Gość: Gocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:09 Witam Wszystkich :) Doradźcie mi jaki skuter jest najlepszy dla dziewczyny? (do jazdy po mieście) Czekam na propozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szynszyll Re: !!! SKUTER !!! IP: *.prz.rzeszow.pl 23.03.05, 11:34 yo! a propos skutera to kolega ma do sprzedania piekna aprilie guliver po odblokowaniu w serwisie - 1996 rok. 9 tys km, kufer, bardzo szanowana - za 3200 PLN sprzeda. recze za nia i pozdrawiam! szynszyll xlv750r p.s. szczegoly i fotki na szynszyll@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: !!! SKUTER !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 20:18 Yo! Za 3200 zł to ja sprowadze sobie nowy skuterek z 2004 roku na przyklad :) skutery z roku 1998 chodzą po ok. 2500 zł a co dopiero z 1996 :) Pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartekexc Re: !!! SKUTER !!! 23.03.05, 22:14 hmmm...3200 zł za 2004r ?? pewnie jakiś chińczyk, już lepiej simsona kupic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARKKK Re: !!! SKUTER !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:46 Też planuję kupić sobie skuterka (50 lub 125). Czy te "chinczyki" po 3-4 tyś pln sa naprawde takie kiepski. Jeśli ktos ma taki sprzęt to prosze o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
net75 Re: !!! SKUTER !!! 25.03.05, 16:02 za malo danych. skuter to rodzaj motocykla, tylko ze z zalozenia lepiej nadaje sie dla kobiety niz inne moto, wiec wybor trudniejszy. moze byc nostalbiczna aprilia habana, nowoczesny peugeot elystar czy maxi skuter nexus 500. Moze byc starszy ale dobry malaguti F12. Moze byc dobry jakosciowo, a juz tani SYM red devil, moze byc maxsterka sportowa yamahy. no wszystko. Na www.skutery.net mamy w katalogu skuterow juz ponad 160 modeli, a to jeszcze nawet nie polowa. W ogole najlepiej wejdz na WWW.SKUTERY.NET i zacznij poszukiwania, tam znajdziesz chyba cala potrzebna wiedze. Rafal Zadara www.skutery.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: !!! SKUTER !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:11 Dla kobiety to musi być bardzo wytrzymały skuter i to najlepiej używany bo wątpie żeby go dobrze dotarła. Ja mam chinczyka za równe 3000 zł.(nówka)i trzeba o niego bardzo dbać ale chodzi idealnie tymbardziej że to czterosów. Odpowiedz Link Zgłoś