Dodaj do ulubionych

zderzenia czołowe z katamaranem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 18:49
zderzenia czołowe z katamaranem (na Węgrzech), filmik...

www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=48562
Obserwuj wątek
    • revolution_82 Re: zderzenia czołowe z katamaranem 14.06.07, 19:11
      Skąd Ty wziąłeś ten katamaran to nie wiem.
      • Gość: siekiera77 Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.aster.pl 14.06.07, 19:41
        no nie widziałeś?
        jeden kadłub katamaranu
        udalo mu sie ominąć :-O
        • Gość: wojtexc Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.globalconnect.pl 14.06.07, 21:56
          no stanowczo nie z katamaranem! nie wyszla mu ta wykladka...
          • Gość: baba_zanetti Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.subscribers.sferia.net 14.06.07, 22:45
            od pierwszych sekund widać było że kolesie słabo dają na winklach!! Skończyło
            sie tragedią. Coś mi się wydaje że dużego stażu nie mieli. A co do prasy- jakie
            bycie rekordów prędkości?? BZDURA!!!
    • Gość: okular Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.07, 22:47
      i w takich i w podobnych momentach nigdy nie wiadomo co jest lepsze - trzymac
      swoja trajektorie do konca, czy probowac uniknac zderzenia z poruszajaca sie na
      kursie przeszkoda....
    • Gość: tatajacek zeby z katamaranem.... IP: 62.87.107.* 14.06.07, 22:47
      tylko, qrwa, dlaczego zginal ten co poprawnie jechal? z katamaranem byloby
      sprawiedliwiej :(
      • Gość: baba_zanetti Re: zeby z katamaranem.... IP: *.subscribers.sferia.net 14.06.07, 22:49
        bo chłopakom rodzice kupili motocykl
    • Gość: jdn Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.compi.net.pl 14.06.07, 22:55
      NIesamowite zdjęcia... albo było mu pisane i sam wjechał albo odpuściła
      adrenalina po mijance z tym pierwszym .... nie chciałbym znać ostatnich sekund
      jego myśli ........
    • Gość: cami Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 23:16
      O Jezusie... Czy te ludziska nie mają wyobraźni? Czy adrenalina naprawdę
      uderzyła Im do głowy? Dlaczego giną niewinni? Nigdy tego nie zrozumiem... Takie
      życie.
      • Gość: wojtexc Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.globalconnect.pl 15.06.07, 00:27
        zrozumiesz jak nie przezyjesz czegos takiego..
        • Gość: Pablo_SE Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 01:40
          ja mam cos podobnego za sobą. Sprawca wyjechał mi z lasu audi nie zatrzymujac
          sie przed wjechaniem na szose. odległosc była taka ze z mojej strony nie było
          zadnej reakcji -hamowanie i trafiłem goscia w drzwi od strony kierowcy. w
          efekcie trafiłem bardzo ciezkim stanie do jednego szpitala a tam powiedzieli ze
          nie sa w stanie mi pomóc i przewieziono mnie do drugiego gdzie operacyjnie
          poskładano. teraz juz jest 3,5 tygodnia od wypadku i muszę jeszcze lezec 5
          tygodni aby zrosła sie miednica i 3 z 4 kończyn. musze dodac ze znacznie mnie
          ochroniła odziez i niezal mi tej kasy jaka wybuliłem chociaz kurtke pocieto aby
          mnie rozebrac.
          w wypadku jaki miałem policja stwierdziła wine karawaniarza a ja niewinny teraz
          cierpie i ile jest jeszcze przedemna nie chce myslec.

jednego jestem pewien ze z motocykli nie zrezygnuje.

na koniec sory za styl pisania ale mam kłopoty z poruszaniem rekoma i nie jestem
          w stanie na razie uzywac wszystkich klawiszy gdyz pisze przy pomocy dwóch palcy
          lewej reki.
          • goha66 Re: zderzenia czołowe z katamaranem 15.06.07, 10:23
            życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia Pablo
            masz szczęście - nasz przyjaciel nie przeżył po tym jak (zgodnie z relacją
            świadka jadącego za nim furaczem: przemieszczał się z prędkościa ponizej 60
            km/g, jechał prawidłowo i spokojnie drogą z pierwszeństwem przejazdu) tir
            wymusił mu pierwszeństwo blokując w poprzek cały pas ruchu w momencie gdy
            motocykl był ok. 15 m przed nim
            ... to już 5 miesięcy ...
    • Gość: gosć Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 14:11
      W "motocykliście doskonałym" jest identyczny przykład. Winny jest ten, który
      jechał prawidłowo! Zawsze trzeba mieć czas na zmianę toru jazdy lub hamowanie,
      bo za każdym zakrętem może być kretyn
      • Gość: Pacu3 Re: zderzenia czołowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 15:09
        ale jak jeden z forumowiczów jezdzi powoli to od razu nazywany jest ciotą
        buhahah żal mi co niektórych .

Nie żal tych co giną przez własną głupotę, żal tych co giną przez czyjąś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka