Gość: kolega IP: *.piotrkow.net.pl 20.09.05, 22:52 motoaukcja.interia.pl/show_item.php?item=64125530 -co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patmate Re: ochraniacz 20.09.05, 23:49 Warto. Sam mam coś podobnego w kombinezonie, ale zastanawiam się nad takim zakupem (ale chyba Berlin-wyjdzie taniej). Aha niemiecka lub unijna (nie jestem pewny) norma/certyfikat: EN 1621-2. Może warto sprawdzić. Wg BIKE (czasopismo z UK maj 2005) topowe żółwie: 1 Davies Odell Forcefied 2 Spyke Back 7 3 Knox Ricochet 4 Alpinestars Tech back 5 Knox Stowaway Co oczywiście nie dyskredytuje żółwia z oferty allegro. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
deviant.rr Re: ochraniacz 21.09.05, 00:21 Osobiście używam cały czas żółwia firmy dainessei musze powiedzieć, że spełnia swoją rolę doskonale (dzwon z sierpnia tego roku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: ochraniacz IP: *.piotrkow.net.pl 26.09.05, 21:51 tutaj znalazłem w miarę markowy i przystępna cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONRAD Re: ochraniacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:51 NIE WYGLADA ZLE, DOBRY BY BYL JAKIS "BARDZIEJ MARKOWY" ALE JESLI BUDZET JEST OGRANICZONY- DOBRY I TAKI, OSOBISCIE MAM NISKI MODEL ZOLWIKA FIRMY IXS I TEZ DOBRZE DAJE RADE (KILKA SLIZGOW W TYM ROKU) KASA TEZ W MIARE ROZSADNA POZDR Odpowiedz Link Zgłoś