Dodaj do ulubionych

!!! SKUTER !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:09
Witam Wszystkich :) Doradźcie mi jaki skuter jest najlepszy dla dziewczyny?
(do jazdy po mieście)
Czekam na propozycje :)
Obserwuj wątek
    • Gość: szynszyll Re: !!! SKUTER !!! IP: *.prz.rzeszow.pl 23.03.05, 11:34
      yo!

a propos skutera to kolega ma do sprzedania piekna aprilie guliver po
      odblokowaniu w serwisie - 1996 rok. 9 tys km, kufer, bardzo szanowana - za 3200
      PLN sprzeda. recze za nia i pozdrawiam!

szynszyll
      xlv750r

p.s. szczegoly i fotki na szynszyll@op.pl
      • Gość: Gocha Re: !!! SKUTER !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 20:18
        Yo! Za 3200 zł to ja sprowadze sobie nowy skuterek z 2004 roku na przyklad :)
        skutery z roku 1998 chodzą po ok. 2500 zł a co dopiero z 1996 :)
        Pozdro :)
        • bartekexc Re: !!! SKUTER !!! 23.03.05, 22:14
          hmmm...3200 zł za 2004r ??
          pewnie jakiś chińczyk, już lepiej simsona kupic
          • Gość: MARKKK Re: !!! SKUTER !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:46
            Też planuję kupić sobie skuterka (50 lub 125). Czy te "chinczyki" po 3-4 tyś
            pln sa naprawde takie kiepski. Jeśli ktos ma taki sprzęt to prosze o opinię.
            • net75 Re: !!! SKUTER !!! 25.03.05, 16:02
              za malo danych. skuter to rodzaj motocykla, tylko ze z zalozenia lepiej nadaje
              sie dla kobiety niz inne moto, wiec wybor trudniejszy. moze byc nostalbiczna
              aprilia habana, nowoczesny peugeot elystar czy maxi skuter nexus 500. Moze byc
              starszy ale dobry malaguti F12. Moze byc dobry jakosciowo, a juz tani SYM red
              devil, moze byc maxsterka sportowa yamahy. no wszystko.
              Na www.skutery.net mamy w katalogu skuterow juz ponad 160 modeli, a to jeszcze
              nawet nie polowa.

W ogole najlepiej wejdz na WWW.SKUTERY.NET i zacznij poszukiwania, tam
              znajdziesz chyba cala potrzebna wiedze.

Rafal Zadara
              www.skutery.net
              • Gość: znawca Re: !!! SKUTER !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:11
                Dla kobiety to musi być bardzo wytrzymały skuter i to najlepiej używany bo
                wątpie żeby go dobrze dotarła. Ja mam chinczyka za równe 3000 zł.(nówka)i
                trzeba o niego bardzo dbać ale chodzi idealnie tymbardziej że to czterosów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka