Gość: goldi IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 08.01.05, 16:55 CZy wybiera sie ktoś w tym roku motorkiem na WOŚP. Ciekaw jestem czy bedzie wiecej ludzi bo nie wiem czy wyprowadzac moja pszczółke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MJ Re: WOŚP!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 17:57 A gdzie i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: WOŚP!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 08.01.05, 19:03 Ja Owsiakowi nic nie dam i nigdzie nie jade. Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 Re: WOŚP!!!!!!!!! 09.01.05, 21:55 byliśmy Bydgoszcz Rynek .. było zimno ale zarąbiscie jeden człowiek pociaga za sobą miliony i daje wiecej na szpitale niż nasze wspaniałe państwo... jest dobrze:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: WOŚP!!!!!!!!! 10.01.05, 00:18 niestety renata masz racje bralem udzial dwa lata temu wleborku wozilem dzieciaki ruskiem za grosik do puszki fajnie bylo chociaz strasznie padalo dzieki owsiakowi mamy karetke i aparature do badania sluchu wiec moja zuzia juz skozystala z tej aparatury pozdrawiam kojot Odpowiedz Link Zgłoś
hiszpan25 Re: WOŚP!!!!!!!!! 11.01.05, 07:42 Byłem, widziałem troszke polatałem... Popieram akcję choć wk.rwia mnie że musi się znajdować ktos taki jak Owsiak (chwała mu za to!) bo nasze pier.olone państwo do niczego się nie zobowiązuje a jedynie sępi na wszystkich. Rozwiązać sejm, senat, ZUS, NFZ itp... Ludzie i tak robią wszystko sami i za swoje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś