krzpac2 27.03.07, 01:01 Zobacz teledysk wysokiej rozdzielczości warto Katowice Spodek -grudzień 2006 www.studiowizjer.pl/avi/extrem.avi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Freestyle na HDV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 08:58 Super jakość, niespotykana w zasobach internetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Freestyle na HDV IP: *.aster.pl 27.03.07, 14:30 a ja tam spoko 580x340 www.youtube.com/watch?v=Cf6Edqpen0M amoże i mniej...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Freestyle na HDV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 14:36 Siekiera motyka pilka szklanka... hehe Ja mieszkam na wilanowie, wiec moze sie kiedys spotkamy Panie Siekiera 77 powiedz mi co to ty masz niebieskiego takiego ;) co to za wyswietlacz ? od cisnieniomierza , a puls pokazuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Freestyle na HDV IP: *.aster.pl 27.03.07, 14:43 ach te wiejskie dziouchy;-) uwazaj! bo ci zrobie "w nocy nalot, w dzień łapanke" to niebieskie podnosi ciśnienie... lepiej niż wajagra :-D i wtedy sie spotkamy Pani Anko www.youtube.com/watch?v=KI7dkEOLuH0 Odpowiedz Link Zgłoś
jebat Re: Freestyle na HDV 27.03.07, 15:45 Panie "siekiera", to bez tego niebieskiego już Panu nie dyga? Sorki, ale takie miałem skojarzenie :D Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Freestyle na HDV IP: *.aster.pl 27.03.07, 17:45 jak sie trafi taka z czerwonymy nogyma to nie ... bieski nawet nie pomoże... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura_maruda Re: Freestyle na HDV IP: *.aster.pl 27.03.07, 17:50 ty siekierka nie bondź taki mondry, bo nasze wiejskie dziouchy nie wszystkie majo czerwone nogi ino te chtóre czsem rano wyjdo zimowo poro kurki i pardon za słowo kaczki nakarmic i w pospiechu rajstopów abo i inszych dresów nie obleko to je mróz lekuchno popieści i od tego so takie rumiane ale to tylko do wielkiejnocy bo potem słonko wszystko wyrowna i od miastowych sie nie różnio! kokokokokoko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura_maruda Re: Freestyle na HDV IP: *.aster.pl 27.03.07, 18:07 a ty to masz fajnego nika :-D, jeden kolega mojego japońca co spod białegostoku abo przemysla pochodzi to bez przerwy tylko o tym "niku" myśli i gada... ale na szczenście dla japońca nie w moim typie ci on jest kokokokokokoko! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jebat Re: Freestyle na HDV 27.03.07, 18:23 a dziękuję, dziękuję... Tym, którzy go wymyślili też. Choć uwierało mnie to początkowo ciutek to jednak się przyzwyczaiłem (kiedyś, za czasów liceum, były z tego niezłe jaja: Matka do córki: Z kim jedziesz pod namiot? Córka: Z Jebatem mamo. Jak sobie przypomnę różne sytuacje... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Freestyle na HDV IP: *.aster.pl 27.03.07, 18:49 ty, kura tu nie filozofuj korzystając że ci zegarek mechaniczny popchneli hehe! do przodu tylko szukaj wygodnego miejsca na grzędzie bo ci sie cuś przez tą kurza slepote wypsknie niepotrzebnie na klawiature i japoniec pare piórek z tyłka ci wyrwie a sezon malowanych jaj za pasem :-) kolega o poetyckim nicku da se rade nie bój nie bój :-D pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Freestyle na HDV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 20:30 moze to i racja w koncu z tej samej wiochy jestesmy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Freestyle na HDV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 20:33 Panie siekiera bede na Bemowie na otwarciu, poznasz mnie po tym ze mam kombinezon, buty kask i rekawice w kolorze zoltym, jak mnie wypatrzysz to sie nie krepuj tylko zagadaj :) , chyba ze z tych niesmialych jestes :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Freestyle na HDV IP: *.aster.pl 27.03.07, 21:16 eee...,noo... tego... , tylko...wiesz... ja, no jakby tu... no jestem.... daltonistą!!! :-D))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Freestyle na HDV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 22:21 Fajny filmik ok!!!! Odpowiedz Link Zgłoś