Gość: DotkA IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 09.02.05, 15:26 Mam pytanie.. Czy w teatrze Malym w Warszawie graja JESZCZE "Podanie o miłość" (jedna z glownych rol gra Danuta Stenka)... moze ktos wie... Bo ja nie wiem gdzie szukac informacji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasiek_natolin Re: PODANIE O MILOSC!!! <<graja jeszcze? 09.02.05, 23:43 Nie pokręciło Ci się coś? To się chyba nazywało "Pozwól mi odejść",nie? Jeśli to o to chodzi,to kilka dni temu przechodząc obok Kinoteatru Bajka widziałem afisz tego przedstawienia.Grali to właśnie tam,a nie w Małym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: PODANIE O MILOSC!!! <<graja jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:24 "Pozwol mi odjesc grali" na poczatki lutego w Kinoteatrze Bajka,ale chyba tylko 4 spektakle,teraz maja z tym ruszyc w Polske :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DotkA Poprawka... IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 10.02.05, 15:22 Oł.. Dobree! Nie wiedzialam bo tylko o tym slyszalam... i czytalam ulotke, ale nie bylo tytulu... A czy w Warszawie beda jeszcze grali to cudo POZWOL MI ODEJSC???? (jesli tak to kiedy [albo dajcie jakies namiary gdzie mozna sie dowiedziec o tym]) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: Poprawka... 12.02.05, 11:23 www.bajka.com.pl/ Poszukaj też w necie agencji Gudejko,któa jest chyba producentem tego przedstawienia. Odpowiedz Link Zgłoś