Dodaj do ulubionych

Jakie klasy wybierają kandydaci do liceów?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 22:32
Serdecznie zapraszam do LO numer VII
Bardzo fajna szkoła.
POLECAM!
Obserwuj wątek
    • Gość: była z VII. Re: Jakie klasy wybierają kandydaci do liceów? IP: *.icpnet.pl 19.05.07, 09:48
      Wow, chodziłam do VII 12 lat temu ;)) I wtedy nikt jej jakoś nie reklamował, ale
      słyszałam, że szkoła się zmieniła, no i część najgorszej kadry przeszła już na
      od dawna zasłużoną emeryturę! Pozdrawiam wszystkich aktualnych i przyszłych
      uczniów Dąbrówki.
      • Gość: klawa Re: Jakie klasy wybierają kandydaci do liceów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 17:02
        Ja polecam wspomniana w artykule Ia w VI LO :)
      • Gość: :) Też 7 LO IP: *.icpnet.pl 19.05.07, 20:46
        Ja skończyłam siódemkę dwa lata temu, czyli niedawno w sumie ;D. Tez polecam,
        ale nie wszystkie klasy. Moim zdaniem dobrze trafiłam, bo byłam w kl. z
        poszerzonym niemcem (nie tej dwujęzycznej), a miałam zajecia i z nativem, i
        moglam zdawac certyfikat DSD II, ktory, mimo ze malo popularny i slabo znany nie
        raz mi sie przydal... ;)
        Pozdrówki dla wszystkich :)))
    • Gość: mw Oblegają klasę dziennikarską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 19:57
      Niech się przyzwyczajaja. Pozniej beda oblegac redakcje w poszukiwaniu pracy.
      Zwłaszcza ze rynek mediow lokalnych kurczy sie z dnia na dzien. Z poznanskich
      uczelni panstwowych i prywatnych wypuszcza sie z kazdym rokiem przynajmniej na
      papierku dziennikarzy, ktorzy predzej dostana prace z PUP niz w redakcji.
      Powodzenia. Beda go potrzebowac.
    • Gość: łysy81 VII jest cool IP: *.eranet.pl 20.05.07, 12:15
      skończyłem 5 lat temu klasę dwujęzyczną i było na prawdę na wypasie. i mieli
      wtedy fajnego woźnego (może jeszcze mają)
      • Gość: gg Re: VII jest cool IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.06.07, 18:41
        skąd wiecie w jakim miescie to 7 lo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka