Gość: Wqrwiony2 [...] IP: *.crowley.pl 14.12.03, 21:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Hey, admin, to świństwo! Jak pieprzyłem IP: *.crowley.pl 14.12.03, 22:31 o Zydach, nie cięliście mnie - kiedy bluzgam na mordercę, to nagle przestępstwo - pzrynajmnie jako "koszerna' moglibyście być uczciwi i konsekwentni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Wiadomo juz co bedzie z sadamem IP: 200.232.137.* 14.12.03, 21:52 Bedzie czekal do pojmania buszow i wtedy nastapi konfrontacja,... Kurcze, ten Sadaaam to rowny facio, busz nie bedzie mial jaj na takie badanie zebow przed swiatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Wiadomo juz co bedzie z Ziutkiem - WARIATKOWO ! IP: *.server.ntli.net 15.12.03, 00:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saddam Re: Saddam złapany - podała iracka agencja IRNA IP: *.sympatico.ca 14.12.03, 22:45 Drodzy Państwo! Wygląda jednak na to, że mamy piekielnie krótką pamięć. Gdyby opierać się tylko na wypowiedziach i opiniach z ostatniego miesiąca, a nie mówię tu o opiniach "sprzedawców Polski", a o ludziach podobno z naszej strony, to cała ta heca z projektem konstytucji unijnej wygląda mniej więcej tak: Nooo, jeśli Miller jednak wywalczy w Brukseli swoje, to nie będzie tak źle. Zapomnieliśmy, drodzy Polacy, że konstytucja unijna jest tylko malutkim kwiatkiem do kożucha, że nasz los już dawno został przesądzony, w momencie, kiedy polscy "negocjatorzy" zgodzili się na "wejście do Unii", co poniektórzy zwali wiedząc, że łgają - "wejściem do Europy"! Zapomnieliśmy, że od początku rozmów z UE, kiedy jeszcze podobno nie było nic ustalone, Polska zaczęła nagle lecieć w dół, ze stale wzrastającą szybkością. Bo już wtedy za Polskę zabrał się SYSTEM! I może poza krótkim i sprawnie zlikwidowanym epizodem z rządem Jana Olszewskiego, cała reszta tak zwanych rządów III Rzeczypospolitej to już była część SYSTEMU. Na zewnątrz pokazywano nam jakieś rozmowy, jakieś negocjacje, obiecywano tyle, że aż nam dech zapierało z radości, a za kulisami od dawna działał SYSTEM, powoli ale systematycznie ogarniający, jak jakaś potworna ameba, nasz wymęczony długoletnimi rządami komunistów kraj. I nie tylko nasz kraj, ale nasze dusze! Niektórzy z nas wołali o tym głośno, przecież zmiany na gorsze widać było (i jest) na każdym kroku. Znaliśmy dokładnie ludzi, którzy nam Unię wciskali. Wiedzieliśmy, że nie można im powierzyć nawet najdrobniejszej sprawy, bo nas bezczelnie wykantują. Każdy, kto chciał, widział już dawno, że SYSTEM jest o wiele gorszy, niż to, od czego podobno uwolniliśmy się w 1989 roku. A jednak podświadomie odpychaliśmy te myśli od siebie! Oglądałem wczoraj stary polski film "Zakazane piosenki" Mieszkańcy Warszawy pocieszają się, "że wojna potrwa przecież tylko kilka miesięcy, że nam Alianci pomogą." Pomogli. Po sześciu latach i milionach zabitych. I pomogli tak, że z jednego szamba wpadliśmy w drugie! Teraz, z tą samą naiwnością pakujemy się w następne. Ale, oto stała się rzecz niesłychana! Unia, całkiem od niechcenia wymodziła jakiś, w założeniu tylko na próbę, projekt konstytucji. Ooo, wrzawa wokół projektu podobała się brukselskim komissarom! Spadła im prosto z nieba! Bo oto nagle wszyscy zapomnieli o przeszłości, o ostrzeżeniach, o SYSTEMIE zjadającym Polskę. Pamiętacie? Najpierw był krzyk na temat "Invocatio Dei"? Nieee. Zapomnieliście! Dziś już nikogo to nie obchodzi, nawet naszych eurobiskupów. Nie wspominając już o "użytecznych idiotach" od oo. dominikanów! Dziś wszyscy entuzjazmują się jakimiś "głosami dla Polski". Umieramy razem z Rokitą za Brukselę!!! Zgodziliśmy się praktycznie na całą konstytucję unijną, na podeptanie polskiej konstytucji, na poddanie się najgorszemu, totalitarnemu systemowi, no - z wyjątkiem tych "głosów dla Polski". I dadzą może biednemu Millerowi, "naszemu bohaterowi", jakiś ochłap, i wróci, jak - pamiętacie? Dokładnie rok temu? Z dźwiękiem fanfar, jazgotem mediów, łzami w oczach euroentuzjastów, którzy już, już myśleli, że oberwą od Polaków za łgarstwa! A tu nowe zwycięstwo Millera! Co tam Millera, zwycięstwo POLSKI! A System dalej działa i miele. Właśnie wchłonął "naszych jedynych obrońców, naszą nadzieję", Partię Giertycha Młodszego. Tylko im jeszcze buty sterczą. Wczoraj w Sejmie Kotlinowski pierwszy usłużnie wyskoczył "aby dać narzędzia panu premierowi Leszkowi Millerowi co do stanowiska w Brukseli", aby pomóc Millerowi "wygrać" - ale co? Następny propagandowy trick? A przecież znamy ten System jak własną kieszeń! Na każdej jego części znajomy ślad brudnej owłosionej łapy. Jęczeliśmy pod nim do niedawna. Mieliśmy go dosyć? Figę! Teraz pchamy się do jeszcze gorszego. Wzruszacie ramionami, nie widzicie tego? Nie wierzycie, że gorszy? - Pewnie, że nie - próbujecie mnie (czy siebie?) przekonać! Przecież kłopoty potrwają tylko kilka miesięcy, a potem to nam Alianci pomogą! Ano, pomogą. Już kiedyś pomogli. Niech nas dobry Bóg ma w swojej opiece! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Tereska Niech ci Bog rozum przywroci. Modle sie o to. IP: *.server.ntli.net 15.12.03, 00:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P64 Re: Saddam złapany - podała iracka agencja IRNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 01:58 Nachlałeś się? Koran ci na to pozwala? Naćpałeś sie jakiejś chemii? Ześwirowałeś? Jesteś kochankiem jakiegoś araba w tej Kanadzie i popisujesz się przed nim i jego kolegami? Podpisujesz sie Saddam - więc sie pewnie z tym zbrodniarzem utożsamiasz... Jesteś schizolem? Potem piszesz "my" o Polakach... I co to za Polacy z IP: *.sympatico.ca ? Wymądrzasz się, ale coś durnowato pieprzysz o Unii i Europie ... Czy ty, lachociągu mahometański w ogóle wiesz gdzie jest Europa? To tam, na mapie twojej arabskiej pustyni trochę w górę i na lewo. Bo to takie niebieskie na lewo - to morze Śródziemne...Co ty nam tu za kity wciskasz? Ale bełkoczesz - próbuje złapac w tym jakis sens, ale go brak. Spadaj, wale korbowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczek Re: Saddam złapany - podała iracka agencja IRNA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.03, 23:10 K A T O L I C Y !!! az, mi go szkoda, a temu co nie to kawal skurwysyna polaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Mam byc szczery? Mnie tez. Jako zabiedzonego IP: *.server.ntli.net 15.12.03, 00:07 starca. Niemniej zla krew mnie zalewa, gdy pomysle, co ten zabiedzony starzec w ciagu swoich siedemdziesieciu paru lat zycia zrobil! Odpowiedz Link Zgłoś
qndzia Mam byc szczery? 15.12.03, 00:30 Miałam przyjemność być w Iraku ze dwa razy z dziesięć lat temu. To jest kraj, który powinien, dzięki ropie naftowej opływać bogactwem, miodem i mlekiem. To jest naród 15 mln nierobów, złodziejaszków (nie staram się ich obrażać, taka jest prawda). Pasuje im leżenie do góry brzuchem za petrodolary. Nie staram się obrazić irakijczyków!!! Mon Papa był dyrektorem w Polskiej firmie budującej autostrady w Iraku i twierdził, że ulubionym zajęciem Irakiczyków była praca na stróżówce, w roli ciecia. Będąc w Iraku byłam świadkiem wypadku samochodowego, z udziałem naszych znajomych. Na posterunku policji (wszędobylskim) po prośbie o pomoc, o wskazanie drogi do szpitala okradli nasz samochód ze wszystkiego co w nim było. Irak to prymitywny kraj, prymitywnych mieszkańców. Trzeba im pomóc. Amerykanie jednak pomogą im pompując ich w dupala za ich ropę. W 19 wieku amerykanie importowali sobie murzynów do pracy niewolniczej. Teraz będą sobie importowali iracką ropę. Proste? Tak proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A ja pracowalem dla Dromexu i Cekopu, a wiec IP: *.server.ntli.net 15.12.03, 02:15 skonczmy ten temat, dziecko. Bo zapewne znam i nazwisko tatusia. I jego pozycje w POP PZPR. Coz, ja bylem tylko tlumaczem...I w Basrze. I w Naziriji. Nb. Irak liczy ok. 24 mln mieszkancow (bez wychodztwa) nie zas 15 mln. - 9 mln. to nawet wg. Busha Bushowskiego Amerykanie w ciagu pol roku nie wytlukli... Odpowiedz Link Zgłoś
qndzia nie chlaj chłopie tyle 15.12.03, 00:14 Tylko nie chlaj tyle i nie pisz na internecie. Albo chlaj i nie pisz na internecie. Saddam to taki współczesny Hitler. I co się plujesz, wymyślasz jakieś szkoda, nieszkoda? Taki tandetny fragles powinien mieć ustawowo zabroniony dostęp do interku. Ale w życiu jest tak, że empirystyka zwycięża, więc za[ewne zachlejesz się na trupa zanim napiszesz jakikolwiek głupi post na tym forum. Fuck u and have a nice day. Ty matole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: nie chlaj chłopie tyle IP: 66.189.0.* 15.12.03, 00:45 Moj poprzedni post usunieto jakoby ... cos tam zlamal Nie chodzi mi o Saddama czy Busha, jeden wart drugiego. Zalezy kto mawladze i sile. Zawsze tak bylo i bedzie. Natomiast, co mnie uderza Sa pewne tematy, Arabowie, Zydzi ... Wypelzaja gnidy, ktore pieja z zachwytu nad Zydkami albo niezwyciezonymi Amerykanami. Przyklad-niejaka ANka, co to takiego? Kobieta? Pies czy bies? Nie mozna byc zaslepionym ideologia, jesli atakujesz przeciwnika, atakuj jego poglady nie jego samego. Bo on moze byc na przyklad garbaty. To swoje krotkie polecam wszelkim, ktorzy uzalaja sie na belkot na tym forum. Qundzia ... mac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: nie chlaj chłopie tyle IP: *.ifn-magdeburg.de 15.12.03, 01:25 argument psa. Poprzedni post pod moim cyt. (ANka - ile dzis mialas orgazmow?) No comments :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bo to PIES NA KOBIETY. Ale wirtualny, bo w realu IP: *.server.ntli.net 15.12.03, 02:17 mu i nie staje, i..nie dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Bo to PIES NA KOBIETY. Ale wirtualny, bo w re IP: 66.189.0.* 15.12.03, 03:28 no bo ANka pi .. lisz jak nawiedzona. A Gabrysia O'(C)z Nottingham czy mi staje czy nie staje nigdy sie o tym nie przekona, od staroci sa archeolodzy, ja jestem biologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ale ja nie jestem GAYEM. Slubu ze mna w Kanadzie IP: *.server.ntli.net 15.12.03, 03:34 nie wezmiesz... Pros o reke waszego premiera. Moze nie odmowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Ale ja nie jestem GAYEM. Slubu ze mna w Kanad IP: 66.189.0.* 15.12.03, 03:36 A czemu w Kanadzie? To juz jakas obcesja na punkcie kraju klonowego liscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: nie chlaj chłopie tyle IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.03, 09:11 Andzia!Odwyk sie nie udal?Nadal nurkujesz w tym towarzystwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Among THESE are the others IP: *.ifn-magdeburg.de 15.12.03, 11:41 A co do Andzi - to odpisze gdzies indziej :) `odwyk´ to bylo w imie pracy i z powodu choroby. Nie programowo.. Nieczesto, jednak czasem, mozna tu wpasc na kogos z kim sie da pogadac. Nie wszyscy maja jednakowy kontakt z Polska. Szoda mi tych co musza to podajace sie za polskie - lecz nim nie bedace - ble,ble, czytac. Zreszta kto to mowi :) Pozdrowienia... A propos genow- nie zapomnialam... nie boj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Saddam złapany - podała iracka agencja IRNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 00:30 A mnie go szkoda DOKŁADNIE tak samo, jak jemu szkoda tych, których kazał zastrzelić, rozpuścić w kwasie, zagazować, zrzucic z dachu, rozerwać granatem- to znaczy : wcale! Nie szkoda ci rodzin tych, których wymordowano? I ostrożniej z wyzywaniem od skurwysynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: Saddam złapany - podała iracka agencja IRNA IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 15.12.03, 01:59 Odpowiadasz na : Gość portalu: Tom napisał(a): > A mnie go szkoda DOKŁADNIE tak samo, jak jemu szkoda tych, których kazał > zastrzelić, rozpuścić w kwasie, zagazować, zrzucic z dachu, rozerwać granatem- > to znaczy : wcale! Nie szkoda ci rodzin tych, których wymordowano? > > I ostrożniej z wyzywaniem od skurwysynów. >>>I dac takiemu TOMusiowi wladze..... >>>Toz to po paru latach przy wladzy WSZYSCY by go od tychsynow wyzywali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSZOWSKI TO KUURR BUSZOWSKI DLACZEGO UWAZASZ ZZŻE ZŁAPANIE SADDAMA IP: *.netfriend.org / *.netfriend.org 15.12.03, 11:55 To twoja osobista kleska? Dlaczego jest tobie go zal? Przeciez ty dowodzisz, że niczego nie wiesz o tym człowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSZOWSKI TO KURRW BUSZOWSKI DLACZEGO UWAZASZ ŻE ZŁAPANIE SADDAMA IP: *.netfriend.org / *.netfriend.org 15.12.03, 11:56 To twoja osobista kleska? Dlaczego jest tobie go zal? Przeciez ty dowodzisz, że niczego nie wiesz o tym człowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P64 Pewnie twój tatuś żałował Hitlera i Himmlera... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 02:17 ...u ciebie w rodzinie, miłość do zbrodniarzy jest dziedziczna? Ciekawe z kim się puściła twoja mamusia, że poczęła aż tak debilnego skurwysyna? Jesteś żywym argumentem za aborcją, bo twoje dzieci bedą jeszcze bardziej kretyńskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Pewnie twój tatuś żałował Hitlera i Himmlera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 04:07 Piszesz do mnie??!! Coś mi się zdaje, że nie zrozumiałeś, co piszę, kładę to więc na karb nieporozumienia. Przecież pisze wyraznie (jak widać niektórzy muszą miec krótsze i prostsze teksty przed nosem , żeby zajarzyć), ze nie żałuję Saddama ani trochę, odpowiadając na post "polaczka". Tak więc zostawiam "debilnego skurwysyna" bez należnej odpowiedzi z dwóch powodów- poniżej pewnego poziomu staram sie nie schodzić, po drugie, ide spac. No i traktuję ten zdumiewający post, jako "friendly fire", bo jesteśmy po tej samej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI ReTOM tobie nie grozi zejscie ponizej pewnego ... IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 16.12.03, 04:00 >>>poziomu,ty jestes na najnizszym jako BURAK IDIOTA !!!! >>>>A we friendly fire to najlepsi sa AMERYKANCE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Ty zas glosujesz na Sharona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 08:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody DrugieWatergate-czytaj 50/50 IP: *.Astral.Lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 15.12.03, 01:18 Kwestia tego czy mozna wierzyc temu co pokazuje i mowi telewizja.Prawda jest taka,ze USA i ta cala wojna potrzebowala sukcesu na miare schwytania Saddama.Teraz bedzie toczyl sie proces i zamydli to nam wszystkim oczy.Ja nie jestem przekonany,dla mnie to nawet badania DNA moga zostac sfalszowane i Saddam moze i gdzies zyje,nie wierze ze nie ucieklby z Iraku(dowiemy sie o tym za pare lat).A jesli nawet to akcje militarne sie nie zakoncza i nie rozwiaze to wielu problemow tej wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: DrugieWatergate-czytaj 50/50 IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 15.12.03, 02:07 Gość portalu: somebody napisał(a): > Kwestia tego czy mozna wierzyc temu co pokazuje i mowi telewizja.Prawda jest > taka,ze USA i ta cala wojna potrzebowala sukcesu na miare schwytania > Saddama.Teraz bedzie toczyl sie proces i zamydli to nam wszystkim oczy.Ja nie > jestem przekonany,dla mnie to nawet badania DNA moga zostac sfalszowane i > Saddam moze i gdzies zyje,nie wierze ze nie ucieklby z Iraku(dowiemy sie o tym > za pare lat).A jesli nawet to akcje militarne sie nie zakoncza i nie rozwiaze > to wielu problemow tej wojny. >>>Zgadzam sie CALKOWICIE !!!Historia w przeszlosci pokazala ze PROPAGANDZIE USA wierzyc nie mozna.Przed wyborami ekipie BUSHA potrzebny jest SUKCES i takowy nalezalo spoleczenstwu amerykanskiemu pokazac.A tu jak na zlosc miesiac listopad wypadl NAJGORZEJ w paromiesiecznej OKUPACJI IRAKU/ponad stu zabitych zolnierzy i piec straconych helikopterow/.Najblizsze 3-4 tygodnie pokaza ,czy sytuacja w Iraku bedzie sie stabilizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patton TOM JESTES GLUPSZY OD JAGIELSKIEGO IP: *.proxy.aol.com 15.12.03, 02:30 Czy mozna byc glupszym od Jagielskiego z TVP? Mozna! Pierwszym polskojezycznym debilem 2003 roku zostaje TOM, efekt medyczny awarii inkubatora. Drugie miejsce zajmuje schizofremik z zespolem downa podajacy sie jako bush bushowski alias debil debilny. Gratulacje debilom roku prosimy wysylac na adres: Szpital Nerwowo i Umyslowo Chorych Odzial Popierdolonych Szczegolnie pododdzial: przypadki beznadziejne Pruszkow- Tworki, woj. mazowieckie Prosi sie jednoczesnie o niewysylanie kart zyczeniowych, poniewaz zagrazaja one bezpieczenstwu chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P64 TOM JEST GLUPSZY OD B.B.? - DWA BURAKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 02:42 Z GABCZASTYM ZWYRODNIENIEM MÓZGU. Do Tworek ich nie przyjmą, to przypadki weterynaryjne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Cos ci się poje..ło, Patton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 03:52 Pisałem juz dzisiaj o bezsilnej wściekłości lewaków i miłośników Saddama- odezwał się jeden z nich. Dlaczego przyjął amerykański nick? Schizofrenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom To na jednym wózku jedziemy, Patton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 04:12 Jak będę na zabiegach, przesyłkę odbierze współpacjent- Patton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: Tom, nie zaczepiaj mnie nawet na przystanku... IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 16.12.03, 04:11 >>>T R A M W A J O W Y M !!!! Tramwaja lepiej sie czep !!! :}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P64 Re: rada dla debila B. Buszowskiego: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 02:53 Wykop sobie norę w ziemi,zapuść wąsy i brodę, sraj pod siebie i powtarzaj: "jestem very important person, jestem mądry, jestem inteligentny". Może do czegoś dojdziesz? Saddamowi sie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: rada dla P64------SKOCZ MI !!! :}}}}} IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 16.12.03, 04:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: DrugieWatergate-czytaj 50/50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 03:31 To znaczy, co- że niby to nie Saddam? czy może amerykanie czekali z aresztowaniem na odpowiedni moment? Chyba was trawi antyamerykańska obsesja, wszędzie spiski CIA ... czy naprawdę każda okazja jest dobra , zeby strzyknąc jadem w stronę USA? nawet tak wspaniałe zwycięstwo, jak schwytanie tego zbrodniarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patton TOM NIE CZARUJ IP: *.proxy.aol.com 15.12.03, 06:45 Tom! Wyluzuj, nie mozna tak diametralnie zmieniac pogladow w ciagu kilku godzin. Najpierw pisales jakies proirackie i antyamerykanskie bzdety, ze to co sie dzisiaj stalo to koniec Ameryki a teraz gratulujesz Ameryce sukcesu. Jestes jak Hyde i Jekyll. Masz wyrazne rozdwojenie jazni. Przypominasz mi tych wszystkich glupkow nastoletnich co w dniu wybuchu wojny, osiem miesiecy temu, nosili portrety Husajna w demonstracjach antyamerykanskich przed ambasada USA. Kilku cwaniakow arabskich z wasiskami jak Saddam podjudzalo ten bezmozgowy tlum debilo-pacyfistow krzyczacych slodkopierdzace hasla w stylu ,,rece precz od wolnego narodu irackiego". Dopiero kiedy szczynopije zobaczyly jak ,,wolni Irakijczycy" jezdza na glowce pomnika ,,ojca narodu" to szybko zmienili zdanie. Ja dlatego pozwolilem sobie podpisywac sie jako ,,Patton", bo tak jak ten wielki bohater naszych dziejow mam konserwatywny i zawsze brutalnie wrogi stosunek do wszelkiego robactwa dyktatorskiego. Dzieki takim ludziom jak Patton moge dzisiaj nazwac Kwasniewskiego lewitujacym sloikiem smalcu i nikt mnie za to nie aresztuje. Wszyscy sie lituja nad ta gnida arabska, ktorej zolnierz zagladal do geby. Himmlerowi pewien glupi Anglik zaufal i nie zbadal mu zebow. Dlatego ten bandzior uniknal sprawiedliwosci. Rzeznik z Bagdadu na szczescie trafil na Amerykanow! Mam nadzieje, ze poza kamerami dali mu taka sciezke zdrowia jak 50 lat temu Hansowi Frankowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Patton, czy cie naprawdę poj..ało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 11:47 Nie potrafisz czytac najprostszych tekstów? Nie odróżniasz mojego tekstu od cytatu, z którym polemizuję? Czytasz tylko nagłówki przywołujące przedmiot polemiki? Wiesz, co - nie chce mi sie z tobą gadać. Przeczytaj sobie (powoli, możesz sylabizowac, spytac kogos bardziej wyedukowanego, wszystko, co napisałem w tej dyskusji). Zmień nick, bo sie gen. Patton w grobie przewraca- on jednak był bystrzejszy i nie strzelał na oślep, po swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patton BELKOTU NIE DA SIE SYLABIZOWAC IP: *.proxy.aol.com 15.12.03, 17:37 Twoj belkot chlopie jest nierozczytywalny i zejdz wreszcie z internetu, bo juz od twoich arcywsiurskich komentarzy ludzie zygaja. Tacy nieszczesnicy jak ty zaczepiaja ludzi na przystankach i glosza swoje brednie, albo z pomoca internetu wierza, ze sa publicystami i komentatorami wielkiej polityki. Jezeli jestes mlocie nieczytelny, a twoje tzw.,,poglady" sa zle interpretowane przez innych internautow, to znaczy nie mniej ni wiecej, ze nie masz pojecia jak jasno wyrazac opinie. Wez korepetycje w swojej podstawowce i sprobuj nadrobic stracony czas w edukacji. I sprobuj mi nie odpisywac, bo twoje opinie i komentarze interesuja mnie mniej niz zadra w dupie Szwejka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re:TOM jestes tylko BURAKIEM !!!!! :}}}}} IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 16.12.03, 04:07 >>>NAWET "twoi" sie na tobie POZNALI !!!!! :}}} Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 wspaniałe zwycięstwo - schwytanie tego zbrodniarza 15.12.03, 12:18 Gość portalu: Tom napisał(a): > To znaczy, co- że niby to nie Saddam? czy może amerykanie czekali z > aresztowaniem na odpowiedni moment? > > Chyba was trawi antyamerykańska obsesja, wszędzie spiski CIA ... tych ostatnich mi troche zabraklo - jedna kulka lub kij w oko mogla tu zalatwic sprawe o wiele bardziej 'pokojowo' a tak ginie 365 mariners i 1 major rocznie, nie liczac 'czerwiow pustyni' (i nie wspominajac o 1.200.000 dead iraki people&children w samych tylko 'ONZ'- sankcjach) a wszystko to w imie 'wspaniale zwyciestwo'? > czy naprawdę każda okazja jest dobra , zeby strzyknąc jadem w stronę USA? > nawet tak wspaniałe zwycięstwo, jak schwytanie tego zbrodniarza? Odpowiedz Link Zgłoś
ospol Re: Saddam złapany - podała iracka agencja IRNA 15.12.03, 02:59 No i trzeba tutaj dodac ze Sadam nie wzial sie z nikad ale zostal "zainstalowany" w Iraku przez USA, zupelnie tak samo ja teraz iracki zyd Chubais jest instalowany. Sadam byl potworem ale Irakijczycy sobie go nie zafundowali. Ktos tu kreuje hostorie dla ciemnych ludzikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: OBSESJA CZY PARANOJA? IP: 66.189.0.* 15.12.03, 04:11 widzisz prosta kobieto. Nocka ciemna a ty slinisz sie na klawiatura. Moze sen troche Ci pomoze, i niech przysni ci sie zasniezona Kanada, to naprawde wspanialy kraj. A ja jestem tam gdzie Harvard, na ktorym odbieralas swoj piaty doktorat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Kropko - szkoda czasu IP: *.ifn-magdeburg.de 15.12.03, 11:34 Jakos ´biologa´ nie zaniepokoila informacja jego ´wspoltowarzyszy w walce o poszanowanie bohaterstwa terrorystow irackich` iz sumy plywaja w morzu :) To nie pozostawia watpliwosci co do jego kompetencji.. Zreszta prawde powiedziawszy ani w Europie ani w USA nie promuje sie poki co w nauce osob niezdolnych do miedzyludzkiej komunikacji na jako takim poziomie.. Coz w nauce - to jednak bardzo wazna sprawa.. Jak sama zapewne widzialas nie udalo mu sie sprowokowac mnie do wypowiedzi na jemu podobnym poziomie i to doskwiera mu najbardziej.. A skads to znam :) Co do Kanady- znam osobiscie conajmniej kilka osob, ktore prezentuja poglady diametralnie rozne od owego ´psa´. Jest wsrod nich i taka ktorej ´uprzedzenie´ do arabow plci meskiej wyplywa jak najbardziej z osobistych - bolesnych doswiadczen. Coz to SA fakty. Jezeli brakuje argumentow - zwykle padaja inwektywy. I tu wlasnie mamy do czynienia z takim przypadkiem.... PS: Zapytaj naszego ´biologa´ jak tam jego poglady w zakresie ´homoseksualizmu u psow`. Jezeli je poznasz to nawet jesli nie masz nic wspolnego z biologia napewno bardzo sie ucieszysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Saddam złapany - podała iracka agencja IRNA IP: *.net.autocom.pl 15.12.03, 08:16 Po pierwsze : nie "złapany", ale uwieziony. Okupacyjne wojska USA działaja przeciez bezprawnie, naruszając prawo miedzynarodowe, a zaczęli od kłamliwych oskarżeń ( w sprawie tzw broni masowego razenia). A ta napaśc nie była przeciez z troski o naród kurdyjski, który nie wróci na swoje ziemie. Powód napasci na Irak, to - jak w Afganistanie - dorwac sie do ropy i do narkotyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Saddam złapany - podała iracka agencja IRNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 14:08 Jak wiadomo, Afganistan ma ogromne złoża ropy, a US Army, jak kania dżdżu potrzebuje nowych dostaw narkotyków- ot i cała tajemnica. Dziekujemy za ujawnienie tej oczywistej prawdy, ks. Potwierdza się, że nie ma takiej bzdury, której lewactwo nie wygłosi z komiczną powagą. Im łatwiej, nie ograniczają ich takie miazmaty, jak prawda, logika, zdrowy rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waclaw As z rekawa-CIA w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 08:47 No i hokus pokus i mamy as z rekawa. Czyz nie czujemy sie teraz o wiele bezpieczniej? Miejsce pobytu SH bylo znane juz od dawna. Zwlekano tylko z publikacja. Jak zwykle chodzilo o pieniadze. SH schwytany oznaczal brak dotacji na akcje militarna w Iraku. Sytuacja miedzynarodowa wymusila zmiane priorytetow i SH pokazano swiatu. Caly spektakl zawiera przeslanie na temat "jak koncza ulubiency administracji USA". Tylko bardzo naiwni moga liczyc, ze na wskutek ujecia SH zalamie sie opor przeciwko USA w Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 Teraz juz US Amy & Polish GHRRROM may go home 15.12.03, 12:05 Gość portalu: Waclaw napisał(a): > Tylko bardzo naiwni moga liczyc, ze na wskutek ujecia SH zalamie sie opor > przeciwko USA w Iraku. Jak to? Jaki ophór? Wszak cel blizszy i dalszy wojny zostaly byc osiagniety: SH schwytany, sprawdzono brak BMR... Teraz US Amy & Polish GHRRROM go home i wszystko byc cacy... isn'i is so? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re:nastepny nawiedzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 14:21 Patrz post wyżej, niewiele jest do dodania. czy jest coś gorszego, niz bzdura? Jest- bzdura wygłoszona z całą powaga i pewnością siebie. Szkoda, że , skoro wiesz to z taką pewnościa, nie poinformowałeś opinii publicznej wcześniej, demaskując podłych "jankeskich siepaczy". Oczywiście, że ujęcie Saddama na krótką metę raczej wywoła nasilenie desperackich ataków właśnie po to , by pokazac, że nic się nie stało. Przez kilka tygodni może byc gorąco, ale myślę, że na dłuższą metę znaczenie ujęcia, a jeszcze bardziej ujęcia TAKIEGO Saddama i W TAKI sposób - jak tchórza i szczura będzie ogromne. Taki SH na sztandary na pewno się nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re:nastepny nawiedzony to TOM BURAK !!! IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 16.12.03, 04:23 >>> Jestes tylko idiota burakiem !!!!Juz ci POWIEDZIANO CO MASZ ZROBIC DLA DOBRA FORUM !!!! BELKOTU NIE DA SIE SYLABIZOWAC Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: Gość: Patton IP: *.proxy.aol.com Data: 15.12.2003 17:37 + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Twoj belkot chlopie jest nierozczytywalny i zejdz wreszcie z internetu, bo juz od twoich arcywsiurskich komentarzy ludzie zygaja. Tacy nieszczesnicy jak ty zaczepiaja ludzi na przystankach i glosza swoje brednie, albo z pomoca internetu wierza, ze sa publicystami i komentatorami wielkiej polityki. Jezeli jestes mlocie nieczytelny, a twoje tzw.,,poglady" sa zle interpretowane przez innych internautow, to znaczy nie mniej ni wiecej, ze nie masz pojecia jak jasno wyrazac opinie. Wez korepetycje w swojej podstawowce i sprobuj nadrobic stracony czas w edukacji. I sprobuj mi nie odpisywac, bo twoje opinie i komentarze interesuja mnie mniej niz zadra w dupie Szwejka. ZADRA w DUPIE SZWEJKA !!! :}}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Landron BUSH MORDERCO WYCIĄGNIEMY CIĘ Z TWOICH SCHRONÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 08:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol "Radosc w Iraku!!!?????" IP: 207.219.188.* 15.12.03, 09:53 "Niesamowita" radosc panuje w Bagdadzie????!!!! CNN caly dzien pokazuje garstke ludzi machajacymi sztandarami......czerwonymi i co najsmieszniejsze z "sierpem i mlotem". Z przed ilu lat jest ten film? Bo chyba nieaktualny< Jezeli tak i bylo, tacy ludzie ciesza sie z "pojmania Sadamma" to wiadomo przed czym on bronil Irak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: "Radosc w Iraku!!!?????" IP: *.tnt1.somerset-west.or.da.uu.net 15.12.03, 10:18 CNN jest pasyfistyczna i anty-Amerykanska stacja. Zawsze pokazuja sukces USA w malym wymiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: "Radosc w Iraku!!!?????" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 13:43 Ja oglądam TVN24 i BBC i tam są zupełnie inne zdjęcia. Tłumy ludzi tańczących, krzyczących z radości, strzelających w powietrze (co za zwyczaj, swoją drogą- te pociski w końcu spadają w promieniu kilkuset metrów). Cóż, CNN i Ted Turner zawsze było za Demokratami, ale, chyba nie w tym rzecz. Bardzo często widzę, jak w pierwszej chwili, gdy nie ma jeszcze dobrych materiałów, a trzeba cos puścic na gorąco montuje sie jakiś spot, nawet z przypadkowym przechodniem, bez związku ze sprawą, byle była jakas podkładka pod tekst mówiony i potem ten klip "leci" na okrągło, 24 na dobę. To oczywiście niechlujstwo i złe dziennikarstwo. Czy manipulacja? Nie wiem, może.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re:TOM wytrzezwiej , a przestaniesz widziec .... IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 16.12.03, 04:27 >>> P O D W O J N I E !!! :}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Saddam złapany - podała iracka agencja IRNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 10:39 Zwycięzców sadzić nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 Zwycięzców sadzić nie będą :) 15.12.03, 11:55 Gość portalu: robol napisał(a): > Zwycięzców sadzić nie będą. POSADZĄ LAS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fotograf Re: Saddam złapany - podała iracka agencja IRNA IP: *.telia.com 15.12.03, 11:08 To nie Saddam, to Geremek. Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 A ja myslalem, ze to Robbi Williams w Jumanji :) 15.12.03, 11:57 Gość portalu: Fotograf napisał(a): > To nie Saddam, to Geremek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: TO NIE W STYLU HUSSEINA TAKA KRYJÓWKA IP: BorekNet.com:* / 192.168.10.* 15.12.03, 13:00 On miał wielu sobowtórów, i to może byc jeden z nich, specjalnie trzymany na potrzeby, obecnego "show" ze schwytaniem rzekomego "oryginału". Arabowie, to nie jest znowu taki prymitywny szczep, jak mogłoby sie wydawać "specjalistom" od Jamesa Bonda, czy Indiana Jonesa. Obym sie mylił, ale coś mi tutaj nie gra do końca. Tyle lat nic, a teraz coś łatwo poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: TO NIE W STYLU HUSSEINA TAKA KRYJÓWKA IP: *.ipt.aol.com 15.12.03, 15:16 News nie znaja prozni! Oczym nadawano ostatnio? -Afera Haliburton - okradla Amerykanskich podatnikow na ponad 60 milionow. -Niefortunna decyzja o kontraktach w Iraku! Bush pod pregiezem krytyki politykow oby partii. -spadajace szanse na re-elekcje. Oczym mowi sie teraz? Saddam, Saddam, Saddam!!!!! Politycy ponownie spekuluja o szansach wlaczenia sie Francji, Niemiec i Rosji o wlaczeniu sie w proces stabilizacyjny i wyslania tam swoich armii. Raptowne wyciagniecie asa z rekawa o niczym innym nie swiadczy, jak tylko o spekulacji w celu poprawienia swojego wizerunku. W rekach Busza zostal jedynie "Jocker" - Osama Bin Laden. Tylko czekac jak wycignie go z drugiego rekawa. Do wyborow juz nie daleko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaNeK Re: Saddam złapany - podała iracka agencja IRNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 14:07 Ok saddam złapany więc amerykanie myśla że sprawa została zakończona. Przecież celem ataku na irak była broń chemiczna!!!!!!!!!!!!!!!gdzie ona jest, przecież były dowody;)więc niech się przyznają że chodziło im tylko i wyłącznie o rope a nie o dobro swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Saddam złapany - podała iracka agencja IRNA IP: *.crowley.pl 15.12.03, 15:25 i chwala Amerykanom za to !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Saddam złapany - podała iracka agencja IRNA IP: *.net.autocom.pl 15.12.03, 21:20 Oczywiście,że w Afganistanie chodziło o ropę, ale - ropę z Turkmenii, o bezpieczny ropociąg. O tym wiadomo od paru lat. A narkotyki z Afganistanu? 85 % narkotyków w Europie obecnie pochodzi z Afganistanu. Czy to nie mafia amerykańska ma z tego zyski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia zgroza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 09:41 Na zdjęciach wygląda na pobitego. Swoją drogą ciekawe jak by wyglądał Bush gdyby go złapał Saddam... chyba równie okropnie Odpowiedz Link Zgłoś
bob_budowniczy Re: Saddam złapany - podała iracka agencja IRNA 17.12.03, 15:41 Nie ma co się cieszyć! Kolejny powód do radochy dla amerykańskich terrorystów i ich debilnych europejskich sojuszników. Jak nasz Polska właśnie, która zaatakowała obcy kraj wbrew konstytucji RP!!! Tak!!! Poczytajcie sobie, bo tam napisano, że aby zaatakować obcy kraj potrzeba zgody większości parlamentarnej. Wniosek jest prosty! Rządzą nami świnie i bandyci! Tak Panie Kwaśniewski i Fuhrer Miller i reszta SSmanów, którym zachciewa się wojenki. A miała być demokracja..... pozostała tylko kracja, bo resztę szlag trafił ;-) Odpowiedz Link Zgłoś