olo2222 09.12.09, 16:57 wiadomosci.onet.pl/1588322,2678,1,bandidos_nie_znaja_litosci,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adaś. Re: pewnie prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.09, 19:06 Ale podoba mi się postawa policji. "nie wtrącajcie sie." Policja"Ok." Odpowiedz Link Zgłoś
pablo-se Re: Zwykły kit czy prawda ? 09.12.09, 19:39 Nie wygląda na to aby zamieścili ten artykuł dla samej poczytności portalu. Hels i Banditos są na tyle silnymi klubami ze pisanie kłamstw pod ich adresem jest poważnym problemem. Nasze kluby MC ze swoimi występkami w porównaniu do tych dwóch klubów to wypadają jako przykładne i nieszkodliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marider Re: Zwykły kit czy prawda ? IP: *.elpos.net 10.12.09, 00:39 Watpie czy autor artykulu widzial na oczy prawdziwego "Hellsa" czy opiera sie na tym co slyszal lub czytal, ja tak. I to naprawde nie sa przelewki, nie wiem czy niemiecki chapter jest choc w polowie tak "dobry" jak pierwowzory zza oceanu i czy w ogole maja cos z nimi wspolnego. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zi-k Re: Zwykły kit czy prawda ? IP: *.chello.pl 10.12.09, 09:25 Artykuł napisany po obejrzeniu filmu Hell Ride pana Tarantino,wyjątkowego gniota ,do strawienia tylko dla maniakalnych fanów reżysera. I dlaczego bandidos jeżdżą na Harleyach,jak zorganizować porwanie na takim sprzęcie?,jadą z porwanym przytroczonym do motocykla,albo w sakwie? Jak by mieli troche oleju w głowie to wybrali by Burgmany 650 Executive które mają ogromny schowek pod siodłem. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rych Re: Zwykły kit czy prawda ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 10:36 buheheh dobre , w burgmanie upchal by conajwyzej glowe , ale to ma byc porwany a nie trofeum :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: polacy nie gęsi... IP: *.032.c80.petrotel.pl 10.12.09, 17:23 A u nas są karki w 20 beemach.... Odpowiedz Link Zgłoś
fastaxe77 Re: Zwykły kit czy prawda ? 10.12.09, 23:29 eee tam, marider, jak się trafi na bez"barwnych" to sprawa jest prostsza niż myślisz... ;) www.youtube.com/watch?v=RITE-FiW5Gg Odpowiedz Link Zgłoś
olo2222 Re: Zwykły kit czy prawda ? 11.12.09, 18:19 Trochę mnie zdziwiło ,że niemiecka policja patrzyła od tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś