Dodaj do ulubionych

Pochyłość boczna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 14:25
Chciałbym się dowiedziedzieć czy znoszenie motocykla może być spowodowane
jazdą po pochyłości bocznej.
Obserwuj wątek
    • mlody1285 Re: Pochyłość boczna 31.10.05, 14:27
      moze
    • saracen1608 Re: Pochyłość boczna 31.10.05, 14:28
      Moj kumpel czasami mawia ze nie znosi swojego motocykla ,ale nie wiem czy to
      jest spowodowane >jazdą po pochyłości bocznej< :P

ja nie znosze włoskich moto i nie ma znaczenia czy po pochyłosci czy nie :P
      • ireo Re: Pochyłość boczna 31.10.05, 15:31
        w pewnym sensie "znoszenie motocykla
        może być spowodowane jazdą" w ogóle

(a niektórzy motocykliści to nawet
        wykazują w określonych stanach
        pewne znoszenie boczne
        nawet bez motocykla)
        • mlody1285 Re: Pochyłość boczna 31.10.05, 15:34
          no- fakt mi sie to dosc czesto przytrafia ale na moto rownierz a wtedy ani
          kropelki
        • Gość: irish76 Re: Pochyłość boczna IP: *.centertel.pl 31.10.05, 16:43
          dodam nawet ze w pewnych okreslonych warunkach ma powierzchni plaskiej nawet
          dochodzi to takiego stanu kiedy to znoszenie samego motocyklisty przekracza
          znoszenie motocykla razem z kierowca
    • Gość: NYorker Re: Pochyłość boczna IP: *.kondylis.com 31.10.05, 15:40
      jezeli to ciag dalszy egzaminu, to pochylosc boczna dobrze wspolbrzmi z
      pomrocznoscia jasna.
      • saracen1608 Re: Pochyłość boczna 31.10.05, 16:10
        hmm, moze sobie zrobie papiery instruktorskie ;]

ciekawe jakie sa wymagania. Musze sie przejsc do swojego WORDu
        • mlody1285 Re: Pochyłość boczna 31.10.05, 16:12
          ja slyszalem ze trzeba bylo byc wczesniej ubekiem- nigdzie indziej takich
          sk...synow nie chowali
          • Gość: irish76 Re: Pochyłość boczna IP: *.centertel.pl 31.10.05, 16:44
            kuzwa
            rozjasnilo mi sie
            to ja juz wiem skad te kapelusiki
            • mlody1285 Re: Pochyłość boczna 31.10.05, 16:56
              a na to nie wpadlem
            • Gość: NYorker Re: Pochyłość boczna IP: *.kondylis.com 31.10.05, 17:13
              no a mnie sie zaciemnilo mimo, iz czasy ubecji pamietam lepiej od was.
    • ireo Re: Pochyłość boczna 31.10.05, 20:06
      można zapytać kurę
      czy wskutek jazdy po pochyłości bocznej
      zdarzyło jej się znosić motocykl zamiast jaja.
      a jeśli tak, to jak jej się udało to przeżyć
      a następnie wsiąść na ten motocykl
      • irish76 Re: Pochyłość boczna 02.11.05, 15:10
        i dlaczego wlasnie Lenin
        • Gość: kura_maruda Re: Pochyłość boczna IP: *.aster.pl 03.11.05, 00:15
          ot malcziki! dumajetie dumajetie a niczto nie wydymali :-) tą krutko fraze w
          jezyku ilicza l. poznalam w okresie narzeczenskim kiedy z moim japonczykiem
          chodzilam w krzaki nad rzeczke i on opowiadal mi o swoim dziadku uczestniku
          wojny japonsko rosyjskiej a wlasciwie epizodzie jenieckim kiedy to dziadek byl
          swiadkiem rozmow rosyjskich straznikow obozu jenieckiego po ich powrocie z
          pobliskiego chutoru gdzie usilowali oni poderwac kierowniczke obwodowej
          biblioteki naukowej im.Postepowego Czukczy.bibliotekarka miala mily zwyczaj
          zadawania kilku pytan z historii wielkiej rewolucji pazdziernikowej ze
          szczegolnym uwzglednieniem roli igiel sosnowych w walce z reakcyjnym szkorbutem
          trapiacym niezwyciezona A.C. zanim dopuscila do blizszej znajomosci ze sobo
          egzaminowanego nieszczesnika.a tera do rzeczy jak mawial pewien bagazowy z
          dworca wilenskiego.otorz wy moje nie opie..rzone pisklaki znoszenie boczne
          wystepuje ZAWSZE wtedy kiedy kura nie jest pewna co do ojcostwa znoszonego
          jajeczka.wtedy to dana kura znosi jajko w takim mniejscu zeby wzmiankowane jajko
          moglo byc latwo znalezione przez spiewaczkie lub spiewaka operowego i wypite na
          surowo ZANIM dowod skoku w BOK zdola sie z takiego lewego jajeczka wykluc.i
          zaden radiowy dyrektor nic na to nie poradzi gdyby nawet wyslal 100 tysiecy babc
          w moherach bo ich spiew mozna porownac do wszystkiego tylko nie do spiewu takiej
          np maryji kallas czy innej mandarynki wiec jajka za ch...inskiego boga nie
          znajdo! ot i cala tajemnica znoszenia tzw bocznego. ale zeby to wiedziec to
          czeba byc prawdziwo kuro a nie jakos chodowlano wywloko. kokoko.
          • Gość: irish76 Re: Pochyłość boczna IP: *.centertel.pl 03.11.05, 11:08
            kura urodzila mysz
            • Gość: kura_maruda Re: Pochyłość boczna IP: *.aster.pl 03.11.05, 13:27
              nie pisze sie kura tylko góra podchmielony zoltodziobie w naszej spoldzielni nie
              kupilbys nawet czerwonego bula
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka