23.06.04, 01:21
Czy ma ktoś z was możliwość załatwienia jakiejś
pracy za granicą? Zbieram na motocykl i chciałbym
zarobić na przyszły sezon trochę pieniędzy.
Wiem że to może nie jest temat motocyklowy
i z góry przepraszam. Za wszelkie info na ten temat
będe wdzięczny.
Obserwuj wątek
    • slayder Re: Praca 23.06.04, 13:01
      Obczaj ten link- info.onet.pl/940148,11,item.html
      Za tyle kasy mozna juz kupic cos konkretnego. Nawet nie zmeczysz sie za
      bardzo :>
    • rider21 Re: Praca 23.06.04, 13:36
      Witam! Ja w zeszlym roku mialem ten sam problem, ale uparlem sie ze zarobie na
      maszyne i udalo sie! Pojechalem na dwa miesiace do Szwecji-zupelnie w
      ciemno...troche checi, angielskiego i zawsze cos sie znajdzie! Powodzenia
      • lysout Re: Praca 23.06.04, 15:03
        A gdzie byłeś rider i kiedy, daj jakieś namiaray i napisz coś o Szwecji, co ile
        kosztuje i ile zarobiłeś mniej więcej. Pozdro, Lysout
        • rider21 Re: Praca 23.06.04, 17:47
          W szwecji bylem w zeszlym roku, w lipcu i w sierpniu. Najlepiej jechac
          samochodem w nim. dwie osoby, zabrac duzo zarcia z polski bo chleb w szwecji
          kosztuje ok.10zl! Najlepiej dostac sie tam promem linii Stena Line ceny zaleza
          od liczby osob jaka jedzie samochodem, szczegoly:www.stenaline.pl. Prawie
          wszyscy w szwecji gadaja po angielsku wiec nie problme sie dogadac. Zarobek
          jest kwestia dogadania, ja np. zarabialem 50koron za godzine czyli ok.25-30zl
          na godzine, ale na to nie ma reguly. No i trzeba byc toche odwaznym, ja np.
          pojechalem tam z kumplem maluchem z 83r. i zrobilem na terenie szwecji jakis
          1000km. Bylem tam jakies 5-6tygodni i zarobilem na czysto 4tys.zl. Jak macie
          jeszcze pytania to walcie smialo...Pozdrawiam!
          • kebart Re: Praca 23.06.04, 23:12
            Jaki rodzaj pracy wykonywałeś?
            Czy masz tam mozliwość polecić kogos z Polski do pracy?
            • rider21 Re: Praca 24.06.04, 11:08
              Remontowalem chatki tj. malowanie, duzo stolarskiej pracy, wymiany
              rynien,okiennic, drapanie starej farby(okropna robota) itd. Ogolnie nie bylo
              tak zle pracowalem po 10godz. dziennie. Niestety dzwonilem do mojego pracodawcy
              pare dni temu i w tym roku niestety nie bedzie mial pracy:(. Wiec niestety nie
              moge Ci nikogo polecic. Ja w tym roku startuje znowu w ciemniaka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka