Gość: Bartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 11:11 Jak wyżej POZDR EXC 400 już wkrótce :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robak Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 22.01.05, 15:34 duuuużo, najgorsze jest chyba to, że moga przełożyc termin w którym mozesz zdawac o kilka lat Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? 22.01.05, 16:25 nie warto ale mam kolege ktory jezdzi juz pare lat bez papierow i ma farta tak tak to do ciebie lysy farciazu kojot p.s to nie chodzi o lysola z forum Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? 22.01.05, 16:43 nasz Lysol też nie ma prawka Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? 22.01.05, 17:00 ale jaja mam nadzieje ze sobie ze mnie nie zartujesz zaraz do niego walne cos na gg kojot Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? 22.01.05, 17:04 a co do naszego lysola to dostalem dzisiaj od niego paczke z plytami 51 serwisowek do najpopulajniejszych motocykli jeste szczesliwy dobry czlowiek z niego pozdrawiam kojot Odpowiedz Link Zgłoś
bartekexc Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? 22.01.05, 17:14 dobrze wiedziec. Ale i tak zrobie prawko dopiero w październiku :( . I tak będzie mi tylko potzrebne do zawodów nic poza tym bo 98% km robie w terenie . POZDR exc 400 niedługo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? IP: *.tczew.net.pl 22.01.05, 18:42 Jazda bez prawka to koszt 500zl + 3 lata odroczenia. Chyba ze sie dogadasz z policjantem... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mr_x Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? 24.01.05, 03:08 a może tak troszkę więcej inwencji twórczej, a nie podszywać się? mr_x jest z Wrocławia nie z tczewa! Odpowiedz Link Zgłoś
liber15 Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? 22.01.05, 19:40 Ale musze przyznać że policjant tez człowiek. Ostatnio mnie capneli:(, rutynowa konrola. Nie było gdzie uciekać,sic. Ale pogrozili i pościli. Ale mialem takiego stracha ze juz na powtórke ochoty niemam. Szczeze mowiąc niepolecam. ps. Uciekac tez niepolecam, moze sie tragicznie skonczyć!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondzik86 Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:28 Bracia jesteście w błędzie....500zł i do widzenia...a jak trafisz na wyrozumiałego to 100zł i pouczenie...gorzej jak spowodujesz wypadek...już mam na swoim koncie trochę tego...jazda bez uprawnień podchodzi pod wykroczenia...nie ma żadnej odroczki itd itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nibo Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? IP: *.gw.ipl.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:34 Toz kurna lepiej nie robic!.... Ja zanim zrobiłem prawko to tez kupiłem moto Mz251 a jak juz zrobiłem i odebrałem to mysłałem ze mnie szlak trafi bo wje.. mi pieczatke ze do ukonczenia 17 lat moge jezdzic na moto o poj do 125. A egzam zdawałem na jawie 175 z podpiłowanymi ogranicznikami zeby w 8 na simsona sie miesciła! Paranoja, przez takie gnoujstwo musiałem przez rok zwijac sie przed pałami i raz zle by sie to skonczyło.. Paranoja odradzam ci zawody z pałami bo jak zle trafisz to cie rozjada jak bedzie sposobnosc ee wkurw.. sie, sorki, ale podejdz powaznie do tematu pozdro gryźli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagnaK Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:55 Kolega jechał bez prawka i trafił na gościa -rowerzyste po spożyciu skutek rowerzysta zgiął koleś po kilku operacjach czeka na sprawę Prorok grozi mu 8lat za współudział,brak uprawnień.Przykra sprawa ,lepiej mieć prawko bo nigdy nie wiemy co nas może spotkać na dróżce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondzik86 Re: ILE KOSZTUJE JAZDA BEZ PRAWKA ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:44 No wiec własnie...lepiej jest sie wstrzymać i zrobić...pozatym jakbędzie nas za duzo bez tych praw jazdy to sie za nas wezmą i co na to nasze dzieci :P:P:P Ja bez prawka strzeliłem już 75000km i nie wiem czy mam być z siebie dumny czy sie rozpłakać nad własną głupotą... PS: Kurs mam ukonczony tylko w kolejce na zapisy nie chce mi sie stać :P:P:P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś