dc22 30.11.04, 09:58 Nie wiem czy sie w dobre forum wstrzelilam :)) bo to teatr troche kontrowersyjny:) Bede wdzieczna za informacje czy warto zaprosic gosci na rewie w teatrze sabat. Ktos byl? Jakie opinie? Jak wrazenia? Z gory dziekuje za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axur Re: Teatr Sabat Warszawa 30.11.04, 13:02 gdyby ktoś mi zafundował dinner z show... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOspasmin menu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 07:26 kopytka w sosie grzybowym, do tego kompot jablkowy a w czesci artystycznej polykanie ogni.Sztucznych. Moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: menu 01.12.04, 09:33 NIe lubię sosu grzybowego, ale reszta może być. Czy ty to będziesz robi? A będziesz miał tyle piór, co panie w Sabacie? Czy w Sabacie jest dobra kuchnia? Ktoś doświadczył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOspasmin na grzyba mi Sabat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:17 Nielubienie sosu grzybowego umniejsza twe czlowieczenstwo.To juz dawno zostalo dowiedzione.Ale moze masz jakies inne zalety? Robic sam nie bede,moge co najwyzej polykac.Na przemian:kompocik i ogien. Jak pewnie widzialas jestem juz lysawy i korpulentny(ale blee slowo!)wiec pior nie bedzie.Moze byc co najwyzej filizanka z futerkiem.Taka ducham piczna. A do Sabatu nie pojde,tak jak nie pojde do agencji towarzyskiej czy na "2maja". Obejda sie beze mnie. m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krempas Re: na grzyba mi Sabat IP: *.chello.pl 04.03.05, 20:29 Byłem tam i było super...nie rozumiem zastrzeżeń - pióra w pupach i te rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szustoff Re: na grzyba mi Sabat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 00:04 a ja tam kiedys dziecieciem bedac Ninę Andrycz po krzesłach biegająca widzialam... tyle ze bez pior... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: na grzyba mi Sabat IP: *.marymont.pl 07.04.15, 10:55 Ja byłam ostatnio i nie rozumiem tej dyskusji. W teatrze jest bardzo przyjemnie, miła obsługa, zaprowadzają Cie do Twojego stolika, dostajesz szampana na "dzień dobry". Artystki są piękne, Baletnice długonogie, w dopasowanych gorsetach, stroje są przemyślane, po spektaklu można potańczyć na scenie. Mega pozytywne miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś