Dodaj do ulubionych

V-STROM 1000

30.05.04, 21:07
Witam.
Od obecnego sezonu jestem posiadaczem SUZUKI V-STRM 1000( jest to mój pierwszy
motor) , proszę posiadaczy o podzielenie się uwagami na temat tego sprzetu.
Ja oceniam go niezbyt dobrze, wibracje , skrzynia biegów mogła byc lepsza-
być może to tylko moje spostrzeżenia. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • bigadam Re: V-STROM 1000 30.05.04, 22:22
      Wibracje bo to V-ka. Ja jezdze VTRem i tez odczuwam wibracje. Z tym ze roznie
      to jest w roznych motocyklach z tymi wibracjami, ale juz sie przyzwyczailem do
      tego.

pzdr
      VTR1000F
      • adamyzf Re: V-STROM 1000 31.05.04, 11:27
        Witam.wreszcie trafilem na wlasciciela VTR-y.mam pytanie ile pali w trasie?
        (jedni mowia ze 12 inni ze 6,5l./100km)mam na mysli predkosci 120-140km/h.z
        gory dziekuje.
        • bigadam Re: V-STROM 1000 31.05.04, 12:16
          Czesc. Niedawno kupilem i jeszcze nie wiem. Wlasnie jestem w trakcie
          sprawdzania. Przejade testowo z 500 km to sie dowiem. Tylko ze ja mam wpakowane
          dysze dynojet do gaznika wiec spalanie moze odbiegac od oryginalu (przypuszczam
          ze mi spali wiecej )

pzdr

VTR1000F
          • cyganj Spalanie VTR 1000F 01.06.04, 08:29
            Przy spokojnej jezdzie po trasie tz. 120 km/h i wyprzedzanie bez szalenstw moto
            spala mi 5.5l. Konkretna jazda czyli troche palowania miasto itp. to okolo 7-8l.
            Nigdy nie udalo mi sie jeszcze przekroczyc 9l.
            Przy czym podkresle ze nie mam zadnych dyno jetow ani k&n , migow itp. wszystko
            jak w standardzie.
            Troche drazni to spalanie bo bak jest 15l i na stacji czesto sie bywa.
            Ale za to oponki i lancuchy to ten moto zabija ekspresowo jak to kazda duza v-
            ka,niestety trzeba bulic za duzy moment ale fun zajebisty.
            • adamyzf Re: Spalanie VTR 1000F 01.06.04, 11:31
              Piekne dzieki!Na takie informacje czekalem.
              Pozdrawiam.
              • bigadam Re: Spalanie VTR 1000F 01.06.04, 17:22
                Jasny gwint.... Sporo mi to bydle pali. Jezdząc z predkosciami 120 - 160 (trasa)
                wpierdziela mi około 7-8 litrow. Tylko ze ja mam dynojety załozone i filtr kn.
                Z checią bym to wymienil na oryginalne, bo takie juz kupilem. ale coz zrobic
                musialbym kupic całe gazniki a to spory wydatek. Chyba ze ktos chce sie
                wymienic.
                Zamienie gazniki z tymi dyszami za oryginalne, podobnie z filtrem. :)
                Nie warto robic zadnych tuningów tego typu bo koszty samego tuningu są duze,
                zyski mocy bardzo małe, a spalanie wzrasta.

pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka