Gość: *** IP: 83.2.9.* 18.02.07, 21:08 Jakby mogl by mi ktos pomoc odpowiedza na to pytanie bylbym wdzieczny..yhx z gory :) ,,Skad golebie pocztowe wiedza dokad wrocic''?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RADO Re: Pomocyy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 22:04 hehe dobre pewnie jakis zapolony gołebiarz zna odpowiedz!;)A ja mam zato takie pytanie: Skad Gołebie Pocztowe Wiedzą Gdzie Dostarczyc Przesyłke? :p ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on-17 Re: Pomocyy !! IP: 83.2.11.* 21.02.07, 12:02 Trudne pytanie!! A skąd mogą wiedzieć..gołębie to bardzo inteligentne zwierzaki i wiedzą jak wrócić spowrotem do domu.. mają instynkt. Tak samo jak Ty pojdziesz do pracy/szkoły to wiesz jak wroćić z powrotem pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pomocyy !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:22 Proste: znają swój adres zamieszkania ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADO Re: Pomocyy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:05 całkiem od niedawna sie dowiedziałem ze gołebie kieruja sie magnetyzmem ziemi ..... ale i tak, skad wiedza gdzie poczta chce dostarczyc przesyłke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka =) Re: Pomocyy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:22 "skad wiedza gdzie dostarczyc pzresyłke?" Przeciez to proste! Wystarczy pokazac im na mapie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pycha Re: Pomocyy !! IP: 83.2.8.* 21.02.07, 17:29 Udzielacie śmiesznych odpowiedzi, ale każdy ma swoje zdanie sęk w tym że to zdanie musi być sensowne! jeśli chcesz z kimś korespondować i " listonoszem" ma być gołąbek to najpierw musisz mieć własnego, prywatnego gołąbka,osoba z którą korespondujesz też musi mieć takiego gołąbka, wymieniacie się ptaszkami, ja mam Twojego gołębia a Ty masz mojego... I w taki sposób gołąb dociera tam gdzie ma dostarczyć list!! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADO do PYCHA Re: Pomocyy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:07 hehe no wkoncu jakas sensowana odpowiec thx.. ps(ja tego watku nie zakładałem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: Pomocyy !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:41 Zadanie na szóstkę z gm2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYCHA DO RADO :) Re: Pomocyy !! IP: 83.2.8.* 23.02.07, 20:25 Tiaaa winny się tłumaczy ;p żart oczywiście! Big pozdro, buźka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdg Re: Pomocyy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 18:05 a google i wikipedia zbankrutowały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: Pomocyy !! IP: 83.2.10.* 23.02.07, 21:47 To proste - mają GPSy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADO Re: Pomocyy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 22:49 TY "asdg" wypier..laj z google i innymi scierwami bo my tu na powazne tematy rozmawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fjm Re: Pomocyy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 11:11 po ch.. zaśmiecasz forum jak w pół minuty możesz znaleźć odpowiedź w googlach ?! a poważne tematy to głód w Afryce a nie gołębie... Odpowiedz Link Zgłoś