bryska5 31.05.08, 23:08 1.6-dzień dziecka..Czego zycze mojemu maluchowi?Zeby był zdrowy to na razie dla mnie najwazniejsze..a pozatym fantastycznego dzieciństwa pełnego radości i zabawy..a wy czego zyczycie swoim maluszkom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_kota Re: dzień dziecka 01.06.08, 00:29 *Brysia moge sie tylko podpisac pod Twoimi zyczeniami! nic dodac nic ujac Zycze mojemu maluszkowi zeby urodzil sie w pazdzierniku wspanialy i zdrowy! I zeby zawsze byl radosny i szczesliwy) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: dzień dziecka 01.06.08, 09:27 Musimy dzisiaj rozpieszczać nasze dzieci pysznym jedzeniem, może duże lody.................. Również się dołaczam do życzeń dla maluszków wszystkich, żeby rosły zdrowo i chciały długo jeszcze posiedzieć w brzuszku....... Odpowiedz Link Zgłoś
uma76 Re: dzień dziecka 01.06.08, 12:14 ja życzę mojemu, żeby siedziało tam, gdzie mu ciepło, miło i spokojnie przynajmniej do połowy września I zdrówka, rzecz jasna! Waszym dzieciaczkom dziewczyny też życzę tego samego )) Odpowiedz Link Zgłoś
olensia Re: dzień dziecka 01.06.08, 14:29 I ja zycze mojemu i wszystkim malenstwom wszystkiego naj, zdrowka i zycia wypelnionego szczesciem i radoscia Odpowiedz Link Zgłoś