4x 03.06.02, 03:40 gdzie ogladacie jutrzejszy mecz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ........ Re: polska vs. korea / w sydney IP: *.sympatico.ca 03.06.02, 03:44 4x napisał(a): > gdzie ogladacie jutrzejszy mecz? To kiedy ten mecz, u nie dopiero niedziela! Odpowiedz Link Zgłoś
4x Re: polska vs. korea / w sydney 03.06.02, 03:49 > > To kiedy ten mecz, u nie dopiero niedziela! ale ty siedzisz po drugiej stronie swiata ... ja mam piekny poniedizalek, wiec dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
galilleo Re: polska vs. korea / w sydney 05.06.02, 04:00 4x napisał(a): > > > > To kiedy ten mecz, u nie dopiero niedziela! > > ale ty siedzisz po drugiej stronie swiata ... ja mam piekny poniedizalek, > wiec dobranoc Nie masz pieknego poniedzalku bo jest zima i ciemno jak w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: polska vs. korea / w sydney 03.06.02, 11:32 W domu, ubrana w koszulke polskiej reprezentacji pilkarskiej, z grzancem w reku. A Ty? Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: polska vs. korea / w sydney 03.06.02, 12:53 I ja w domu. Koszulki nie mam, ale gardlo trenowalam na mezu )) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: polska vs. korea / w sydney 03.06.02, 13:24 He, he, he. Ja mam az dwa obiekty do treningu: corke i syna, trenujemy na sobie nawzajem. Cos czuje, ze rozniesiemy sufit kibicujac jutro, a w srode bede chrypiec w pracy. Duch w narodzie nie zginal! Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
4x Re: polska vs. korea / w sydney 04.06.02, 03:01 (pomijajac wczesniejsze urazy) gdzie udalo ci sie zdobyc koszule reprezentacji polski? ja zachodzilam swoje buty i znalazlam jedna jednyna ostatnia, pomijajac cene $100 i to ze byla uwalona po uszy - nie ten rozmiar, wiecej nie ma i nie bedzie mam jeszcze kilka godzin do meczu moze ktos da ma cynk zeby wygladac jak czlowiek dzisiejszego wieczoru w tlumie koreanczykow, ja mam kilka typow gdzie bede zdzierac swoje gardlo : prawdopodobnie wygra pub w darling harbour maja ogromny ekran Odpowiedz Link Zgłoś
dreptak2k Re: polska vs. korea / w sydney 04.06.02, 05:27 Moze nie calkiem na temat - choc blisko. Mam nadzieje, ze was to rozweseli. Znalazlem to na forum Wroclaw. Autor: Gość portalu: Pafik Data: 13-06-2001, 02:05:40 adres: *.kom-net.pl (---) Barbados vs Grenada Podczas eliminacji MŚ doszło do spotkania reprezentacji Barbadosu i Grenady. Barbados musiał wygrać mecz 2 golami, by awansować do nastepnej rundy rozgrywek. Ówczesne przepisy mówiły, że w przypadku wygranej w rzutach karnych zwycięzcy zalicza się wynik 2:0. Na 5 minut przed końcem meczu Barbados prowadził 2:1, co nie dawało mu jeszcze szansy na awans. Wtedy piłkarze Barbadosu, którzy zrozumieli, że nie są w stanie przełamać zmasowanej obrony Grenady, odwrócili atak ...i strzelili sobie gola samobójczego, by rozstrzygnać mecz rzutami karnymi. Zawodnicy Grenady zorientowali się w sytuacji i... usiłowali strzelić gola samobójczego sobie! Doszło do kuriozalnej sytuacji, kiedy gracze Barbadosu zaczęli bronić bramki przeciwników i próbowali powstrzymać ich przed strzeleniem "samobója". W ostatnich minutach meczu widzowie byli świadkami dramatycznego widowiska, w którym obrońcy drużyn przeciwnych usiłowałi powstrzymać napastników rywali przed trafieniami do własnych bramek!!! Ostatecznie mecz zakończył się rezaultatem 2:2 i doszło do rzutów karnych, w których lepsi okazali sie piłkarze Barbadosu i dzięki temu awansowali do następnych gier. Odpowiedz Link Zgłoś