Gość: borghes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 18:49 zderzenia czołowe z katamaranem (na Węgrzech), filmik... www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=48562 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
revolution_82 Re: zderzenia czołowe z katamaranem 14.06.07, 19:11 Skąd Ty wziąłeś ten katamaran to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.aster.pl 14.06.07, 19:41 no nie widziałeś? jeden kadłub katamaranu udalo mu sie ominąć :-O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtexc Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.globalconnect.pl 14.06.07, 21:56 no stanowczo nie z katamaranem! nie wyszla mu ta wykladka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.subscribers.sferia.net 14.06.07, 22:45 od pierwszych sekund widać było że kolesie słabo dają na winklach!! Skończyło sie tragedią. Coś mi się wydaje że dużego stażu nie mieli. A co do prasy- jakie bycie rekordów prędkości?? BZDURA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okular Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.07, 22:47 i w takich i w podobnych momentach nigdy nie wiadomo co jest lepsze - trzymac swoja trajektorie do konca, czy probowac uniknac zderzenia z poruszajaca sie na kursie przeszkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatajacek zeby z katamaranem.... IP: 62.87.107.* 14.06.07, 22:47 tylko, qrwa, dlaczego zginal ten co poprawnie jechal? z katamaranem byloby sprawiedliwiej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: zeby z katamaranem.... IP: *.subscribers.sferia.net 14.06.07, 22:49 bo chłopakom rodzice kupili motocykl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdn Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.compi.net.pl 14.06.07, 22:55 NIesamowite zdjęcia... albo było mu pisane i sam wjechał albo odpuściła adrenalina po mijance z tym pierwszym .... nie chciałbym znać ostatnich sekund jego myśli ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cami Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 23:16 O Jezusie... Czy te ludziska nie mają wyobraźni? Czy adrenalina naprawdę uderzyła Im do głowy? Dlaczego giną niewinni? Nigdy tego nie zrozumiem... Takie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtexc Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.globalconnect.pl 15.06.07, 00:27 zrozumiesz jak nie przezyjesz czegos takiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo_SE Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 01:40 ja mam cos podobnego za sobą. Sprawca wyjechał mi z lasu audi nie zatrzymujac sie przed wjechaniem na szose. odległosc była taka ze z mojej strony nie było zadnej reakcji -hamowanie i trafiłem goscia w drzwi od strony kierowcy. w efekcie trafiłem bardzo ciezkim stanie do jednego szpitala a tam powiedzieli ze nie sa w stanie mi pomóc i przewieziono mnie do drugiego gdzie operacyjnie poskładano. teraz juz jest 3,5 tygodnia od wypadku i muszę jeszcze lezec 5 tygodni aby zrosła sie miednica i 3 z 4 kończyn. musze dodac ze znacznie mnie ochroniła odziez i niezal mi tej kasy jaka wybuliłem chociaz kurtke pocieto aby mnie rozebrac. w wypadku jaki miałem policja stwierdziła wine karawaniarza a ja niewinny teraz cierpie i ile jest jeszcze przedemna nie chce myslec. jednego jestem pewien ze z motocykli nie zrezygnuje. na koniec sory za styl pisania ale mam kłopoty z poruszaniem rekoma i nie jestem w stanie na razie uzywac wszystkich klawiszy gdyz pisze przy pomocy dwóch palcy lewej reki. Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: zderzenia czołowe z katamaranem 15.06.07, 10:23 życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia Pablo masz szczęście - nasz przyjaciel nie przeżył po tym jak (zgodnie z relacją świadka jadącego za nim furaczem: przemieszczał się z prędkościa ponizej 60 km/g, jechał prawidłowo i spokojnie drogą z pierwszeństwem przejazdu) tir wymusił mu pierwszeństwo blokując w poprzek cały pas ruchu w momencie gdy motocykl był ok. 15 m przed nim ... to już 5 miesięcy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: zderzenia czołowe z katamaranem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 14:11 W "motocykliście doskonałym" jest identyczny przykład. Winny jest ten, który jechał prawidłowo! Zawsze trzeba mieć czas na zmianę toru jazdy lub hamowanie, bo za każdym zakrętem może być kretyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: zderzenia czołowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 15:09 ale jak jeden z forumowiczów jezdzi powoli to od razu nazywany jest ciotą buhahah żal mi co niektórych . Nie żal tych co giną przez własną głupotę, żal tych co giną przez czyjąś. Odpowiedz Link Zgłoś