tirol1 21.10.08, 13:44 Wielki narodzie Amerykanski nażarty i naćpany nie wybieraj Tuskobamy żadnego cudu nie budiet nie idźta tą drogą please żal mi Ameryki pod wodzą Tuskobamy i świata mi żal prze tą lewicową zarazą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felusiak1 Odpowiedź Narodu Amerykanskiego 21.10.08, 13:57 Naród Amerykański nie potrafi po polsku. Po amerykańsku też duka i za cholerę nie rozumie apelu. Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Trzy byki w dwu zdaniach, felusiaku jeden 21.10.08, 14:15 Tak sie porobilo, ze ladne pare milionow Amerykanow potrafi "po polsku" i rozmawiac, i pisac, i w ryja przywalic. Na pewno wiecej, niz w Starym Kraju, gdzie rusyfikacja zdegradowala wiekszosc populacji, a kumaci wyjechali za granice. Z innej beczki, znalezienie choc jednego osobnika umiejacego "po amerykansku" chyba wymaga komisji zlozonej z tlumaczy z meksykanskiego na kanadyjski. Albo odwrotnie. Za to apel o olanie Obamy dla wielu tubylcow jest zrozumialy w kazdym jezyku, nawet felusiackim. Odpowiedz Link Zgłoś
iamhotep Re: Flock off 21.10.08, 15:27 rebiata. Narod amerykanski bedzie mial za prezydenta tego kogo mu nomenklatura wybierze a wam i tak nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Trzy byki w dwu zdaniach, felusiaku jeden 22.10.08, 01:04 bezportek napisał: > Trzy byki w dwóch zdaniach Jeke byky? Gdzie oni? Jak ty nie zrozumiał to powiec od razu a ja tobie wytłomacze. Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia My, Wielki Narod Wybrany 21.10.08, 15:51 Chetnie tu przyrzekamy ze Obamy nie wybieramy :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: My, Wielki Narod Wybrany 21.10.08, 16:37 Te 150 milionow na kampanie co ni z tego ni z owego tak szybko przyszly to od kogo.Podobno czesc przyszla z zewnatrz USA?????? Odpowiedz Link Zgłoś
franjo6 Re: Apel do Narodu Amerykanskiego 21.10.08, 20:49 Nieważne który wygra, ważne by nie lubił ruskich. Reszta mnie nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś