Gość: JK IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.08, 14:37 Ktoś był? Albo zna kogoś kto był i powiedział mu to i owo. Myślałem o wzięciu udziału w 2009. Interesuje mnie jak było. No i jakie koszty. PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielo_1 Re: Rajd Katyński 12.01.09, 20:41 wejdz na stronę rajdu katyńskiego to się dowiesz, niestety o kosztach ci nie powiem nic. Jak będziesz na stronie to się będziesz móg tam zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Rajd Katyński IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.09, 14:03 Byłem na stronie i mam jakieś dziwne odczucie,że tam panuje klimat pielgrzymkowy (telewizja TRWAM, Radio Ma Ryja itp). A to delikatnie mówiąc nie moje klimaty. Ja szukam typowo wyprawy turystycznej. Raczej sobie odpuszcze. Ale dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: Rajd Katyński IP: *.stacje.agora.pl 13.01.09, 16:24 Znakiem tego nie wszystko opisali na stronie - a szkoda. Bo i kraksy motocyklowe były a i straty w ludziach też. Mimo udziału IPNu i kilku innych dziwnych instytucji, ze wzgledu na odległość i program wyjazdu, to jednak trochę jest to wyprawa turystyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: Rajd Katyński IP: *.stacje.agora.pl 21.01.09, 11:04 A weszliśmy na IPN???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Rajd Katyński IP: 212.76.37.* 21.01.09, 22:11 Potas, to się jeszcze okaże. Po latach... ;) Gość portalu: Potas napisał(a): > A weszliśmy na IPN???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: Rajd Katyński IP: *.stacje.agora.pl 13.01.09, 16:30 No to jedź ze Światem Motocykli w Himalaje. Informacja w numerze 1/2009. Albo z BMW Motorrad. A wogóle praktyczna rada: nie ma co jeździć w więcej niż 3 motocykle na raz. Bo jak jest więcej maszyn tos ięnie da jechać: ten chce zajarać, ten musi zrobić kupę, ta siku, ten nie zatankował i wogóle trudno jest wyruszyć z miejsca. A poza tym to jednak warto jeździć w sprawdzonym, znajomym towarzystwie, po którym wiesz czego możesz się spodziewać. To co prawda nmie jest tak jak na morzu, że jestes skazany na ogladanie tych samych twarzy tygodniami i nie ma sz wyboru, ale zawsze warto wiedzieć z kim rozpoczynasz podróż. Bo po prostu mentalnmie możecie do siebie nie pasować i wtedy jest słabo. A wyjazd ma być przyjemnością a nie umartwianiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zielo_1 Re: Rajd Katyński 13.01.09, 21:46 Potas co trzeba spełnić aby pojechać ze Światem i czy są jeszcze miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
wod.nick Re: Rajd Katyński 14.01.09, 00:22 Potas, też bym się ewentualnie pisał. IPN nie jedzie? (dla pewności ;) pozdro wodnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: Rajd Katyński IP: *.stacje.agora.pl 14.01.09, 09:19 Trzeba zadzwonić pod tel. podany w numerze styczniowym i dogadać się z organizatorem. Nie wiem czy sa jeszcze miejsca, ale ilośc ograniczona do max 10 motocykli. IPN, KPN, KRN nie jadą. Przynajmniej nie oficjalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
wod.nick Re: Rajd Katyński 14.01.09, 20:18 > IPN, KPN, KRN nie jadą. > Przynajmniej nie oficjalnie! Jak nie służbowo, to też mogą być fajni koledzy. :) pozdro wodnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinhead Re: Rajd Katyński IP: *.algo.radman.pl 23.01.09, 00:52 "Z Rajdu zostal wykluczony Jerzy K z Bydgoszczy za picie wodki i wszczynanie awantury." Hahaha skad ci ludzie sa? Wyprawa nawiedzonych precli - odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś