rena-ta49 Re: Wszystkim ... 04.04.15, 11:06 Życzę Wam, Kochani, aby te święta wielkanocne wniosły do Waszych serc wiosenną radość i świeżość, pogodę ducha, spokój, ciepło i nadzieję. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Wszystkim ... 04.04.15, 11:40 Dzięki paniusiu Tropciu i wzajemnie , chociaż ten Twój zając trochę jest brzydki Odpowiedz Link
zak-1 Re: Wszystkim ... 04.04.15, 15:01 Jej kurczaczek jeszcze pali a zajączek już po paleniu ))) Wszystkiego Najlepszego !!!!! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wszystkim ... 04.04.15, 18:02 Rzecz gustu Tadeuszu. Każdy znajduje swoje piękno i brzydotę własnymi oczkami. Mój zając jest słodki. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Wszystkim ... 04.04.15, 18:24 A mój zająco podobny Wojtuś jest nie tylko słodki jak 'mniód' ale także prześlicznie śliczny. Żeby nie jego wielkość ,zaniósłbym go w koszyku z pokarmami do poświęcenia Wesołych Świąt. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wszystkim ... 04.04.15, 18:33 czarek_sz napisał: > A mój zająco podobny Wojtuś jest nie tylko słodki jak 'mniód' ale także prześli > cznie śliczny. Żeby nie jego wielkość ,zaniósłbym go w koszyku z pokarmami do p > oświęcenia Wesołych Świąt. Czarku rozsmieszyłeś mnie Wojtuś z króliczka zrobił się królem? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Wszystkim ... 04.04.15, 18:28 tropem_misia1 napisała: > Mój zając jest słodki. ---------------------------- Słodki bo z cukru, to wiem i takiego też zjem, jutro. A Ty paniusiu Tropciu strzeż Swojego przed wiatrem , bo te wielkie uszy zadziałają jak lotnie i Twój zając nawet bez Red bulla "dostanie skrzydeł". I nici ze słodkości Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wszystkim ... 04.04.15, 18:34 tropem_misia1 napisała: > Rzecz gustu Tadeuszu. > Każdy znajduje swoje piękno i brzydotę własnymi oczkami. > Mój zając jest słodki. Tadeusz lubi się droczyć Odpowiedz Link