IP: *.range86-128.btcentralplus.com 03.06.08, 12:49
Witam
Niech mi ktos powie, że nie opłaca sie sprowadzić moto z UK?? Tutaj za ok.1000-1500GBP można kupić super sprzęt, przy takim kursie funta opłaca sie i to w 100%! Transport w granicach 150GBP.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gsf Re: UK IP: *.range86-128.btcentralplus.com 03.06.08, 12:52
      Oto strona z ogłoszeniami: www.autotrader.co.uk/BIKES/bikes.jsp ,w miejscu POSTCODE wpisac WR99EP.
      • saracen1608 Re: UK 04.06.08, 01:18
        oplaca -nie oplaca
        zalezy co - plastików nie polecam bo wymiana lamp kosztuje sporo
        popularne nakedy - jak najbardziej.
        • Gość: gsf Re: UK IP: *.range86-128.btcentralplus.com 04.06.08, 10:44
          Wlasnie, dobrze ze nadmieniłeś, mam suzuki b12s w uk. Teraz bede go transportował do pl na miesiąc. Bede musiał zmieniać lampe?, jaki koszt mniej wiecej? I jescze jedno jakie byłyby konsekwencje gdyby mnie zatrzymali i miałbym lampe uk??
          • saracen1608 Re: UK 05.06.08, 01:39
            > konsekwencje gdyby mnie zatrzymali i miałbym lampe uk??

Jak bedziesz mial szczescie to ci tylko kaza przez dwa tygodnie
            ogladac Na Wspólnej pojdzesz do domu bez podwieczorka.
            • Gość: gsf Re: UK IP: *.range86-128.btcentralplus.com 05.06.08, 12:59
              Nie kumam. Ja chce tylko przez miesiac pośmigać w Polsce, a potem z powrotem wracam do UK. Czy na ten czas musze wymieniać reflektor??
              • Gość: lysout Re: UK IP: *.centertel.pl 05.06.08, 19:07
                TAK!!!!!!, bo jak kogoś oslepisz w nocy na zakręcie, to będziesz miał go na
                sumieniu!!!!!!!!!!
                Musisz przynajmniej zakleić tasmą część reflektora, tę część, która oslepia bogu
                ducha winnych kierowcow z naprzeciwka, często widać to w autach turystycznie
                poruszających się po europie (niewyspowej)
                • Gość: gsf Re: UK IP: *.range86-128.btcentralplus.com 05.06.08, 23:52
                  Ja w nocy jezdzic nie zamierzam..
                  • saracen1608 Re: UK 06.06.08, 01:16
                    W takim razie wszystko powinno byc w porzadku. Po warunkiem ze nie
                    jezdzisz w piatki do 13tej i w kazdy dzien tygodnia zawierajacy "o"
                    w nazwie. Jezdzic mozna oczywiscie zgodnie z lokalnym rozkladem
                    jazdy PKS . Tam jest wszystko wytlumaczone. Przy godzinach masz
                    rozne znaczki, literki, numerki, które mowia czy jechac przodem,
                    bokiem i np. w swieta, przy zacmieniu ksiezyca albo w imieniny osoby
                    majacej parzysta liczbe liter w imieniu. To naprawde bardzo proste
                    • Gość: gsf Re: UK IP: *.range86-128.btcentralplus.com 06.06.08, 11:16
                      Daruj sobie te złośliwości!!
                    • Gość: zenon k Re: UK IP: *.range86-128.btcentralplus.com 06.06.08, 20:39
                      Przez takich jak saracen1608 to forum schodzi na psy:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka