to arm its submarines with nuclear-tipped cruise missiles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icek Re: IZRAEL UDERZY SIE W CZOLO? IP: 68.164.31.* 12.10.03, 02:32 Izrael jest wielki, i nam wszystko wolno bo jestesmy narodem wybranym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowisz Re: IZRAEL UDERZY SIE W CZOLO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 12:25 Gość portalu: Icek napisał(a): > Izrael jest wielki, i nam wszystko wolno bo jestesmy narodem wybranym. Kto daje tobie prawo poniżania innych, ty jesteś tylko człowiek a udajesz nadczłowieka. Komu chcesz dorównać, a może chcesz nie tylko dorównać ale nawet wywyższać się? 1Mch 2:63 BT "dziś się wywyższa, a jutro już go się nie znajdzie, bo powrócił do swego prochu i przepadły jego zamysły." Dn 11:36 BT "Król będzie działał według swego upodobania; uczyni się wyniosłym i będzie się wywyższał ponad wszystkich bogów. Przeciw Bogu będzie mówił rzeczy dziwne i dozna powodzenia aż się wypełni gniew, bowiem to, co zostało postanowione, dokona się." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gluobiboulga Re: IZRAEL UDERZY SIE W CZOLO? IP: *.proxy.aol.com 12.10.03, 19:58 Tak. Mozna "wybierac" miedzy/: -Jezus Chrystus -Einstein -Engels i jego kolega -Beria -Sharon (charogne copyright AOUISSIR Fatima na forach francuskih) -Bob Dylan (moj ulubiony) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: IZRAEL UDERZY SIE W CZOLO? IP: *.alico01.fl.comcast.net 12.10.03, 04:02 A teraz powaznie: czy ty 'bk' wierzysz w to co piszesz??? Pytam sie calkiem powaznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak trzymać Re: IZRAEL UDERZY SIE W CZOLO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 11:53 Gość portalu: Icek napisał: > Izrael jest wielki, i nam wszystko wolno bo jestesmy narodem wybranym." > Gość portalu: Semper Fi napisał(a): >> A teraz powaznie: czy ty 'bk' wierzysz w to co piszesz??? Pytam >> sie calkiem powaznie... Wygląda to na syndrom "psychosis schizoaffectiva" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No przeciez nie tr Re: IZRAEL UDERZY SIE W CZOLO? IP: *.31.45.60.Dial1.NewYork1.Level3.net 12.10.03, 16:24 No przeciez nie trzyma sie glowic atomowych na okrecie podwodnym dla zabawy. No nie? I chyba nie uwierzysz ze taki okret ma za zadanie krecenie sie w kolko tylko po morzu martwym. Brrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ami Ciekawi mnie tylko jak mocno siedzi w siodle Muszarif? IP: *.proxy.aol.com 12.10.03, 02:32 Izrael, posiadający broń nuklearną nie ma przeciwnika wśród Arabów, a najbliższy kraj islamski z bronią jądrową to Pakistan. Hmm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Ciekawi mnie tylko jak mocno siedzi w siodle IP: *.dialup.sprint-canada.net 12.10.03, 02:47 Informuje, ze wojna z Arabami dopiero sie zacznie. Arabowie ja wygraja, choc wyjda z tego mocno wykrwawieni. Druga ziemia obiecana Zydow (Ameryka) niebawem zostanie wspomnieniem. Zydzi za resztki zlota beda z niej spieprzac do Izraela, gdzie zostana opluci a ich kobiety poniewierane. Pokoj ostatecznie zostanie podpisany, ale to bedzie oznaczalo koniec Izraela. Zydow Zostanie tyle, by usiasc i zjesc wspolnie obiad. Zydzi byli, sa i beda bici, a to ze obecnie bija wszystkich dookola, to tylko i wylacznie dzieki zydowskiej Ameryce, ktora te rozboje popiera i sama jak wiemy je szeroko ostatnio praktykuje. Rozboje te sa zreszta jak wiadomo z bojazni. Wniosek prosty -Zyd sie boi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Ciekawi mnie tylko jak mocno siedzi w siodle IP: *.abhsia.telus.net 12.10.03, 03:29 A czy Zydzi nia maja podstaw sie bac jezeli uwazasz, ze beda bici tak jak zawszy byli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Ciekawi mnie tylko jak mocno siedzi w siodle IP: *.dialup.sprint-canada.net 12.10.03, 03:54 Gość portalu: kr napisał(a): > A czy Zydzi nia maja podstaw sie bac jezeli uwazasz, ze beda bici > tak jak zawszy byli? Na zlodzieju czapka........ Uwazam ze powinni sie bac, bo to co wyrabiaja z narodem palestynskim przechodzi wszelkie ludzkie morale, gdzie armia strzela z powietrza do bezbronnych dzieci i nie tylko. Ten kto okupuje, terroryzuje i to jawnie w dodatku, na szczeblu najwyzszym, bo panstwowym, wg. mnie zasluguje na terror w odwecie. Chce Zyd straszyc, niech umie tez sie i bac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ales ty pomylony, nazisto. To z zalu po Adolfie? IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 03:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloubi Re: Ciekawi mnie tylko jak mocno siedzi w siodle IP: *.proxy.aol.com 12.10.03, 20:05 Nieprawda. Pisac w 2003 ze zydzi "sa biedni,bici" znaczy ze autor tych slow niczego nie zrozumial z histori i przeszlosci tej rasy. Moj "post" abolutnie nie jest "potakiwaniem" zabijania 8-etnich dzieci, zucajacych kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A kolejny to INDIA, ktorej wahabici z Pakistanu IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 03:29 juz zdazyli dopiec. I India ma swiezy pakt wojskowy z USA. Pakistan NIC nie bedzie probowal zrobic, bez wzgledu na to, kto w nim rzadzi - za bardzo ekonomicznie umoczony w Commonwealt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ararabski kochanek Re: A kolejny to INDIA, ktorej wahabici z Pakista IP: *.ma.charter.com 12.10.03, 03:53 Gabrsiu Casey, to Ty? Nareszcie, ilem ja spermy namarnowal czekajac na Ciebie!!! Slicznosci Ty moje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie jestem Arabem. Zatrzymaj sperme na arabski zad IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 05:51 A poza tym wole zwiazki hetero... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul666 Re: Izrael uderzy na irańskie cele nuklearne? IP: *.proxy.aol.com 12.10.03, 02:47 Czas otworzyc Oswiecim i tym razem zkonczyc z rzydami na dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Izrael uderzy na irańskie cele nuklearne? IP: *.proxy.aol.com 12.10.03, 06:50 Co by tu nie pisac i nie mowic ale tak jak Zydowki to zadne kobiety na swiecie tak dobrze dupy nie daja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Izraelskie hultajstwo!!! IP: *.bchsia.telus.net 12.10.03, 02:52 Prosze, jak sie rozbisurmanili!!! Jak za dawnych czasow komuny; kazdy siedzi cicho i sie boi wychylic. Mieszkam na Zachodzie od lat i widze degrengolade. Jeszcze bardziej niz Polacy lubia ciepelko i spokoj. Byle ich nie dotyczylo. A ja mie chce umierac za Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Izraelskie hultajstwo!!! IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 12.10.03, 03:22 Gość portalu: Kanadol napisał(a): > Prosze, jak sie rozbisurmanili!!! > Jak za dawnych czasow komuny; kazdy siedzi cicho i sie boi > wychylic. > Mieszkam na Zachodzie od lat i widze degrengolade. Jeszcze > bardziej niz Polacy lubia ciepelko i spokoj. Byle ich nie > dotyczylo. > A ja mie chce umierac za Izrael. Oj holoto, holoto. Czytalem ,ze bezposrednio przed II wojna swiatowa antysemityzm byl najbardziej widoczny nie w Niemczech, ale we Francji. Wynikiem tego antysemityzmu byla wspolpraca rzadu Vichy w wydawaniu zydow w rece niemcow. Niemiecki okupant nalegal, aby francuzi zwolnili tempo, poniewaz przy technologii jaka wtedy dysponowano, krematoria byly za malo wydajne. Mysle, ze wielu "dyskutantow" na tej stronie, czuloby sie we Francji jak u siebie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Jestes niesmaczny IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 12.10.03, 03:40 Czasami trzeba zjesc cos niesmacznego,aby organizm funkcjonowal poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Dietetyk? IP: *.ifn-magdeburg.de 12.10.03, 13:19 To cos nowego. Po co w ten sposob? Proponuje od razu podpowiedziec Polsce ze za wyrzadzone krzywdy nalezy zaatakowac - najpierw Francje potem Niemcy.. Oczywiscie Rosje tez. (z oszczedzeniem oczywiscie Bialorusi bo tam nikt nie wie co sie dzieje i jakas czesc narodu zydowskiego moze jeszcze cierpiec...) USA nam pomoze- nie ma sie wiec o co martwic a nasze technologie rozwina przy okazji inwestycji w przemysl zbrojeniowy.. Podupadajacy internet ruszy pelna para w ramach kontaktow z odleglym przeciez sprzymierzencem. Kobiety cieszcie sie przyjada - nowi silni chlopcy odhodowani na zdrowym miesku z hasajacych wciaz po preriach krowek.. W miedzyczasie rozwinie sie tez (w Polsce) przemysl nuklearny bo u nas nie ma wiatru - nie ma rzek i wody a to bedzie najlepsze rozwiazanie i przy okazji jedyne mozliwe najlepsze zabezpieczenie i gwarant pokoju...I od razu problem gornikow tez sie rozwiaze bo USA ich wykwalifikuje jak obchodzic sie z paliwem jadrowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Izraelskie hultajstwo!!! IP: *.dialup.sprint-canada.net 12.10.03, 03:59 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Oj holoto, holoto. Czytalem ,ze bezposrednio przed II wojna > swiatowa antysemityzm byl najbardziej widoczny nie w Niemczech, > ale we Francji. Wynikiem tego antysemityzmu byla wspolpraca > rzadu Vichy w wydawaniu zydow w rece niemcow. Niemiecki okupant > nalegal, aby francuzi zwolnili tempo, poniewaz przy technologii > jaka wtedy dysponowano, krematoria byly za malo wydajne. > Mysle, ze wielu "dyskutantow" na tej stronie, czuloby sie we > Francji jak u siebie w domu. Ty sie lepiej dowiedz kiedy i dlaczego Hitler zaczal palic Zydow, skoro krematoria tu wspominasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Izraelskie hultajstwo!!! IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 12.10.03, 04:30 Gość portalu: U napisał(a): > Gość portalu: Wojtek napisał(a): > > > > Oj holoto, holoto. Czytalem ,ze bezposrednio przed II wojna > > swiatowa antysemityzm byl najbardziej widoczny nie w > Niemczech, > > ale we Francji. Wynikiem tego antysemityzmu byla wspolpraca > > rzadu Vichy w wydawaniu zydow w rece niemcow. Niemiecki > okupant > > nalegal, aby francuzi zwolnili tempo, poniewaz przy > technologii > > jaka wtedy dysponowano, krematoria byly za malo wydajne. > > Mysle, ze wielu "dyskutantow" na tej stronie, czuloby sie we > > Francji jak u siebie w domu. > Ty sie lepiej dowiedz kiedy i dlaczego Hitler zaczal > palic Zydow, skoro krematoria tu wspominasz. O Boze. Ales mnie zlapal. A gowno mnie obchodzi data rozpoczecia,jak to ladnie nazwales "palenia zydow". Pomyslales?. PALENIE ZYDOW...........hmmmm? Mowilem o antysemityzmie na ktory ty cierpisz i o komforcie jakiego bys zaznal mieszkajac we Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Wszyscy sie tak tym podniecaja IP: *.ifn-magdeburg.de 12.10.03, 13:29 a ja jestem tylko gosposia i i tak wiedzialam, ze taki bedzie nastepny ruch. Ze cala uwaga obu stron skoncentruje sie na Iranie. To bylo naprawde do przewidzenia. To skad te wszystkie emocje? Dlaczego tak latwo to przewidziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Panie Wojtku - prosze sie na mnie nie zloscic.. IP: *.ifn-magdeburg.de 12.10.03, 15:35 po panskich (panskich?) oswiadczynach jestem b. przyjaznie nastawiona ale tak nie mozna pisac.. dzieki naprawde przejmujacej wystawie w muzeum na place des Invalides Europa ma jedno z lepszych swiadectw Holocaustu bo malo kto tak naprawde jezdzi do Oswiecimia... Troche Pan przegina... Chyba dawno nie byl Pan we Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A chce pani nowego Chomeiniego, pani ANko? IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 18:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Adolfa znowu bronisz? A moze bys do Norymbergii? IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 18:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Do moich adwersarzy! IP: *.alico01.fl.comcast.net 12.10.03, 04:17 Moi drodzy, w tej chwili na FX 'leci' film pelnometrazowy "X- files". I powiem Wam, tak samo swietnie sie bawie ogladajac ten film, jak i czytajac wasze odkrywcze komentarze :-))) Zielone pozaziemskie zydowskie ludziki sa wsrod nas i szykuja nam zaglade... Agent Molder :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO SEMPER A PO FILMIE SKOMENTUJ;Syjonizm i nazizm http://www.iap IP: *.cable.mindspring.com 12.10.03, 04:29 Syjonizm i nazizm www.iap.org/jewspal.htm bAW SIE DOBRZE! JA TO JUZ WIDZIALEM W NATURZE I NIE CHCE ABY PRZYDARZYLO TO SIE KOMUKOLWIEK I KIEDYKOLWIEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: A PO FILMIE SKOMENTUJ;Syjonizm i nazizm http: IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 12.10.03, 05:11 Goebels w akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHAMerykon ReUSA uderzy na irańskie cele nuklearne? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 12.10.03, 04:29 PRZECIEZ DZIECKO WIE ZE TO POLITYKA AWANTURNIKOW Z WASZYNGTONU A MOZE OLEK WYSLE GROM NA POMOC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;; MYLISZ SIE! TO FANATYZM LIKUDOWCOW W US IP: *.cable.mindspring.com 12.10.03, 04:31 Jaki Pana zdaniem był prawdziwy motyw interwencji? PROF.BRZEZINSKI - Uważam, że to była kombinacja głupoty i fanatyzmu. Głupoty u poszczególnych osób na wysokim szczeblu, tzn. bardzo uproszczona wizja świata, dodatkowo zaogniona przez obawy spowodowane zamachami 11 września. Z drugiej strony był fanatyzm grupy tzw. neokonserwatystów mających bliskie powiązania z partią Likud w Izraelu, z którą współpracowali od lat jeszcze przed przyjściem do władzy. Neokonserwatyści dostrzegli okazję do rozwalenia Iraku - najsilniejszego państwa arabskiego - żeby wzmocnić pozycję Izraela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zydek Maly Re: MYLISZ SIE! TO FANATYZM LIKUDOWCOW W US IP: *.ma.charter.com 12.10.03, 05:01 Zydzi na Magadaskar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zydek Wiekszy Re: MYLISZ SIE! TO FANATYZM LIKUDOWCOW W US IP: *.ma.charter.com 12.10.03, 05:03 oj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zydek Duzy Re: MYLISZ SIE! TO FANATYZM LIKUDOWCOW W US IP: *.ma.charter.com 12.10.03, 05:04 hallaa mahhhalllaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLONUS Re: MYLISZ SIE! TO FANATYZM LIKUDOWCOW W US IP: *.proxy.aol.com 12.10.03, 06:31 Na Antarktyde kochany. Madagaskar to juz sprawa nie aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: MYLISZ SIE! TO FANATYZM LIKUDOWCOW W US IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 12.10.03, 05:01 Brzezinski "musi" miec racje. Przecierz to Polak z pochodzenia!!!Nie? Ale, ze jako doradca d/s bezpieczenstwa najbardziej nieudolnego Prezydenta USA,"nie czujac" realiow Bliskiego Wschodu, doprowadzil swym zlym doradctwem do rozbudowania dzialalnosci terrorystow islamskich w Europie/tak, tak/ i wlasciwie na calym swiecie, to juz drobiazg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: MYLISZ SIE! TO FANATYZM LIKUDOWCOW W US IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 12:56 Bo my pacyfiści nie lubimy historii tylko taką przerobiona papke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabi Re: Izrael uderzy na irańskie cele nuklearne? IP: *.prem.tmns.net.au 12.10.03, 05:33 NIKT czy jestes obrzezany, czy jestes tylko zwykle scierwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Izrael uderzy na irańskie cele nuklearne? IP: *.dyn.optonline.net 12.10.03, 06:17 Czytam te wypowiedzi i ciagle przesladuje mnie wspomnienie z dziecinstwa. W podstawowce bylem ciagle karany, za bojki z innymi dziecmi. Wytykano mi, podbite oczy kolegow, poprzecinane wargi, pokrwawione nosy...a ja nie moglem zrozumiec, dlaczego wychowawcy nie chca widziec zlosliwosci wyzadzanych mi przez innych, a widza tylko ich efekty . Moze dlatego wydaje mi sie, ze warto zastanowic sie; Co bylo przyczyna, ze Rzymianie podjeli tak desperacki krok i tak ogromny niewyobrazalnie wysilek i scieli okolo miliona zydow w latach 70-tych naszej ery. Technicznie to bylo bardzo trudne... Co bylo powodem, ze Hiszpanie tak sie zawzieli i tak strasznie ich przesladowali inkwizycja... Za co ich wyganiano z calej zachodniej Europy... Dlaczego tak chetnie wydawali ich Francuzi hitlerowcom, oraz dlaczego sami hitlerowcy tak bezwzgeednie ich tepili... Dlaczego Polacy maja urazy do Zydow...a teraz jacys Arabi sie desperuja... Mysle, zeby jednak Zydzi zastanowili sie nad soba, zanim faktycznie bedzie dla nich za pozno, bo naprawde moga zostac tylko wspomnieniem w historii swiata. Przykrym wspomnieniem. A szkoda tylko niewinnych ludzi, ktorzy "podczas palenia chwastow oddzielonych od zboza", splona takze. Tu mam na mysli tych naiwnych Amerykanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Izrael uderzy na irańskie cele nuklearne? IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 12.10.03, 06:40 Przyjmujac ten tok myslenia, nalezaloby sie zastanowic dlaczego polska i polacy byli od zarania dziejow przesladowani przez inne kraje? Dlaczego Polska znikala kilkakrotnie z mapy swiata? Dlaczego obok zydow w hitlerowskich obozach zaglady, niemcy masowo mordowali polakow? Moze polacy wedlug ciebie rownierz nie zasluguja na przetrwanie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Izrael uderzy na irańskie cele nuklearne? IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 12.10.03, 06:45 P.S. Mialo byc rowniez. Wynik dlugiej rozlaki z krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Malenka pomylka IP: *.ifn-magdeburg.de 12.10.03, 12:51 Polacy nie sa i nie byli masowo tepieni w krajach w ktorych przebywaja..Bo sie swietnie integruja- czasem nawet za bardzo...(Tak sie sklada, ze tak jakby jestesmy posrodku Europki- co akurat mieszkancy Izraela powinni w obecnej sytuacji rozumiec :))) A mowie tak bo jest smiesznie. Na tym forum mamy juz narod bohaterski. Okazuje sie ze Polacy ewentualnie jak gineli w czasie wojny (oczywiscie to sporadyczne przypadki) to byl to zaledwie znikomy procent narodu zydowskiego.. Wiec jak to jest ze jednoczesnie wszyscy laureaci NObla to tez Zydzi, czyzby przeczyli prawom statystyki czy tez bardziej wydajnie sie rozmnazali skoro tak skutecznie i doszczetnie ten narod gnebiono?.. Bo poza tym to w sumie tez jestem za likwidacja ognisk broni nuklearnej... Albo normalnymi kontaktami z Iranem - tak aby wiadomo bylo co tam sie dzieje.. Skoro Europa tak nie potrafi to fakt- ma problem.. Zreszta USA tez mogloby troche lepiej wiedziec skoro jest tak troskliwe i nawet nas (tych niewygodnych, krnabrnych Polakow pod skrzydla bierze..) No bo niektorzy z nas (Polakow) chcieliby ocenic skutecznosc a nie obietnice.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Anko, to nie Europa nie portafi...Sprobuj wjechac IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 18:50 do Iranu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: czytacz, nie mylić z czytelnik IP: *.turbonet.com 12.10.03, 08:15 Czy jedynymi książkami, które przeczytałeś w życiu były "Protokoły Mędrców Syjonu" i "Mein Kampf"? Podręczniki psychologii opisują liczne przypadki, w których oprawca przypisuje ofierze jak najgorsze cechy, w celu usprawiedliwienia swojego postępowania w oczach własnych lub cudzych. Zastanów się nad tym co napisałeś,bo jest to jeden z najbardziej nieludzkich sposobów osądzania. Sąd nad ofiarą zamiast nad oprawcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A CZEMU ciebie winiono? Z ZAWISCI, man, Z ZAWISCI! IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 18:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt RABI TY MNIE NIE OBRAŻASZ, TY MI PRAWISZ KOMPLEMEN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 13:02 TY Odpowiedz Link Zgłoś
urtic Re: Izrael uderzy na irańskie cele nuklearne? 12.10.03, 09:15 No to chyba sie zacznie! ALe jakos nie slychac zeby Iran mial plan zaatakowania miejsc przechowywania broni N, w izraelu, skad ten pospiech ze strony dziadka szarego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: trzeba konczyc juz czas bo lata lecą! IP: *.ec.zgora.pl 12.10.03, 09:40 Mysle ze nastał czas by pokazac arabom gdzie ich miejsce, powinni znac swoje miejsce w szeregu.Jesli izraelici nie zrobia z nimi porzadku dzis, to wieki potrwa terroryzm . Arabów wywalic z palestyny i jerozolimy , jesli nie umia współzyc to na pustynie z nimi dla dobra ludzkosci. W tym zwariowanym swiecie rzadzi silniejszy i to powinni zroumiec arabowie nie jestem za izraelem ze oni sa tacy dobrzy ale oni sa na pozycji wygranej a dlazcego wygranej? poprostu okazali sie madrzejsi , wiec dla dobra nas wszystkich niech sie stanie to co ma sie stac z palestynczykami a za piecdziesiat lat nikt nie bedzie pamietal ze byl taki naród ,zostanie grupka etniczna jak u nas np.jaks grupka etniczna jest a jest ich wiele i z czasem sie asymiluja albo niech spadaja do iranu czy syrii . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CGN Re: Izrael uderzy na irańskie cele nuklearne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 12:05 Szaleniec Busz z morderca Szaronem (rzeznikiem Bejrutu) chca rozpetac nowa wojne swiatowa. A Polska wciaz toleruje u siebie ambasady izraela i usa... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirgizi Re: Izrael uderzy na irańskie cele nuklearne? IP: *.cable.wanadoo.nl 12.10.03, 12:19 Nie przesadzaj. Nie mozemy nagle zerwac kontaktow dyplomatycznych. Przeraza mnie natomiast, ze potomkowie ludzi, ktorzy przezyli Holocaust teraz chcieliby wymordowac swoich sasiadow i nikt sie temu nie przeciwstawia... a wydawaloby sie, ze Izrael powinnien szanowac pokoj. Jakie to wszystko smutne. A smuci mnie jeszcze bardziej to, ze wiekszosc Polakow jest tak bezkrytyczna w stosunku do USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt KIRGIZI A MNIE PRZERAŻA BRAK WIEDZY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 13:25 Pisałem już o tym wczoraj, kto jest odpowiedzialny za ten konflikt i to nie jest Izrael. Przeczytaj sobie post "palestyńczycy sami sobie winni" na pierwszej stronie. A tak wogóle to dlaczego uważasz, że Izrael ma ochote wymordować swoich sąsiadów. Przecież gdyby chciał to zrobić, to uczyniłby to już bardzo dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirgizi Re: KIRGIZI A MNIE PRZERAŻA BRAK WIEDZY IP: *.cable.wanadoo.nl 12.10.03, 13:39 Brak wiedzy? A coz daje Ci te pewnosc, ze posiadanie przez Izrael broni nuklearnej nie jest dla nas zagrozeniem, za to jesli panstwo arabskie taka bron posiada, to powinnismy drzec ze strachu? Czy Twoim zdaniem notoryczne lamanie przez Izrael postanowien ONZ jest w porzadku, ale juz Iran do tego prawa nie ma? Ja to nazywam hipokryzja! A do tego czy w Twojej glowce pojawila sie taka informacja, ze w Iranie studiuje i pracuje w swoim zawodzie wiecej kobiet niz w Polsce? Ale po co takimi drobiazgami sie przejmowac. Lepiej ulec psychozie strachy przed "duzym, zlym Arabem" Prawda jest taka, ze jesli bedziemy sie starali zyc w zgodzie z panstwami arabskimi, to i one beda zyc w zgodzie z nami, ale zdaje sie, ze ani Izrael, ani USA nie moga tego pojac. Kto mieczem wojuje od miecza gine. Slyszales kiedys o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt KIRGIZ PODSTAWOWE BRAKI W EDUKACJI MASZ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 14:01 1. Iran to nie jest państwo arabskie. Tam żyją Persowie. Zapamiętaj to raz na zawsze. 2. Jeżeli uważasz, że świat będzie tak samo bezpieczny po uzyskaniu broni nuklearnej, przez któreś z muziłmańskich państw BW, to twoja sprawa. Ja z głupotą nie będę polemizował. 3. Co daje mi pewność, że Izrael nas nie zaatakuje? Już ci odpowiadam. Otóż jak narazie to wszystkie wojny w tym regionie wywoływali Arabowie. I jak narazie nawet w czasie wojny Jom Kipur Izrel nie użył tej bronii. 4. Co do stachu, że jedno z państw muzułmańskich użyje broni masowej zagłady to mogę mieć podstawy, ponieważ w czasie wojny Irak-Iran taka bron była używana. 5. Postanowienia ONZ pierwsi zaczęli łamać Arabowie w 1948 r. 6. Z tymi kobietami to nie wiem o co tobie chodzi???????? 7. Co do tego miecza: otóż to Palestyńczycy zaczęli cały ten konflikt w 1948 r. Masz racje kto mieczem wojuje od miecza ginie. Tylko nie zapominaj kto ten miecz pierwszy wyciągnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . On zdradza zaawansowany DHIMMI SYNDROME ! IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 18:59 Wiecej: 213.92.16.98/ESW_articolo/0,2393,41028,00.html mypage.bluewin.ch/ameland/New.html mypage.bluewin.ch/ameland/Newintro.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bo Zydzi ani nie laduja w biurowcach, ani nie IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 18:55 wysadzaja sie w powietrze w autobusach miejskich, knajpach, szpitalach i na koncertach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Czytasz po angielsku? Przeczytaj to - to o twej IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 18:57 chorobie - dhimmi syndrome 213.92.16.98/ESW_articolo/0,2393,41028,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkmjkm Re: KIRGIZI A MNIE PRZERAŻA BRAK WIEDZY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 13:59 Nikt,jak tak bardzo wierzysz w ten Izrael,to się pakuj i im pomóż,a nie wstawiaj tutaj głodnych kawałków,że Izrael gdyby chciał to już dawno by Arabów wyniszczył.To jest taka sama logika jak w przypadku ZSRR kontra USA.Mieć potencjał do zniszczenia,to nie to samo co możliwość zniszczenia,gdyż Żydzi (przynajmniej w Izraelu) tej zawieruchy by nie przetrwali-Oni wcale nie są tacy miłosierni i humanitarni jakimi byś chciał ich widziec.Oni po prostu są wyrachowani i przestań wciskać stale to samo zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt DLACZEGO MAM TAM EMIGROWAĆ??????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 14:03 Przecież jestem Polakiem. No tak ale nie Wsząpolakiem. Rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkmjkm Re: DLACZEGO MAM TAM EMIGROWAĆ??????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 14:06 "Za wolność naszą i waszą.".Nic nie rozumiesz,tylko usiłujesz obrażać innych filozofie za "trzy grosze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt MASZ RACJE NIE ROZUMIEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 14:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt WIESZ CO, TO JEDŹ TAM I SIE WYSADŹ. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 14:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkmjkm Re: WIESZ CO, TO JEDŹ TAM I SIE WYSADŹ. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 14:46 Naprawdę nie rozumiesz!!!!! A wysadź się sam-co za głęboki tekst.Zamiast bronic Izraela jak niepodległości to chcesz unicestwiać innych.Jak coś Tobie nie pasuje to byś chciał usunąć oponenta jego własnymi rękmi.A fe,nie przyznawaj się do tego ,że jesteś Polakiem z takimi niehonorowymi tekstami.Ja też jestem Polakiem (a po Twoich tekstach jakoś mi nieszczególnie z tym dobrze),no chyba,że masz dwa paszporty,to wtedy odwołuję cały ostatni nawias. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: WIESZ CO, TO JEDŹ TAM I SIE WYSADŹ. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 15:28 A sugerujesz że jaki posiadam jako drugi? Po drugie ja naprawde nie rozumiem takich romantycznych gadek "za naszą i waszą wolność". Jakoś nikt nie chciał w przeszłości ginąć za Polskę, więc dlaczego jam mam ginąć za kogoś? Po trzecie wytłumacz mi jak chcesz walczyć za tą Palestynę? A po czwarte daj mi jedną konkretną odpowiedź: kto na kogo napadł jako pierwszy. Żydzi na Palestyńczyków czy kraje arabskie na nowe państwo Izrael? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirgizi A skad nowe panstwo Izrael... IP: *.cable.wanadoo.nl 12.10.03, 17:28 ... wzielo swoja ziemie? Nie chodzi o to kto zaczal. Chodzi o to, ze osadnicy Izraelscy buduja domy na ziemi, ktora do nich nie nalezy. Co wiecej uchwala ONZ nakazuje sie im wyprowadzic, ale poki co zadne z nielegaslnych osiedli izraelskich nie zostalo zlikwidowane. Chodzi rowniez o to, ze dzieki zachowaniu rzadu Izraelskiego i w konsekwencji odwetowi ze strony Palestymy ludzi, ktorzy byli przyjaciolmi teraz stali sie wrogami. Nie wspominajac o tym, ze wedlug oficjalnych ustalen Palestyma nie ma prawa do organizowania regularnej armii, co wiecej jej obywatele nie moga posiadac broni. Gdy po raz pierwszy Izraelskie wojska wjechaly na terytorium Palestyny ludzie do obrony mieli jedynie kamienie. Bezsilnosc rodzi frustracje a ta z kolei jest pozywka dla terroryzmu. W tym konflikcie tak na prawde nie ma zlych i dobrych. Przeraza mnie natomiast mysl, ze wycierajac sobie gebe terroryzmem jedno panstwo moze atakowac drugie, bez zadnych konkretnych dowodow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Z nadania Brytyjczykow zaraz po zakonczeniu I WW IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 19:05 A reszte to im Arabowie zostawili, gdy uciekali gdzie pieprz rosnie po nieudanej acz wielokrotnej agresji na Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ty jestes Polakiem? Za cholere nie wierze!!! IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 19:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkmjkm Re: Ty jestes Polakiem? Za cholere nie wierze!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 01:03 Jeżeli to było do mnie-to małej wiary człowiek jesteś.Rabin powinien nad Tobą popracować solidniej.Coraz więcej niewierzących w tym Izraelu to źle wróży Szaronowi ,oj,źle. Chciałeś zrobić ze mnie Araba -to się chyba nie uda.Arabowie nie są moimi idolami i nigdzie tego nie napisałem, ale Wy wiecie lepiej ,noi zawsze takie wspaniałe teksty o Państwie osaczonym.Różowo to tam nie jest,ale prowokujecie na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Obrazeni moga sie poczuc tylko durnie i antysemici IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 19:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Oni nie chca ich mirdowac. Oni chca miec swiety IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 18:52 spokoj!" A sasiedztwo wahabitow, zwlaszcza z bronia jadrowa, tego spokoju nie gwarantuje - wrecz przeciwnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt ŁaŁ NAWET NIE WIEM CO POWIEDZIEĆ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 13:44 A nie przeszkadzają tobie w Polsce takie ambasady jak: 1. Korei Płn - za łamanie praw człowieka? 2. Korei Płd - za to że to "wierny piesek USA"? 3. Białorusi - za to że rządzi tam dyktator, łamiący prawa człowieka? 4. Rosji - za to że brutalnie stłumiła powstanie w Czeczenii? 5. Wielkiej Brytanii - za to że uczestniczyła w wojnie w Iraku i trzyma pod butem Ulster? 6. Australii - za to że łamie prawa Aborygenów? 7. Francji - ze nie daje niepodleglosci Korsyce? 8. Hiszpanii - że zwalcza ruch Basków? 9. Chorwacji - że wywaliła Serbów z Krainy? Meksyku, Pakistanu, Indii, Łotwy, Estonii, Austrii, Chin, Syrii i jeszcze wielu innych. Nie chce mi się wymieniać każdego państwa z którym powinniśmy zerwać stosunki dyplomatyczne kierując się twoją logiką. Ale wtedy pozostałaby nam tylko autarchia. Trudno na durni nie ma rady, trzeba z wami żyć, to nie wasza wina tacy już przyszliście na ten świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirgizi Re: ŁaŁ NAWET NIE WIEM CO POWIEDZIEĆ? IP: *.cable.wanadoo.nl 12.10.03, 17:30 Zapomniales, ze powinnismy sami ze soba tez zerwac stosunki dyplomatyczne za do, ze wchodzimy w d... bez wazeliny USA i ze okupujemy czesc Iraku. Ale zanim innych ludzi zaczniesz wyzywac od idiotow najpierw zastanow sie nad samym soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . I z Holandia. Za tulipany,gejow,"trawe" i burdele IP: *.server.ntli.net 12.10.03, 19:07 Odpowiedz Link Zgłoś