IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.12.11, 13:07
Zamierzam kupić Hondę PCX. Będę wdzięczny za Wasze opinie o tym sprzęcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: s. Re: Honda PCX IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.12.11, 09:04
      Jest ladna, choc za ta cene predkosc max jest ciut mala.

A tak szczerze piszac na wroclawskim Janowku zobaczylem skuter produkowany we Wroclawiu i od tego czasu swiat skuterow juz nie jest taki sam :)
      govecs.pl/
      Ciekawe czy maja przyszlosc w Polsce nie tylko jako pojazdy transportowe w zakladach pracy. Ceny powalaja,producent okresla zywotnosc na jakies 25-50 tys. km. Wizualnie robi wrazenie.
    • legend3.2 Re: Honda PCX 10.01.12, 10:11
      Cena tylko powala:) Nie jeździłem tym skuterkiem ale byłem obejrzeć i trochę poczytałem, opinie dziennikarzy motoryzacyjnych są dobre:D A osobiście mi bardzo się podoba wygląd tej maszynki, przypomina trochę motocykl patrząc z przodu, marka jest dobra więc nie będzie na co narzekać:D No chyba, że te nowatorskie rozwiązania się nie sprawdzą i zamiast Start Stop zrobi Stop Stop:P
    • Gość: Jaro 032 Re: Honda PCX IP: *.ists.pl 22.01.12, 16:33
      Witam,
      co do pcx to ja już zdecydowałem się na kupno. Czytam o tym skuterze wszystko co się tylko pojawi. NIe znalazłem żadnej negatywnej opini. Rozmawiałem z ludzmi, którzy znają się na skuterach i potwierdzają tą opinię. Wcześniej myślałem o Yamaha x-max ale w Polsce jest w sprzedaży tylko 250, to dla mnie za dużo na miasto. Myślałem także o Kymco Downtown ale jeden i drugi to już duże skutery. Ostatnio pojechałem do gosia, który sprzedaje pcx, posiedziałem na tym, po oglądałem i.... się zakochałem :D Skuter wygląda świetnie, jest nieduży ale za razem wygląda jak by to było coś więcej niż 125. Jak na mój wzrost 178cm idealny. Będę szukać rocznika 2010, 2011. Jest jeszcze zima więc pewnie do wiosny coś znajdę. Nowe nie są tanie ale i tak droższe o 2-3k od Kymco np. Agility city 125, wiec nie ma tragedi. Może ktoś założy formum poświęcone pcx. Na świecie to już powoli robi się szaleństwo na punkcie tego sprzętu.
      • Gość: zi-k Re: Honda PCX IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 17:02
        Honda PCX to świetny pojazd,szczegolnie z akcesoryjną wysoką szybą która znacznie poprawia komfort uzytkowania.Myślę że przyszłość należy do maxiskuterów o pojemnosci 125-300 cm sześć.Każdy kto się takim przejedzie doceni wygodę,możliwosci załadunkowe, no i oczywiście spalanie ktore w nowszych konstrukcjach potrafi zejsc do 2,5-3 litra na setkę.Bo spekulanci, złodziejskie koncerny paliwowe i państwo będą windować cenę benzyny w nieskończoność.Wielu motocyklistów twierdzi że nie zwraca uwagi na spalanie a hobby kosztuje, ale to glupie myślenie, bo kto spedza w siodle naprawdę duzo czasu widzi różnicę w portfelu kiedy moto spala 3 a nie 6 litrów.
        Była mowa o Yamasze X-Max,to wg.mnie jeden z najlepszych,najporęczniejszych, pojazdów na miasto a nawet w dalsza trasę.125 już jest ok ale 250 naprawdę zadziwia osiagami(jak na pojazd tego typu oczywiscie) .
        • pks23h Re: Honda PCX 27.03.15, 06:51
          kupiłem szybę do PCX tą większą i nie umiem jej założyć może ktoś potrafi by mnie powiedział.
    • Gość: tylko gość Re: Honda PCX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 16:22
      Ja kupiłem w październiku 2011 i jestem bardzo zadowolony choć dużo nie pojeździłem (ok 500 km) i już nie mogę doczekać się wiosny. Kupiłem bo ma fajny wygląd jest wygodna i cena jest ok.
      • Gość: jaro 032 Re: Honda PCX IP: *.ists.pl 24.03.12, 22:10
        witam,
        Jeżdzę PCX juz prawie od miesiąca. Ciągle docieram, ale już czuje, że ma niezły temperant. Bardzo fajnie wygląda, jest bardzo wygodny, ma dobre zawieszenie. Jestem bardzo zadowolony :) Czekam aż ktoś założy forum dla urzytkowników PCX. Na świecie to już jest prawie kultowy skuter, szczególnie w Tajlandii.
        • Gość: www.pcxforum.pl Re: Honda PCX IP: *.13-1.cable.virginmedia.com 24.06.12, 19:33
          zapraszam na forum pcx-a / www.pcxforum.pl
        • Gość: polskitaj Re: Honda PCX IP: *.revip2.asianet.co.th 08.11.12, 20:53
          W Tajlandi kultowa to jest honda dream, PCXami poruszaja sie tylko turysci ktorzy chca ladnie wygladac.

CO do PCXa to mialem okazje jezdzic przez dzien i juz nigdy nie wsiade. OK, wygodna i w miare fajnie jezdzi na plaskim i po prostych ulicach ale w ogole nadaje sie na zakrety i bardzo latwo o uslizg przedniego kola, wedlug mnie to jest niebezpieczny skuter, niestety przekonalo sie o tym juz wiele osob. Jesli wybierasz sie chocby w male gorki to bedziesz zawalidroga poniewaz silnik 125 w ogole nie radzi sobie z tak ciezkim skuterem, tutaj od niedawna mozna kupic 150, nie wiem jak w Polsce. Jesli masz okazje to wypozycz PCXa na dzien i pojezdzij, zwroc uwage na to jak zachowuje sie w zakretach.

Mieszkam w Chiang Mai, widzialem tu moze z 10-20 PCXow i tylko w miescie, jak wybieram sie w pobliskie gory to zero.

Pozdrawiam
        • Gość: Kolo Re: Honda PCX IP: *.29.165.7.threembb.co.uk 04.11.13, 02:01
          Fajny skuter, jeżdzę już nim 2 lata 5 dni w tyg do pracy. Nakręciłem nią 12tys mil, wymieniam olej świece, filtr powietrza, podkręcam hamulec i ciagle jeździ jak nowa. Na zbiorniku przejeżdżam 165 mil, zbiornik nieco ponad 6 litrów. Polecam, pzdr
    • kaczk-a Re: Honda PCX 25.06.12, 13:24
      Canton Poznań
      • Gość: re Re: Honda PCX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 21:59
        Jak mogłem żyć bez tej stronki? Kaczka, dzięki za info.
    • professionalteaching Re: Honda PCX 05.10.12, 18:01
      Hondy CBR są spoko, ale PCX...hm...średnio je oceniam. Już lepiej wymieniłbym taką hondę na nową yamahę Enduro albo coś ala to z 2010 rocznika..bo wiem, że długo by pojeździła.
      • mechanicznapomarncza Re: Honda PCX 08.10.12, 15:22
        A do kiedy będzie jeszcze ten program wymiany używanych motocykli na nowe? Będę miał wypłatę po 15, to bym się przeszedł , jak sypnąłbyś nieco szczegółów, co gdzie i jak?
        • Gość: bmwoy Re: Honda PCX IP: *.146.221.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.01.13, 20:43
          PCX to swietne rozwiazanie miejskie - maly i poreczny, lekki i bardzo zwrotny. Poprzednio jezdzilem motorem sportowym w miescie, i to byla wielka masakra w codziennym uzytkowaniu. Oczywiscie wyscigi spod swiatel Ok, ale ciezki i nieporeczny w przeciskaniu sie na skrzyzowaniach pomiedzy samochodami, przewozenie czegos w formacie a4 i wiekszych to masakra. A pcx -zaladujesz do schowka i biuro i zakupy i do tego spalanie 2,5-3 l/100 ..... SUPER!!!!
    • Gość: White PCX IP: *.204.1.147.dsl.dynamic.t-mobile.pl 01.06.14, 10:07
      mam PCX 2 lata, zrobiłem 6 tysi. Cóż mogę powiedzieć, w skróconej formie: -spalanie 5+, -osiągi dopiero po tuningu (zmiana głowicy i walka na 163), daje satysfakcję, - wygląd zależny od gustu (mój PCX został deko przerobiony, części ciągnąłem z Bangkoku - Bikerz.com), swój skuter oceniam na 4+, w zmiany włożyłem 1500€, - cena uważam że bardzo umiarkowana, - pakowność 5+ , - zwrotność w zatłoczonym centrum 6! (nie jechałem równie zwrotną maszyną). Teraz chcę zmienić PCX na T-Maxa 550. Pewnie też go stuninguję i podziele się opinią ;-) - pozdrawiam pozytywnie zakręconych JETsów
      • Gość: legend3.2 Re: PCX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.14, 12:05
        Jestem już posiadaczem PCXa 150 od miesiąca, służy mi na dojazdy do pracy ok. 28km dziennie i jestem bardzo zadowolony, spalanie skuterka 2,5l/100km. Nie jest to rakieta ale do 100KM/h bardzo fajnie przyspiesza. Nie zgadzam się z opiniami, że jest źle wyważony itp. zakręty pokonuje bardzo fajnie nawet przy wyższych prędkościach i nie zdarzył mi się jeszcze uślizg, jedyne co można zarzucić to nasze łaciate i dziurawe drogi. Miałem wcześniej Chińskiego Baotiana i to była porażka, teraz wiem co to znaczy Honda i jakość :-) Polecam ten skuter osobom spokojnym, które chcą pokonać miejską dżunglę. Z ciekawostek to skuter wyposażony jest w sprzężony system hamulcowy oraz system Start-Stop, który działa bezbłędnie.
    • Gość: Bernard Pcx czy majesty s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.14, 23:08
      Żeby liczyć na dobrą cenę poczekałem na koniec roku,skorzystałem z jazd testowych hondy i yamahy,i powiem szczerze nie wiem co wybrać ,honda hoć lżejsza ma słabsze odejście i niestety potwierdza się opinia o uślizgu przedniego koła,pomimo tego pozycja jaką można przyjąć jest o wiele wygodniejsza i czułem się bezpiecznie ,hamulce nawet przy pełnym wciśnieńciu nie blokują tylnego koła (nie ma abs) ,kiepsko umieszczony wlew paliwa ,przy tankowaniu gwarantowane polanie podłogi,na pewno do wymiany szyba koszt 400zł .Co do yamahy przy 80 przednie koło zaczyna dziwnie podskakiwać,źle wyprofilowane siedzenie sprawia że siedzisz jak byś kij połkną ,hamulce żylety aż do przesady ,cena przegięcie ale jak pisałem na początku można urwać parę zł tak że ceny się równają .Podsumowując najlepiej było by połączyć oba i wtedy mielibyśmy ideał a najgorsze jest to że nadal nie jestem w stanie podjąć decyzje który kupić .
      • zrutku Re: Pcx czy majesty s 05.12.14, 22:23
        Stoje przed podobnym dylematem. Yamaha Majesty S - Fajny silnik, mocniejsza niz Honda + fajny masywny przód i szyba zapewniajaca przyzwoita ochrone. Honda - super pozycja podczas jazdy, lekka, Powiem szczerze, ze jesli chodzi o Yamahe to wlasnie pozycja mnie najbardziej meczyła podczas testowej jazdy. Mimo ze nie sredniego wzrostu -178 - na postoju musialem sie podpierac palcami i caly czas nie wiedzialem co mam zrobic z nogami. Przy Hondzie nie zauwazylem uslizgu przedniego kola, ale fakt, mozna miec obawy. Podobno tez zmienili w 2014 roku opony na rzekomo lepsze.
        Co do cen to wcale nie sa takie same. za PCXa mozna zejsc do 11.650 lub 12.000 + 450 bon na akcesoria.
        Yamahe mozna wyrwac conajwyzej za 13.000 ale bez akcesorii (kufer centralny + koc), ktore sa za free jesli zaplacisz pelna cene czyli 13.900.
        Podjales juz jakas decyzje?
        • Gość: Bernard Re: Pcx czy majesty s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.14, 09:42
          Witam jeszcze nie ,choć muszę powiedzieć że jeszcze poczekam ,zrobiłem delikatny wywiad i wiem że w Polsce jest sporo sztuk hondy i yamahy ,a już przychodzą e-maile z noworocznymi rabatami,nie naciskam ,odpisuje po2-3 dniach ,pamiętaj to tu kupujesz nie skacz jak panienka na widok ptaka !!! ,masz do wydania sporo kasy,skuterem pojeździsz parę lat ,i tak zimą postawisz go w garażu i przy grzanym piwku będziesz podziwiał swój zakup,a z wiosną hulaj ile paliwa w zbiorniku . Odezwę się jeszcze przed gwiazdką .Pozdrawiam
          • zrutku Re: Pcx czy majesty s 07.12.14, 14:18
            Czesc. Mi sprzedawca z Malowniczej w Warszawie wmawial pare dni temu, ze ma tylko 3 szt. w .....no wlasnie w centralnym magazynie Hondy, czy u siebie, tego nie chcial powiedziec, a ja nie drazylem. Co do Yamahy to akurat zatowarowani sa konkretnie, bo np taki salon na Polczyńskiej w Warszawie od reki mial kazda z mozliwy wariant kolorystyczny. Wg Ciebie jaka jest realna mozliwa cena zakupu takiego skutera? Mysle oczywiscie o roczniku 2014
            • Gość: Bernard Re: Pcx czy majesty s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.14, 17:56
              Nooooo Malownicza faktycznie ma gość gadane ,tak jak już pisałem to ty decydujesz o kupnie nie on ,pewnie w jego interesie jest sprzedać bo ma z tego kasę ,i teraz kto kogo przetrzyma .Mi zjechał na 11,800 + 500 za szybę i mały kufer,ale to zależy jak będziesz negocjował ,normalnie rocznikowo obniżają o 1000-1500 zł,czasem dodają 1-szy przegląd gratis.Spróbuj jeszcze w salonie na Prymasa 1000 lecia jest tam bardzo fajny koleś zna się na rzeczy pytanie nic nie kosztuje .Co do yamahy to przy obecnej promocji myślę że na koniec roku powiedzmy 30 .12 możne zjada o 1000 zł,jak na razie trzymają cenę,mi dołożyli pierwszy przegląd gratis,ale ja zarazie czekam,jest jeszcze salon yamahy na Łopuszańskiej tam znowu jest kobitka ale powiem szczerze kuta na 4 łapy i tu ciężki orzech do zgryzienia, trzeba próbować gdzie się da nawet w Polsce bo często dowóz się opłaca.Wstrzymaj się Jeszcze trochę może spróbujemy kupić 2 i wtedy wyrwiemy parę zł ,tylko musimy się określić który kupić .
              • zrutku Re: Pcx czy majesty s 07.12.14, 21:18
                Wogole gosc z Malowniczej (chyba mial Karol na imie) zrobil na mnie wrazenie typu: "jak nie ty to ktos inny kupi - i wogole, to te skutery same sie sprzedaja " Wow.
                Gosc z Yamahy na Polczynskiej byl konkretny i widac bylo, ze mu zalezy na kliencie, ale mogl zejsc tylko do 13.000 bez akcesoriow. Wogole to zaproponowal bym kupil za 13900 i wzial te akcesoria, i sprzedal je sobie na allegro (ehhh). Dodatkowo dalby kask Airoh Mathisse + caloroczne rekawice gratis za dodatkowe 500 oraz 1szy przeglad gratis - wiec calosc 14500. Tam puki co podziekowalem, bo na zakup motocykla chcialbym przeznaczyc max 12.000 i max 700-800 na kask.
                Uwierz, nie napalam sie jakos. Chcialbym poprostu kupic skuter wykorzystujac koniec roku, kiedy rzeczywiscie mozna cos uszczknąć, a mozna. Co do samego skutera, lepiej sie czułem na Hondzie, ale to dosc subiektywne odczucie. Generalnie szukam markowej 125 - skutera na dojazdy do pracy. Scigac sie tym nie zamierzam i w 100% to ma byc jazda po miescie. Zima jezdzic nie bede, stad ten koc u Yamahy jest dla mnie zbedny. Na kufrze tez mi nie zalezy, bo bede jezdzil sam i schowek pod siedzeniem w zupelnosci mi wystarczy. Z drugiej strony, jesli z Yamaha zblizyliby sie do ceny 12.000-12.300 (wiem wiem malo realne) to wolałbym ja, bo jest kompletna. W przypadku Hondy to wg mnie trzeba by rozwazyc dokupienie wyzszej szyby (jakiegos Givi za 250) oraz moim zdaniem wypadalo by zmienic opony na jakies dajace rade rowniez na mokrym, bo z tego co wyczytalem na forach zagranicznych te IRC, z ktorymi je sprzedaja, to porazka wg wielu uzytkownikow (dodatkowe 350 do wydania).
                Generalnie trudny orzech do zgryzienia. Trzebaby tez wziasc pod uwage latwosc pozniejszej odsprzedazy tego skutera, a tu PCX jest chyba wizualnie ciekawsza propozycja - wkoncu takie rzeczy kupuje sie oczami:). No i jest te 20 pare kilo lzejszy, a to np. dla kobiet-uzytkownikow ma znaczenie i poszerza grono potencjalnych kupcow, gdybys pozniej taki skuter sprzedawal - powiedzmy za za 2-3 lata. Ehh duzo by o tym pisac.
                Moze jutro wpadne do liberty motors na Lopuszanskiej (mam po drodze). Jesli chodzi o Prymasa 1000-lecia to masz na mysli ten salon MCS? Podjade i spytam tam w tygodniu.
                Co do wspolnego zakupu: jestem jak najbardziej za - oczywiscie jesli za taki "zbiorowy" zakup daloby sie jeszcze dodatkowo zaoszczedzic.
                • Gość: Bernard Re: Pcx czy majesty s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.14, 17:29
                  No gostek naprawdę wymiata tylko pytanie czemu non stop gniecie żeby kupić hondę koniecznie już u niego ,przecież same się sprzedają ? .Co do kasku Airoh to model Avenue Sport można kupić za 299zł jak będziesz chciał podam ci stronę, pisałem do gostka ma kaski od reki.Co do mnie coś mi się klaruje ,żeby nie zapeszyć poczekam z info do końca tygodnia .Co do marki to 55/45 w stronę yamahy ,może i dizajn hondy jest lepszy to obawiam się o te bajery start -stop a przede wszystkim hamulce haonda ma kiepskie pomimo systemu duo ,przy 50 -ce to nie robi różnicy ty jednak musisz być pewny na 100 procent ze wyhamujesz .A czy brałeś pod uwagę skuter demo ? tu można dużo zyskać .Mam teraz sporo roboty więc pisze z małym opóźnieniem .
                  • zrutku Re: Pcx czy majesty s 09.12.14, 23:18
                    Bylem dzisiaj w Liberty na Lopuszanskiej. Glownie zeby poogladac i poprzymierzac sobie kaski. Spodobal mi sie fajny shark vision r, ale cena 850 to troche sporo, generalnie chce integrala- albo przynajmniej szczekowy. Dziewczyny o ktorej pisales (Linda-fajne imie) niestety nie bylo. Ma byc jutro, moze jutro wpadne jak z pracy bede wracal. Majesty byly 3 we wszystkich kolorach. Ale jeded (zloty mat?) byl juz sprzedany. Wiec sobie poogladalem i pobawilem sie pozostalymi (ten skuter jest jednak wyczuwalnie ciezszy od hondy) Wiesz nie mam nic do demo, ale nie pytalem - popytam. Na Polczynskiej wiem ze byl, ale mi nie proponowali. Cena pewnie gdzies w okolicach 13000. Aha i dowiedzialem sie od kolesia w tym Liberty ze max moga jako dealer dac 3% rabatu (ok 450) i dorzucic jakis nieduzy bon np. na kask.
                    Jesli chodzi o Honde to 11600 zaproponowali na Prymasa 1000-lecia.
                    Daj znac jak cos ogarniesz, a wogole to szukasz skutera w kraju czy tylko w Warszawie?
                    • Gość: Bernard Re: Pcx czy majesty s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.14, 21:31
                      Witaj szukam w Polsce i tak np. Siedlce 11500,Kraków 11500 i nie ma problemu z kolorem honda, ale np. wyższą szybę + kufer za 400,w warszawie musisz dać 600-700, yamaha tak jak pisałem trzyma cenę ze względu na dodatki, 3% żadna łaska wszyscy dają tą zniżkę czy to yamaha,honda ,suzuki,kawasaki sprawdziłem.Piszesz że yamaha jest cięższa i tak ma być lepiej się prowadzi i tu jest jej wyższość nad hondą ,pomimo większej wagi jest szybsza i na starcie i na v-max i to jest to 5 % przewagi.Co do kasku wole otwarty,jak już pisałem znalazłem dobry kask w fajnej cenie .
                      • zrutku Re: Pcx czy majesty s 11.12.14, 00:19
                        Czesc,
                        no to o hondzie i ich cenach wiemy juz chyba wszystko. Co zatem z Yamaha? To dalej jest ok 13.500 zł. Powiedzmy ze koc moglbym opylic za 400 (jest mi zupelnie niepotrzebny), a bagaznik ew. zostawic (noz widelec sie przyda, ew sprzedac jak nie znajde na niego zastosowana - widzialem kufer zamontowany na Majesty i uwierz mi...jest z 1/3 wiekszy od tego GIVI dedykowanego dla PCXa, czyniac z Yamahy cos niemal tak dlugiego jak x-max). No wiec gdybym sprzedal koc zszedlbym w okolice 13.000. Pomyslec ze wg cennikow w Stanach Majesty jest raptem od PCXa drozsze o 200 dolarow - u nas...lepiej nie mowic. Powiem szerze ze ten 1000 roznicy jeszcze bym byl w stanie przełknac. Ta masa mnie jednak niepokoi + ciut mniejsze kolka (13cali) dla mnie= mniej zwrotny skuter(zwlaszcza w korku). No i ta dziwna pozycja - wiem wiem - czepiam sie, ale mi sie na tym nie siedzialo za wygodnie (nie wiedzialem co mam z nogami zrobic:))

Wlasnie - wazne pytanie: Masz juz jakas mniej lub bardziej konkretna oferte od jakiegos dealera na Majesty?
                        • Gość: Bernard Re: Pcx czy majesty s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.14, 09:13
                          Jutro napisze ci coś więcej,na teraz mam,teraz zmykam biegiem do roboty.
                        • Gość: Bernard Re: Pcx czy majesty s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.14, 17:51
                          No to pozamiatane teraz już ci powiem bo mam brykę do odbioru w środę !!!! Jak już ci pisałem trzeba szukać i być cierpliwym ,gniotłem na yamahę bo ma lepsze osiągi i choć jest że tak powiem potrzebny jej lifting frontu mój wybór padł na nią .Ostatnio dużo czytałem opinii o obu markach i to przeważyło o w ostatecznym wyborze .Co do samych negocjacji to w gre wchodziły 2 yamahy i 2 hondy ,stanęło na honda pcx 11400 + szyba i kufer za 400 i yamaha mayesty s 12000 + kufer.Żeby nie było jako jedyny odpisałeś to mam dla ciebie 1 szt yamahy w takim samym zestawie jeśli jesteś zainteresowany napisz dam ci namiary,co prawda jest mały haczyk ale bez znaczenia .
                          • zrutku Re: Pcx czy majesty s 12.12.14, 22:13
                            Czesc,
                            Czyli co? Yamaha z kufrem za 12.000 powiem szczerze jestem w szoku. No pewnie ze jestem zainteresowany, podaj szczegoly.
                            • Gość: Bernard Re: Pcx czy majesty s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.14, 22:24
                              Bylem i oglądałem jest to skuter testowy,przebieg 300 km,jest zarejestrowany,wiec odpada ubezpieczenie,jak pisałem jest haczyk kolor biały i dowóz 1zł za km jakieś 2 stówki dalej zainteresowany ?jak co to podaj adres e-mail po więcej szczegółów
                              • zrutku Re: Pcx czy majesty s 12.12.14, 22:27
                                zbigniew.rutkowski@gmail.com
                              • zrutku Re: Pcx czy majesty s 12.12.14, 22:30
                                powiem tak: kolor mi nawet pasuje - byle by to ten MAT nie byl - bo dla mnie to jak plastik wyglada.
    • Gość: jacekf Re: Honda PCX IP: 172.56.13.* 02.12.14, 18:06
      Kupuj smialo , bezawaryjny sprzet I oszczedny. Moj kolega zrobil juz na 125 ccm 13000 mil I wszystko bzyka . Ja jezdze vtx 1300c I czasem razem wyskoczymy w plener. Po za tym bardzo latwa w serwisie jesli chodzi naprzyklad o nsprawe regeneracje bezstopniowej skrzyni biegow tzw. SVT.
    • plyta_chodnikowa Re: Honda PCX 22.12.14, 23:02
      PCX 125 to rewelacyjny sprzęt
      125-ccm.pl/motocykle-125-ccm/honda/honda-pcx-125/honda-pcx-125-nowa-generacja-skuterow
      mój szwagier sobie taką kupił, ja dla funu wziąłem MSX'a, ale komfort na jego PCX'ie to po prostu bajka, niestety do mnie nie mieścił się do piwnicy :/
      • Gość: Bernard Re: Honda PCX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.14, 20:23
        Przejedz się na x maxie wtedy pogadamy wtedy zobaczysz co to komfort
    • tolla14 Re: Honda PCX 03.04.15, 15:27
      dobry wybór, u mnie taka była, lecz już teraz jeśli by znów kupowałem, to wybrał by lepiej Bandit 600
    • Gość: tiutiu pcx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.15, 22:25
      Ludzie po co te bzdury na temat targowania się. Zdzwońcie się i sobie pogadajcie, a nie na forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka