Dodaj do ulubionych

Suzuki(jajko)

IP: 80.51.227.* 16.02.05, 14:30
Co sadzicie o tym modelu kupiłem takowy w listopadzie zeszłego roku i nie
miałem okazij tym pojeżdzić.
Jest to 1999r 750 poj.
Jesli ktoś jeżdzi czym takim to proszę o opinie.
Byle do wiosny
Obserwuj wątek
    • sly11 Re: Suzuki(jajko) 16.02.05, 18:35
      mam identyk jeno 2002,cóż powiedzieć ,ciężkawy wysoko umieszczony środek ciężkości co sprzyja wywrotkom parkingowym,o ile to twoje pierwsze moto to radze tymczasowo okleić boki folią przeżroczystą, pięknie to na pewno nie wygląda ale się opłaci.dobrze że masz 750 jest spora różnica do 600.ogólnie spalanie mojego około 6,5 zero oleju,solidny silnik mam blisko 40tk i cacy.pilnuj regulacji inaczej moto słabo pali na ssaniu.jak jesteś z wawki dam ci namiary na mechanika z suzi prywatnie.hej
      • Gość: krzych16 Re: Suzuki(jajko) IP: 80.51.227.* 17.02.05, 07:19
        Dzieki ale raczej blizej mi do łodzi niż do W-WY ale robiłem teraz przed
        (sezonem) synchronizację gazników i regulacje zaworów i zapłaciłem kolesiowi
        150zł,czy to duzo czy mało niewiem?Resztę zeczy robie sam jak olej klocki takie
        proste rzeczy.
        Jeśli chodzi o motocykl to jest to mój pierwszy powazny bo
        ogarów,simsonów,wsk,i etz250 to raczej do b ciężkich motorów nie można zaliczyc.
        Pozdrawiam i do zobaczenia kiedyś moze na drodze.
    • ario1980 Re: Suzuki(jajko) 17.02.05, 09:26
      hehe trochę zabawinie brzmi ten post, bo o opinie pyta się przed a nie po
      kupnie, ale spoko ;)
      ja z tym moto nie miałem do czynienia, kiedyś gadałem z moim mechanikiem i
      mówił, że nie mam nigdy kupować gsxf600 bo to muł, jak już to 750 bo jest dużo
      lepszy, więc chyba dobrze trafiłeś...

co do trwałości to ja się pochwalę moim, mam 1998 Fazera i nakręcone prawie
      80kkm i wszystko gra i buczy - polecam ten sprzęt !
      • Gość: krzych16 Re: Suzuki(jajko) IP: 80.51.227.* 17.02.05, 09:48
        Być może ze śmiesznie to wygląda ale przy kupnie sugerowałem się wyglądem
        motoru bo mi się podobają jego kształty.
        A o gustach się nie dyskutuje jednemu się podoba matka dugiemu córka.
        Co do przebiegu mam na pewno nie całe 30 tys.myslę że nie jest to aż tak dużo.
        Pozdrawiam
        • ario1980 Re: Suzuki(jajko) 17.02.05, 11:33
          jasne, że się nie dyskutuje! ja nie mam nic przeciwko gsxf'ie, piszę tylko co
          słyszałem. Twoje 30kkm to niewiele, jak będziesz dbał to jeszcze pośmigasz duuużo
    • panantoni Re: Suzuki(jajko) 17.02.05, 16:26
      Kupiles w listopadzie i nie miales okazji pojezdzic??? Przeciez jeszcze w
      grudniu byla cacy pogoda chocby i na 20 kilometrowy spacer na moto :) Mnie krew
      przez to zalewala bo w pazdzierniku rozbilem moja XJ600n...

Co do Twojego moto to dobrze wybrales:) Ja teras szukam BANDZIORA 600 ale tez
      zastanawialem sie nad jajem. Koniec koncow stwierdzilem jednak ze wole moto
      gole:)

pozdrawiam
      • Gość: Ario Re: Suzuki(jajko) IP: 217.33.165.* 17.02.05, 18:15
        Jak kupisz to daj znać który rok i za ile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka