Dodaj do ulubionych

Ceny zimą

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 15:44
Witam, chce kupić motocykl a dokładnie yamaszke r1, i mam pytanie ile mniej
wiecej zima spadaja ceny motocykli? w sensie zalozmy ze kupuje r1 uzywana za
10tys teraz to ile moze w zimie kosztowac?
Obserwuj wątek
    • Gość: tez zimowy Re: Ceny zimą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 16:39
      tez sie podklejam.
      Ile mniej moze kosztowac ten motor zima ?
      allegro.pl/show_item.php?item=427777156
      ?
      I mam pytanie, dobra bedzie ta gpz na poczatek kariery moto ? i chciałem spytać
      przy okazji jak jest z awaryjnoscia w tych gpztach ?
      • Gość: tez motocyklista:D Re: Ceny zimą IP: *.centertel.pl 29.08.08, 22:46
        najlepiej zapytaj właściciela:D... może zimą sprzeda za 5tyś bo pewnie na węgiel
        będzie potrzebował:D:D:D:D
        • Gość: marider Re: Ceny zimą IP: *.elpos.net 29.08.08, 23:23
          Zebys sie nie zdziwil. Jesli moto jest zadbane i serwisowane jak trzeba i gdzie
          nalezy, to bedzie trzymac cene chyba ze ktos sie czai na taniego wraka z
          kreconym licznikiem i bez mozliwosci jazdy probnej, to droga wolna- za glupote
          sie placi. Pozniej taki "szczesliwy" posiadacz cala zime bedzie ciulal kase zeby
          kupiony zlom doprowadzic do jako takiego stanu by nadawal sie do jazdy i jako
          tako wygladal. Na 100% sprzet wyjdzie drozej niz zadbany motocykl kupiony caly
          np jesienia nawet za nieco wieksza cene i w dodatku bez zadnych "przygod".

Poza tym zaden sprzedajacy nie odda Ci niczego za pol-darmo chocby i sniegiem go
          zasypalo na 3m. Nawet na zachodzie.

Pzdr
          marider
          R1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka