Dodaj do ulubionych

ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 11:11
Jak wyżej

POZDR

EXC 400 już wkrótce :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: robak Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 22.01.05, 15:34
      duuuużo, najgorsze jest chyba to, że moga przełożyc termin w którym mozesz
      zdawac o kilka lat
    • kojotkurier Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? 22.01.05, 16:25
      nie warto ale mam kolege ktory jezdzi juz pare lat bez papierow i ma farta tak
      tak to do ciebie lysy farciazu kojot p.s to nie chodzi o lysola z forum
      • kollector Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? 22.01.05, 16:43
        nasz Lysol też nie ma prawka
        • kojotkurier Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? 22.01.05, 17:00
          ale jaja mam nadzieje ze sobie ze mnie nie zartujesz zaraz do niego walne cos
          na gg kojot
    • kojotkurier Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? 22.01.05, 17:04
      a co do naszego lysola to dostalem dzisiaj od niego paczke z plytami 51
      serwisowek do najpopulajniejszych motocykli jeste szczesliwy dobry czlowiek z
      niego pozdrawiam kojot
      • bartekexc Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? 22.01.05, 17:14
        dobrze wiedziec. Ale i tak zrobie prawko dopiero w październiku :( . I tak
        będzie mi tylko potzrebne do zawodów nic poza tym bo 98% km robie w terenie .
        POZDR

exc 400 niedługo :))
        • Gość: Mr.X Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? IP: *.tczew.net.pl 22.01.05, 18:42
          Jazda bez prawka to koszt 500zl + 3 lata odroczenia. Chyba ze sie dogadasz z
          policjantem...

Pozdrawiam
          • mr_x Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? 24.01.05, 03:08
            a może tak troszkę więcej inwencji twórczej, a nie podszywać się? mr_x jest z Wrocławia nie z tczewa!
    • liber15 Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? 22.01.05, 19:40
      Ale musze przyznać że policjant tez człowiek. Ostatnio mnie capneli:(, rutynowa
      konrola. Nie było gdzie uciekać,sic. Ale pogrozili i pościli. Ale mialem takiego
      stracha ze juz na powtórke ochoty niemam. Szczeze mowiąc niepolecam.
      ps. Uciekac tez niepolecam, moze sie tragicznie skonczyć!!!!!
    • Gość: kondzik86 Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:28
      Bracia jesteście w błędzie....500zł i do widzenia...a jak trafisz na
      wyrozumiałego to 100zł i pouczenie...gorzej jak spowodujesz wypadek...już mam
      na swoim koncie trochę tego...jazda bez uprawnień podchodzi pod
      wykroczenia...nie ma żadnej odroczki itd itd...
      • Gość: Nibo Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? IP: *.gw.ipl.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:34
        Toz kurna lepiej nie robic!....
        Ja zanim zrobiłem prawko to tez kupiłem moto Mz251 a jak juz zrobiłem i
        odebrałem to mysłałem ze mnie szlak trafi bo wje.. mi pieczatke ze do
        ukonczenia 17 lat moge jezdzic na moto o poj do 125.
        A egzam zdawałem na jawie 175 z podpiłowanymi ogranicznikami zeby w 8 na
        simsona sie miesciła!
        Paranoja, przez takie gnoujstwo musiałem przez rok zwijac sie przed pałami i
        raz zle by sie to skonczyło..
        Paranoja
        odradzam ci zawody z pałami bo jak zle trafisz to cie rozjada jak bedzie
        sposobnosc
        ee wkurw.. sie, sorki, ale podejdz powaznie do tematu
        pozdro gryźli
        • Gość: MagnaK Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:55
          Kolega jechał bez prawka i trafił na gościa -rowerzyste po spożyciu skutek
          rowerzysta zgiął koleś po kilku operacjach czeka na sprawę Prorok grozi mu 8lat
          za współudział,brak uprawnień.Przykra sprawa ,lepiej mieć prawko bo nigdy nie
          wiemy co nas może spotkać na dróżce.
          • Gość: kondzik86 Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:44
            No wiec własnie...lepiej jest sie wstrzymać i zrobić...pozatym jakbędzie nas za
            duzo bez tych praw jazdy to sie za nas wezmą i co na to nasze dzieci :P:P:P Ja
            bez prawka strzeliłem już 75000km i nie wiem czy mam być z siebie dumny czy sie
            rozpłakać nad własną głupotą... PS: Kurs mam ukonczony tylko w kolejce na
            zapisy nie chce mi sie stać :P:P:P pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka