Dodaj do ulubionych

Coś o pojemności 600ccm.

• Gość: Wawrzyn Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:56
      chyba masz jakies kompleksy..
      • okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 08.03.05, 16:46
        Gość portalu: Wawrzyn napisał(a):
        > chyba masz jakies kompleksy..

a powienien był napisać:
        Cześć jestem Wawrzyn (tak mam/miałem na tablicy rejestracyjnej). NIedawno
        zmieniłem MZ (albo Jawe) na GS- 500. Mówię wam jaki to potwór! Przesiadka z
        mniejszego moto na takie monstrun to nie lada przeżycie i nikomu nie polecam
        czegoś takiego. Wiem, ponieważ kilka tygodni po zakupie sam się na nim
        rozkraczyłem. Dlatego nie wyobrażam sobie siebie na czymś co ma 600 ccm, nie
        mówiąc już o 1000ccm. Inny powód ze sobie nie wyobrażam tego to fakt iż mam
        naście lat, a moto sponsorują mi rodzice,
        Dlatego śmiało mogę napisać:
        - myślę że masz kompleksy..
        • draka00 Re: Coś o pojemności 600ccm. 08.03.05, 16:48
          sprawdź pocztę
        • okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 08.03.05, 17:03
          uups, nie MZ czy Jawa ale NSR125....
          w kazdym bądź razie pierdziawa
          • Gość: Przemas Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.pcz.pl 08.03.05, 17:17
            mam pytanie do kollektora - czemu 600 jest dla piczek a 1000 nie ? rozjebales
            jajo bo nie umiesz jezdzic ? to 1000 tez ci nie pomoze
            rozjebales jajo bo umiesz ale taki byl przypadek ? to 1000 tez ci nie pomoze

a propos podjezdzania pod czyjs dom i zalawiania wszystkich z siostra na
            dodatek to jakbys dostal teraz od kogokolwiek strzala w kregoslup to do konca
            zycia mialbys motocykle tylko na obrazku i musieliby cie podlaczyc pod
            podtrzymywanie zycia wiec nie badz taki twardziel w tym momencie

zeby nie bylo to mam 600 bo lubie i jak bede zmienial to pewno kupie tez 600 bo
            po co mi 1000? nigdy nie bylem na torze bo mam daleko a jezdze bo .... lubie a
            nie lecze tym kompleksow

• okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 08.03.05, 17:23
              już pisałem o tym, jest ponad 100 postów, cza szukać mi się nie chce
              i nie chodzi o to ze gdyby nie 1000 to by było inaczej (wywnioskuj o co chodzi z
              1 postu)
          • Gość: motorider Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:26
            Po co kogoś wyśmiewasz za mz jak sam wbijałeś się taką w saspy!!! Do
            przedszkola a nie Tobie się 1000 marzy!!! Rower rowe rower i też kup sobie taki
            na trzech kółkach a jak nie ma kaski to podaj adres to Ci przyślę po moim
            synku!!!
    • bigadam Re: Coś o pojemności 600ccm. 08.03.05, 17:32
      a ja sobie kupię tego KOBUZA o ktorym wspominałem , i was wyjebie i na torze i
      w mieście ;)

ja proponuje wyścigi na KOMARACH (i to najlepiej po lodzie) :)

a swoją drogą ciekawe jaki czas mozna by wykrecić komarem w Poznaniu ....

pzdr
      VTR1000F
    • Gość: DZIADU Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:03
      HEHEHE, macie ludzie problemy, kupcie sobie po lanosie, zawieście spoiler i
      ścigajcie się dookoła śmietnika. Zawsze to będzie męska pojemność 1,6!!:P
      • Gość: reggie Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:14
        chciałaś napisac któraś prostaczka co jej na forum wchodze... buahahhahaa
    • cien1100 Re: Coś o pojemności 600ccm. 08.03.05, 20:52
      No to sobie poczytałem.I tak się teraz zastanawia, po cholerę ci ,chociażby
      Japończycy,produkują motocykle poniżej 1000ccm?
    • Gość: mongo Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.145.79.83.cust.bluewin.ch 08.03.05, 21:33
      wlasnie w garazu 'chlodzi' sie jeszcze (ile jeszcze ta zima bedzie trwala!!!)
      moja gsx-r 750 K4 ze swoim 163 kg wagi i 148 PS. Dla mnie to w zupelnosci
      wystarczy...
      • Gość: kawa Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.palmrn01.fl.comcast.net 09.03.05, 03:25
        heh ja tam mam nowiutka ninje zx6r i powiem wam ze was pie.. :) bo po 1
        mieszkam tam gdzie nie ma zimy (wiec chodzbym jezdzil na motorynce to mam
        wieksza frajde niz wy) a po 2 jak ja jestem taka mokra cipka to powiedz mi to w
        oczy na siwatlach a nie na forum twardzielu z microsoftu :D w zabek czesany
        pie..ny cwaniak z pod peweksu sie znalazl.. acha kto tu napisal ze jak sie
        ma 12 kola to niech sobie kupi choppera :) - chyba kola do niego porzadne
        choppery sie zaczynaja od 30 000$(nie mowie o jakis tam custom) pozdro
        • andreas750 Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 11:24
          A Ja pie*rdole Ciebie.
        • Gość: Młynek Do Kawy Kawy to GÓWNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:50
        • Gość: Młynek Do Kawy Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 12:08
          Jak kupiłeś nowiutką ninje zx6r to jednak straszna pipa jesteś , Konduktor ma w
          twoim przypadku racje ( w przypadku pozostałych posiadaczy mopedów , skuterków i
          innych maleństw, również) .
          Motocykl to dwa kółka i silnik o pojemnosci zacznającej się od minimum 9xx cm3,
          gdzie " x" to liczba większa od zera .
          Nie rozumiem jak można kupić nową kawę mając do wyboru tyle innych marek , które
          biją kawy na łeb , na pysk !
          Nie dosyć , że jesteś pipa to i kretyn w dodatku .
      • brzydal.toudi Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 12:05
        Zapomniałeś chłopcze że 1000-czki maja już 180KM.
        Ale nie o tym mowa w tym przesłaniu. Okrutny nie protestował przeciwko jako
        takim 600/750ccm.Choć tak pokazywały literki.Protest był skierowany przeciwko
        tym wszystkim opiniom których właściciele nie mają i może nie będą mieli
        możliwości nawet usiaść na motocyklu obdarzonym OLBRZYMIMI OSIAGAMI a pie..
        ze 600 to spoko może nawet zbyt wiele a na 1000cach ludzie umierają. Nikt nie
        pietnuje tutaj mocnych wysilonych technologii, nikt nie piętnuje tutaj
        posiadaczy chopperów,nikt nawet nie piętnuje tutaj posiadaczy MZtek a nawet
        najmniejszych motocykli z klasy 125ccm. Napietnowane zostało zachowanie i
        wypowiedzi wszelkich SPEEDONE,PIOTRMOTO i innych im podobnych, czyli chłopaczków
        którzy nie mieli okazji pojeździć na czymkolwiek innym a zabieraja głos w
        dyskusji 600 jest trendy a 1000 is death.

Zasadniczym problemem naszych kolegów motocyklistów (również mnie to dotyczy)
        jest ograniczony budżet.Wielokrotnie uczestniczyłem w motocyklowych wycieczkach
        i poruszałem się na trasie z prędkościami rzedu 100-120km/h. Ponieważ
        najważniejsza jest przygoda i otaczający nas ludzie ,choć nie bez znaczenia styl
        w jakim się ją osiąga. Dla przyjemności przebywania w większej grupie można
        ograniczyć potrzebę prędkości. I nie jest ważne kto na czym przyjechał. Ale to
        równiez nie było tematem wypowiedzi okrutnego. To prawda stara jak swiat a zycie
        polega na konieczności wyboru. Niestety wielu uważało że post ten jest atakiem
        na taki sens zycia.

Moja opinia nie będzie tutaj popularna, gdyż wiele osób odebrało ten wybieg
        Mariusza personalnie wprost do siebie.Uraził swym postem ich dumę, śmiał na
        forum napisać że "600 to za mało".
        Poderwały się głosy wyzywające na pojedynki motocyklowe pomiędzy 600tkami a
        1000cami ( żenada). Zacietrzewienie ogarnęło prawie wszystkich.
        I to był własnie cel tego tematu. PROWOKACJA. Mariusz doskonale to
        osiągnął. Przekonał się ze FORUM ŻYJE. Nie tylko "macacie się po penisach".
        SAM JEDEN potrafił przeciwstawiać swoje zdanie przeważającej większości. Nie
        wstydził się napisać czym jeździ i na czym się połamał.Nie kwestionował że owego
        dnia zabrakło mu mieszanki umiejętności,szczęścia i i zdrowego rozsądku.
        Potrafił napisać że posiada kask TIGER.
        Część uczestników tego forum w ogóle nie posiada motocykla (SPEEDONE). Cześć
        kłamie i pisze że posiada " złotego słonia w klatce" i myśli że nikt tego nie
        zweryfikuje to można łżeć i zdobyć większe poważanie.A zabiera zdanie w
        kwestiach o których nie mają bladego pojęcia.To jest ohydne.

Ostatnim zarzutem jaki czynię jest fakt, że poziom naszej/waszej wiedzy jest
        beznadziejnie niski. Większość nie potrafi czytać. Czytać ze zrozumieniem,
        między wierszami i czerpać treści przesłania a nie literek na wyświetlaczu. I
        nie piszę tutaj o poziomie dyskusji, bowiem nawet w tekstach złośliwych czy
        wulgarnych można dojrzec drugie dno. NALEŻY PO PROSTU POTRAFIC CZYTAĆ.
        Przeczytaną wypowiedź należy "oborbić" w swej głowie i postarać się zrozumieć co
        chciał przekazać nam jej autor. Inaczej nikt nie rozumiałby o czym chciał nam
        opowiedzieć Mickiewicz,Kafka,Kochanowski... Poziom czytelnictwa w Polsce jest
        zastraszająco niski. NIESTETY.

BRAWO okrutny_mariuszku, niestety niewielu cię zrozumiało.
        • Gość: kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:02
          To wiele tłumaczy...to co napisałeś owszem ma sens ale nie jest adekwatne do
          tego tematu...dyskusja na temat nie wiedzy itd. rozpoczeła sie dopiero w
          połowie.Pozatym mariuszek nie chciał przesłać zadnej mądrosci w tym temacie
          tylko NARZUCIĆ coś:teksty typu "600 są dla emerytów" , "jak ktoś chce kupić
          pierdziawe to mnie krew zalewa"...tego typu teksty raczej nie są maskowaniem
          prawdziwego przekazu tego tematu.bo co kogo obchodzi że go krew zalewa gdy ktos
          kupuje 125cc.Wulgaryzmy także tylko prowokują i uniemożliwiają normalną
          dyskusje...gdyby temat został napisany w sposób zachecąjamy myślę ze by znalazł
          nawet wiele akceptacji.W tym przypadku osobnicy którzy nawet współdzieją
          mariusza zdanie zniechęcają sie do niego...Osobiście jestem również
          zwolennikiem mocniejszych maszyn.600 kupiłem jedynie z myślą o niższych
          kosztach i checi przeżycia a co sie okazało?że 600 pali jak smok a wiecej razy
          bym sie na niej zabił niż na ciezkim 1100 a styl jazdy nie różnił sie
          niczym...no cóż dopiero sie ucze.Ale znam ludzi którzy przesiedli sie z mocnych
          1000cc (żadnych sport turystyków) na 600cc i wreście znaleźli to czego
          szukali...nie ze wgzlędu na niższa moc...i obawy przed nie opanowaniem ,gdyz
          wiem ,że są to bardzo doswiadczeni użytkownicy moto i 1000cc nie sprawiało im
          problemów.Poprostu stwierdzili ,że wolą 600cc.Nie widzę tutaj zwiazku aby mieli
          być tak skrytykowani.Poprostu ten wątek został przez wszystkich potraktowany
          jako wybryk gó..arza zasłystującego sie internetem.Bez wzlęgu co chciał
          przekazac nie wyszło mu to ,mimo twojego pięknego wywodu na temat poziomu
          intelektualnego uzytkowników forum.Niech próbuje jeszcze raz...ja chętnie
          postaram sie powtórnie zrozumieć cel tej wypowiedzi...pzdr Konrad
        • Gość: Nikopol Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 14:55
          Przepraszam toudi, czy mariuszek to twój chłopak?
          Zacięcie liżesz mu tyłek, a twoje wywody o umiejętności czytania nijak się mają
          do tego co on napisał. Użycie przez niego wulgaryzmów nie jest żadną poezją,
          interpretacja jest zrozumiała dla każdego(za wyjątkiem autora, który twierdzi
          że nikt go nie zrozumiał). Kolektor nie jest wybitnym pisarzem ani poetą, więc
          przestań robić z siebie idiote.

Z poważaniem
          Nikopol
        • Gość: motorider Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:39
          Mimo, że brzydalu całkiem schludnie ubrałeś Swoją wypowiedź w słowa dalej będę
          się upierał, że Okrutny Pajac nie zasługuje na miano motocyklisty. Mimo tego,
          że jestem skłonny uwierzyć, że Ty jesteś motocyklistą!!! A co do wypadów
          grupowych, gdzie opowiadałeś o specyficznym klimacie nie chciałbym się znaleźć
          na takim wypadzie z okrutnym pajacem. Pozdro!!!
        • speedone Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 20:51
          brzydal.toudi napisał:

> Zapomniałeś chłopcze że 1000-czki maja już 180KM.
          > Ale nie o tym mowa w tym przesłaniu. Okrutny nie protestował przeciwko jako
          > takim 600/750ccm.Choć tak pokazywały literki.Protest był skierowany przeciwko
          > tym wszystkim opiniom których właściciele nie mają i może nie będą mieli
          > możliwości nawet usiaść na motocyklu obdarzonym OLBRZYMIMI OSIAGAMI a pie..
          > ze 600 to spoko może nawet zbyt wiele a na 1000cach ludzie umierają. Nikt nie
          > pietnuje tutaj mocnych wysilonych technologii, nikt nie piętnuje tutaj
          > posiadaczy chopperów,nikt nawet nie piętnuje tutaj posiadaczy MZtek a nawet
          > najmniejszych motocykli z klasy 125ccm. Napietnowane zostało zachowanie i
          > wypowiedzi wszelkich SPEEDONE,PIOTRMOTO i innych im podobnych, czyli
          chłopaczkó
          > w
          > którzy nie mieli okazji pojeździć na czymkolwiek innym a zabieraja głos w
          > dyskusji 600 jest trendy a 1000 is death.

sorry kolego ale Ja sie niewypowidalem na ten temat tylko o czyms innym bo
          niejezdzilem wiec niemowie a ty jak bys uwazniej czytaj to bys wiedzial
        • speedone Re: Coś o pojemności 600ccm. 10.03.05, 07:19
          brzydal.toudi napisał:

> Część uczestników tego forum w ogóle nie posiada motocykla (SPEEDONE).
          a to dlaczego nieposiadam ???? nawet moje zdjecie jest na forum
          • okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 10.03.05, 09:47
            noooo, posiadasz... zdjęcie na forum, bluzę z kapturem, parę pryszczy i YEAH
            BUNNY skuterek, który równie dobrze może należeć do sąsiadki, bo nie znam
            chłopa, który mając skuter, zapluwałby się nazywając go motocyklem.

pomijam to że brakuje ci inteligencji alby zrobić cokolwiek by twój post znalazł
            sie na dole topicu, ponieważ mam dobry dzien nie wysunę tezy, że powodem takiego
            stanu rzeczy może być czerpanie przez twój organizm białka z zasobów których nie
            użwasz....
            • Gość: reggie Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:00
              kondzik86 bys miał troche oleju w głowie to bys zobaczył,że ja nie napisałam,że
              posiadac 600 to tak jakby być ciotą,wiec jako to,że własnego i tylko własnego
              moto nie posiadam,jezdzilam tylko na naszym tandecie 1000,ale dla mnie 600 by
              wystarczyła w zupełności,napisałam,że Ty jesteś głupi,a to mogłam napisac!!! Bo
              jesteś,to wyzywanie na pojedynek,o matko na poziomie 15 latka. Jestes za tepy na
              to zeby zrozumieć co to prowokacja i nadal pie..sz głupoty.Ty i wszyscy
              inni.Jakos widac,że starzy bywacze forum omineli ten temat spokojnie,tylko nowi
              udzielaja sie i chca pokazac jacy to ostrzy są.Tak jak Tołdi napisał 3/4 z was
              moto widziało na plakacie w pokoju,wiec idzcie sobie poogladac,a ty kondzik nie
              udzielaj sie jak nie wiesz ile mam z motocyklami doczynienia a troche mam,byś
              nas znał to bys wiedział,że lysol zajmuje sie nimi wiec troche wiem na twoje
              nieszczescie.Pozdrawiam mimo wszystko i pomyslcie ludzie zanim cos napizecie,bo
              jestescie jawnie wysmiewani a myslicie,że to wy wysmiewacie buahahaha
    • Gość: motorider Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:06
      Na ch.. dziobem kłapiesz jak sam zaczynałeś od 600,każdy zna swoje możliwości,
      a Ty cwaniaczku jeżeli nie czujesz respektu do motocykli to nie wróżę Ci nic
      dobrego. Życzę Ci powodzonka w nadchodzącym nowym sezonie. Każdy dobry
      motocyklista zaczynał od mniejszego silnika. Dla mnie jesteś baran i ciekaw
      jestem czym Ty tak naprawdę śmigasz. MZ, CZ , Junak ?????????????
      hehehehehehehehehehehe.
    • Gość: motorider Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:26
      Ku.. tak czytam wasze posty i zastanawiam sie czy wy jesteście naprawdę
      motocyklistami czy bandą pedałow.Ja mam teraz haye wcześniej miałem fireblada i
      także zaczynałem od 600. Ku.. od czegoś trzeba zacząć i wcale nie trzeba mieć
      60 000 pln żeby kupić sobie sportowy motocykl. Nie od razu Kraków zbudowano.
      Jeden gość w odpowiedzi powiedział żeby kupić za 12 000 pln choperka. To jest
      dopiero mokra ci... A Ty Mariuszku puknij się w tą pustą główkę i idź do garażu
      simsona przepal bo będziesz miał problemy rozpocząć sezon!!! LESZCZU!!! W dupie
      byłeś gó.. widziałeś !!!
      • Gość: kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:40
        Powiem szczerze, ja bym tego ch..a mariuszka zajebał. Roztarł bym go na miazgę.
        Zastanawiam się, czy nie wybrać się z kolegami do tego Kszeszowa i mu mordy nie
        obić.
        W całej wypowiedzi popieram motoraidera. Myślę, że mariuszek i Tobi to ta sama
        osoba. Dając w pysk jednemu, dał bym dwóm. Wyzwałem tą świnie na pojedynek na
        szosie i co? Podwinoł ogon i uciek z kfikiem! A Tobi i te jego propozycje
        ścigania się po torze w Poznaniu! Śmieszny jest i gównem jedzie nawet z jego
        postów. W Poznaniu może i widział tor, ale to był tor trambajowy. A na torze
        motocyklowym wonchał by moje spaliny! dwa razy bym go objechał zanim on
        przejechał by pół toru.
        Pedałom mówię zdecydowane NIE!
        • Gość: kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 18:15
          Motorider, co się mnie czepiłeś? To, że się z Tobą raz zgodziłem nie znaczy, że
          chcę być Twoim chłopakiem. Znajdź sobie inny obiekt westchnień.
          Nie obraś się, ale myślę, że hajabuzę znasz tylko z gier EA Games, podobnie z
          bladym.
          Swoimi popisami tu sam przypominasz mi jakiegoś komputerowca w pinglach.
          Żryj swoje gó.. chamie!
          • kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 18:18
            Oznajmiam iż ostatnie dwa posty nie są pisane przezemnie tylko przez jakieś
            dziecko,podszywajace sie podemnie...ale z drugiej strony gdy ktoś posuwa sie do
            takiego czynu ,jednak czuje sie zagrozony z mojej strony...Kto sie przyzna?Kto
            ma odwage?Kto mnie nie lubi? hehe zaczyna sie robić ciekawie...szmatą jesteś
            człeku niegodziwy.
            • kendzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 18:49
              kondzik86 napisał:

> Oznajmiam iż ostatnie dwa posty nie są pisane przezemnie tylko przez jakieś
              > dziecko,podszywajace sie podemnie...ale z drugiej strony gdy ktoś posuwa sie do
              >
              > takiego czynu ,jednak czuje sie zagrozony z mojej strony...Kto sie przyzna?Kto
              > ma odwage?Kto mnie nie lubi? hehe zaczyna sie robić ciekawie...szmatą jesteś
              > człeku niegodziwy.

Co za perfidny oszust!Człowieku,godności nie masz.
            • kendzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 18:53
              kondzik86 napisał:

> Oznajmiam iż ostatnie dwa posty nie są pisane przezemnie tylko przez jakieś
              > dziecko,podszywajace sie podemnie...ale z drugiej strony gdy ktoś posuwa sie do
              >
              > takiego czynu ,jednak czuje sie zagrozony z mojej strony...Kto sie przyzna?Kto
              > ma odwage?Kto mnie nie lubi? hehe zaczyna sie robić ciekawie...szmatą jesteś
              > człeku niegodziwy.
              W dodatku założył konto z moim nickiem.Nie dajcie się oszukać.Sam szmatą jesteś
              i trudno nazwać cię człowiekiem.Jesteś taką samą świnią jak mariuszek albo Tobi.
              • kendzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 18:57
                mariuszek i tobi specjalnie pisane z małej litery
                • Gość: reggie Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:08
                  Matko co za ułomy tu są.Kondzik z tymi takstami,że Mariusz to dla niego gó..arz
                  i tak samo Tołdi buahahahaha Tołdi ojcem twym mógłby być!!!!!!!! Prowokacja
                  udała mu sie znakomicie a wy nadal pow szystkim drzecie mordy,troche luzu !!!!!!!!!!
                  • kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 22:31
                    reggie z tego co wiem to post mariuszka był skierowany również do Ciebie...gdyż
                    tołdi tłumaczy ,że to do ludzi nie majacych nic wspólnego z motocyklami a
                    wypowiadajacy sie, a wiec także do Ciebie...albo moze sie pochwalisz czym
                    jeździsz i skąd taka obszerna wiedza o motocyklach...pozatym ,ze potrafisz
                    tylko sie kłócić i zadzierać nos jaka to ty nie weteranka ku.. jestes...tołdi
                    mógłbybyć moim ojcem??hehe...no proszę jaka fantazja...a ty byś pewnie chciała
                    być mamą?...i jeszcze pewnie moturem byś chciała jeździć...
          • Gość: motorider Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:53
            Ty podszyty kondzik!!! Nie mam zamiaru wchodzić Ci w dupę gnoju. Widzę, że nie
            sensu chyba więcej odwiedzać tego forum. A co pedale miałeś nadzieję że masz
            branie?? Niestety mam żonę i dziecko a Tobie co najwyżej mogę zaje.. kopa w
            ryj.
            • Gość: zwykły Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: 213.17.233.* 09.03.05, 20:21
              żonie gratulujemy wyboru,dzieciom współczujemy
        • kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 18:15
          Co za ku.. sie za mnie podszyła!!!Ja pierdykam to jest bezczelne...mniemam iż
          spośrud osób które za mną tu nie przepadają to są tylko takie dwie...wiec ten
          kto ma tyle odwagi niech teraz ma odwage sie przyznac kto sie za mnie podszył w
          poscie wyżej???!!!Czyzby ta osoba miała poczucie wartosci gorsze od gówna,że
          lepiej sie czuje wypowiadajac pod czyimś nikiem???Dziecinada...
          • brzydal.toudi Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 18:51
            Ja nie podszyłem się pod Ciebie. Czytałem ten post o 18:20 i dlatego ze potrafie
            czytać nie odpisałem obelgami. Ten post od razu wydał mi sie niespójny z twoja
            poprzednią wypowiedzią. I to jest najlepszy dowód na to że nalezy czytać
            uważnie. Tak na marginesie nie podejrzewam też Mariusza. Po co bowiem podszywać
            sie pod Ciebie i obrzucać błotem siebie jak można by w tym czasie cos przykrego
            napisać od siebie.

Myśle jednak że to Prawnik, Wrangler lub Suzilover.

Informuję że na zaczepki niezalogowanych nie będę odpowiadał.

• okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 19:24
              ja już swoje napisałem i nie zamierzam więcej tłumaczyć tego samego
              Przestraszeni Motocykliści, mam w tyłku co sobie myślicie (choć trudno
              powiedzieć ze wogóle myślicie)
              • andreas750 Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 19:55
                Widze że niektórym brak odwagi aby sie zalogować... no i przybyło parę sztuk
                motocykli 04', 05' z górnych półek cenowych.
                Paranoja
    • okrutny_mariuszek Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 09.03.05, 20:54
      pierwsze apel:
      - Proszę pisac tak, bym mógł czytać nielatając po całym topicu (tzn. starajcie
      się aby Wasza wypowiedź była ostatnią na daną chwię). Uznajmy, ze to będzie taki
      mały sprawdzian Waszej inteligencji (z góry zakładam że większośc obleje, a
      kilku ledwo sie uda)

A teraz wyjaśnienie:
      Ktoś tam pisał o tym że nie jestem motocyklistą/Motocyklista... W zasadzie to
      mnie wali co myślicie, ale ja aspiruję zaledwie do miana uzytkownika motocykla
      (dla tych co nie czają /większosci/ to taki co ściąga motur ze stopek, przepycha
      go kilka metrów i stawia na stopkach)

Na koniec prośba:
      Proszę następne osoby, które tu będą pisały, aby, nim cokolwiek napiszą,
      zastanowiły sie co na ich miejscu zrobiłby Jezus.

Jak ktoś by miał ochotę to niech kliknie na link u dołu a potem w brzuszek
      pajacyka. Mi to dokopie bo kolejne dziecko zje obiadek, a ja jestem za tym by
      biedota wymarła, a Wy może znajdziecie powołanie w życiu (pisze tak, ponieważ
      uważam, że nie powinniście się rozmnażać, kolejne tak durne pokolenia....
      egh..., dziwię się że Wasi rodzice /oczywiście jest kilka osób do których nie
      kieruję tych słów/ tuż po urodzeniu was nie zabili was /tłumacze - zrobili na
      próbę i po urodzeniu zapomnieli zabić/, mam też nadzieję, że nie macie
      rodzeństwa /więcej takich ..........|tu wstaw swój nick| ...., to byłoby
      straszne!/, że rodzice - matka podwiązała sobie jajniki, a następnie kopnęła
      waszego ojca w jaja, w wiadomym celu /nie będe tłumaczył, nawet największy debil
      na forum załapie o co mi idzie/).
      Miłego wieczoru.
      • kojotkurier Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 09.03.05, 22:59
        OKRUTNY- ty jestes niezle pokopany chlopie co ty wypisujesz na tym forum dla
        mnie nie ma znaczenia czy ty jestes uzytkownikiem czy motocyklista nie wazne
        ale co ty piszesz , to z ty wymarciem biedoty i tak dalej to jakis zarcik
        mial byc jak tak to ci nie poszlo po razkolejny chlopaku chlopaku idz
        sie leczyc na glowe bo cos naprawde z toba nie tak i jak pomysle ze kiedys
        nawet fajne posty potrafiles napisac to juz wogule nic nie rozumiem brniesz
        w zla strone moglbys sie troche opanowac czasami i zrob sobie
        taki napis na czerwono na dole ,, jak chcesz pomodz mariuszowi to kliknij
        tutaj,, wku..ac mnie juz to zaczyna kupa chamstwa i nietolerancji
        kojot
        • okrutny_mariuszek Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 09.03.05, 23:05
          P R Z E C Z Y T A J . B A A A A A R D Z O . P O W O L I . Z A S T N Ó
          W . S I Ę . R A Z . J E S Z C Z E . P R Z E C Z Y T A J . Z N Ó W
          . S I Ę . Z A S T N Ó W.... I S T N I E J E . M A Ł A . S Z A N S A
          . Ż E . Z R O Z U M I E S Z.
          • okrutny_mariuszek Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 09.03.05, 23:07
            A swoją drogą to jestem po ciemnej stronie mocy :-P
            • kondzik86 Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 09.03.05, 23:22
              O fuck!Święta mają byc białe :( toż to poje..a pogoda...
              • okrutny_mariuszek Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 09.03.05, 23:33
                skoro Wigilia i Boże Narodzenie były bez śniegu to choć Wielkanoc niech będzie....
                • kojotkurier Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 09.03.05, 23:45
                  po ciemnej stronie mocy o matko mam nadzieje ze uwaznie przeczytalem juz
                  dawno nie spotkalem kogos takiego naprawde idz sie poradz
                  kogos ,jakiegos lekaza moze wkoncu to tez jest choroba nie ma sie co wstydzic
                  kliknij na pajaca kojot
                  • okrutny_mariuszek Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 09.03.05, 23:47
                    klikam pajaca i mi się chce mail do ciebie wysyłać...
                    • kojotkurier Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 10.03.05, 00:13
                      nic od ciebie nie dostalem mariusz na jaka poczte wysylales? kojot
                      • okrutny_mariuszek Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 10.03.05, 00:22
                        kto mówi, ze wysłałem?!
                        Widzisz, już wielokrotnie sygnalizowałem że nie rozumiesz tego co czytasz.
                        Jeśli napisałem, ze "mail chce mi się wysyłać" to co to znaczy?
                        A gdybym napisał: "wysłał", co by to oznaczało?
                        Czy powoli łapiesz?
                    • Gość: motorider Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 00:20
                      Ty okrutny pajac powiedz tutaj wszystkim na forum kto Cię spłodził to Cię
                      pomścimy!!!
                      • okrutny_mariuszek Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 10.03.05, 00:28
                        kilka postów wyżej napisałem:
                        "(...) pisze tak, ponieważ
                        uważam, że nie powinniście się rozmnażać, kolejne tak durne pokolenia....
                        egh..., dziwię się że Wasi rodzice /oczywiście jest kilka osób do których nie
                        kieruję tych słów/ tuż po urodzeniu was nie zabili was /tłumacze - zrobili na
                        próbę i po urodzeniu zapomnieli zabić/, mam też nadzieję, że nie macie
                        rodzeństwa /więcej takich ..........|tu wstaw swój nick| ...., to byłoby
                        straszne!/, że rodzice - matka podwiązała sobie jajniki, a następnie kopnęła
                        waszego ojca w jaja, w wiadomym celu /nie będe tłumaczył, nawet największy debil
                        na forum załapie o co mi idzie (..)"

a pisząc powyższe słowa miałem na myśli ciebie motorider bardziej niż kogokolwiek.
                        oczywiscie podejrzewam, ze biegłe czytanie sprawia ci klopoty i dlatego z trudem
                        przychodzi Ci ogarniecie całej "problematyki" topicu.
                    • kojotkurier Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 10.03.05, 00:25
                      okrutny_mariuszek napisał:

> klikam pajaca i mi się chce mail do ciebie wysyłać...

to akurat sie znalazlo pod moim postem skierowanym do ciebie i dlatego tak
                      opatrznie to zrozumialem sory winetu
                      kojot
                      • okrutny_mariuszek Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 10.03.05, 00:30
                        przecież to było do ciebie
                        • okrutny_mariuszek Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 10.03.05, 00:31
                          i jeszcze jedno - jak rozumiesz słowa "opatrznie" i "nieopatrznie"?
                          • kojotkurier Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 10.03.05, 00:34
                            teraz to juz nic nie rozumiem i w dodatku mialo byc nieopatrznie dobra
                            lepiej pojde spac bo mi sie jeszcze zoje przegrzeja kojot
    • Gość: Marcin Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:18
      Koleś, jesteś chyba upośledzony (przepraszam, ale tak mi się wydaje). Każdy
      kupuje, co lubi. Jednemu się podoba enduro, drugiemu turystyk, trzeciemu
      plastik, czwartemu jeszcze coś innego (aż po samochód). Jeżeli Tobie trafił się
      kiepski egzemplarz, to nie przekreślaj od razu całej klasy. Wg. mnie enduro są
      kiepskimi motocyklami, które wydają ,,piardy" z czegoś, co nazywa się tłumikiem
      (do enduro ta nazwa nie pasuje). Nie pisz takich durnych tekstów idioto!
      Palanci piszą bzdury, a niedoświadczeni się ich słuchają. Mam drugi ,,600"
      sportowy i jestem zadowolony.

Pozdrawiam wszystkich motocyklistów oprócz tego, co napisał tę durną wiadomośc
      (okrutnego mariuszka).
      • sly11 Re: Coś o pojemności 600ccm. 10.03.05, 20:25
        marcin,nowy jestes czy co,nie kumasz to nie pier....l.tekst napisałes smutny i oczywisty jak tablica mendelejewa.
      • okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 10.03.05, 20:27
        o ku**a! miękka pipka wilgotna pozdrowiła wszystkich tylko nie mnie...!
        nie dość, ze głupi to jeszcze z tego zadowolony (cyt.: Mam drugi ,,600" sportowy
        i jestem zadowolony.)
        • nico72 Re: Coś o pojemności 600ccm. 11.03.05, 00:22
          Wiesz co okrutny? Ciebie to chyba zrobili na próbe i zapomnieli zabić.
          • okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 11.03.05, 00:29
            nico72 napisał:
            > Wiesz co okrutny? Ciebie to chyba zrobili na próbe i zapomnieli zabić.

przeczytaj post z 09.03.2005 20:54 a potem napisz coś czego ja nie napiałem
            plagiatorze
            • okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 11.03.05, 00:31
              napiałem = napisałem
            • nico72 Re: Coś o pojemności 600ccm. 11.03.05, 06:56
              Oki, podobne, może być uważane za plagiat ale tego postu nie czytałem
              wcześniej. Niech będzie, zwracam prawa autorskie.
    • nico72 Re: Coś o pojemności 600ccm. 11.03.05, 00:06
      Wiesz co, pewnie masz rację z elastycznoscią, momentem obrotowym itd. Ale ja
      cholernie cieszę się że kupiłem sobie ceberkę 600. Bardzo mi się na niej fajno
      jeździ i nie zamienię na większy. Mimo że twój post sprawił mi troche
      przykrości. Ale p...dolić moja przykrość i to że mój ukochany moto nazywasz
      pierdziawą. MI sie podoba. Staram sie nie oceniać ludzi po tym jaką pojemność
      mają między nogami i nie ograniczam się do pozdrawiania tylko tych co jadą
      pojemnością która MI odpowiada. Ale i tak życzę ci udanego sezonu na 900 czy
      1000. No i zeby ten pieprzony śnieg stopniał.
      Pozdrawiam wszystkich zostawiających jeden ślad za sobą.
      Nie dajmy się zwariować
      • motowicher Re: Coś o pojemności 600ccm. 11.03.05, 00:50
        Mnie się wydaje,że to jest jakiś podstęp :) Mariusz chce pobić rekord rekordu
        Liseny :)Kupta se silnik odrzutowy, to se popałerujecie :)
        Ide spać, bo mi się amperaz w butelce skończył :)
    • Gość: slawek Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.trzciana.sdi.tpnet.pl 12.03.05, 22:01
      Hej znawcy motocykli. Wlasnie kupilem syfna szescsetke kawasaki zx-6r z 2003 i
      ma takie male pudelko w schowku zwane power commander (to urzadzonko skutecznie
      niweluje roznice miedzy 1000 a 600). Pogodzilem was? Ma moze ktos z was jakas
      instrukcje obslugi power commandera? Ustawienia silnika nie problem bo mam caly
      soft od producenta ale chce przestudiowac dokladnie instrukcje a techniczny
      angleiski u mnie nie jest na poziomie zaawansowanym a na drugi motor juz mnie
      nie stac. Moge odkupic nawet ksero byle po polsku.
      • okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 12.03.05, 22:25
        napisze to b. deliktanie:
        to ne jest tak ze power commander niweluje różnice między 600 a 1000.
        na początek poszukaj w googlach
      • brzydal.toudi Re: Coś o pojemności 600ccm. 12.03.05, 23:09
        Te sławek wsadz se te twój power commodore do dupy w tej 600tce. Jakie szanse
        chcesz wyrównać, myslisz że jak sobie pomapujesz na nowo wtryski i przybedzie ci
        teoretycznie kilka koników to świat zawojujesz?? Głupi jesteś jak but. Ja tutaj
        już pisałem o R1 przygotowanej na tor. Nie umiesz czytać? A moment obrotowy to
        skąd weżmiesz do tej 600tki?? Z piwnicy?? Jak masz wióry w głowie i nic nie
        wiesz o power comanderach to siedź dalej z nosem w Katalogu Motocykli 2005 i sie
        onanizuj.
        • kojotkurier do brzydala- kojot 12.03.05, 23:19
          czesc czytalem twoje posty i widze ze ty biegly jestes w tej elektronice
          motocyklowej moze bys mi pomogl z fzr zamiescilem nawet dzisiaj taki
          topik moze zajzysz tam pozdrawiam kojot
    • Gość: Slawek Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.trzciana.sdi.tpnet.pl 13.03.05, 13:42
      Napisalem to ze power commander niweluje roznice miedzy 600 a 1000 bo mam juz
      dosc tych glupot jakie tu wypisujecie, szczegolnie maruiszek (dobrze wiem ze z
      600 litrowki sie nie zrobi tysiaczki). Z tego co ty mariuszku piszesz wnioskuje
      ze nie masz pojecia o motorach. Mysle ze kazdy kto kupil 600 to mazyl o 1000,
      ale roznica prawie 10 tys miedzy 600-tka a litrowymi maszynami jest raczej nie
      do przeskoczenia dla wiekszosci z nas. Dlatego zdecydowalem sie na wypasiona 600
      (ma wszystko co mozna zmienic i dodac). Zeby kupic 1000 musialbym dolozyc pewnie
      z kilka tys i mialbym najubozszy model w wersji salonowej. Poprostu nie kazdego
      stac na 1000 a kazdy by chcial ja miec i to wszystko w tej dyskuji na temat
      wyzszosci 1000 na 600, jest niepodwazala. W normalnej jezdzie po naszych drogach
      pewnie tego sie nawet nie odczuje. Ale jak ktos chce szpanowac ze ma kase no to
      pewnie 1000 tylko :) Kojot jezeli do mnie jest ten post ze sie znam na
      elektonice motocyklowej to nie bardzo :) W sumie jestem elektronikiem ale w
      motorach grzebie od nie dawna i raczej tylko w moich. Mam pytanie czy ktos z
      Was wybiera sie do Brna na motogp w tym roku jezeli tak to moze pojedziemy w
      kilka osob? co wy na to? Moze juz ktos byl i podzieli sie z nami sowimi
      doswiadczeniami. Dzieki.
      • okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 13.03.05, 14:50
        szkoda gadać, głupoty wypisujesz i masz nadzieję, że ktoś w te bzdury uwierzy...
        pewnie sam w nie wierzysz, dalej Sławeczku, żyj w takim przekonaniu, wierz w to!
        tyle ci zostało
      • Gość: rzawy Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 13.03.05, 18:01
        zamontuje sobie taki powercomandera,sportowy wydech , filtry i mysli ze zyskał
        40 koni a pózniej na hamowni płacz i darcie szat bo moto ma mniej od seryjnego
        • okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 13.03.05, 18:36
          A kto mówi, ze Sławek kupił power commandera?! Sławek kupił Kawe z 2003 roku
          prawdopodobnie od jakiegoś kowala, który mu zamydlił oczy tą zabaweczką po to by
          się chłopina cieszyła i nie zwracała uwagi na reszte shitu. Dziś Sławek cieszy
          się że ma pierdziawę o właściwościach 1000cmm... Taaaa, swistak by sobie
          popuścił gdyby to przeczytał!
          Proponuję, żeby Sławek załozył najmniejszą zębatkę zdawczą jaką znajdzie i
          jaknajwiększą na tył. Kopa będzie miał przeokropnego, a przecież o to chodzi!
    • Gość: slawek Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.trzciana.sdi.tpnet.pl 13.03.05, 15:21
      Dawaj dalej mariuszku. Z kumplami juz nie mozemy doczekac sie twojego kolejnego
      madrego tekstu.
      • okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 13.03.05, 15:32
        pewnie ty i twoi kumple na zmianę sobie obciągacie oczekując na to wydarzenie.
        • Gość: slawek Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.trzciana.sdi.tpnet.pl 13.03.05, 18:43
          hehehehe mariuszku ale z ciebie palant. Widze ze to forum do fachwych nie
          nalezy. Kto bardziej osmieszy innego ten jest wiekszym fachowcem (przyklad
          mariuszka) pozdrawiam normalnych.
          • speedone Re: Coś o pojemności 600ccm. 13.03.05, 19:32
            Gość portalu: slawek napisał(a):

> hehehehe mariuszku ale z ciebie palant. Widze ze to forum do fachwych nie
            > nalezy. Kto bardziej osmieszy innego ten jest wiekszym fachowcem (przyklad
            > mariuszka) pozdrawiam normalnych.

niestety po roku stal sie niewiadomo jakim fachowcem strach sie zapytac o cos
            Raz mowil ze sie wyjebal przez psa raz ze samochod ze komus zycie uratowal wow
            jak by mial doswiadcznie to by sie pewie nic niestalo ........

pozdro
            • okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 13.03.05, 19:58
              pies wbiegł pod koła a z przeciwka jechał samochód z 2 osobami na "pokładzie"
              pisałem to już dawno, ale za wielki debil z ciebie by zrozumiec coś czego ci sie
              łopatologicznie nie wytłumaczy.
              No ale czego spodziewać sie po chłopaczku na skuterku (Speedone)?
              Że będzie myślał? Że będzie rozumiał?
              Głupiś Spedonek, oj głupiś! Napisz do ZUS, może dostaniesz za to rentę inwalidzką.
    • Gość: wielebny Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.chello.pl 14.03.05, 10:09
      ten post chyba jednak przejdzie do hostorii i bede 200:)
      • okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 14.03.05, 10:26
        Przewidziałem nagrode dla autora postu numer 200, daj adresa, w przyszłym
        tygodniu dostaniesz nagrode
        (nagrody za II i III oraz kolejne miejsca nie przewidziano)
        • Gość: motorider Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 11:37
          A nagrodą będzie zdjęcie Twojego rozje..ego jaja?? Czy juz złożyłeś??
          Zamontowałeś tą porysowaną lampę na którą dałeś taką zaporową cenę na ebay czy
          gdzieś tam na niem. aukcji?? Ale się z Ciebie pewnie śmiali!! Człowieku i
          przestań już cwaniakować bo nie mogę już wytrzymać. Trochę pokory, bo
          wymądrzasz sie na każdy temat a raptem niedawno przeskoczyłeś z etz na jajo
          które po 3 tyg. rozjebałeś i do niedawna stał taki u Ciebie. Co Ty łajzo
          pie..na możesz wiedzieć o tym wszystkim o czym mowa na tym forum.
          • okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 14.03.05, 12:55
            jesteś miekkim siurkiem motoŁajder, do tego głupim, bezmyślnym
            chepoj dzide pało
            • kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 14.03.05, 15:17
              Oj łatwo się mendo sprzedajesz...widać to co motorider pisze bardzo Cię
              zabolało..."wszyscy są gópi i świat mnie nie rozumie, czemu oni kupują te gupie
              600 -to bezmyslne,siury i miekkie pipy" kolego uważaj bo od wczoraj jestes na
              celowniku...
              • okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 14.03.05, 17:17
                kondzik86 napisał:
                > kolego uważaj bo od wczoraj jestes na celowniku...

Po pierwsze, nie mów do mnie per kolego
                a po drugie, to z tego, ze jestem na celowniku jakiegoś cw..a? Strzelisz do mnie
                z napletka?
                • Gość: reggie Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:05
                  kondzik najpierw poczytaj słownik ortograficzny a potem się udzielaj buahahhaa
                  mariusz odezwałeś się jak prawdziwy rzeźnik,chepoj dzide pało !!!!!!!
                  • kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 15.03.05, 21:10
                    Widzę ,że jesteś przyzwyczajona ,że się tak do Ciebie mówi hehe
              • kojotkurier Re: Coś o pojemności 600ccm. 14.03.05, 22:23
                nie chce byc stronniczym sku..synem ale co tytak grozisz kondzik? po huj?,,na
                celowniku,, bez sensu a co wy wszyscy wiecie o motocyklach ? tak szczeze
                parametry podstawowe dane? bez obrazy ale nie o to chodzi zeby sobie grozic
                jeden drugiemu ,jeszcze obrzucanie siebie gownem nawzajem ujdzie ale jak juz mu
                grozisz to nie jest dobrze najlepiej wszyscy sie napie..jcie brac
                ku.. je..a mac zygac mi sie chce jak czytam to cale hujostwo kojot
    • Gość: dziur Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:31
      mariuszek chyba wypiles za duzo albo ci matka do żarcia trocin dodała bo cos
      głupio gadasz. Chyba w zyciu nie jechales na scigu i piszesz tylko o
      przezyciach po przejaraniu kilku giftów. Różnica jest oczywiście ale tak
      naprawde po przekroczeniu magicznej cyferki czyli 200 tki. Poza tym jak
      założysz do 6tki zmieniarke (switcher) to jazda sie dopiero zaczyna.
      Ekonomiczność? o czym ty ku.. piszesz? Myslisz ze jak stac mnie na motor za 50
      tysiecy bede liczył ile on pali? Nie obchodzi mnie ile pali ważne zeby
      zapie..ł. Napisz no jeszcze jaka 600tke kupiles bo moze kupiles taka ze sie
      nadaje do remontu a nie do jazdy.
    • kojotkurier Re: Coś o pojemności 600ccm. 14.03.05, 22:31
      byliscie tak zajeci obrzucaniem sie blotemi grozeniem sobie ze jak prosilem o
      pomoc w sprawie zaplonu to gowno od was dostalem a nie pomoc ale tu
      wszyscy jestescie wirachy banda burkow gryzoncych sie po ludkach
      podziwiac was to za malo kojot
      • Gość: first Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:41
        ale zes im dal kojocie hhehe
        szambo czasami trzeba oprozniac ;)
      • kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 15.03.05, 21:14
        Niestety...wiem ,że to ku.. bez sensu,wiem ,że prymitywne ale nerwy mi
        pusciły ,każdemu może sie zdarzyc...więcej gosciowi na forum nie
        odpiszę ,jedynie mailowo,nie bedziesz juz zmuszony tego szlamu czytać
        wybacz...odnosnie zapłonu i elektryki jestem cienki bolek dlatego a'propos
        fzr'y nie pisałem ;) pozdrawiam
    • Gość: sic_mjstr Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 03:01
      A ja mam gpz 600 i mam wszystko w DUPIE nowki r1 moga mi naskoczyc bo i tak
      przewaznie jezdza nimi mokre pipy co sie boja dodac gazu na zakrecie ;))))
    • supermacio Re: Coś o pojemności 600ccm. 20.04.05, 15:04
      Rozumiem twoje żale, ale jak sam napisałeś - jeździsz na 600. Przypomina mi to
      komentarze posiadaczy maluchów na temat aut innych: eee, kich ten tój eskort,
      polonez, skoda. Ja bym takim nie jeździł... Stary o co ci chodzi? A a propos
      ekonomiki - skocz do kiosku po giełde i porównaj ceny 600 i 1000. Jeszcze
      jakieś ale, albo dymy???
      • Gość: Zygmunt Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 10:39
        Moim zdaniem wy wszyscy powinniście powsiadać na 1000 i wiecej, a co tam jak
        spasc to z wysokiego konia!!! Gó..arze najpierw opanujcie swoje rowerki 4
        kołowe a dopiero później pomyslcie o motorynce!!
        Moim UNO nie musze sie tak spieszyc a i tak wszedzie dojade.
        Życze rozumu w waszych pustych łbach!!!
        • okrutny_mariuszek Re: 30.04.05, 10:51
          A ile UNO ma pojemności?
          600?
          bo nie pamiętam.

UNO to dopiero g*wno!
          • bigadam Re: 30.04.05, 12:40
            Zebys wiedzial że uno to gó... Mialem UNO 1.0. Po miecie dalo sie jezdzic, ale
            jak przyszlo wyprzedzic na trasie jakiegos tira to nawet redukcja nie pomagala.
            Zgadza sie ze takim autem dojedziesz, ale ile przyjemniej sie jedzie autem o
            wiekszej pojemnosci a co za tym idzie wiekszej mocy i wiekszym momencie obr.
            Nie trzeba tyle mieszac biegami. Samochodem ktory jest silniejszy o wiele
            latwiej cokolwiek wyprzedzic. Zapakuj takie uno pięcioma osobami i jedz np z
            Krakowa do Warszawy, albo do Zakopca (o zgrozo). Mała góra, 5 osób i auto nie
            chce jechac....
    • Gość: MJ Nie wnerwiajcie mnie więcej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:19
      Żeś dowalił. A może tak zostaw pojamność i przyczep się do:

> mocy silnika
      > momentu obrotowego
      > stosunku mocy do masy

bo one decydują o co tu chodzi. Dawaj: yamaha FZ 750 ma 115KM i jest minimalnie
      lżejsza od FJ, która ma 1200ccm i 125KM. I co? W pojamnościach różnica, w mocy
      prawie nie, w osiągach przewaga dla 750ccm.

Koniec dyskusji. Motocykl to motocykl, a mocy brakuje skuterom i koniec.
      • okrutny_mariuszek Re: Nie wnerwiajcie mnie więcej! 01.05.05, 21:23
        Chciałem tylko napisać, zę za 300 post nagrody nie przewidziałęm (za 200 była -
        jeśli nie wierzycie pytajcie sie Wielebnego)
        Nagroda bedzie za 500 post (bez oszukaństw!)
      • bigadam Re: Nie wnerwiajcie mnie więcej! 01.05.05, 23:06
        Gość portalu: MJ napisał(a):

>
        > bo one decydują o co tu chodzi. Dawaj: yamaha FZ 750 ma 115KM i jest
        minimalnie
        > lżejsza od FJ, która ma 1200ccm i 125KM. I co? W pojamnościach różnica, w mocy
        > prawie nie, w osiągach przewaga dla 750ccm.

a w momencie obrotowym też jest taka mała różnica ?

• Gość: pacjent Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.compower.pl 01.05.05, 23:08
      cześć mariuszku mój mały wafelku, chce zdobyc nagrode dlatego pisze te kilka
      słów, pozdrawiam równiez twoja mięka pipe i innych buców z rzeszowszczyzny
      (szynszyl URSUS C-360 z "kabiną" z patyków i szmaty ), chopoku wyciagnij to
      swoje gó.. które nazywasz motocyklem z szopy i hejzecha pomóz ojcu w polu bo
      oziminy czas zasiac. Nic ino siedzisz i bzdury ci przychodzom do głowy .I nie
      zapomnij kufajki hein gericke nałozyć bo praca w polu jest niebezpieczna
      • matej23 Re: Coś o pojemności 600ccm. 01.05.05, 23:16
        Ech... napisałbym coś, ale co to pomoże?
        • Gość: Zygmunt Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:33
          No proszę, widać nie będzie potrzeby wykładania kolczatek bo wy sie nawet na
          forum sprzeczacie i widze ze jeden drugiemu dał by chetnie w pysk!
          Oby tak dalej panowie, moje UNO zawsze bedzie przed wami!
      • bigadam Re: Coś o pojemności 600ccm. 02.05.05, 08:37
        o tej pracy w polu to z doświadczenia wiesz ?
    • pawellisiecki Re: Coś o pojemności 600ccm. 01.05.05, 23:42
      ojojoj! oooo,mam mokra cipcie między nogami... aj a myślałem że sobie pojezdze
      600. Pupcia zbita i tyle. nie wiem czy w ogole wolno mi wyjechac na ulice?
      przesiadlem sie z 250, ale nie widzialem ze jedyny wybor to 900 albo 1000? o
      mamo, gdybym wiedzial, to bym wolal 4 lata zbierac na jakies zzr1100, niz sie
      zniewazac jakims tam 600.dałem ciala!!!
    • Gość: ZiaZiu Aż tylu ludzi sie podniecilo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:30
      Brawo. Bądźmy Polakami. Do gardeł, do gardeł poskaczmy sobie!!!
      • Gość: reggie Re: Aż tylu ludzi sie podniecilo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:48
        osz kuźwa,kto to odkopał??? :D fajny był post :)
        • mikegsx400 Re: Aż tylu ludzi sie podniecilo? 08.08.05, 01:23
          wbrew pozorom wiele osob czyta arciwalia
          fajny podt byl... moze bedziemy kontyuowac:DDDD
          pozdro M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka