evikon 15.07.11, 12:14 Jechałam dziś do pracy ze wsi, woda stoi na polach a nawet w jednym miejscu wlewała się na drogę.istny potop. Mam nadzieję że wreszcie przestanie padać. Jak u Was to wyglada? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ls48 Re: Ale dolało 15.07.11, 12:26 U mnie sucho i slonecznie. Na deszcz sie nie zanosi. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ale dolało 15.07.11, 13:09 W nocy była potężna burza , padało jeszcze rano. Nareszcie jest czym oddychać , wczorajszy dzień to masakra. Ale aż tak jak Ty widziałaś to chyba u nas nie jest . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ale dolało 15.07.11, 17:53 Od rana mówią w mediach o trąbie powietrznej która przeszła nad Łodzią , ludzie bez prądu , zalani, masakra . U nas też porządnie w nocy dawało ,ale jakoś obyło sie bez takich drastycznych zdarzeń chyba . Odpowiedz Link
zak-1 Re: Ale dolało 16.07.11, 07:44 Zapowiada się znośna pogoda może i słońce będzie .Na ogrodzie wody nie ma więc kosić będę Przynajmniej leśnicy nie narzekają , ze mają w lasach sucho Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ale dolało 16.07.11, 09:20 W ostatnich latach , to albo za dużo tego deszczu ,albo susza . Odpowiedz Link