patmate 08.02.05, 13:08 63 minuta filmu grupka Crazy 88 wycina na Yamahach FZS 600 Fazer model 1998- 2001 roku, a Uma Thurman czyli B Szkrab chwilę później na Kawasaki ZZR 250 model 2002. To tak na marginesie Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reggie Re: Kill Bill vol 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:22 To co napisałeś ma jakiś wiekszy cel? Czy pochwalic sie tylko chciałeś,że wiesz na jakich sprzetach jechali? Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Ma 08.02.05, 14:36 1. Chciałem przypomnieć po co jest to forum. Nie tylko po to żeby wylewać na siebie kubły pomyj, jak to ma miejsce od pewnego czasu;). 2. Drugi sprzęt ma pojemność tylko 250ccm, to tak a propos forumowych dyskusji odnośnie "jakie moto na początek?" ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Kill Bill vol 1 08.02.05, 13:52 Film mywmiata, ale ja vvolę Vol.2 a najbardziej Wściekłe psy! _______________________________ polatałem na suce - na lodzie było ok, bo powoli, a na asfalcie już nie bo zamarzały mi oczy (tak się czułem) - kasku nie zakladałem,bo bałem sie że jak bede miał kask to bede bardziej odkręcał i przez to strasznie zamrznę, a w dresiku jechałem potem siadłem na MZ, i też było fajnie dziś szlifa nie miałem 8-D ----------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośtam Re: Kill Bill vol 1 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.05, 16:04 A na czym jeździ Cień Anioła? Że kawa to wiadomo, kształty zzr ale ta jedna tarcza z przodu? Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Kill Bill vol 1 08.02.05, 19:22 Też nie wiem ale były tylko 2 typy motocykli użytych w tym moovie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś