Gość: Wawrzyn Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:56 chyba masz jakies kompleksy.. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 08.03.05, 16:46 Gość portalu: Wawrzyn napisał(a): > chyba masz jakies kompleksy.. a powienien był napisać: Cześć jestem Wawrzyn (tak mam/miałem na tablicy rejestracyjnej). NIedawno zmieniłem MZ (albo Jawe) na GS- 500. Mówię wam jaki to potwór! Przesiadka z mniejszego moto na takie monstrun to nie lada przeżycie i nikomu nie polecam czegoś takiego. Wiem, ponieważ kilka tygodni po zakupie sam się na nim rozkraczyłem. Dlatego nie wyobrażam sobie siebie na czymś co ma 600 ccm, nie mówiąc już o 1000ccm. Inny powód ze sobie nie wyobrażam tego to fakt iż mam naście lat, a moto sponsorują mi rodzice, Dlatego śmiało mogę napisać: - myślę że masz kompleksy.. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 08.03.05, 17:03 uups, nie MZ czy Jawa ale NSR125.... w kazdym bądź razie pierdziawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.pcz.pl 08.03.05, 17:17 mam pytanie do kollektora - czemu 600 jest dla piczek a 1000 nie ? rozjebales jajo bo nie umiesz jezdzic ? to 1000 tez ci nie pomoze rozjebales jajo bo umiesz ale taki byl przypadek ? to 1000 tez ci nie pomoze a propos podjezdzania pod czyjs dom i zalawiania wszystkich z siostra na dodatek to jakbys dostal teraz od kogokolwiek strzala w kregoslup to do konca zycia mialbys motocykle tylko na obrazku i musieliby cie podlaczyc pod podtrzymywanie zycia wiec nie badz taki twardziel w tym momencie zeby nie bylo to mam 600 bo lubie i jak bede zmienial to pewno kupie tez 600 bo po co mi 1000? nigdy nie bylem na torze bo mam daleko a jezdze bo .... lubie a nie lecze tym kompleksow Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 08.03.05, 17:23 już pisałem o tym, jest ponad 100 postów, cza szukać mi się nie chce i nie chodzi o to ze gdyby nie 1000 to by było inaczej (wywnioskuj o co chodzi z 1 postu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motorider Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:26 Po co kogoś wyśmiewasz za mz jak sam wbijałeś się taką w saspy!!! Do przedszkola a nie Tobie się 1000 marzy!!! Rower rowe rower i też kup sobie taki na trzech kółkach a jak nie ma kaski to podaj adres to Ci przyślę po moim synku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: Coś o pojemności 600ccm. 08.03.05, 17:32 a ja sobie kupię tego KOBUZA o ktorym wspominałem , i was wyjebie i na torze i w mieście ;) ja proponuje wyścigi na KOMARACH (i to najlepiej po lodzie) :) a swoją drogą ciekawe jaki czas mozna by wykrecić komarem w Poznaniu .... pzdr VTR1000F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIADU Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:03 HEHEHE, macie ludzie problemy, kupcie sobie po lanosie, zawieście spoiler i ścigajcie się dookoła śmietnika. Zawsze to będzie męska pojemność 1,6!!:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:14 chciałaś napisac któraś prostaczka co jej na forum wchodze... buahahhahaa Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Coś o pojemności 600ccm. 08.03.05, 20:52 No to sobie poczytałem.I tak się teraz zastanawia, po cholerę ci ,chociażby Japończycy,produkują motocykle poniżej 1000ccm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mongo Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.145.79.83.cust.bluewin.ch 08.03.05, 21:33 wlasnie w garazu 'chlodzi' sie jeszcze (ile jeszcze ta zima bedzie trwala!!!) moja gsx-r 750 K4 ze swoim 163 kg wagi i 148 PS. Dla mnie to w zupelnosci wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.palmrn01.fl.comcast.net 09.03.05, 03:25 heh ja tam mam nowiutka ninje zx6r i powiem wam ze was pie.. :) bo po 1 mieszkam tam gdzie nie ma zimy (wiec chodzbym jezdzil na motorynce to mam wieksza frajde niz wy) a po 2 jak ja jestem taka mokra cipka to powiedz mi to w oczy na siwatlach a nie na forum twardzielu z microsoftu :D w zabek czesany pie..ny cwaniak z pod peweksu sie znalazl.. acha kto tu napisal ze jak sie ma 12 kola to niech sobie kupi choppera :) - chyba kola do niego porzadne choppery sie zaczynaja od 30 000$(nie mowie o jakis tam custom) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młynek Do Kawy Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 12:08 Jak kupiłeś nowiutką ninje zx6r to jednak straszna pipa jesteś , Konduktor ma w twoim przypadku racje ( w przypadku pozostałych posiadaczy mopedów , skuterków i innych maleństw, również) . Motocykl to dwa kółka i silnik o pojemnosci zacznającej się od minimum 9xx cm3, gdzie " x" to liczba większa od zera . Nie rozumiem jak można kupić nową kawę mając do wyboru tyle innych marek , które biją kawy na łeb , na pysk ! Nie dosyć , że jesteś pipa to i kretyn w dodatku . Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal.toudi Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 12:05 Zapomniałeś chłopcze że 1000-czki maja już 180KM. Ale nie o tym mowa w tym przesłaniu. Okrutny nie protestował przeciwko jako takim 600/750ccm.Choć tak pokazywały literki.Protest był skierowany przeciwko tym wszystkim opiniom których właściciele nie mają i może nie będą mieli możliwości nawet usiaść na motocyklu obdarzonym OLBRZYMIMI OSIAGAMI a pie.. ze 600 to spoko może nawet zbyt wiele a na 1000cach ludzie umierają. Nikt nie pietnuje tutaj mocnych wysilonych technologii, nikt nie piętnuje tutaj posiadaczy chopperów,nikt nawet nie piętnuje tutaj posiadaczy MZtek a nawet najmniejszych motocykli z klasy 125ccm. Napietnowane zostało zachowanie i wypowiedzi wszelkich SPEEDONE,PIOTRMOTO i innych im podobnych, czyli chłopaczków którzy nie mieli okazji pojeździć na czymkolwiek innym a zabieraja głos w dyskusji 600 jest trendy a 1000 is death. Zasadniczym problemem naszych kolegów motocyklistów (również mnie to dotyczy) jest ograniczony budżet.Wielokrotnie uczestniczyłem w motocyklowych wycieczkach i poruszałem się na trasie z prędkościami rzedu 100-120km/h. Ponieważ najważniejsza jest przygoda i otaczający nas ludzie ,choć nie bez znaczenia styl w jakim się ją osiąga. Dla przyjemności przebywania w większej grupie można ograniczyć potrzebę prędkości. I nie jest ważne kto na czym przyjechał. Ale to równiez nie było tematem wypowiedzi okrutnego. To prawda stara jak swiat a zycie polega na konieczności wyboru. Niestety wielu uważało że post ten jest atakiem na taki sens zycia. Moja opinia nie będzie tutaj popularna, gdyż wiele osób odebrało ten wybieg Mariusza personalnie wprost do siebie.Uraził swym postem ich dumę, śmiał na forum napisać że "600 to za mało". Poderwały się głosy wyzywające na pojedynki motocyklowe pomiędzy 600tkami a 1000cami ( żenada). Zacietrzewienie ogarnęło prawie wszystkich. I to był własnie cel tego tematu. PROWOKACJA. Mariusz doskonale to osiągnął. Przekonał się ze FORUM ŻYJE. Nie tylko "macacie się po penisach". SAM JEDEN potrafił przeciwstawiać swoje zdanie przeważającej większości. Nie wstydził się napisać czym jeździ i na czym się połamał.Nie kwestionował że owego dnia zabrakło mu mieszanki umiejętności,szczęścia i i zdrowego rozsądku. Potrafił napisać że posiada kask TIGER. Część uczestników tego forum w ogóle nie posiada motocykla (SPEEDONE). Cześć kłamie i pisze że posiada " złotego słonia w klatce" i myśli że nikt tego nie zweryfikuje to można łżeć i zdobyć większe poważanie.A zabiera zdanie w kwestiach o których nie mają bladego pojęcia.To jest ohydne. Ostatnim zarzutem jaki czynię jest fakt, że poziom naszej/waszej wiedzy jest beznadziejnie niski. Większość nie potrafi czytać. Czytać ze zrozumieniem, między wierszami i czerpać treści przesłania a nie literek na wyświetlaczu. I nie piszę tutaj o poziomie dyskusji, bowiem nawet w tekstach złośliwych czy wulgarnych można dojrzec drugie dno. NALEŻY PO PROSTU POTRAFIC CZYTAĆ. Przeczytaną wypowiedź należy "oborbić" w swej głowie i postarać się zrozumieć co chciał przekazać nam jej autor. Inaczej nikt nie rozumiałby o czym chciał nam opowiedzieć Mickiewicz,Kafka,Kochanowski... Poziom czytelnictwa w Polsce jest zastraszająco niski. NIESTETY. BRAWO okrutny_mariuszku, niestety niewielu cię zrozumiało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:02 To wiele tłumaczy...to co napisałeś owszem ma sens ale nie jest adekwatne do tego tematu...dyskusja na temat nie wiedzy itd. rozpoczeła sie dopiero w połowie.Pozatym mariuszek nie chciał przesłać zadnej mądrosci w tym temacie tylko NARZUCIĆ coś:teksty typu "600 są dla emerytów" , "jak ktoś chce kupić pierdziawe to mnie krew zalewa"...tego typu teksty raczej nie są maskowaniem prawdziwego przekazu tego tematu.bo co kogo obchodzi że go krew zalewa gdy ktos kupuje 125cc.Wulgaryzmy także tylko prowokują i uniemożliwiają normalną dyskusje...gdyby temat został napisany w sposób zachecąjamy myślę ze by znalazł nawet wiele akceptacji.W tym przypadku osobnicy którzy nawet współdzieją mariusza zdanie zniechęcają sie do niego...Osobiście jestem również zwolennikiem mocniejszych maszyn.600 kupiłem jedynie z myślą o niższych kosztach i checi przeżycia a co sie okazało?że 600 pali jak smok a wiecej razy bym sie na niej zabił niż na ciezkim 1100 a styl jazdy nie różnił sie niczym...no cóż dopiero sie ucze.Ale znam ludzi którzy przesiedli sie z mocnych 1000cc (żadnych sport turystyków) na 600cc i wreście znaleźli to czego szukali...nie ze wgzlędu na niższa moc...i obawy przed nie opanowaniem ,gdyz wiem ,że są to bardzo doswiadczeni użytkownicy moto i 1000cc nie sprawiało im problemów.Poprostu stwierdzili ,że wolą 600cc.Nie widzę tutaj zwiazku aby mieli być tak skrytykowani.Poprostu ten wątek został przez wszystkich potraktowany jako wybryk gó..arza zasłystującego sie internetem.Bez wzlęgu co chciał przekazac nie wyszło mu to ,mimo twojego pięknego wywodu na temat poziomu intelektualnego uzytkowników forum.Niech próbuje jeszcze raz...ja chętnie postaram sie powtórnie zrozumieć cel tej wypowiedzi...pzdr Konrad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikopol Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 14:55 Przepraszam toudi, czy mariuszek to twój chłopak? Zacięcie liżesz mu tyłek, a twoje wywody o umiejętności czytania nijak się mają do tego co on napisał. Użycie przez niego wulgaryzmów nie jest żadną poezją, interpretacja jest zrozumiała dla każdego(za wyjątkiem autora, który twierdzi że nikt go nie zrozumiał). Kolektor nie jest wybitnym pisarzem ani poetą, więc przestań robić z siebie idiote. Z poważaniem Nikopol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motorider Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:39 Mimo, że brzydalu całkiem schludnie ubrałeś Swoją wypowiedź w słowa dalej będę się upierał, że Okrutny Pajac nie zasługuje na miano motocyklisty. Mimo tego, że jestem skłonny uwierzyć, że Ty jesteś motocyklistą!!! A co do wypadów grupowych, gdzie opowiadałeś o specyficznym klimacie nie chciałbym się znaleźć na takim wypadzie z okrutnym pajacem. Pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 20:51 brzydal.toudi napisał: > Zapomniałeś chłopcze że 1000-czki maja już 180KM. > Ale nie o tym mowa w tym przesłaniu. Okrutny nie protestował przeciwko jako > takim 600/750ccm.Choć tak pokazywały literki.Protest był skierowany przeciwko > tym wszystkim opiniom których właściciele nie mają i może nie będą mieli > możliwości nawet usiaść na motocyklu obdarzonym OLBRZYMIMI OSIAGAMI a pie.. > ze 600 to spoko może nawet zbyt wiele a na 1000cach ludzie umierają. Nikt nie > pietnuje tutaj mocnych wysilonych technologii, nikt nie piętnuje tutaj > posiadaczy chopperów,nikt nawet nie piętnuje tutaj posiadaczy MZtek a nawet > najmniejszych motocykli z klasy 125ccm. Napietnowane zostało zachowanie i > wypowiedzi wszelkich SPEEDONE,PIOTRMOTO i innych im podobnych, czyli chłopaczkó > w > którzy nie mieli okazji pojeździć na czymkolwiek innym a zabieraja głos w > dyskusji 600 jest trendy a 1000 is death. sorry kolego ale Ja sie niewypowidalem na ten temat tylko o czyms innym bo niejezdzilem wiec niemowie a ty jak bys uwazniej czytaj to bys wiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: Coś o pojemności 600ccm. 10.03.05, 07:19 brzydal.toudi napisał: > Część uczestników tego forum w ogóle nie posiada motocykla (SPEEDONE). a to dlaczego nieposiadam ???? nawet moje zdjecie jest na forum Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 10.03.05, 09:47 noooo, posiadasz... zdjęcie na forum, bluzę z kapturem, parę pryszczy i YEAH BUNNY skuterek, który równie dobrze może należeć do sąsiadki, bo nie znam chłopa, który mając skuter, zapluwałby się nazywając go motocyklem. pomijam to że brakuje ci inteligencji alby zrobić cokolwiek by twój post znalazł sie na dole topicu, ponieważ mam dobry dzien nie wysunę tezy, że powodem takiego stanu rzeczy może być czerpanie przez twój organizm białka z zasobów których nie użwasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:00 kondzik86 bys miał troche oleju w głowie to bys zobaczył,że ja nie napisałam,że posiadac 600 to tak jakby być ciotą,wiec jako to,że własnego i tylko własnego moto nie posiadam,jezdzilam tylko na naszym tandecie 1000,ale dla mnie 600 by wystarczyła w zupełności,napisałam,że Ty jesteś głupi,a to mogłam napisac!!! Bo jesteś,to wyzywanie na pojedynek,o matko na poziomie 15 latka. Jestes za tepy na to zeby zrozumieć co to prowokacja i nadal pie..sz głupoty.Ty i wszyscy inni.Jakos widac,że starzy bywacze forum omineli ten temat spokojnie,tylko nowi udzielaja sie i chca pokazac jacy to ostrzy są.Tak jak Tołdi napisał 3/4 z was moto widziało na plakacie w pokoju,wiec idzcie sobie poogladac,a ty kondzik nie udzielaj sie jak nie wiesz ile mam z motocyklami doczynienia a troche mam,byś nas znał to bys wiedział,że lysol zajmuje sie nimi wiec troche wiem na twoje nieszczescie.Pozdrawiam mimo wszystko i pomyslcie ludzie zanim cos napizecie,bo jestescie jawnie wysmiewani a myslicie,że to wy wysmiewacie buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motorider Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:06 Na ch.. dziobem kłapiesz jak sam zaczynałeś od 600,każdy zna swoje możliwości, a Ty cwaniaczku jeżeli nie czujesz respektu do motocykli to nie wróżę Ci nic dobrego. Życzę Ci powodzonka w nadchodzącym nowym sezonie. Każdy dobry motocyklista zaczynał od mniejszego silnika. Dla mnie jesteś baran i ciekaw jestem czym Ty tak naprawdę śmigasz. MZ, CZ , Junak ????????????? hehehehehehehehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motorider Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:26 Ku.. tak czytam wasze posty i zastanawiam sie czy wy jesteście naprawdę motocyklistami czy bandą pedałow.Ja mam teraz haye wcześniej miałem fireblada i także zaczynałem od 600. Ku.. od czegoś trzeba zacząć i wcale nie trzeba mieć 60 000 pln żeby kupić sobie sportowy motocykl. Nie od razu Kraków zbudowano. Jeden gość w odpowiedzi powiedział żeby kupić za 12 000 pln choperka. To jest dopiero mokra ci... A Ty Mariuszku puknij się w tą pustą główkę i idź do garażu simsona przepal bo będziesz miał problemy rozpocząć sezon!!! LESZCZU!!! W dupie byłeś gó.. widziałeś !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:40 Powiem szczerze, ja bym tego ch..a mariuszka zajebał. Roztarł bym go na miazgę. Zastanawiam się, czy nie wybrać się z kolegami do tego Kszeszowa i mu mordy nie obić. W całej wypowiedzi popieram motoraidera. Myślę, że mariuszek i Tobi to ta sama osoba. Dając w pysk jednemu, dał bym dwóm. Wyzwałem tą świnie na pojedynek na szosie i co? Podwinoł ogon i uciek z kfikiem! A Tobi i te jego propozycje ścigania się po torze w Poznaniu! Śmieszny jest i gównem jedzie nawet z jego postów. W Poznaniu może i widział tor, ale to był tor trambajowy. A na torze motocyklowym wonchał by moje spaliny! dwa razy bym go objechał zanim on przejechał by pół toru. Pedałom mówię zdecydowane NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 18:15 Motorider, co się mnie czepiłeś? To, że się z Tobą raz zgodziłem nie znaczy, że chcę być Twoim chłopakiem. Znajdź sobie inny obiekt westchnień. Nie obraś się, ale myślę, że hajabuzę znasz tylko z gier EA Games, podobnie z bladym. Swoimi popisami tu sam przypominasz mi jakiegoś komputerowca w pinglach. Żryj swoje gó.. chamie! Odpowiedz Link Zgłoś
kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 18:18 Oznajmiam iż ostatnie dwa posty nie są pisane przezemnie tylko przez jakieś dziecko,podszywajace sie podemnie...ale z drugiej strony gdy ktoś posuwa sie do takiego czynu ,jednak czuje sie zagrozony z mojej strony...Kto sie przyzna?Kto ma odwage?Kto mnie nie lubi? hehe zaczyna sie robić ciekawie...szmatą jesteś człeku niegodziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
kendzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 18:49 kondzik86 napisał: > Oznajmiam iż ostatnie dwa posty nie są pisane przezemnie tylko przez jakieś > dziecko,podszywajace sie podemnie...ale z drugiej strony gdy ktoś posuwa sie do > > takiego czynu ,jednak czuje sie zagrozony z mojej strony...Kto sie przyzna?Kto > ma odwage?Kto mnie nie lubi? hehe zaczyna sie robić ciekawie...szmatą jesteś > człeku niegodziwy. Co za perfidny oszust!Człowieku,godności nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
kendzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 18:53 kondzik86 napisał: > Oznajmiam iż ostatnie dwa posty nie są pisane przezemnie tylko przez jakieś > dziecko,podszywajace sie podemnie...ale z drugiej strony gdy ktoś posuwa sie do > > takiego czynu ,jednak czuje sie zagrozony z mojej strony...Kto sie przyzna?Kto > ma odwage?Kto mnie nie lubi? hehe zaczyna sie robić ciekawie...szmatą jesteś > człeku niegodziwy. W dodatku założył konto z moim nickiem.Nie dajcie się oszukać.Sam szmatą jesteś i trudno nazwać cię człowiekiem.Jesteś taką samą świnią jak mariuszek albo Tobi. Odpowiedz Link Zgłoś
kendzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 18:57 mariuszek i tobi specjalnie pisane z małej litery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:08 Matko co za ułomy tu są.Kondzik z tymi takstami,że Mariusz to dla niego gó..arz i tak samo Tołdi buahahahaha Tołdi ojcem twym mógłby być!!!!!!!! Prowokacja udała mu sie znakomicie a wy nadal pow szystkim drzecie mordy,troche luzu !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 22:31 reggie z tego co wiem to post mariuszka był skierowany również do Ciebie...gdyż tołdi tłumaczy ,że to do ludzi nie majacych nic wspólnego z motocyklami a wypowiadajacy sie, a wiec także do Ciebie...albo moze sie pochwalisz czym jeździsz i skąd taka obszerna wiedza o motocyklach...pozatym ,ze potrafisz tylko sie kłócić i zadzierać nos jaka to ty nie weteranka ku.. jestes...tołdi mógłbybyć moim ojcem??hehe...no proszę jaka fantazja...a ty byś pewnie chciała być mamą?...i jeszcze pewnie moturem byś chciała jeździć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motorider Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:53 Ty podszyty kondzik!!! Nie mam zamiaru wchodzić Ci w dupę gnoju. Widzę, że nie sensu chyba więcej odwiedzać tego forum. A co pedale miałeś nadzieję że masz branie?? Niestety mam żonę i dziecko a Tobie co najwyżej mogę zaje.. kopa w ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykły Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: 213.17.233.* 09.03.05, 20:21 żonie gratulujemy wyboru,dzieciom współczujemy Odpowiedz Link Zgłoś
kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 18:15 Co za ku.. sie za mnie podszyła!!!Ja pierdykam to jest bezczelne...mniemam iż spośrud osób które za mną tu nie przepadają to są tylko takie dwie...wiec ten kto ma tyle odwagi niech teraz ma odwage sie przyznac kto sie za mnie podszył w poscie wyżej???!!!Czyzby ta osoba miała poczucie wartosci gorsze od gówna,że lepiej sie czuje wypowiadajac pod czyimś nikiem???Dziecinada... Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal.toudi Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 18:51 Ja nie podszyłem się pod Ciebie. Czytałem ten post o 18:20 i dlatego ze potrafie czytać nie odpisałem obelgami. Ten post od razu wydał mi sie niespójny z twoja poprzednią wypowiedzią. I to jest najlepszy dowód na to że nalezy czytać uważnie. Tak na marginesie nie podejrzewam też Mariusza. Po co bowiem podszywać sie pod Ciebie i obrzucać błotem siebie jak można by w tym czasie cos przykrego napisać od siebie. Myśle jednak że to Prawnik, Wrangler lub Suzilover. Informuję że na zaczepki niezalogowanych nie będę odpowiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 19:24 ja już swoje napisałem i nie zamierzam więcej tłumaczyć tego samego Przestraszeni Motocykliści, mam w tyłku co sobie myślicie (choć trudno powiedzieć ze wogóle myślicie) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: Coś o pojemności 600ccm. 09.03.05, 19:55 Widze że niektórym brak odwagi aby sie zalogować... no i przybyło parę sztuk motocykli 04', 05' z górnych półek cenowych. Paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 09.03.05, 20:54 pierwsze apel: - Proszę pisac tak, bym mógł czytać nielatając po całym topicu (tzn. starajcie się aby Wasza wypowiedź była ostatnią na daną chwię). Uznajmy, ze to będzie taki mały sprawdzian Waszej inteligencji (z góry zakładam że większośc obleje, a kilku ledwo sie uda) A teraz wyjaśnienie: Ktoś tam pisał o tym że nie jestem motocyklistą/Motocyklista... W zasadzie to mnie wali co myślicie, ale ja aspiruję zaledwie do miana uzytkownika motocykla (dla tych co nie czają /większosci/ to taki co ściąga motur ze stopek, przepycha go kilka metrów i stawia na stopkach) Na koniec prośba: Proszę następne osoby, które tu będą pisały, aby, nim cokolwiek napiszą, zastanowiły sie co na ich miejscu zrobiłby Jezus. Jak ktoś by miał ochotę to niech kliknie na link u dołu a potem w brzuszek pajacyka. Mi to dokopie bo kolejne dziecko zje obiadek, a ja jestem za tym by biedota wymarła, a Wy może znajdziecie powołanie w życiu (pisze tak, ponieważ uważam, że nie powinniście się rozmnażać, kolejne tak durne pokolenia.... egh..., dziwię się że Wasi rodzice /oczywiście jest kilka osób do których nie kieruję tych słów/ tuż po urodzeniu was nie zabili was /tłumacze - zrobili na próbę i po urodzeniu zapomnieli zabić/, mam też nadzieję, że nie macie rodzeństwa /więcej takich ..........|tu wstaw swój nick| ...., to byłoby straszne!/, że rodzice - matka podwiązała sobie jajniki, a następnie kopnęła waszego ojca w jaja, w wiadomym celu /nie będe tłumaczył, nawet największy debil na forum załapie o co mi idzie/). Miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 09.03.05, 22:59 OKRUTNY- ty jestes niezle pokopany chlopie co ty wypisujesz na tym forum dla mnie nie ma znaczenia czy ty jestes uzytkownikiem czy motocyklista nie wazne ale co ty piszesz , to z ty wymarciem biedoty i tak dalej to jakis zarcik mial byc jak tak to ci nie poszlo po razkolejny chlopaku chlopaku idz sie leczyc na glowe bo cos naprawde z toba nie tak i jak pomysle ze kiedys nawet fajne posty potrafiles napisac to juz wogule nic nie rozumiem brniesz w zla strone moglbys sie troche opanowac czasami i zrob sobie taki napis na czerwono na dole ,, jak chcesz pomodz mariuszowi to kliknij tutaj,, wku..ac mnie juz to zaczyna kupa chamstwa i nietolerancji kojot Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 09.03.05, 23:05 P R Z E C Z Y T A J . B A A A A A R D Z O . P O W O L I . Z A S T N Ó W . S I Ę . R A Z . J E S Z C Z E . P R Z E C Z Y T A J . Z N Ó W . S I Ę . Z A S T N Ó W.... I S T N I E J E . M A Ł A . S Z A N S A . Ż E . Z R O Z U M I E S Z. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 09.03.05, 23:07 A swoją drogą to jestem po ciemnej stronie mocy :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kondzik86 Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 09.03.05, 23:22 O fuck!Święta mają byc białe :( toż to poje..a pogoda... Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 09.03.05, 23:33 skoro Wigilia i Boże Narodzenie były bez śniegu to choć Wielkanoc niech będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 09.03.05, 23:45 po ciemnej stronie mocy o matko mam nadzieje ze uwaznie przeczytalem juz dawno nie spotkalem kogos takiego naprawde idz sie poradz kogos ,jakiegos lekaza moze wkoncu to tez jest choroba nie ma sie co wstydzic kliknij na pajaca kojot Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 09.03.05, 23:47 klikam pajaca i mi się chce mail do ciebie wysyłać... Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 10.03.05, 00:13 nic od ciebie nie dostalem mariusz na jaka poczte wysylales? kojot Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 10.03.05, 00:22 kto mówi, ze wysłałem?! Widzisz, już wielokrotnie sygnalizowałem że nie rozumiesz tego co czytasz. Jeśli napisałem, ze "mail chce mi się wysyłać" to co to znaczy? A gdybym napisał: "wysłał", co by to oznaczało? Czy powoli łapiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motorider Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 00:20 Ty okrutny pajac powiedz tutaj wszystkim na forum kto Cię spłodził to Cię pomścimy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 10.03.05, 00:28 kilka postów wyżej napisałem: "(...) pisze tak, ponieważ uważam, że nie powinniście się rozmnażać, kolejne tak durne pokolenia.... egh..., dziwię się że Wasi rodzice /oczywiście jest kilka osób do których nie kieruję tych słów/ tuż po urodzeniu was nie zabili was /tłumacze - zrobili na próbę i po urodzeniu zapomnieli zabić/, mam też nadzieję, że nie macie rodzeństwa /więcej takich ..........|tu wstaw swój nick| ...., to byłoby straszne!/, że rodzice - matka podwiązała sobie jajniki, a następnie kopnęła waszego ojca w jaja, w wiadomym celu /nie będe tłumaczył, nawet największy debil na forum załapie o co mi idzie (..)" a pisząc powyższe słowa miałem na myśli ciebie motorider bardziej niż kogokolwiek. oczywiscie podejrzewam, ze biegłe czytanie sprawia ci klopoty i dlatego z trudem przychodzi Ci ogarniecie całej "problematyki" topicu. Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 10.03.05, 00:25 okrutny_mariuszek napisał: > klikam pajaca i mi się chce mail do ciebie wysyłać... to akurat sie znalazlo pod moim postem skierowanym do ciebie i dlatego tak opatrznie to zrozumialem sory winetu kojot Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 10.03.05, 00:30 przecież to było do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 10.03.05, 00:31 i jeszcze jedno - jak rozumiesz słowa "opatrznie" i "nieopatrznie"? Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Mały APEL i wyjaśnienie i prośba 10.03.05, 00:34 teraz to juz nic nie rozumiem i w dodatku mialo byc nieopatrznie dobra lepiej pojde spac bo mi sie jeszcze zoje przegrzeja kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:18 Koleś, jesteś chyba upośledzony (przepraszam, ale tak mi się wydaje). Każdy kupuje, co lubi. Jednemu się podoba enduro, drugiemu turystyk, trzeciemu plastik, czwartemu jeszcze coś innego (aż po samochód). Jeżeli Tobie trafił się kiepski egzemplarz, to nie przekreślaj od razu całej klasy. Wg. mnie enduro są kiepskimi motocyklami, które wydają ,,piardy" z czegoś, co nazywa się tłumikiem (do enduro ta nazwa nie pasuje). Nie pisz takich durnych tekstów idioto! Palanci piszą bzdury, a niedoświadczeni się ich słuchają. Mam drugi ,,600" sportowy i jestem zadowolony. Pozdrawiam wszystkich motocyklistów oprócz tego, co napisał tę durną wiadomośc (okrutnego mariuszka). Odpowiedz Link Zgłoś
sly11 Re: Coś o pojemności 600ccm. 10.03.05, 20:25 marcin,nowy jestes czy co,nie kumasz to nie pier....l.tekst napisałes smutny i oczywisty jak tablica mendelejewa. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 10.03.05, 20:27 o ku**a! miękka pipka wilgotna pozdrowiła wszystkich tylko nie mnie...! nie dość, ze głupi to jeszcze z tego zadowolony (cyt.: Mam drugi ,,600" sportowy i jestem zadowolony.) Odpowiedz Link Zgłoś
nico72 Re: Coś o pojemności 600ccm. 11.03.05, 00:22 Wiesz co okrutny? Ciebie to chyba zrobili na próbe i zapomnieli zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 11.03.05, 00:29 nico72 napisał: > Wiesz co okrutny? Ciebie to chyba zrobili na próbe i zapomnieli zabić. przeczytaj post z 09.03.2005 20:54 a potem napisz coś czego ja nie napiałem plagiatorze Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 11.03.05, 00:31 napiałem = napisałem Odpowiedz Link Zgłoś
nico72 Re: Coś o pojemności 600ccm. 11.03.05, 06:56 Oki, podobne, może być uważane za plagiat ale tego postu nie czytałem wcześniej. Niech będzie, zwracam prawa autorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
nico72 Re: Coś o pojemności 600ccm. 11.03.05, 00:06 Wiesz co, pewnie masz rację z elastycznoscią, momentem obrotowym itd. Ale ja cholernie cieszę się że kupiłem sobie ceberkę 600. Bardzo mi się na niej fajno jeździ i nie zamienię na większy. Mimo że twój post sprawił mi troche przykrości. Ale p...dolić moja przykrość i to że mój ukochany moto nazywasz pierdziawą. MI sie podoba. Staram sie nie oceniać ludzi po tym jaką pojemność mają między nogami i nie ograniczam się do pozdrawiania tylko tych co jadą pojemnością która MI odpowiada. Ale i tak życzę ci udanego sezonu na 900 czy 1000. No i zeby ten pieprzony śnieg stopniał. Pozdrawiam wszystkich zostawiających jeden ślad za sobą. Nie dajmy się zwariować Odpowiedz Link Zgłoś
motowicher Re: Coś o pojemności 600ccm. 11.03.05, 00:50 Mnie się wydaje,że to jest jakiś podstęp :) Mariusz chce pobić rekord rekordu Liseny :)Kupta se silnik odrzutowy, to se popałerujecie :) Ide spać, bo mi się amperaz w butelce skończył :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.trzciana.sdi.tpnet.pl 12.03.05, 22:01 Hej znawcy motocykli. Wlasnie kupilem syfna szescsetke kawasaki zx-6r z 2003 i ma takie male pudelko w schowku zwane power commander (to urzadzonko skutecznie niweluje roznice miedzy 1000 a 600). Pogodzilem was? Ma moze ktos z was jakas instrukcje obslugi power commandera? Ustawienia silnika nie problem bo mam caly soft od producenta ale chce przestudiowac dokladnie instrukcje a techniczny angleiski u mnie nie jest na poziomie zaawansowanym a na drugi motor juz mnie nie stac. Moge odkupic nawet ksero byle po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 12.03.05, 22:25 napisze to b. deliktanie: to ne jest tak ze power commander niweluje różnice między 600 a 1000. na początek poszukaj w googlach Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal.toudi Re: Coś o pojemności 600ccm. 12.03.05, 23:09 Te sławek wsadz se te twój power commodore do dupy w tej 600tce. Jakie szanse chcesz wyrównać, myslisz że jak sobie pomapujesz na nowo wtryski i przybedzie ci teoretycznie kilka koników to świat zawojujesz?? Głupi jesteś jak but. Ja tutaj już pisałem o R1 przygotowanej na tor. Nie umiesz czytać? A moment obrotowy to skąd weżmiesz do tej 600tki?? Z piwnicy?? Jak masz wióry w głowie i nic nie wiesz o power comanderach to siedź dalej z nosem w Katalogu Motocykli 2005 i sie onanizuj. Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier do brzydala- kojot 12.03.05, 23:19 czesc czytalem twoje posty i widze ze ty biegly jestes w tej elektronice motocyklowej moze bys mi pomogl z fzr zamiescilem nawet dzisiaj taki topik moze zajzysz tam pozdrawiam kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.trzciana.sdi.tpnet.pl 13.03.05, 13:42 Napisalem to ze power commander niweluje roznice miedzy 600 a 1000 bo mam juz dosc tych glupot jakie tu wypisujecie, szczegolnie maruiszek (dobrze wiem ze z 600 litrowki sie nie zrobi tysiaczki). Z tego co ty mariuszku piszesz wnioskuje ze nie masz pojecia o motorach. Mysle ze kazdy kto kupil 600 to mazyl o 1000, ale roznica prawie 10 tys miedzy 600-tka a litrowymi maszynami jest raczej nie do przeskoczenia dla wiekszosci z nas. Dlatego zdecydowalem sie na wypasiona 600 (ma wszystko co mozna zmienic i dodac). Zeby kupic 1000 musialbym dolozyc pewnie z kilka tys i mialbym najubozszy model w wersji salonowej. Poprostu nie kazdego stac na 1000 a kazdy by chcial ja miec i to wszystko w tej dyskuji na temat wyzszosci 1000 na 600, jest niepodwazala. W normalnej jezdzie po naszych drogach pewnie tego sie nawet nie odczuje. Ale jak ktos chce szpanowac ze ma kase no to pewnie 1000 tylko :) Kojot jezeli do mnie jest ten post ze sie znam na elektonice motocyklowej to nie bardzo :) W sumie jestem elektronikiem ale w motorach grzebie od nie dawna i raczej tylko w moich. Mam pytanie czy ktos z Was wybiera sie do Brna na motogp w tym roku jezeli tak to moze pojedziemy w kilka osob? co wy na to? Moze juz ktos byl i podzieli sie z nami sowimi doswiadczeniami. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 13.03.05, 14:50 szkoda gadać, głupoty wypisujesz i masz nadzieję, że ktoś w te bzdury uwierzy... pewnie sam w nie wierzysz, dalej Sławeczku, żyj w takim przekonaniu, wierz w to! tyle ci zostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzawy Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 13.03.05, 18:01 zamontuje sobie taki powercomandera,sportowy wydech , filtry i mysli ze zyskał 40 koni a pózniej na hamowni płacz i darcie szat bo moto ma mniej od seryjnego Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 13.03.05, 18:36 A kto mówi, ze Sławek kupił power commandera?! Sławek kupił Kawe z 2003 roku prawdopodobnie od jakiegoś kowala, który mu zamydlił oczy tą zabaweczką po to by się chłopina cieszyła i nie zwracała uwagi na reszte shitu. Dziś Sławek cieszy się że ma pierdziawę o właściwościach 1000cmm... Taaaa, swistak by sobie popuścił gdyby to przeczytał! Proponuję, żeby Sławek załozył najmniejszą zębatkę zdawczą jaką znajdzie i jaknajwiększą na tył. Kopa będzie miał przeokropnego, a przecież o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.trzciana.sdi.tpnet.pl 13.03.05, 15:21 Dawaj dalej mariuszku. Z kumplami juz nie mozemy doczekac sie twojego kolejnego madrego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 13.03.05, 15:32 pewnie ty i twoi kumple na zmianę sobie obciągacie oczekując na to wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.trzciana.sdi.tpnet.pl 13.03.05, 18:43 hehehehe mariuszku ale z ciebie palant. Widze ze to forum do fachwych nie nalezy. Kto bardziej osmieszy innego ten jest wiekszym fachowcem (przyklad mariuszka) pozdrawiam normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: Coś o pojemności 600ccm. 13.03.05, 19:32 Gość portalu: slawek napisał(a): > hehehehe mariuszku ale z ciebie palant. Widze ze to forum do fachwych nie > nalezy. Kto bardziej osmieszy innego ten jest wiekszym fachowcem (przyklad > mariuszka) pozdrawiam normalnych. niestety po roku stal sie niewiadomo jakim fachowcem strach sie zapytac o cos Raz mowil ze sie wyjebal przez psa raz ze samochod ze komus zycie uratowal wow jak by mial doswiadcznie to by sie pewie nic niestalo ........ pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 13.03.05, 19:58 pies wbiegł pod koła a z przeciwka jechał samochód z 2 osobami na "pokładzie" pisałem to już dawno, ale za wielki debil z ciebie by zrozumiec coś czego ci sie łopatologicznie nie wytłumaczy. No ale czego spodziewać sie po chłopaczku na skuterku (Speedone)? Że będzie myślał? Że będzie rozumiał? Głupiś Spedonek, oj głupiś! Napisz do ZUS, może dostaniesz za to rentę inwalidzką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielebny Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.chello.pl 14.03.05, 10:09 ten post chyba jednak przejdzie do hostorii i bede 200:) Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 14.03.05, 10:26 Przewidziałem nagrode dla autora postu numer 200, daj adresa, w przyszłym tygodniu dostaniesz nagrode (nagrody za II i III oraz kolejne miejsca nie przewidziano) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motorider Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 11:37 A nagrodą będzie zdjęcie Twojego rozje..ego jaja?? Czy juz złożyłeś?? Zamontowałeś tą porysowaną lampę na którą dałeś taką zaporową cenę na ebay czy gdzieś tam na niem. aukcji?? Ale się z Ciebie pewnie śmiali!! Człowieku i przestań już cwaniakować bo nie mogę już wytrzymać. Trochę pokory, bo wymądrzasz sie na każdy temat a raptem niedawno przeskoczyłeś z etz na jajo które po 3 tyg. rozjebałeś i do niedawna stał taki u Ciebie. Co Ty łajzo pie..na możesz wiedzieć o tym wszystkim o czym mowa na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 14.03.05, 12:55 jesteś miekkim siurkiem motoŁajder, do tego głupim, bezmyślnym chepoj dzide pało Odpowiedz Link Zgłoś
kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 14.03.05, 15:17 Oj łatwo się mendo sprzedajesz...widać to co motorider pisze bardzo Cię zabolało..."wszyscy są gópi i świat mnie nie rozumie, czemu oni kupują te gupie 600 -to bezmyslne,siury i miekkie pipy" kolego uważaj bo od wczoraj jestes na celowniku... Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Coś o pojemności 600ccm. 14.03.05, 17:17 kondzik86 napisał: > kolego uważaj bo od wczoraj jestes na celowniku... Po pierwsze, nie mów do mnie per kolego a po drugie, to z tego, ze jestem na celowniku jakiegoś cw..a? Strzelisz do mnie z napletka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:05 kondzik najpierw poczytaj słownik ortograficzny a potem się udzielaj buahahhaa mariusz odezwałeś się jak prawdziwy rzeźnik,chepoj dzide pało !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 15.03.05, 21:10 Widzę ,że jesteś przyzwyczajona ,że się tak do Ciebie mówi hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Coś o pojemności 600ccm. 14.03.05, 22:23 nie chce byc stronniczym sku..synem ale co tytak grozisz kondzik? po huj?,,na celowniku,, bez sensu a co wy wszyscy wiecie o motocyklach ? tak szczeze parametry podstawowe dane? bez obrazy ale nie o to chodzi zeby sobie grozic jeden drugiemu ,jeszcze obrzucanie siebie gownem nawzajem ujdzie ale jak juz mu grozisz to nie jest dobrze najlepiej wszyscy sie napie..jcie brac ku.. je..a mac zygac mi sie chce jak czytam to cale hujostwo kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziur Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:31 mariuszek chyba wypiles za duzo albo ci matka do żarcia trocin dodała bo cos głupio gadasz. Chyba w zyciu nie jechales na scigu i piszesz tylko o przezyciach po przejaraniu kilku giftów. Różnica jest oczywiście ale tak naprawde po przekroczeniu magicznej cyferki czyli 200 tki. Poza tym jak założysz do 6tki zmieniarke (switcher) to jazda sie dopiero zaczyna. Ekonomiczność? o czym ty ku.. piszesz? Myslisz ze jak stac mnie na motor za 50 tysiecy bede liczył ile on pali? Nie obchodzi mnie ile pali ważne zeby zapie..ł. Napisz no jeszcze jaka 600tke kupiles bo moze kupiles taka ze sie nadaje do remontu a nie do jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Coś o pojemności 600ccm. 14.03.05, 22:31 byliscie tak zajeci obrzucaniem sie blotemi grozeniem sobie ze jak prosilem o pomoc w sprawie zaplonu to gowno od was dostalem a nie pomoc ale tu wszyscy jestescie wirachy banda burkow gryzoncych sie po ludkach podziwiac was to za malo kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: first Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:41 ale zes im dal kojocie hhehe szambo czasami trzeba oprozniac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kondzik86 Re: Coś o pojemności 600ccm. 15.03.05, 21:14 Niestety...wiem ,że to ku.. bez sensu,wiem ,że prymitywne ale nerwy mi pusciły ,każdemu może sie zdarzyc...więcej gosciowi na forum nie odpiszę ,jedynie mailowo,nie bedziesz juz zmuszony tego szlamu czytać wybacz...odnosnie zapłonu i elektryki jestem cienki bolek dlatego a'propos fzr'y nie pisałem ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic_mjstr Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 03:01 A ja mam gpz 600 i mam wszystko w DUPIE nowki r1 moga mi naskoczyc bo i tak przewaznie jezdza nimi mokre pipy co sie boja dodac gazu na zakrecie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
supermacio Re: Coś o pojemności 600ccm. 20.04.05, 15:04 Rozumiem twoje żale, ale jak sam napisałeś - jeździsz na 600. Przypomina mi to komentarze posiadaczy maluchów na temat aut innych: eee, kich ten tój eskort, polonez, skoda. Ja bym takim nie jeździł... Stary o co ci chodzi? A a propos ekonomiki - skocz do kiosku po giełde i porównaj ceny 600 i 1000. Jeszcze jakieś ale, albo dymy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 10:39 Moim zdaniem wy wszyscy powinniście powsiadać na 1000 i wiecej, a co tam jak spasc to z wysokiego konia!!! Gó..arze najpierw opanujcie swoje rowerki 4 kołowe a dopiero później pomyslcie o motorynce!! Moim UNO nie musze sie tak spieszyc a i tak wszedzie dojade. Życze rozumu w waszych pustych łbach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: 30.04.05, 10:51 A ile UNO ma pojemności? 600? bo nie pamiętam. UNO to dopiero g*wno! Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: 30.04.05, 12:40 Zebys wiedzial że uno to gó... Mialem UNO 1.0. Po miecie dalo sie jezdzic, ale jak przyszlo wyprzedzic na trasie jakiegos tira to nawet redukcja nie pomagala. Zgadza sie ze takim autem dojedziesz, ale ile przyjemniej sie jedzie autem o wiekszej pojemnosci a co za tym idzie wiekszej mocy i wiekszym momencie obr. Nie trzeba tyle mieszac biegami. Samochodem ktory jest silniejszy o wiele latwiej cokolwiek wyprzedzic. Zapakuj takie uno pięcioma osobami i jedz np z Krakowa do Warszawy, albo do Zakopca (o zgrozo). Mała góra, 5 osób i auto nie chce jechac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Nie wnerwiajcie mnie więcej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:19 Żeś dowalił. A może tak zostaw pojamność i przyczep się do: > mocy silnika > momentu obrotowego > stosunku mocy do masy bo one decydują o co tu chodzi. Dawaj: yamaha FZ 750 ma 115KM i jest minimalnie lżejsza od FJ, która ma 1200ccm i 125KM. I co? W pojamnościach różnica, w mocy prawie nie, w osiągach przewaga dla 750ccm. Koniec dyskusji. Motocykl to motocykl, a mocy brakuje skuterom i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Nie wnerwiajcie mnie więcej! 01.05.05, 21:23 Chciałem tylko napisać, zę za 300 post nagrody nie przewidziałęm (za 200 była - jeśli nie wierzycie pytajcie sie Wielebnego) Nagroda bedzie za 500 post (bez oszukaństw!) Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: Nie wnerwiajcie mnie więcej! 01.05.05, 23:06 Gość portalu: MJ napisał(a): > > bo one decydują o co tu chodzi. Dawaj: yamaha FZ 750 ma 115KM i jest minimalnie > lżejsza od FJ, która ma 1200ccm i 125KM. I co? W pojamnościach różnica, w mocy > prawie nie, w osiągach przewaga dla 750ccm. a w momencie obrotowym też jest taka mała różnica ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.compower.pl 01.05.05, 23:08 cześć mariuszku mój mały wafelku, chce zdobyc nagrode dlatego pisze te kilka słów, pozdrawiam równiez twoja mięka pipe i innych buców z rzeszowszczyzny (szynszyl URSUS C-360 z "kabiną" z patyków i szmaty ), chopoku wyciagnij to swoje gó.. które nazywasz motocyklem z szopy i hejzecha pomóz ojcu w polu bo oziminy czas zasiac. Nic ino siedzisz i bzdury ci przychodzom do głowy .I nie zapomnij kufajki hein gericke nałozyć bo praca w polu jest niebezpieczna Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Coś o pojemności 600ccm. 01.05.05, 23:16 Ech... napisałbym coś, ale co to pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Re: Coś o pojemności 600ccm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:33 No proszę, widać nie będzie potrzeby wykładania kolczatek bo wy sie nawet na forum sprzeczacie i widze ze jeden drugiemu dał by chetnie w pysk! Oby tak dalej panowie, moje UNO zawsze bedzie przed wami! Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: Coś o pojemności 600ccm. 02.05.05, 08:37 o tej pracy w polu to z doświadczenia wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pawellisiecki Re: Coś o pojemności 600ccm. 01.05.05, 23:42 ojojoj! oooo,mam mokra cipcie między nogami... aj a myślałem że sobie pojezdze 600. Pupcia zbita i tyle. nie wiem czy w ogole wolno mi wyjechac na ulice? przesiadlem sie z 250, ale nie widzialem ze jedyny wybor to 900 albo 1000? o mamo, gdybym wiedzial, to bym wolal 4 lata zbierac na jakies zzr1100, niz sie zniewazac jakims tam 600.dałem ciala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiaZiu Aż tylu ludzi sie podniecilo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:30 Brawo. Bądźmy Polakami. Do gardeł, do gardeł poskaczmy sobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Aż tylu ludzi sie podniecilo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:48 osz kuźwa,kto to odkopał??? :D fajny był post :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikegsx400 Re: Aż tylu ludzi sie podniecilo? 08.08.05, 01:23 wbrew pozorom wiele osob czyta arciwalia fajny podt byl... moze bedziemy kontyuowac:DDDD pozdro M. Odpowiedz Link Zgłoś