Gość: charakter IP: *.Zabrze.Net.pl 04.02.05, 15:58 ktory jednoslad ma bardziej sportowy charakter zzr czy zxr? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lysout Re: wrangler 04.02.05, 16:05 Przestań już z tymi debilnymi pytaniami na poziomie 13 latka, bo aż ręce lecą, nie możesz napisać czegoś normalnego i po co piszesz ciągle inaczej się podpisując jak i tak IP masz ciągle z zabrza. Daj se spokój i tak nikt do ciebie nie żywi sympatii. nara Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: wrangler 04.02.05, 16:18 racja lysol popieram koles ma z 13 latek kojot Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: wrangler 04.02.05, 16:24 Podpisuje sie pod tym obiema rekami. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
siurniety_krolik Re: wrangler 04.02.05, 16:33 również popieram jak coś piszesz to najpierw troszkę nad tym pomyśl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrangler Re: wrangler IP: *.Zabrze.Net.pl 04.02.05, 17:52 przegieliscie pale znawcy wy moi kara bedzie sroga nie bede sie z wami patyczkowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lys Re: wrangler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:01 Ja już przyniosłem ruzgę i kładę się z gołą pupą na kanapie. BIJ DO KRWI!! Moze to mnie czegoś nauczy Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: wrangler 04.02.05, 18:09 Gość portalu: wrangler napisał(a): > przegieliscie pale znawcy wy moi > kara bedzie sroga nie bede sie z wami patyczkowal NIE!! PROSZĘ NIE! nie pokazuj nam swojego zdjęcia! ----------- Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: wrangler 04.02.05, 20:30 nie no teraz jeste przerazony !!! mam juz sie ewakuowac? glowa do gury pacanie nie jestes tu sam sa inni jeszcze bardziej powaleni od ciebie:) kojot Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: wrangler 04.02.05, 23:31 Gość portalu: wrangler napisał(a): > przegieliscie pale znawcy wy moi > kara bedzie sroga nie bede sie z wami patyczkowal No to zaje....ście, dałeś mi tak do myślenia że nocka z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
liber15 Re: wrangler 04.02.05, 23:23 wrangler weż sie wyśpij, rano wstan pomyśl co napisałeś. Grozisz chłopakom a poparcia niemasz. Takie pytanie to moze zadawać ktoś kto pierwszy raz motocykl widział przed pięcioma minutami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrangler Re: wrangler IP: *.Zabrze.Net.pl 06.02.05, 00:24 jeb.ajcie sie obsra.ncy mam nadzieje ze ktorego z was spotkam kiedys a szegolnie kojotusa tak mu wyqrwie z kastetu ze sie posra slodkich snow JEB.AJ SIE DZI.WKO JE.BAJ SIE Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: wrangler 06.02.05, 00:29 wrangler trasa szykuje ci sie trasa do leborka to na pomozu jak zapytasz o kojota karzdy ci powie gzdie miszkam jebne cie raz przelezysz trzy dni w szpitalu leborskim i jazda do domu kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrangler Re: wrangler IP: *.Zabrze.Net.pl 06.02.05, 00:35 ty mi tu obsrancu sie nie unos bo siedzisz u mamy pod skrzydelkiem i cwaniaka rżniesz a kara bedzie sroga pamietaj ja juz wiem co z ciebie za ziolko i ty tez to wiesz durniu to po co sie udzielasz wogole pacne ci nasadowego w czolo to moze cos zrozumiesz chociaz watpie a teraz powiedz mamie ladnie dobranoc i do lózeczka no juz Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: wrangler 06.02.05, 00:39 mam 31 lat a spod skrzydelek matki wyfrunelem w wieku 17 lat prosze bardzo dawaj ja sie nie lekam ugoszcze cie tu jak sie nalezy nie musisz sie zapowiadac, mozesz wpasc z nienacka pozamiatam tylko troszke twoim scierwem i do domu z gilem pod nosem wrocisz kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrangler Re: wrangler IP: *.Zabrze.Net.pl 06.02.05, 00:43 ej dziadu masz samochod a niemozliwe ehehehe a kto nie ma ty ciu.lu co sie chwalisz obsrancu stary jestes to powinienes byc troche madrzejszy glupcze bywaj glabie Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: wrangler 06.02.05, 00:46 ooooo widze ze bywasz na naszym forum a to ciekawe??? nie zmienia to faktu ze na male spotkanie we dwoje , na gole piesci reflektuje kojot Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: wrangler 06.02.05, 00:31 a tak swoja droga wranglerku co gola piescia nie dal bys rady mnie zdzielic? kastet ci jest potrzebny a moze wez noz albo giwere ciota jestes i koniec tematu wiesz gdzie mnie znalesc z zabrza daleko nie masz kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrangler Re: wrangler IP: *.Zabrze.Net.pl 06.02.05, 00:38 ty juz mnie wqrwiasz dluzszy czas a ktos cie sprzeda kto ty jestes pamietaj a wtedy lomot slodkich snow cipe.czko Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: wrangler 06.02.05, 00:41 kto mnie ma sprzedawac przecierz pisze wyraznie mieszkam w leborku wez mape i dawaj szkoda snow albo masz jaja i zajedziesz w te goscinne strony albo sie bedziez przekonazal jak male dziecko kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nibo Re: wrangler IP: *.gw.ipl.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 00:57 Co to ku.. jest?! ........................ odpowiedz zxr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortograf Re: wrangler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 01:38 Kolega kojot napisał: szkoda snow Analiza: nie pasuje ani wyraz:snów ani słów. Odległośc klawiszy wskazuje ,że błedy nie sa przypadkowe. albo piszacy :kojot jest osobą ograniczona w postrzeganiu przestrzennym,albo myli litery ,tak jak osoba zupełnie niewykształcona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrangler Re: wrangler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 12:29 chłopaki przepraszam ze takie brednie pisze. jestem upośledzony emocjonalnie i jak sie niewyładuje na kims to w majty leje. a poza kompem nanikim niemoge odreagować bo wszędzie wpie..chytam. ostatnio nawet od staruszki która o kulach chodziła nachytałem. Tak więc PRZEPRASZAM WAS WSZYSTKICH. wrangler. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrangler Re: wrangler IP: *.Zabrze.Net.pl 06.02.05, 15:37 ej ci.po fajnie ze masz kompa ale za to ze sie podpisales w moim imieniu bede musial ci go zabrac sukcesow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrangler Re: wrangler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:42 cholera niedość ze do siebie gadam to jeszcze przeklinam. ide se zasadzić baranka w ściane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrangler Re: wrangler IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 06.02.05, 19:26 już mi lepiej przeczytałem te słowa: Do SuziLover Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: Gość: prawnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl Data: 27.01.2005 00:41 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz Drogi SuziLover, jak napisałeś o tym bijącym cieple to sie wzruszyłem, bo ja poczułem to samo po tym jak zobaczyłem Twojego nicka... LOVER.... to zabrzmiało tak... rozkosznie, tak sóbtelnie i... już jestem mokry. Wyobraziłem sobie siebie, Wranglera i Ciebie razem Zmruż oczy i wyobrażaj sobie jakby nam było dobrze. Ty, dorosła już osoba, prawo jazdy od 1987 roku o czymś świadczy, ja, zakochany w Tobie po uszy i Wrangler (nie wiem jaki, ale jak mi sie zdaje wranglery wciąga sie na dupe, to znaczy, że się nadaje). Stoimy przed sobą w blasku świec, a nasze oczy błyszczą ich migotem. Wrangler uderza do Ciebie w ślinę, a ja klękam i rabieram sie za Twoj rozporek. W powietrzu słychać nasze przyspieszone oddechy i moje ciche pojękiwania bo rozporek sie zaciął. Zdecydowanym ruchem - tak jak mentor, odsówasz moją dłoń i sam rozpinasz spodnie. Masz wprawę. Kontem oka dostrzegam, że przypatruje sie temu Wrangler. Usta ma rozchylone w podziwie i język na wierzchu. Nie moge wytrzymać.Wpijam sie w jego wargi i ssię je zapamiętale. Moje dłonie wędróją po jego ciele i szukają najwrarzliwszych miejsc. Czuję że Ty zbliżasz sie od tyłu i... za chwile jestem już bez spodni. Trochę mi wstyd, gdyż nie mam na sobie seksownej bielizny, ale to szybko mija, gdyż po chwili nie mam jej na sobie. Wkładam rękę w spodnie Wranglera. Zaczyna jeczeć, a ja długo szukam nim znajduję jego hmmm..... trudno tu urzyyć wielkich słów... No ale i moj mieczyk nie jest durzy.... Wrangler oswobadza sie ze spodni ,majtki to już nie pszeszkoda. Wszyscy więc stajemy nago. Nie nie wszyscy. Wrangler klęka i.... hmmm! to jest niesamowite. Zanórzam się w jego głębokim tunelu smakowym.Jeszcze nikt nigdy nie robił mi tak dobrze! Nie moge sie rozkoszować tym czym obdarza mnie Wrangler. Czuję coś w tyłku i to pewnie jest palec....... Nie, to nie palec bo Twoje dłonie pieszczą moje piersi .... Mocno i zdecydowanie ciągniesz mnie za sutki. Wiesz jak zadowolić menszczyznę. Widać robisz to nie pierwszy raz. Wymierzasz mi siarczystego klapsa w tyłek. Boli. Ale jest to rozkoszny ból. Wypinam się po jeszcze, ale wtedy z ust Wranglera wysuwa sie moj mały przyjaciel. Wrangler przestaje mnie pieścić. Wstaje. Podchodzi do Ciebie i zapina Cię od tyłu.... Wiesz co robić. Sięgasz dłonią w dół i zaczynasz to co pszerwał Wrangler. po chwili wszyscy kończymy. Wranler w Tobie, Ty we mnie, a ja na ścianę... - Kocham Cię..... - słyszę i po chwili usypiamy na podłodze jak dzieci... i czuję się znacznie lepiej, jestem teraz zadowolny bo wiem, ze prawdziwa miłośc gdzieś na mnie czeka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrangler Re: wrangler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 19:20 UWAGA!!! niedługo bede miał atak i znowu komuś bede ubliżał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrangler Re: wrangler IP: *.Zabrze.Net.pl 06.02.05, 22:13 jeba.j sie pedale sram na twoje filozofie ci.ulu hu.ja mi mozesz zrobic i laske Odpowiedz Link Zgłoś
motowicher Do wranglera z Zabrza 06.02.05, 23:47 Ty stary, mógłbyś się nieco uspokoić, bo kiepską renomę wyrabiasz naszemu zacnemu miastu oraz sobie i w pewnym sensie mnie - też jestem z Zabrza. Ja rozumiem,że każdy może mieć ze sobą jakieś kłopoty i jakieś momenty załamania, czy zapaści psychicznej, ale wykaż się chociaż odrobiną kultury jeżeli możesz. Byłbym Ci wdzięczny gdybyś prowadził dyskusje na zdecydowanie wyższym poziomie. Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś