Dodaj do ulubionych

co kupic...??

IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.11.04, 17:27
no ludzie kto mi poradzi zawsze marzylem i marze o hondzie f6c tej pierwszej oczywiscie ale czy to nie bedzie za duzy moto jak na mnie?? jezdze mz es 250/2 trophy i zrobilem pare kilometrow dnieprem ale jednak f6c to troche potwor zastanawiam sie czy nie lepiej byloby kupic jakiegos nakeda bo malego cruisera czy chopera to nie chce a i pieniadze nie graja roli bo dzisiaj cos czuje ze trafie 6 w duzego lotka...

pozdrawiam wszystkich...
Obserwuj wątek
    • Gość: cień1100 Re: co kupic...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 18:45
      To jeszcze zależy ile masz siły i wagi żeby to utrzymać.Mi też bardzo się
      podoba ta maszynka,ale nie jast stworzona do moich warunków:)Kiedyś na tym
      siedziałem,trudno było podnieść z podnóżki:)
      • mlodygrzech Re: co kupic...?? 07.11.04, 08:36
        czlowieku, jak jezdziles mz i masz troche zdrowego rozsadku to ta przesiadka
        bedzie dla Ciebie szokiem, oczywiscie pozytywnym,to praktycznie samo
        jedzie:)),, powaznie..
    • Gość: edwin Re: co kupic...?? IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 09:06
      jak na razie do srody problem rozwiazal sie sam ale co se odwlecze to nie... pozdrawiam....
    • Gość: edwin Re: co kupic...?? IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 15:30
      problem powrocil dzisiaj losowanie mam 188 wzrostu a masy jeszcze nabiore:) jak na poczatek moge posmigac czyms jak honda cb bandit albo cos podobnego gsx 750e....
      • Gość: cień1100 Re: co kupic...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 16:11
        To powodzenia, kupuj potwora i przyjedź się pochwal
    • Gość: edwin Re: co kupic...?? IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 21:43
      no ale w sobota to juz nie ma ch....... na 100% bedzie szostka

pozdrawiam
      • Gość: pio Re: co kupic...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 20:20
        To Ja zycze ci tej szustki....i sobie przy okazji tez (przydaloby sie)....a co
        do moto ja zaczynalem od Bandita 2 lata temu ...i jestem naprawde
        zadowolony ,a ze po tych 2 latach chce sie przesiac tez na bandita tylko 1200 -
        to sprzedaje z zalem MOjego KOchanego Bandyte 600....;-(..
        POzdrawiam
        Piotr
    • Gość: edwin Re: co kupic...?? IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.11.04, 09:55
      drogi pamietniku nie udalo mi sie trafic szostki ale sa juz jakies postepy trafilem trojke i bede mial na nastepne losowania 2 a ta szostke to czuje w powietrzu....
    • kojotkurier Re: co kupic...?? 14.11.04, 12:05
      nie przejmuj sie tym ile wazy i czy jest za duzy widywalem dziewczeta na takich
      sprzetach ze w glowie niemisci ze moga radzic sobie z taka waga napewno i ty
      dasz rade najwazniejsza to umiejentnosc prowadzenia i nic wiecej puzniej sie w
      niego wjezdzisz ja przesiadlem sie z dniepra na sc 24 a to jest juz troche
      ruznicy w mocy i nic mi sie nie stalo rozsadek na poczatku a potem ogien dasz
      rade pozdrawiam kojot

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka