Gość: Niki IP: 80.53.204.* 17.12.05, 19:41 Ile da sie wyciagnac z simsona po max tuningu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okrutny_mariuszek Re: Simson 17.12.05, 19:57 po optycznym jakieś 45 km/h ale moj kolega poszedł na całość - zmixował hajabusę i simka i szedł ponad 300 km/h ale musisz wiedzieć, że z oryginalnego simka to tylko naklejka została Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas A wiec o simsonie wiem wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 23:24 Cylinder i wszystko kup do simsona 70 zmień dysze na większe wyjeb złącznik ta gumowa czesc miedzi filterm paliwa a gaznikiem. Lej paliwo 98 oktanowe zmien na nowe swiece i ustaw dobrze zapłon powinien 90km\h isc albo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim <simson rider> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 19:05 nie zgadzam się a Toba i masz wybujaną fantazje! Simson to bardzo dobry motorower. Po żadnym "mixowaniu" idzie 70 km\h. Po tym niby tuningu, czyli zmiana wszystko na 70 osiąga stówę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: <simson rider> IP: 70.19.14.* 06.01.06, 19:28 uuuuuuuuuu, z mariuszkiem sie nie zgadzasz? przemyslales to? --------------------------------------------------------------------------- okrutny mariuszek: "Na kursie kolizyjnym byl wiec pasek, i bylem ja. Na szczescie manetka mial jeszcze troche ruchu. Odruchowo podnioslem prawa noge :)" sprawdz, czy jestes wielkim motocyklista, porownaj sie do okrutnego mariuszka: img150.imageshack.us/my.php?image=moto2ap.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Chyba padlo miales nie simsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:03 3 lata jezdzilem an simsonie i wiele osob mialo znajomych wiem co mowie. Mi max moj pojechal 76km\h starszy jechal za mna samochodem i ogolnie tyle na blacie pokazywalo do tego powiem ze byl to 3 biegowy pojemnosc 50 ale po remoncie silnika. Puzniej juz mniej szedl Dla twoich wiadomosi na dwojce poszedl 55km\h. Na cylindrze 70 idzie 90km\h i sie nie kloc bo wiem co mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_motocyklista Re: Chyba padlo miales nie simsona 06.01.06, 15:18 No to OK, wierzę. Jak trochę schudnę to może kupię sobie simka i sprawdzę. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś