Gość: Toom IP: 78.133.161.* 13.03.09, 21:25 Witam. Zamierzam kupić V zastanawiam się nad VTR1000 i SV1000S czy ktoś zna te motorki i potrafi pomóc mi w wyborze . Z góry dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nik-kodem Re: VTR czy SV ? IP: *.piotrkow.pilicka.pl 13.03.09, 21:48 Co bys nie kupił, to będzie pan zadowolony.:D Ja osobiscie preferuje SV (N). Co niektórzy uważają,nie ma jak Honda. Ja, nie koniecznie. Czym jeździłeś wczesniej? Sorry,że nie wiele pomogłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: VTR czy SV ? 13.03.09, 21:57 Gość portalu: nik-kodem napisał(a): > Co bys nie kupił, to będzie pan zadowolony.:D > Ja osobiscie preferuje SV (N). jednak proponuję S - nie ma to jak półowiewka - wprawdzie łbem szarpie ale nie napiera na klatę - porównanie przetestowane na parze FZS600/CB750 Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik-kodem Re: VTR czy SV ? IP: *.piotrkow.pilicka.pl 13.03.09, 22:12 patmate napisał: > jednak proponuję S - nie ma to jak półowiewka A ja tam nie z tych, co to się zaraz chowają ;) Choćby miała to być tylko połowiewka. Preferuję bliższy kontakt z naturą.Mimo, że ta potrafi czasami wymęczyć. Ale jak to już nie raz pisałem; twardym trza być, nie miętkim. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: VTR czy SV ? 13.03.09, 21:55 Jazdy próbne na SV-ce S - 2 sztukach odbyłem i miałem dość pozytywne wrażenia. Pozycja była bardziej odprężona niż w litrowych sportach. Kop od dołu dość podobny (czuć było ze ciągnie z dołu). Mało co nie kupiłem. VTR to dużo starsza konstrukcja - nie jeździłem, tylko mierzyłem się na sucho - wrażenia "siedzenio-leptyczne" gorsze niż z SV. I z tego co pamiętam z prasy - skarżono się na paliwożerność. No i moc SV to zwykle 120 KM (ale trzeba patrzeć bo z Francji to tylko 100KM, a z UK chyba 109 KM) a VTR 107 KM. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toom Re: VTR czy SV ? IP: 78.133.161.* 15.03.09, 21:01 Witam. Bardzo dziękuję wszystkim za opinie, myślę że wybór padnie na SV1000S. Gdyby ktoś chciał podzielić się swoją wiedzą na temat tego moto to będę bardzo wdzięczny Ostatnio jeździłem Kawą Z750S i pewnie dalej jeździłbym gdyby nie wypadek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
xplict Re: VTR czy SV ? 16.03.09, 22:13 Parę cennych uwag: www.sv650.fora.pl ( mamy tam paru na "lytrach" hehe- popytaj) Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 Re: VTR czy SV ? 27.04.09, 23:04 witam, mam do sprzedania: otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1274667 pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś