ms.helga 16.10.03, 02:22 wlaze chylkiem, zeby fruwajacym przedmiotem latajacym przypadkiem nie oberwac, a tu... nic! Nikt sie nie bije. Szeryf tu byl i wszystkich zamknal??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drf Re: Co sie stalo!??? Postep ? 16.10.03, 02:39 dawno Cie nie bylo...:) Wojna Zewnetrzna juz zakonczona ale nie Wewnetrzna...Kazdy Sam sie bije...;)) PZDR drf Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Co sie stalo!??? Postep ? 16.10.03, 03:09 oooo doktorze:))) Klaniam sie w pas, czapkujac unizenie. Zaczynam podejrzewac ze te sesje psychoterapeutyczne odnosza za dobry skutek. Moze byc nudno... Odpowiedz Link Zgłoś
drf Nie ma obaw, to tylko cisza przed sztormem... 16.10.03, 03:30 Nowa reVVVolucja nadchodzi...;)jakiej Swiat jeszcze nie widzial... Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Nie ma obaw, to tylko cisza przed sztormem... 16.10.03, 04:11 drf napisał: > Nowa reVVVolucja nadchodzi...;)jakiej > Swiat jeszcze nie widzial... KREVVOLUCJA!??? Mmmm, Doktorze?? A moze i warto? Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Co sie stalo!??? 16.10.03, 02:44 ms.helga napisała: > wlaze chylkiem, zeby fruwajacym przedmiotem latajacym przypadkiem nie > oberwac, a tu... nic! Nikt sie nie bije. > > Szeryf tu byl i wszystkich zamknal??? helga czy chcesz sie dolaczyc do bicia....wiesz kogo,chcesz bronic czy byc rozjemca, ewentualnie kibicem? - odp chyba znam ale... Dzisiaj rzeczywiscie jakos cicho jojo siedzi spokojnie(poki co) inni sie nie licza ja tez jakos nie czuje dzisiaj "blusa" Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Co sie stalo!??? 16.10.03, 02:58 ooo 111 zydowska kurew mitomanke z wariatkowa wypuscili ale w zamian chyba zydowskiego popapranca joja zamkneli Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Co sie stalo!??? 16.10.03, 03:12 wesoly3 napisał: > ooo 111 > zydowska kurew mitomanke > z wariatkowa wypuscili > ale w zamian chyba > zydowskiego popapranca joja > zamkneli Ty niewesoly sie pewnie zdziwisz, ale przyjemnie mi sie zrobilo nawet na widok takiego popapranca jak ty. Chyba zbyt rzadko tu bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Co sie stalo!??? 16.10.03, 03:10 bam_buko napisał: > ms.helga napisała: > > > wlaze chylkiem, zeby fruwajacym przedmiotem latajacym przypadkiem nie > > oberwac, a tu... nic! Nikt sie nie bije. > > > > Szeryf tu byl i wszystkich zamknal??? > > helga czy chcesz sie dolaczyc do bicia....wiesz kogo,chcesz bronic czy byc > rozjemca, ewentualnie kibicem? - odp chyba znam ale... > Dzisiaj rzeczywiscie jakos cicho jojo siedzi spokojnie(poki co) inni sie nie > licza ja tez jakos nie czuje dzisiaj "blusa" Lubie jak sie bijecie, hihii. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Co sie stalo!??? 16.10.03, 03:40 ms.helga napisała: > bam_buko napisał: > > > ms.helga napisała: > > > > > wlaze chylkiem, zeby fruwajacym przedmiotem latajacym przypadkiem nie > > > > oberwac, a tu... nic! Nikt sie nie bije. > > > > > > Szeryf tu byl i wszystkich zamknal??? > > > > helga czy chcesz sie dolaczyc do bicia....wiesz kogo,chcesz bronic czy byc > > > rozjemca, ewentualnie kibicem? - odp chyba znam ale... > > Dzisiaj rzeczywiscie jakos cicho jojo siedzi spokojnie(poki co) inni sie n > ie > > licza ja tez jakos nie czuje dzisiaj "blusa" > > Lubie jak sie bijecie, hihii. wesoly kilku z glana zalatwil-radzi sobie dobrze,reszta uciekla ,boi sie wychylic ,lize rany jednym slowem cisza na "froncie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Co sie stalo!??? IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 16.10.03, 03:42 ms.helga napisała: > bam_buko napisał: > > > ms.helga napisała: > > > > > wlaze chylkiem, zeby fruwajacym przedmiotem latajacym przypadkiem nie > > > > oberwac, a tu... nic! Nikt sie nie bije. > > > > > > Szeryf tu byl i wszystkich zamknal??? > > > > helga czy chcesz sie dolaczyc do bicia....wiesz kogo,chcesz bronic czy byc > > > rozjemca, ewentualnie kibicem? - odp chyba znam ale... > > Dzisiaj rzeczywiscie jakos cicho jojo siedzi spokojnie(poki co) inni sie n > ie > > licza ja tez jakos nie czuje dzisiaj "blusa" > > Lubie jak sie bijecie, hihii. A ja lubie jak sie onanizujesz helgut!.Wiesz kije do bilarda sa tez roznej dlugosci nie uzywaj ciagle jednego.Mozna tez kreda posmarowac aby lepsze tarcie bylo.To tak w ramach doradctwa bo cie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Co sie stalo!??? 16.10.03, 04:08 Gość portalu: jojo napisał(a): > ms.helga napisała: > > > bam_buko napisał: > > > > > ms.helga napisała: > > > > > > > wlaze chylkiem, zeby fruwajacym przedmiotem latajacym przypadkie > m nie > > > > > > oberwac, a tu... nic! Nikt sie nie bije. > > > > > > > > Szeryf tu byl i wszystkich zamknal??? > > > > > > helga czy chcesz sie dolaczyc do bicia....wiesz kogo,chcesz bronic cz > y byc > > > > > rozjemca, ewentualnie kibicem? - odp chyba znam ale... > > > Dzisiaj rzeczywiscie jakos cicho jojo siedzi spokojnie(poki co) inni > sie n > > ie > > > licza ja tez jakos nie czuje dzisiaj "blusa" > > > > Lubie jak sie bijecie, hihii. > A ja lubie jak sie onanizujesz helgut!.Wiesz kije do bilarda sa tez roznej > dlugosci nie uzywaj ciagle jednego.Mozna tez kreda posmarowac aby lepsze > tarcie bylo.To tak w ramach doradctwa bo cie lubie. HEHEHEEEEE. Masz bardzo ciekawe kolezanki biorac pod uwage czego cie nauczyly w sprawach damskiej biologii. Na wszelki wypadek nie zapytam do czego one te kije basebolowe uzywaja. Jestes pewien, ze to Ziemianki? Odpowiedz Link Zgłoś